OM MEG

Mitt navn er Kathrine, og jeg er ei jente på 19 år fra Svarstad i Vestfold. Regner med få av dere har hørt om plassen, selv om vi har slalåmbakke og Skandinavias største klatrepark (Høyt & Lavt) her. Har jobba på begge disse plassene i flere år, som mange andre ungdom herfra (ikke så mye annet å velge i). 

Jeg tar bachelor i økonomi og administrasjon på Høgskolen i Vestfold, og starter på mitt andre år nå til høsten. Ved siden av jobber jeg deltid på Statoil annenhver helg og en kveld i uka.

Fritiden min er nok ganske lik som alle andre, hvor mesteparten av tiden går til trening og å være med venner. Ellers kan jeg jo kort ramse opp noe jeg har drevet med tidligere; jeg har spilt klarinett i elleve år i skolekorpset, gått på teater i 5-6 år og kickboksing i fem år. Alt dette har jeg sluttet med nå, men kan plutselig dukke opp igjen!

Jeg er også aktiv i noe som heter Norges Bygdeungdomslag. Jeg sitter som infoleder i fylkesstyret i Vestfold og infoleder i et lokallag her (Lågendalen). Jeg trives veldig godt med det, og har møtt mange flotte mennesker på ulike aktiviteter og festligheter rundt i landet. Blant annet blir det arrangert en stor festival hver sommer, hvor det er konserter, campingliv, aktiviteter, tevlinger og mye moro en hel uke!

Vet ikke helt hva mer uinteressant jeg skal fortelle dere, så tror jeg stopper her - så får dere heller spørre meg om dere lurer på noe mer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits