Språkreise til Malta - Dag 2!

HeiHei! Torsdagen var vi på Beach Cluben som jeg fortalte i forrige innlegg. Vi bada, og kosa oss masse! Det er utrolig mange hyggelige folk, og alle er pratsomme!Etter noen få timer der, skulle vi reise på skolen. Vi på rommet hadde det utrolig travelt for vi måtte spise osv... så resten av gruppa hadde såklart gått - og vi visste jo ikke hvor skolen var. Til slutt kom noen fler fra dykkerkurs + lederen vår, så vi fikk tatt taxi dit. Det som skjedde på skolen var vel egentlig at vi ble delt i grupper, og siden vi kom sist - blei vi 6 norske plassert med noen tyske, men det gjorde jo ingenting - får snakka mer engelsk da hvertfall!Her er litt av "klassen" og læreren vi fikk. Vi tok en ganske enkel gramatikktest. Læreren leste opp en tekst hvor vi skulle svare på noen spørsmål, og etterpå skulle vi sette inn riktig i ord i setninger. Satser på det gikk greit, så til mandagen blir vi delt i de ordentlige klassene våre! Vi blei også delt i noen små grupper hvor vi fikk noen små morsomme oppgaver som vi såklart måtte gjøre på engelsk.

Vi norske får utdelt sekker;


Meg og Marie!

Etter skolen var det klart for å gå den lange veien tilbake til resortet, tok en halvtime ellerno - så tror vi kjøper busskort til uka. Som mange kanskje veit så var det fotballkamp om torsdagen, så ute i gatene var det liv! Storskjermer ute i gatene og inne på alle klubbene. Jeg + noen fler dro ut for å se på kamp på en klubb med en EF leder. Tok årevis å finne et sted det var ledige sitteplasser, men gikk til slutt! Kan vel nesten si det var litt morsomt å se fotballkamp med så mye liv, aldri opplevd før!


Linda, Marte, meg, Tonje, Harald, Hege og Trude!

I hele morgen har vi fri - så da skal jeg blogge fra gårsdagen + idag, får se hva jeg får tid til! Mulig innleggene ikke blir så bra, men har kjøpt 1 time internett, noe som egentlig er altfor lite når jeg skal legge inn bilder, redigere + blogge!

Snakkes ♥ Nå er det forresten Mr. and Miss. EF - så blir spennende!

Sorry for litt lite bilder fra denne dagen, men har en haug av bilder fra gårsdagen + idag til dere!

6 kommentarer

VIPFYI

30.06.2012 kl.20:12

wonderful pictures fint med et kommentar tilbake

Julie & Kjersti

30.06.2012 kl.20:39

Fine bilder :-)

30.06.2012 kl.20:53

Hvordan er været der nede? :)

Anniken Øyen

01.07.2012 kl.00:05

utrolig morsomt for meg å se på, jeg var akkurat der i 2010! å se tilbake på beachclubben, memories!

01.07.2012 kl.02:04

Har du møtt noen som heter Nils Henrik og Jens?

Hva syntes du om de? Hvordan er de der nede?

Anne

01.07.2012 kl.11:36

Hvordan blir romma delt inn? Er det bare firemannsrom, eller kan du få tomannsrom om du vil det? :)

Skriv en ny kommentar

hits