Vil du på språkreise?

Nå er det såvidt over et år siden jeg var på språkreise i Malta, og jeg merker jeg savner landet, kulturen og alle folkene! Jeg har faktisk ikke sett noen av jentene siden reunion i September ifjor, så nå ser jeg fram til neste gang vi møtes!

Jeg vil egentlig bare si at om noen av dere tenker på å reise på språkreise, GJØR DET! Det er en helt fantastisk opplevelse, og du lærer så mye nytt! Vil du lese om språkreisen min, kan du bare bla i kategorien "Språkreisen". Du kommer til å få nye venner for livet, besøke mange stobyer, dra på shopping, strandbesøk og mye mer!Du kan bestile språkreise for neste sommer på ef.no! Nevner du "Kathrine Skaug" i bestillingen, kan du få litt ekstra rabatt på reisen din!

Det er bare å spørre om noen av dere lurer på noe!

Noen av dere som skal på språkreise neste år?

2 kommentarer

Alice - VINN REISE

08.09.2013 kl.19:44

Hei! Jeg digger sykt mye av denne bloggen! Du er veldig flink i mine øyne! Jeg blir helt inspirert av å besøke her! Men du! Jeg har blitt tipset om en sykt bra konkurranse jeg synes du også burde melde deg på! Det er sånn at du kan vinne en storbyferie, så dette er skikkelig digg. Håper du vil være med i den og at du fortsetter å blogge!

Thea Andersen

12.09.2013 kl.17:28

jeg har også vært på malta :) bare at jeg var i sommer!

Skriv en ny kommentar

hits