Vil du på språkreise i sommer?

Som de fleste sikkert vet så var jeg på språkreise i Malta med EF ifjor sommer, og hadde en helt syk opplevelse! Jeg ble kjent med SÅ mange nye herlige mennesker, og jeg opplevde så mye på 3 uker. Siden jeg nå er EF crew skal jeg igjen reise, bare denne gangen til Long Beach i California. Jeg har spart opp masse crew poeng, og gleder meg enormt til å reise sammen med Marie og Gina (som jeg møtte i Malta). Jeg anbefaler dere ALLE å reise på språkreise til sommeren om dere har muligheten. Det er en ting dere aldri kommer til å angre på, og det kommer til å være av de største opplevelsene i livet.Skal du eller kjenner du noen andre som vil reise, gjerne send meg en melding her eller på facebook (Kathrine Skaug). Forresten, om dere bestiller får dere en liten rabatt av meg om dere skriver navnet mitt der crew har anbefalt språkreise for deg; Lurer dere på noe annet om destinasjoner eller utflukter også gjerne spør meg!

Besøk nettsiden på http://ef.noHar du tenkt deg på språkreise? Eller har vært der?

4 kommentarer

18.03.2013 kl.17:01

Hadde du sånn pakke ting på malta? har valgt fun pack malta, er det den somhar grotte tur, vet du det? siden nå finner jeg are fun & sun pack og malta pack så da vetjeg ikke hvilken ejg har.
Anonym: Ja, jeg hadde bestilt både sun & fun pack og malta fun pack! Grotteturen hører til i Malta fun pack tror jeg - du kan også ringe inn til EF om du er usikker på hvilken av pakkene du har! Men det kan du og sjekke på My EF :)

Selina

19.06.2013 kl.08:09

Hei:) Eg og fire venninner skal reise til Malta neste år og vi gleder oss noe sykt. Har sendt deg venneførespøsel på Facebook, lurte på om du kunne svart meg der for eg har litt spørsmål og sånn;)

Kaja

18.08.2013 kl.01:09

jeg skal også til california long beach neste sommer, når reiser du? har sendt forespørsel på fb :)

Skriv en ny kommentar

hits