Språkreise til Malta - Dag 4!

I går måtte vi opp tidlig, fordi vi skulle møte opp utenfor hotellet klokka 8. Vi tok buss til Sliema, som er nabobyen. Vi tok en båt til Comino (en liten øy på Malta) som var stappfull, så vi måtte sitte på gulvet hele veien, men gikk fint. Da vi kom fram blei vi med på en liten båttur som var utrolig morsom. En liten båt i full fart rundt på vannet, innom noen grotter - og høy partymusikk! Var nesten som en berg-og dalbane! Klare for båttur;


Da vi kom fram ventet dette krystallklare vannet;

 

Siden det var utrolig mange folk der, og ikke noe strand - bare stein, gikk vi ut på båten og satte oss i skyggen. Dessuten var noen av oss solbrente og, så passa godt! Og det var altfor varmt som vanlig.Her er forresten Ronaldo junior; Ligner sykt!Da vi kom hjem igjen var det rett å spise middag, siden vi ikke hadde fått spist noe ordentlig mat hele dagen. På kvelden var det mr. og mrs. EF! Utrolig morsomt, lederne våre hadde kledd seg ut i motsatt kjønn og mange EF studenter også. Men de fleste kom vel i vanlige klær. Det ble plukket ut 20 (?) par som måtte konkurrere på forskjellige måter, artig å se på! Etter det blei det bare dansing og moro! Har dessverre ingen bilder fra kvelden, men har filma - så skal se om jeg kan få laget en film fra hele turen når jeg kommer hjem!

Nå skal vi ut i sola en tur tenker jeg. Er slappe-av dag, så kanskje vi tar en tur til byen også!

 

7 kommentarer

h a n n a

01.07.2012 kl.12:50

fine bilder :D

Kristine M (:

01.07.2012 kl.14:01

Tirsdag natt drar jeg til St Julians! gleder meg, men drar alene så blir jo litt skummelt :) Skal bo hos vertsfamilie da, men ser jo herlig ut å være der da!

torhild nygård

01.07.2012 kl.14:08

Så fint at du blogge om språkreisen din! :) Det var en tysk venn av meg som også skal dra ned dit i slutten av juli, som viste meg den :) skal også ned dit da!

Elise Olsen

01.07.2012 kl.14:10

fine bilder! misunner deg sååå masse! kos deg :-)

SaraAlexandra.com

01.07.2012 kl.17:52

så herlig :)

Stine Myklemyr

01.07.2012 kl.22:50

Åh, herlig! Heldig du er
Fine bilder, ser deilig ut! Kos dere videre :)

Skriv en ny kommentar

hits