Språkreise til Malta - Dag 3!

Heisann! Om fredagen dro vi på Golden Bay, en strand ved kysten på andre siden av Malta. Det var utrolig mange folk der, og kjempefint! Blått og klart vann, herlig sand og deilig vann! Vi fra norske gruppa tok bussen dit på morgenen, også var vi der en del timer. Klarte selvfølgelig å bli solbrent, men nå har jeg fått kjøpt meg solfaktor 30 og 50, så hvis det skjer igjen så klikker jeg... NEIDA!


Det er utrolig varmt her nede, og jeg tror ikke jeg har sett en eneste sky på himmelen siden vi kom. Må si jeg er ganske glad jeg reiste på første kurset, for nå er det ikke stappa med folk - og det er ikke på det aller varmeste, men må si det er varmt nok for meg!

Etter en lang dag på stranda, reiste vi hjem igjen til hotellet. Da var det bare å få i seg middag og dusje, før vi reiste på EF Arena. Det er EF sin egen store fotballbane hvor det skjer en masse aktiviteter. Det som skjedde denne kvelden var at vi blei delt opp i landsgruppene våre, så konkurrerte vi mot hverandre. Potetløp, trillebårløp, sekkeløp og mye annet moro!


meg, Trine og Fredrikke <3


Gruppa mi! Nesten hele!Etter EF arena, dro vi en liten tur innom discoen - men der var det nesten tomt, så vi gikk ut i gatene og kikka litt. 

3 kommentarer

VIPFYI

01.07.2012 kl.12:11

wonderful pic fint med et kommentar tilbake
Ser morsomt ut :) Kos deg!

Rebecca Økland

01.07.2012 kl.16:50

Jeg reiser 17 juni til 6 august! Gleder meg kjempe mye, og det er bra du blogger om oppholdet der nede. Bra blogg :)

Skriv en ny kommentar

hits