Oslo og reunion!

God kveld! I helga har jeg vært i Oslo med en haug av herlige folk jeg ble kjent med på Malta i sommer, og vi har kosa oss massemasse ♥ Jeg tok buss hjemmfra på fredags ettermiddag, og venta på Oslo S til resten av go'jentene jeg har sovi på hotell med kom. Vi stakk til hotellet, Thon Hotel Panorama, og pakka ut tinga våres - før vi bare satte oss ned for å snakke og kose oss.


Trude, Eileen og Linda!


Var familierom, men Tonje og Trude sov altså på dobbeltrom - så vi lå ikke alle her!


Marie og meg!

Lørdag sto vi opp ganske tidlig for å spise frokost og for å utnyte dagen fullt! Vi gikk opp på Karl Johan, og måtte selvfølgelig shoppe litt, blei ikke mye nytt innkjøp for meg - men et par ting. Må vel si jeg ikke var i helt shoppinghumør igår, og aner ikke hvorfor... jaja! Klokka to stakk vi på Friday's og møtte mange fra Maltagruppa vår + lederen, kjempekoselig å se igjen folka ♥ Da blei det Friday's burger og is til dessert.


Amalie og Gina!


Eileen, Linda og meg!

Vi dro på butikken for å kjøpe inn litt godteri ogsånt, så dro vi på hotellet - og tok med oss noen fler av maltafolka dit! Etter et par timer med prat og moro, dro vi på EF reunion party på sentrum scene. Der var det masse folk, og igjen traff vi flere folk vi blei kjent med i Malta, veldig koselig! Var konsert med Alexandra Joner, og ellers bra musikk og konkurranser. Vi dro tilbake til hotellet rundt elleve, og var vel egentlig våkne ganske lenge (kan jo ikke bare sove, når vi kun var sammen i helga).


Amalie


Irmelin


Gina, Maren, Kari og Linda


Maren, Kari, Linda, Eileen og Trude


Eileen og Trude

I dag sto vi opp ganske tidlig, spiste frokost, pakka og rydda hotellrommet - før vi sjekka ut klokka tolv, og stakk en liten tur på friday's for å prøve noe godt å drikke. Jeg tok bussen hjem klokka 3, og har bare slappa av etter det! Hatt en fantastisk reunion helg hvertfall ♥


Trude, Marie og Tonje!


Linda og meg!

Nå sitter jeg hjemme og gleder meg over at det er HØSTFERIEEE ♥ Skal nytes for fullt!

Hva har dere gjort i helga?

8 kommentarer

Ingeborg - Kommenterer tilbake

30.09.2012 kl.21:44

koos! :)

Irene

30.09.2012 kl.21:54

Så kjempe koselig ut :)

Min helg har vært rolig sammen med reserve moren min :)

Ingrid

30.09.2012 kl.22:14

så kos !!

Marie-Kommenterer tilbake!

01.10.2012 kl.10:10

Så utrolig koselig ut! :)

Marie-Florence Søvik

01.10.2012 kl.18:04

Utrolig bra helg med herlige folk, gleder meg masse til neste gang <3
kos!

Susann

02.10.2012 kl.15:54

så koselig :D

SaraAlexandra.com

03.10.2012 kl.13:00

så kos :D kom hjem fra spania:)

Skriv en ny kommentar

hits