18 / Reise å se håndball-VM

18 // 50 things I will do before I die // Reise å se håndballgutta spille VM

Noe jeg har hatt lyst til lenge, er å dra og se håndballgutta spille VM om noen få år. Jeg vet de ikke har vært på toppen de siste årene, men har tro på at de kommer seg oppover, så da vil jeg reise å se! Vil såklart se håndballdamene spille også, men de er så flinke at kampene nesten blir for kjedelig, synes de vinner hver gang nesten, jeg!

Vil dere reise å se håndball-VM eller VM i en annen sport?

17 / Selge et fotografi

17 // 50 things I will do before I die // Selge et fotografi jeg selv har tattEtter jeg kjøpte kameraet mitt for 1 1/2 år siden, har jeg virkelig elsket å ta bilder! Jeg har ikke vært den ivrige jenta som har tatt bilder av alt mulig, men jeg har tatt med kamera mitt overalt. Det var først når jeg begynte på media i høst at jeg begynte å bruke kamerainstillingene ordentlig, og synes det er kjempegøy! Tror ikke fotograf er drømmeyrket mitt, men at jeg vil ha det som en hobby ved siden av - er helt klart ♥

Liker du å ta bilder?

16 / verdensdelene

16 // 50 things I will do before I die // Besøke alle verdensdeleneFøler hele lista mi over ting jeg vil gjøre før jeg dør inneholder å reise et sted. Men, er jo ofte på den måten man opplever og får sett nye ting. Jeg er også utrolig glad i å reise, og jeg får jo ikke opplevd så mye på den plassen jeg bor nå hvertfall! Noe jeg vil, er å besøke alle verdensdelene vi har - må være en fantastisk opplevelse! ♥

Vil du besøke alle verdensdelene?

15 / suvernir

15 // 50 things I will do before I die // kjøpe suvernir fra alle steder jeg reiserNoe jeg er avhengig av, er å ha bilder og ting fra steder jeg reiser. Noe jeg skal klare, er å kjøpe suvernir fra alle stedene jeg reiser! Er alltid koselig å se på, så vekker minnene fram! Har kjøpt noe alle steder jeg har vært, og elsker å ha det liggende på rommet.

Liker du å kjøpe suvernir fra reiser?

14 / Travel to bahamas!

14 // 50 things I will do before I die // Travel to bahamasHva frister vel mer enn sol, kritthvit sand, turkist hav, sommer, palmer og varme? Jeg bare elsker bahamas ♥ Har jo aldri vært der selv, men etter og ha sett på tusenvis av bilder og filmen holiday in the sun derfra, får jeg virkelig lyst til å besøke denne fantastiske plassen. Det er virkelig et sted jeg har lyst til å reise, bare slappe av i varmen på stranda i flere dager. Høres fristende ut, eller hva?

Vil du reise til Bahamas?

13 / dreamjob

13 // 50 things I will do before I die // Get the dreamjobSom alle andre, vil jeg få drømmejobben jeg trives godt med! Jeg vil ikke akkurat ha en jobb jeg gruer meg til hver dag, men heller en jeg kan gå å glede meg til. Jeg vet ikke helt hva drømmejobben min er enda, men noe jeg har veldig lyst til er å bli filmregissør, filmskuespiller eller noe innen film (ordner klipp, lyd, lys osv..). Jeg går jo på teater, og det er noe jeg virkelig elsker!

Hva er din drømmejobb?

fikk gjort slik at innlegget ikke kunne kommenteres, men nå kan dere kommentere her! :)

12 / Studere i utlandet

12   //   50 things I will do before I die   //   Studere i utlandetNoe jeg har utrolig lyst til og har bestemt meg for at jeg skal - er å reise et år til utlandet. Det blir ikke vg2, som er til høsten - men jeg har tenkt til det senere. Først vil jeg gå ferdig medier & kommunikasjon på Thor Heyerdahl, så har jeg veldig lyst til å reise til enten USA eller Australia året etter på en skole innen media. Jeg elsker utlandet, og tror det ville vært midt i blinken for meg og reist over lang tid.

Et helt år med mange nye utfordringer, nye venner, nye opplevelser, ny kultur - virker rett og slett fantastisk!

Vil du studere i utlandet?

Noe dere lurer på? Spørsmålsrunde HER!

11 / bli spådd av en spåkone

11 // 50 things I will do before I die // Bli spådd av en spåkone


_wehearit

Vet egentlig ikke hvorfor jeg vil bli spådd, men det virker veldig spennende å høre hva noen sier om meg og tenker om fremtiden min. Noe jeg vil oppleve!

Vil du bli spådd?

