Språkreise til Malta - Dag 11!

Om lørdagen dro vi med gruppa vår til Valletta, hovedstaden i Malta. Vi tok bussen fra hotellet rundt 10, så dro vi et sted vi så en herlig utsikt! Etterpå fikk vi en del timer til shopping og bare slappe av, så da var det bare å sjekke ut shopping-gatene der! Ikke det største, men vi fant en del butikker og et kjøpesenter - så passe fornøyd. Fikk ikke kjøpt så mye, men får ta det når vi skal til Sliema imorgen (?)


Marie og meg


Maren, meg og Gina!


Heida, Pernille og Linda!


Tonje og meg!


Hege, Dorthe og Linda!


Nora, Ola, Maren, Vilde, Gina og Kari!Etter litt shopping, stakk vi på en restaurant;Kan ikke akkurat si vi fikk lite mat på den tallerken; dette er en porsjon????


Da vi kom hjem igjen stakk vi en liten tur ved bassenget for å sole oss og bade som vanlig! Alltid digg å slappe av der ♥ Etter et par timer, var det opp til rommet for å dusje og ordne oss klare til Mega Party. Vi tok buss et stykke, så kom vi fram. Tror forresten skipper'n (?) er spilt inn her, hørte hvertfall noe om det. Da vi kom fram var det en haug av folk der, men var kjempefint der da.

Vi fikk hamburger og pasta, er vel hamburger, pasta og chips det går i middagen her nede! Resten av kvelden gikk egentlig i å danse MASSE. Var en liten "bro" over til dansegulvet, så mange folk måtte jo vente på å slippe inn - fordi det var så mange folk der. Vi var heldige og kom opp dit med en gang nesten. Bra musikk og mye liv! Virkelig beste party her nede så langt!


Tonje, GIna, Vilde og Dorthe!

Dag 12 kommer snart!

2 kommentarer

Kristine og Alexandra

09.07.2012 kl.21:54

herlige bilder :) kos deg videre

anonym

09.07.2012 kl.22:05

heisann!

hun på det første bildet til venstre ser egentlig sykt kul ut, er hun det??? kunne ønske jeg var like kul som henne, men desverre kommer jeg aldri til å bli det :(

Skriv en ny kommentar

hits