Språkreise til Malta - Dag 16, 17 og 18!

Blir mange dager i et innlegg denne gangen, men har få bilder - så da får det bli sånn.

Dag 16, 17 og 18 skjedde egentlig det vanlige. Vi startet dagen med tidlig frokost, for så å stikke en tur til bassenget for å sole oss! Var utrolig kjedelig med skole midt på dagen, var varmt og bare den lille gåturen til bussen var uutholdelig i varmen. Gikk en haug av penger til vann, hvertfall! Var syk et par dager også, noe som var altfor kjedelig. Måtte bare ligge inne på hotellrommet å slappe av med film, og jeg gikk glipp av go-kart kjøring på torsdagen! Men blei heldigvis ganske fort frisk igjen ♥Jeg og Maren fikk Italia-besøk når resten av folka var på go-kartkjøring da!

På fredagen var det tid for EF SUMMERANZA! I år var det DJ nervo som holdt "konserten". Var utrolig mange folk på et lite område, så blei ganske trangt osv... Men morsomt var det! Alle dansa og vi hadde det kjempegøy! Var fullstendig kaos da vi skulle ta buss hjem til hotellet igjen, alle folka sto i kø for å trenge seg inn på busser!
_Bildene fra summeranza er hentet fra EF sine facebook-nettsider!

Var en utrolig bra kveld! Blogger om de siste dagene imorgen. Har kommet hjem til Norge igjen - så er ganske sliten og trøtt ♥

5 kommentarer

ine

19.07.2012 kl.00:35

vurderer og reise ditt neste år, men er ikke sola sterk du har jo ikke blitt noe brun? :)
fine bilder, så utrolig morsomt!: D virker som du koste deg, big time!

skal du på musikkskolen ?<3

Benedikte Hansen

19.07.2012 kl.23:18

Herlige bilder!
Linn Margrethe: neii, skal ikke det :)
//aww.. :( hva skal jeg gjøre da?! ingen å dele rom med :(

Skriv en ny kommentar

hits