Språkreise til Malta - Dag 7!

Om tirsdagen skjedde det egentlig veldig lite. Vi spiste frokost og tok bussen til skolen, hvor vi egentlig ikke gjorde noe spennende. Vi blei delt inn i klasser etter resultater fra testen. Jeg kom i level 4, som er nest best - men må ærlig si det er en god del av gramatikken jeg ikke skjønner. Vi som er på språkreise på dette kurset er jo fordelt på flere skoler, så alle vi norske er på samme. Jeg har meldt meg på international (klasse med folk fra hele verden), men går i klasse med 10 andre norske, 3 tyske og 3 spanske - noe som kanskje er litt dårlig, menmen...

Etter 3 timer på skolen dro vi på fiskespa, noe jeg aldri har vært på før! Må si det var utrolig ekkelt å stappe beina oppi vannet, men blei fort vandt til det. Var også utrolig deilig når vi var ferdige.

Etterpå dro vi en liten tur rundt i byen bare for å kikke. Kjøpte noen kort som jeg skal sende hjemover, så dro vi til hotellet. Vi var en tur ved bassenget og bada og sola oss. Så var det hjem for å fikse oss til white party!
Heida, Trude, Gina, meg, Tonje, Maren, Marte og Dorthe <3Lite bilder, menmen....

2 kommentarer

Ingeborg - Kommenterer tilbake

06.07.2012 kl.21:02

stilige bilder! hahaha kult det med fiskene :)

Taiba

06.07.2012 kl.21:11

wææ så skummelt ut det med fiskene://

fine bilder da! :)

Skriv en ny kommentar

hits