Språkreise til Malta - Dag 13!

Heisann! Nå har vi akkurat tatt gruppebilde, så har vi fri fram til skolen starter klokka et. Siden jeg ikke rakk å legge ut det siste innlegget i går, tok jeg meg en liten tur på internettkaféen rett over gata!

I går reiste vi med buss fra hotellet rundt 9 og til Mdina, som er gamle hovedstaden her i Malta. Først var vi og kikka på noe historieting, hvor vi kunne se hvordan mennesker hadde det her og lese om forskjellige ting. Utrolig skummelt, men likevel litt spennende å se.


Marie, Trude, Maren, Vilde og meg!


Meg, Maja (beste lederen!!!!) og VIlde!


Meg og Linda!

Etter og ha vært der i en halvtime ellerno, gikk vi litt rundt i gatene i Mdina. Ikke noe butikker eller shopping der, men spennende å se på gamle bygdninger. Vi gikk også en plass vi fikk sett utsikt over omtrent hele Malta. Vi så St. Julians, Sliema, Valletta og mange flere steder!
Pernille, Hege, Heida, Gina, Hanne og Maren!


Hege og meg!


Ola, Nora og Marie!


Hanne!


Gina og Ola!

Etter og ha sett litt rundt, stakk alle fra gruppa vår på en restaurant og spiste lunsj. Bestilte baguett med kylling og noe greier? som var kjempegodt! Fikk endelig smakt på litt ordentlig Maltamat. Etter middagen vi får på hotellet skulle man tro de spiste chips her hver dag.

 
Gina, Kari, Maren og meg!


Gina og Kari bestilte sjokolade-milkshake, litt misunnelig på den!Så var det tid for å busse til skolen, hvor det skjedde 0 spennende. Kvelden gikk til blogging, og nattbad!


Trude og meg!


Ola og AmalieHer er forresten klasserommet vårt;Og Maren tok dip dye; Utrolig stilig!Nå skal jeg forte meg tilbake til hotellet og skifte, så er det til bassenget en tur før skolen!

10 kommentarer

Heidi Nathalie Fotografi

10.07.2012 kl.11:42

Ser ut som at du har det heeelt fantastisk i hvert fall! Misunner deg!

SaraAlexandra.com

10.07.2012 kl.11:52

det ser virkelig herlig ut :D

helene simensen

10.07.2012 kl.11:57

herlig :D

Saragu-kommenterer tilbake

10.07.2012 kl.12:04

Herlig!
Så kjempekoselig ut <3

sumalo

10.07.2012 kl.15:24

Hei, du har digg blogg. men jo, lurte på noe. Har selv vurdert Malta om et år, og lurte på hvor mye fritid dere får osv? kunne du skrivet litt info om regler det er der? Hadde vert såå snillt! :)

Ser ut som dere har det dritgøy, så kos deg videre, hihi.

janne kommenterer tilbake!!

11.07.2012 kl.19:09

wow! håper du koser deg masse!

Siri Helen

12.07.2012 kl.00:34

Så fine bilder! :-D

Malin

12.07.2012 kl.23:27

Veldig gøy å følge deg! Jeg og ei venninne skal på språkreise til Malta neste sommer, noe som vi trur kommer til å bli kjempebra :) Håper du kan skrive litt mer om språkreisen når du kommer hjem, kanskje ha en spørsmålsrunde? Mye vi lurer på! Kos deg videre :D

Malena

13.07.2012 kl.22:47

Ser ut som du/dere har det kjempebra! Er veldig artig å følge deg, siden jeg og ei venninne skal på språkreise til Malta neste sommer! Håper du kan ha en spørsmålsrunde om språkreisen når du kommer hjem, siden det er veldig mye vi lurer på! Kos deg massemasse videre :D

Skriv en ny kommentar

hits