Danmarkstur!

Heisann! Jeg kom hjem fra en super uke i Danmark med Marte, Kjersti, Tonje og Kristina i går kveld. Vi reiste med danskebåten tidlig på torsdagen, og kjørte deretter rett ned til Struer - hvor vi skulle tilbringe uka. Tok rundt 3 1/2 time før vi kom fram, etter og ha surra litt med kart osv... underveis. Vi fikk låne hytta til noen i familien til Kjersti som lå rett ved sjøen, så vi hadde kjempefin utsikt utover havet! Første dagen dro vi bare en liten tur inn til byen for å handle litt mat, også fikk jeg kjøpt noen nye sko jeg trang! Kvelden gikk i grilling, kortspill og kos! ♥Rett ved sjøen, litt herlig eller?Fredagen var det strålende vær, så vi lå spredt utover plenen hele dagen, utrolig deilig! Vi tok også noen volleyballrunder, for å få gjort litt annet! Har ikke opplevd en eneste soldag siden jeg var på Malta, så kjente jeg virkelig lengtet etter det. På kvelden blei det grilling igjen, og vi kosa oss med kort, prating, moro - og vi fikk tatt en tur på minigolf-banen rett ved.

Lørdagen sto vi opp tidlig for å reise til Fårup Sommerland, hvor vi skulle tilbringe dagen. Vi var kanskje ikke så heldige med været, for i Fårup var det skyer + litt regn, mens hjemme i Struer hadde det visst vært sol hele dagen! Det var ganske lite folk der, så vi var jo kjempeheldige som slapp lange køer til hver berg- og dalbane. Var utrolig morsomt der, bortsett fra at jeg fikk sykt vondt i hodet etter 4 turer på rad i tre-berg-og dalbanen, som gjorde at det ble lite kjøring på meg seinere. Vi kjørte hjem igjen, så var det å ordne seg til kvelden vi tilbragte på byen i Holstebro!Søndagen startet med knallvær, så vi sto opp tidlig i håp om å få med oss noe av den - men den forsvant fort. Da gikk turen til Bilka i Holstebro, en svær butikk med alt mulig fra klær, såper og sminke - til møbler, mat osv... Så vi var der i et par timer, før vi tok turen på Mc Donald! Vi dro hjem igjen for å slappe av, så kosa vi oss med taco, prat og musikk på kvelden.

Marte, Kjersti og Tonje kjøpte seg fine jentebøker; Tro dama i kassa på butikken lurte da alle 3 skulle ha den samma boka;
Mandagen var det kjedelig og grått vær, så vi tok en liten tur inn til byen for å besøke bakeren - siden vi hadde fått anbefalt å ta en tur innom der. Nesten ingen av oss var fornøyde med kakene, så vi stakk på et gatekjøkken og spiste deilig kebab mix! Da vi kom hjem var det i gang med rydding og vasking av hytta.

Tirsdagen sto vi opp tidlig, for så å kjøre til danskeferja - og ta båten hjem til Norge igjen. Har hatt en kjempekoselig tur med en herlig bondegjeng ♥

Har vært altfor dårlig til å ta bilder, for dette er sånn ca de eneste jeg har! Men får bare bruke det jeg har... Innkjøpene fra Malta og Danmark kommer forresten snart, må bare få alt vasket ferdig først..

Har dere gjort noe spennende den siste uka?


Vil du på språkreise med EF sommeren 2013 kan du få 200,- i rabatt av meg om du nevner navnet mitt i bestillingen;Send meg også gjerne en Mail eller melding på facebook om du lurer på noe om språkreiser! Jeg svarer så fort som mulig, og så godt jeg kan!

7 kommentarer

Iselinskst

01.08.2012 kl.15:16

fine bilder! :)

l0veyoulikea

01.08.2012 kl.16:02

Koslig. Jeg var også i danmark for ikke lenge siden, skulle også vært i fårup, men det ble det ikke noe av ;) Veldig fin blogg!

Jean Rose

01.08.2012 kl.17:06

åååh, så koselig! ser ut som dere koste dere veldig :)

marenk

01.08.2012 kl.18:26

så koselig!! :-)

miglepabalyte

01.08.2012 kl.19:24

såååå koselig!

Synne - fashion.photo.love.

01.08.2012 kl.19:30

herlig!

Benedikte

01.08.2012 kl.22:19

Så koselig!

Skriv en ny kommentar

hits