10 / Watch Paris from the eiffel tower

10 // 50 things I will do before I die // Watch Paris from the eiffel towerEr det en plass i Europa jeg virkelig vil se, må det være Paris. Aldri vært der selv, men har sett utrolig mange bilder derfra og det er en helt nydelig plass ♥ Noe som virkelig må oppleves. Og hvis jeg først skal til Paris, vil jeg stå på toppen av eiffeltårnet og se utover hele byen på kvelden, hva kan være mer nydelig enn det?

Vil du til Paris?

09 / Travel to the world's biggest amusement Park

09 // 50 things I will do before I die // Travel to the world's biggest amusement ParkJeg virkelig elsker å kjøre berg- og dalbaner og store karuseller, noe av det morsomste jeg vet! Har jo ikke vært så mange steder enda. Tusenfryd, fårup, liseberg og flamingoland (i england), men har virkelig lyst til å dra til verdens største fornøyelsespark! Måtte vært utrolig morsomt og opplevd.

Er du glad i berg- og dalbaner?

08 / meet Justin Bieber

08 // 50 things I will do before I die //  meet justin bieber


_weheartit

Er det en kjendis jeg virkelig elsker må det være Justin Bieber. Min aller største drøm må være å få dra på konsert med han, møte han og snakke med han ansikt til ansikt! Få autografen og ta bilde med han ♥ 

Vil du møte Justin Bieber?

07 / photograph the pyramids in egypt

07 // 50 things I will do before I die // photograph the pyramids in egyptHar utrolig lyst å reise til Egypt og fotografere pyramidene der. Har allerede vært der, men da lå vi kun på stranda og fikk ikke opplevd så mye av historien, noe jeg har utrolig lyst til!

Vil du se pyramidene i Egypt?

06 / language travel

06 // 50 things I will do before I die // language travel


_bilder hentet fra weheartit

Å dra på språkreise er noe jeg har hatt lyst til i flere år, og nå skal det faktisk skje til sommeren! Bestilte allerede i slutten av juni i fjor, og reiser nå til sommeren til Malta, St.Julians. Fysøren, som jeg gleder meg ♥ Blir 3 herlige uker med sol, sommer, nye venner, bade, spise is, shoppe; rett og slett en fantastisk opplevelse!

Vil du på språkreise?

05 / play poker in las vegas

05 // 50 things I will do before I die // play poker in las vegas


_bilder hentet fra weheartit

Må helt ærlig si jeg ikke er sikker på hvorfor jeg har satt dette på lista mi, men hvor utrolig kult hadde det ikke vært og dratt til verdens største (?) pokerby og spilt poker? Måtte vært en veldig morsom opplevelse hvertfall!

Vil du til Las Vegas?

04 / Shop in London

04 // 50 things I will do before I die // shop in LondonDette er vel en ting jeg vil prøve å få til veldig snart, dra til London og shoppe! Var rundt omkring i England med korpset for mange år siden, men da var vi kun to dager i London, så fikk ikke brukt så mye tid til shopping og å kikke. Så dette vil jeg virkelig oppleve igjen, og denne gangen kjøre parishjulet og ta masse bilder!

Har dere vært i London?

03 / travel with friends to a warm place

03 // 50 things I will do before I die // travel with friends to a warm placeJeg virkelig elsker varme, hvite strender, blått hav og sol. Og er det noen jeg vil oppleve en fantastisk sydenreise med, må det være mine herlige venner ♥ Ligge på stranda hver eneste dag, le, spise is og bare ha det gøy! Må oppleves om noen få år.

Fler som vil på jentetur til et varmt sted?

02 / travel to new york

02 // 50 things I will do before I die // travel to new york


_bilder hentet fra weheartit

Er det en ting jeg må velge fra listen min som jeg virkelig vil oppleve, må det være New York! Jeg har alltid hatt lyst til å reise dit og å se på bilder derfra får meg virkelig til å drømme om byen. Være der i noen dager og oppleve empire state building, fine parker, store shoppinggater og mye mer!

Vil du til New York?

50 things I will do before I die!

Ser utrolig mange som har 100 things I love, så derfor vil jeg prøve noe annet; 50 things I will do before I die! Kommer nok ikke til å blogge om det hver dag, men innimellom hvertfall. Så da begynner jeg med nr.1

294382_170043556411594_100002178527769_338110_1515757908_n_large   
Er det en ting jeg virkelig skal gjøre før jeg dør, er det å svømme med delfiner! Hvor skjønne og herlige er ikke de? Dette er faktisk noe jeg kanskje får oppleve til sommeren, på språkreisen til Malta. Da skal jeg hvertfall ikke si nei til denne sjansen ♥

Vil dere svømme med delfiner?
Konkurranse på bloggen til Irlin HER: http://irlins.blogg.no/1326213142_vinn_nelly_gavekort_t.html#comment

hits