Språkreise til Malta - Dag 23!

Nå er det 3 dager siden jeg kom hjem fra herligste Malta, og jeg gruer meg til å fortelle om mine siste timer der nede - savner folkene og stedet noe ufattelig! Onsdagsnatta blei det lite søvn, siden vi la oss midt på natta - og vi måtte opp rundt halv 6, fordi vi skulle møte opp med kofferten ferdig pakka i resepsjonen halv 7. Var virkelig en forferdelig morgen, var trøtt, sliten og det jeg virkelig ikke hadde lyst til i det hele tatt var å reise hjem til kalde Norge.

For å prøve å bli i litt bedre humør, stakk vi en siste gang på sjappa vår og kjøpte pannekake med nutella og banan - virkelig elsker det ♥ Da vi sto i kø der, fikk jeg også sett han lille søte kelneren på hotellet en siste gang - siden han var på vei til jobb. Det er virkelig det skjønneste jeg har sett! Etter og ha stappa i seg en stor pannekake, var det inn i minibusser - for så og bli kjørt til flyplassen. Sjåføren vår satte på høy partymusikk, men alle var for trøtte og triste for at vi skulle hjem - så det hjalp ikke stort!


Venter på resten av norske, treige gjengen!


Kari!


Tonje og Trude


Maren!


Kari og meg!

Da vi kom fram til flyplassen var det bare å sjekke inn, og slappe av et par timer. Var ganske liten flyplass og nesten ingen folk - noe som var utrolig deilig og stille på morgenen. Tiden var inne for å si farvell til Malta og varmen, noe som var forferdelig. Flyturen hjem føltes som en haug av år, og jeg begynte å tenke på de 3 fantastiske ukene jeg hadde nede i Malta. De fantastiske folkene og alle stedene vi besøkte! Språkreisen kunne umulig ha vært den samme uten de fantastiske folkene jeg ble kjent med ♥

Da vi landet i Norge kunne jeg kjenne kulda med en gang jeg var ute av flyet, trist! Vi stakk på tax free'en, før det var farvelltid. Tårene presset fort på, og til slutt sto hele gruppa vår og gråt. Folk begynte å se rart på oss - men ingen av oss brydde seg, haha! Var helt forferdelig å si farvell til alle sammen, men heldigvis ser vi hverandre på EF Reunion Party i Oslo i slutten av September, gleder meg noe enormt ♥

Denne språkreisen har vært helt fantastisk, og det største jeg har opplevd i livet! Jeg har blitt kjent med så mange herlige mennesker, blitt mer selvstendig og lært mye mer om selv. Det er utrolig trist å tenke på at jeg aldri kommer til å se igjen mange av de utenlandske jeg har blitt kjent med, men heldigvis ser jeg de norske igjen ♥ Og takk gud for facebook! Kunne sikkert skrevet en hel bok om språkreisen, men jeg får heller skrive mer generelt osv.. i et innlegg senere!

En ting er hvertfall sikkert, jeg SKAL tilbake til MALTA neste sommer ♥ Ikke på språkreise, men ferie! Gleder meg allerede!

10 kommentarer

Ida

01.08.2012 kl.23:14

Hvor i malta var du?
Ida: Jeg var i St. Julians :D

Ida

01.08.2012 kl.23:19

Var det bra der?

Vurderer å dra dit til neste år. :=)
Ida: Det var virkelig fantastisk der! Hvis du vurderer det, vil jeg anbefale deg å bestille nå med en gang - kommer til å bli den beste sommeren din så langt! ? Folk er fantastisk hyggelige, og det er alltid noe morsomt å finne på der!

Linda fra Malta <3

09.08.2012 kl.00:02

Herlig blogg du har, Kathrine! :D Har lest alle innleggene du har skrevet fra Malta etter jeg har kommet hjem. Merker at savnet bare blir større og større!

Gleder meg også masse til Reunion!
Linda fra Malta: Takktakk! Savner det så syykt jeg og :(( Gleder meg masse til å se dere alle på Reunion ?

bea alexandra:)

05.12.2012 kl.09:24

Jeg reiser ditt den 16 juli , og gleder meg utrolig masse!! Kunne jeg kontakt deg via Mail for å spørre deg noen spm om Malta osv:) Isåfall er min mail er : Bea4@live.no, trenger noen svar på noen spørsmål om Malta!
bea alexandra: Å, så gøy! Jeg har sendt deg en mail, så det er bare å stille meg spørsmål! :)

Lotta marlen

11.01.2013 kl.16:53

heia:) jeg skal bestille språkreise til st. julians på Malta i sommer, og lurte på om du budde med vertsfamile eller på resort?
Lotta marlen: Åå, så gøy! :D Jeg bodde på resort, anbefales - veldig sosialt og morsomt!

Skriv en ny kommentar

hits