Språkreise til Malta - Dag 14 og 15!

Har blitt lite internett tid i det siste, selvom jeg egentlig har hatt ganske god tid til det. Har ikke skjedd stort de to siste dagene, så tar de i et innlegg.

Om mandagen var det klart for en ny uke, og denne uken er skolen på et veldig kjipt tidspunkt; 13-16 - så føler egentlig at hele dagen går bort på den måten. Vi tok gruppebilde, noe som bare tok noen minutter - så fikk vi fri fram til skolen. Vi stakk en liten tur for å bade, så var det videre til skolen, hvor det ikke skjedde stort.

Etter skolen tok jeg og Gina bussen til Sliema (nabobyen) for å shoppe litt! Er mange bra butikker der; topshop, zara, mango, terranova, new look osv... Vi skal dit på en shoppingtur med gruppa til tirsdagen, men vi følte nesten for å shoppe litt nye klær nå.Vi stakk først på et kjøpesenter hvor vi måtte innom en del butikker, så gikk vi ut for å finne topshop. Men på veien fant vi litt andre butikker og - så da vi kom fram til topshop hadde de akkurat stengt! Gjett om vi blei sure'a? jaja... Vi får ta det en annen dag. Vi stakk på en restaurant og spiste goood pizza, før vi måtte kjappe oss hjem - siden vi egentlig skulle møte opp 20 i lobbyen.Da vi kom hjem var det rett og skifte, for så og stikke på EF disco'en.

I går sto vi opp tidlig for å spise frokost, så stakk vi rett ut i bassenget etterpå. Utrolig deilig med et morgenbad, så rakk vi å sole oss en del før skolen og. Skoledagen var forferdelig rett og slett. Var trøtt, sliten, svimmel og vondt i hodet - men klarte å komme meg igjennom de 3 lange timene med en haug av vannflasker og pringles.På kvelden var det EF disco igjen, men der var det nesten ingen folk - så vi gikk litt rundt i byen hvor det heller ikke skjedde noe...

I dag er formen min på bunn, så tror ikke det blir noe skole på meg - som vil si at jeg muligens ikke får lov til å reise på go-kart ikveld heller..... Nesten alle de norske har enten vært på sykehuset eller syke nå, så venta egentlig på min tur og. Får prøve å drikke masse vann og bli frisk så fort som mulig!!

Skal prøve å bli flinkere til å ta bilder, men når vi kun er ved bassenget og på skolen - føler egentlig jeg har lagt ut en haug av bilder derfra! 

5 kommentarer

Ingeborg - Kommenterer tilbake

12.07.2012 kl.11:11

ååå, missunder deg!! :((

sandrape

12.07.2012 kl.12:29

fine bilder :)
Åå, så kjipt at du er dårlig.. Når jeg var på språkreise ble jeg også syk, fikk øreverk så fikk ikke dratt på skumparty på kvelden :( God bedring!

malinrebekah

13.07.2012 kl.10:55

kjempe fine bilder :D

Ina Skogstad

13.07.2012 kl.18:40

God bedring!

Har kjempe lyst til å reise på språkreise neste år jeg også :)

Skriv en ny kommentar

hits