Mitt 2012 - språkreisen til Malta!

Det er helt sykt at for akkurat 6 måneder siden lå jeg på en solseng rett ved bassenget i godt over 40 varmegrader med mine herlige venner fra Malta. Nærmere 27. Juni midt på natta kjørte pappa meg til Gardermoen hvor jeg møtte gruppa mi på 32 stykker som jeg skulle reise med. Jeg hadde møtt 3 av de i Oslo tidligere på våren, så det var ikke noe problem å komme dit i det hele tatt. Da vi kom til hotellet på Malta fikk vi velge rom, så vi fire var fast bestemt på at vi skulle dele rom - noe jeg er utrolig glad for. Vi kom veldig godt overens og dagene blei helt supre.


Graduation!


Strandtur til Golden Bay.


White party på EF disco!


Tur til Valletta!


Gjengen samla på beachparty. Volleyballturnering og fotballturnering!

Vi fikk oppleve så mye fantastisk der nede, og jeg sitter kun igjen med gode minner! Vi hadde to herlige ledere; Maja fra Norge og Dillon fra Malta som guida oss rundt. Det var nye og morsomme utflukter hver eneste dag; tur til den lille øya comino, shopping i sliema, tur til hovedstaten, tur til mdina, summeranza, ef disco, bowling, go-kart, badeland, beachparty, megaparty og mye mer! Glemmer jo heller ikke skoledagene våre som var ganske så kjedelig - men vi kom oss gjennom de! Verste var vel turen fra og til skolen som var helt forferdelig varmt. Blei også syk 2-3 dager nede, noe som var så altfor kjedelig! Måtte ta bussen hjem helt alene fra skolen (fant heldigvis fram), og gikk glipp av disco og go-kart.


På vei til øya Comino.


På restaurant med de danske guttene!


Sofa etter båt!


Kjekke italienere i bassenget.


Middag på hotellet som besto av pasta/pomme frites og fisk/kjøtt.


På Comino! Vi valgte å holde oss vekk fra sola litt, så satte oss i båten.


Krystallklart vann ved Comino.


Første dag utenfor hotellet!


Utsikten fra hotellrommet.


EF loungen.


Klare for EF arena! Masse konkurranser med de andre landa.


Masse folk på comino, venter på båttur!


Fotballkamp mellom Italia og Spania! Gjett om det var mye jubel.


Klare for megaparty!


Shopping i Valletta!


Soler oss!


Summeranza - MASSE folk!


Italienere!


Shopping i Sliema!


Spanjolene i klassen!

Det beste på hele turen var helt klart alle folkene jeg blei kjent med. Jeg ble såklart best kjent med alle de norske på gruppa, også folk fra de andre norske gruppene! Vi ble også godt kjent med en del dansker, spanjoler og tyskere, også snakka vi med mange italienere og litt andre folk her og der. Folk var rett og slett herlige der nede, alle var utadvendte og pratsomme! Så får dere lov til å reise på språkreise av foreldrene dere bør dere bestille for sommeren NÅ! Dere kommer til å ha noen supre uker sammen med nye folk!

Hva er ditt beste minne fra 2012?
Har dere vært på språkreise / vil reise?

Hvis dere har tenkt til å reise, kan dere nevne "Kathrine Skaug" I bestillingen, og dere vil få en ekstra rabatt! :-) Spør meg gjerne om dere lurer på noe også! 

15 kommentarer

Danian. Gutteblogger

05.01.2013 kl.12:42

oi så kult var kjlåesenteret stort eller

Charlotte Kleven - Mitt liv

05.01.2013 kl.12:51

Jeg har vært på språkreise i malta selv, i 2009 :)
danian: Var ganske stort i Sliema, en del kjente butikker! :)

Kristin Naomi

05.01.2013 kl.20:40

JEG HAR SÅÅÅÅ LYST TIL Å DRA PÅ SPRÅKREISE. Ser ut som du hadde det konge, Kathrine! :)

Tina Charlene

06.01.2013 kl.16:05

Heldig!

Ydaaa

07.01.2013 kl.16:53

Har så lyst til å dra på språkreise jeg og :)

Casandra

08.01.2013 kl.17:51

Å, så koslig :)

Elise Olsen

08.01.2013 kl.20:19

Så gøy!! :-)

Hege

19.01.2013 kl.16:10

Hei, har så lyst å dra til Malta, men lurte på hva alderen til folk var? Orker ikke dra om alle er 13 år og jeg 16, (96) og er det slik at flere "eldre" bestiller hos eg, fordi jeg tenker egentlig på Malta 2+1 freetime hos sts, men virker som det er bare 13åringer hos sts

Tana

20.01.2013 kl.14:22

Hvor gammel var de som var der? Var det folk på din alder? Eller 13 års alderen? Hva med sts folkene? Så dere mye av dem og er det mange små på sts ? Istede for er liksom? Vil på Malta 2+1 freetime med sts men vil ikke om det er bare yngre. Tror du det er flere som velger sts freetime i 16-18 års alderen enn 13 års alderen ? Siden det er en uke fri .

Marie

20.01.2013 kl.15:15

Åhhh, savner det masse!!!! Helt klart den beste sommeren i mitt liv! Anbefaler alle å dra på språkreise! :)
Hege: Det var egentlig litt forskjellig! Men de fleste var 97, 96 og 95'ere :-) haha, skjønner virkelig det - jeg skal kanskje til Long Beach til sommeren, men får se hvordan det blir! Føler meg nok litt eldre da! Tror de som reiser med STS er litt yngre faktisk :)
Tana: De fleste var 97, 96 og 95'ere ifjor - men man tenker egentlig ikke på hvor gamle de andre er! For alle kommer så godt overens, og du vil nok ikke føle deg "moden" iforhold til de yngste, eller hva jeg skal si!
Vi så en del av STS folka ja, det var ca den samme aldersgruppa - men de var litt færre folk. Jeg vil tro det er fler yngre som velger STS med 2+1 freetime, egentlig!

10.04.2013 kl.13:54

får du beholde den blå hatten
Anonym: Ja, alle hadde med den hjem :)

Skriv en ny kommentar

hits