Språkreise til Malta - Dag 6!

God kveld! I dag måtte vi stresse oss gjennom en kort morgen, og stappe i oss frokost før vi tok bussen til skolen. Er en halvtime å gå ellerno, og det er jo uutholdelig i varmen - så nesten alle her nede har kjøpt seg ukeskort, da kan vi jo busse til Sliema, nabobyen også. Masse shopping ? Siden de gruppene som kom om torsdagen ikke fikk skole pga. helligdag, var vi de "gamle" klassene våre i dag. Det vi gjorde på skolen var vel å snakke litt høyt i klassen, og fortelle litt om oss selv osv... Vi hadde også et lite foredrag som gikk forferdelig. Vi skulle finne opp en kreativ planet, så jeg og Gina var jo de eneste som bare fant på en hel haug av tull + at vi lo halve tiden, jaja...


Marie og Maren <3Marie, Maren og Harald!


Vi fikk til og med bøker, kuuuult!! haha...


haha, latterkrampe sa du?


Irmelin!


Marie!


Gina og meg!


Tonje og Trude <3


Klassen (får ny imorgen)! Tyske guttær!

Vi tok bussen hjem igjen, så dro vi en liten tur på Mc donalds for å få i oss litt god og sunn lunsj.

Etter vi spiste, tok vi oss en tur til bassenget ved hotellet vårt. Det er egentlig ikke åpent, men vi pleier ofte å sole oss der - siden det ikke er så fullt der. Så går vi heller til det andre bassenget for å bade.
Maren og Kari <3


Maren, meg og Gina <3


Maren, meg, Gina, Kari og Marie <3

Etter noen timer i sola blei vi ganske varme, så jeg og Marie tok en tur til det andre bassenget for å bade - siden det ved hotellet vårt er stengt. Der møtte vi på noen pratsomme italienere som skulle lære oss en haug av italiensk, husker ikke et eneste ord!I kveld er det bowling, karaoke, EF disco og EF lounge - så nå har vi vært en time her på internett. Kanskje vi tar en tur innom discoen for å sjekke før vi stikker inn. Vi må opp tidlig for å dra på skolen imorgen og... Gleder meg litt til og endelig få de ordentlige klassene, blir spennende!

Besøk bloggen til Gina HER!

6 kommentarer

02.07.2012 kl.23:16

Jeg lurer bare på en ting, fordi jeg har lest på en side at de er jenter der nede som har lett tilgang til å gå på barer og kjøpe seg alkohol å kan bli drita, å så har jeg hørt at det er ganske mange jenter som er med i EF at de har blitt voldtatt og sånne ting, å at folk som har blitt dødsfulle som har ligget ute på gaten utenfor baren og lederne har gått forbi uten å bry seg, kan du eventuelt spør en leder om det å skrive det i ett innlegg sånn jeg kan se det, fordi jeg har veldig lyst til Malta å samme plass som du er på men jeg vart litt usikker når jeg leste det. Jeg skrev kansje litt forvirrende men jeg håper du forstår og kan svare meg! :)
fine bilder !:-)

Sanne

03.07.2012 kl.00:57

Hei :) reiser til malta 17.juli på språkreise :) har noen spørsmååål..

hvor i malta er du?

er det mange som reiser alene?(jeg gjør det sjønner du :P)

Hvordan blir man kjent med folk FØR man reiser der? :-o du skrev at du kjente noen fra før av, men liksom jeg vet ikke om noen som ska fra her jeg bor, men vet du om det går an å finne ut hvem som skal reise samtidig liksom?

Håper på svar :-D fin blogg forresten!

Seline Ekelund

03.07.2012 kl.18:03

Fine bilder!

Elise Olsen

05.07.2012 kl.17:19

Så koselig!!
Sanne: Heidu!
- Jeg er i St. Julians på St. Valletta resort :)
- Det er mange som reiser aleine ja, ingenting å bekymre seg for!
- Det beste er nok bare å snakke med folk på facebook. Gruppa vår fant hverandre på My EF, så lagde vi en gruppe på facebook - så møttes vi i Oslo i Februar (?) en gang. Ellers er det veldig lett å bli kjent med folk når du kommer ned, alle er koselige og åpne!

Skriv en ny kommentar

hits