Anbefaler fotoblogg!

Hey! I kveld har jeg vært på musikkøvelse, hvor vi har marsjert i hele to timer! Øvd på signaler, snu, svinge, spille osv.. Gøy var det hvertfall! Men jo, til overskriften; jeg anbefaler en fotoblogg til dere!Bloggen skrives og designes av Andreas Edvardsen, som da går i klassen min. Vi fikk en oppgave for et par uker siden å lage en blogg, så han har da vært kreativ og fortsatt med den. Han legger ut massevis av fine bilder og gode tips til dere! Den skrives på engelsk, så enda bedre! Anbefales på det sterkeste å lese. Dere finner også mye inspirasjonsbilder osv.. der!

Han har ikke blogget så lenge på den, men den oppdateres ofte - og innleggene er veldig bra! Akkurat hva en blogg bør ha!


_bildene er lånt fra bloggen

Bloggen til Andreas finner dere HER!

Skal dere besøke fotobloggen hans?

Vinner av blogg vs blogg !

Hei <3

Nå har jeg telt opp alle stemmene fra blogg vs blogg - runden, og har finni ut hvem som har vinni! Jeg lovte vinneren en bloggvurdering, så det kommer nå! Og vinneren er:

Bloggnavn: www.sukk.blogg.no
Bloggerens navn: Anita

Header/Design: Kjempefin header! Fint redigert, og kjempefine bilder av deg! Liker også designet ditt veldig godt. Det har en veldig fin helhet, og ser veldig bra ut. Designet og headeren din passer også veldig godt sammen!

Innhold: Kjempebra innhold! Du blogger veldig ofte, gjerne fler ganger om dagen. Du blogger også veldig spennenede, og innleggene dine er alltid interressante å lese! Du har også bilder i innleggene dine, som du har tatt selv!

Alt i alt: Fin blogg! Fint design og header. Du blogger spennende, har alltid bilder, og ikke minst blogger ofte!

Terningkast 6!


Leser du bloggen til Anita?

Bloggvurdering #5 !

Hallo <3

Vurderer en blogg til fra vurderingsrunden!

Blogg navn: www.siljeski.blogg.no
Bloggerens navn: Silje

Header/Design: Elsker headeren din! Et kjempefint bilde av deg, slik at vi ser hvem som blogger. Liker veldig godt designet ditt. Et enkelt og greit design, som er veldig fint! Søte farger, og fin oversikt. Headeren og designet passer også veldig godt sammen!

Innhold: Bra innhold! Du blogger ganske ofte, noe som er bra! Kunne kanskje blogga litt oftere, innimellom. Innleggene dine er alltid like interressante å lese, og du har alltid med bilder i innleggene! (y)

Alt i alt: Kjempefin blogg! Fint design og header! Du blogger veldig bra og spennende, og har alltid bilder i innleggene dine.

Terningkast 5+++


Leser du bloggen til Silje ?

Bloggvurdering #4

Heisann <3

Tenkte å vurdere en blogg til, fra vurderingsrunden!

Bloggnavn: www.madeleeeen.blogg.no
Bloggerens navn: Madelen

Header/Design: Veldig fint design og header! På headeren din har du skrevet navnet ditt. Du ser da det første innlegget med en gang, og ser at det er en spennende blogg. Du har et veldig enkelt og greit design, som er kjempefint, og passer godt til bloggen din!

Innhold: Kjempebra innhold! Du blogger ofte, og veldig bra. Innleggene dine er alltid spennende, og interressante å lese! Jeg synes du skriver veldig bra. I mange innlegg skriver du om følelser, noe du skriver veldig bra! Du har alltid bilder i innleggene dine, og jeg elsker de!

Alt i alt: Jeg elsker bloggen din! Du blogger så utrolig bra og spennende. Du har alltid med bilder, og de er utrolig fine! Du er en kjempeflink blogger, og en kjempeflink fotograf!
Terningkast 6+


Leser du bloggen til Madelen?

