Språkreise til Malta - Dag 9 og 10!

Jeg har vært utrolig dårlig til å ta bilder i det siste, så måtte nesten legge sammen et par dager nå. Det har heller ikke skjedd så mye annet enn det vanlige - så blir mye like bilder ogsånn. Dagene har som vanlig startet med 3 timer med skole som er utrolig kjedelig. Vi har 2 lærere, og ho dama er virkelig det kjedeligste jeg har vært borte i. Vi lærer ingenting, men nok klaging. Etter skoledagene har vi bare liggi og sola oss og bada i bassenget. Er som oftest det dagene består av.

SIden mange språkreisefolk er på skolen når vi kommer hjem er det heldigvis ikke stappfullt der, så er litt deilig når det er rolig noen ganger - når det ellers skjer noe overalt og hele tiden. Her i malta er det folk overalt, uansett hvor du går - men det er jo bare koselig! Kom mange nye folk om tirsdagen (?), så har blitt kjent med noen danskær, og vi har fått spanjoler i rommet over oss som heller vann på oss hele tiden! Og de låste meg ute på verandaen igår, så fikk de ikke opp døra igjen. Kom en haug av spanske inn på rommet dems, og takk gud kom jeg meg inn igjen, hahah!

På kveldene har vi vært på EF disco, som alltid er gøy! Masse folk og utrolig bra liv. Alle danser og koser seg!

I kveld er det Comino By Night, noe jeg valgte å droppe siden jeg har hørt en del negativt om det osv.. Så vi slapper av i loungen med folk! I morgen blir det tur til Valletta og søndag til Gozo, hvis ikke vi blir hjemme og soler oss.
 
Får en del spørsmål fra dere, men svarer på disse når jeg kommer hjem! 

6 kommentarer

nonii

06.07.2012 kl.22:13

kos deg i morgen og i over i morgen!

Lena Marie

06.07.2012 kl.22:23

Ser ut som om du har det fint da! Kos deg masse videre, søta! :-D

jeanette :)

07.07.2012 kl.00:03

jeg og en venn lurer på å reise til malta neste sommer ned hit på språkreise! :)

er det noe du vil annbefale som vi må prøve/gjøre??

Også lurer vi på noen ting til...

Hva skjer vist man ikke møter opp på skolen, eller kommer for sent til timen?

blir dere delt inn i klasser på hvor god dere der i grammatikk??

er det mye grammatikk i timene deres?

Føler du at denne turen har verdt pengene? :)

andrea ♥

08.07.2012 kl.17:48

åhh, så utrolig koselig ut der! :)
Ikke dropp Valletta eller Gozo! Er så fint begge stedene :-) I Valletta får du både shopping og historie og Gozo er som et paradis! Husker jeg var med på de utfluktene da jeg reiste med EF :-)
jeanette:
- Jeg har jo ikke vært på alt, men jeg anbefaler virkelig Mega Party, Beach Party, Comino by day og Golden Bay!
- Hvis du sier ifra at du er syk tror jeg ikke det skjer så mye.. Men ikke lurt å være mye borte, da kan du faktisk bli sendt hjem tror jeg?
- Ja. Dere tar en test første eller andre dagen dere er der, så blir dere fordelt inn i klasser etter den. Det er lurt å ikke jukse eller sånt - for det er jo fint at det ikke er for lett!
- Det er en del, ja..
- Helt klart! Jeg blogger mer om språkreisen og mye greier når jeg kommer hjem igjen! Hva jeg vil anbefale osv.. :)

Skriv en ny kommentar

hits