Språkreise til Malta - Dag 22!

Tirsdagen var vår siste hele dag nede i Malta, noe som var så altfor trist! Vi startet med en ganske kort skoledag hvor vi fikk tilbake resultatet på en test vi tok dagen før. Testen var sykt vanskelig, så blei ganske fornøyd med resultatet. Vi fikk EF hatter, så var det klart for graduation! Deilig å bli ferdig med skolen tidlig, så vi kunne gjøre hva vi ville resten av dagen.


Klassen!


meg og Ronja!


Ronja, Marie og meg!


meg og Maren!


Amalie, Kine, Eirin, Silje, Maren, Ronja, Marie og meg!


Trine og Fredrikke!


Søte spanjoler!


meg, Ronja, Marie, Tonje, Linda og Maren!


Mari og Marie!


Hege, Linda, Tonje og meg!


Ronja, Maren, Gina, Irmelin og Tonje!


Meg og Ola!


Meg og Kari!


Læreren vår!

Da vi kom hjem igjen var det inn på hotellet for å pakke kofferten til hjemreise! Var en forferdelig følelse å vite at om 24 timer var jeg hjemme i kjedelige Norge... Jeg, Ola, Maren og Linda måtte dra på politistasjonen en tur, siden lommeboka mi var stjålet + de andre hadde fått ødelagt kamera og mobil. De gadd ikke gjøre noe med det, så vi måtte videre til EF kontoret. Blei mye venting, og var sykt kjedelig å bruke over to timer av siste dagen på dette. Ingen av oss fikk uansett gjort noe med det.

Da vi endelig var ferdig hadde vi heldigvis hele kvelden igjen, så jeg, Marie, Linda og Tonje stakk ut med Elias, Mikkel og Jens - siden de skulle reise hjem seinere på kvelden, utrolig koselige dansker!

 
Meg, Elias, Mikkel, Tonje, Linda, Marie og Jens!

Etter farvell med danskene, var det ned på stranda med gruppa. Der tok vi farvell med enda et par dansker og verdens beste leder, Dillon - som måtte gjøre seg klar for en ny gruppe dagen etter. Var virkelig trist, og må si det kom noen tårer den kvelden.


Verdens beste leder!

Heldigvis fikk vi lov til å være litt lengre oppe siste kvelden, selvom vi ikke kunne gå ut av hotellet... Vi hadde besøk av litt forskjellige folk, og såklart spanjolene i rommet over oss! Har blitt gode venner med de, og må si det var ganske så trist å si ha det til de! Savner alle kveldene vi snakka med de på balkongen.


Random, meg og Kiko!


Raul og Daniel (haha, pynta seg til mr. og miss. EF)

Vi hadde egentlig planer om å døgne, men vi blei så trøtte - så vi var nødt til å få oss noen få timer søvn før vi skulle opp igjen halv 6!! Æææ, snart kommer hjemreise-dagen, trist :/

For dere som lurer, kom jeg hjem om onsdagen - så dette er bare innlegg jeg ikke rakk å blogge der nede...

Én kommentar

SaraAlexandra.com

20.07.2012 kl.11:26

Så herlig :)

Skriv en ny kommentar

hits