Bloggvurdering #3

HeiHei <3

Da tenkte jeg å vurdere en blogg til.

Bloggnavn: www.linnsrareverden.blogg.no
Bloggerens navn: Linn Margrethe

Header/Design: Kjempefin header! Veldig fine bilder av deg, også. Du har et ganske enkelt og greit design, og det er kjempefint! Elsker fargene på designet ditt. Headeren og designet passer også veldig godt sammen!

Innhold: Kjempebra innhold! Du blogger veldig ofte, og variert. Du blogger veldig spennende, og innleggene dine er alltid interressante å lese. Du har alltid bilder i innleggene dine, og ofte har du videoblogg! Kjempebra!

Alt i alt: Kjempefin blogg! Fin header og design. Du blogger veldig bra, og ofte! Har alltid bilder, og videoblogger innimellom.

Terningkast 6 !


Leser du bloggen til Linn?

Bloggvurdering #2

HeiHei <3

Tenkte å vurdere en blogg til nå, som meldte seg på vurderingsrunden!

Bloggnavn: www.noraemilienilsen.blogg.no
Bloggerens navn: Nora Emilie

Header/Design: Fint design! Fine farger som passer godt sammen. Bildet på headeren din passer veldig godt inntil designet ditt. Du kunne kanskje hatt teksten på headeren i en annen farge, siden bakgrunnen forstyrrer litt, eller hva jeg skal si. Men veldig fint! :)

Innhold: Bra innhold! Du blogger innimellom, kunne kanskje blogga litt oftere. Men du skriver veldig spennende, og innleggene dine er interressante å lese! Du har bilder i alle innleggene dine også, som gjør at det blir spennende!

Alt i alt: Veldig fin blogg! Fint design, og du blogger bra! Du har også mange bilder. Veldig bra!

Terningkast 5 !

Bloggvurdering #1

HeiHei <3

Da starter jeg å vurdere en av de bloggene som meldte seg på vurderingsrunden min.

Bloggnavn: www.kia95.blogg.no
Bloggerens navn: Karoline

Header/Design: Et veldig fint og ryddig design, med en fin og god oversikt. Enkle og greie farger, som jeg synes gjør designet veldig fint! På headeren din har du navnet ditt, slik at vi ser hvem som eier bloggen. Du kunne kanskje hatt et bilde eller noe sånt i headeren din, for å få en enda bedre en. Men jeg synes den du har funker bra, den passer jo til fargene i designet ditt!

Innhold: Veldig bra innhold! Du har veldig spennende innlegg, som alltid er like interressante å lese. Du har ofte outfit, noe som er veldig bra! Du blogger veldig variert, og bra. Du har bilder i alle innleggene dine, og du blogger gjerne fler ganger om dagen. Veldig, veldig bra!

Alt i alt: Kjempeblogg! Fint design, du skriver godt. Blogger ofte, med bilder, outfit, og mye annet!

Terningkast 6 !


Leser du bloggen til Karoline?

Vil du bli vurdert?

Hei :)

Tenkte å ha en vurderingsrunde jeg, så da er det bare å skrive bloggadressen din i kommentarfeltet under!

Ha en fin kveld!

Vurdering #3

Hallo :-)
Da fortsetter jeg å vurdere alle de bloggene som meldte seg på!

www.lilleliz.blogg.no

Header Jeg synes headeren din er kjempefin! Du har også skrivd i headeren din hva du skriver om og tenker på. Kjempefin!
Design Veldig fint design! Fine farger, og alt passer godt sammen, så det blir en helhet i bloggen!
Innhold Du blogger kjempebra. Skriver også veldig interessant, så folk får lyst til å lese bloggen din. Du blogger også ofte, som er veldig bra! I innleggene legger du ofte ut bilder.
Karakter 5 +
 
Leser du bloggen til Lizbeth? Eller vært innom?
hits