Hjemme fra Danmarks-tur!

Først må jeg bare si at jeg har vært verdens dårligste bloggeier nå, har 0 bilder fra turen... Fy deg, Kathrine.... Men kan vel uansett fortelle litt hva som har skjedd. Halv fire på fredagen reiste vi fra Svarstad med jobben (svarstad skisenter), 5 jenter og 20 gutter og ut til superspeed som vi skulle ta over til Danmark. Vi blei nesten bare ungdommer som reiste, men må si det var veldig koselig hvertfall! Vi spiste buffé på båten, og siden vi kom så seint til hotellet i Ålborg gikk resten av kvelden/natta til å skravle litt rundt her og der.

Lørdagen gikk til shopping på dagen. Jeg, Rikke og Marte gikk litt rundt omkring, vi tok oss lunsj på mc'ern og jeg kom tilbake på hotellet med en ny kjole og lommebok (viser dere senere)- så blei ikke det store innkjøpet! På kvelden dro vi på kina-restaurant og kosa oss med nydelig mat og prating.. Seinere dro vi litt rundt, snakka litt på hotellrommet og var ute på byen. Jeg og noen til klarte å komme oss inn på en klubb, men siden jeg ikke gadd å være med de - fikk jeg meg heller tre nye danskekompiser! Fikk til og med nummeret til han ene og greier, ikke verst det! Må ikke glemme de to skravleguttane fra norge heller da... Morsom kveld var det hvertfall!


_google

I dag spiste vi god frokost på hotellet, før vi kjørte til Hirtshals for å ta båten hjem igjen til Norge, savner Danmark allerede ♥ På båtturen hjem kjøpte vi oss standard; chips og pølse, og var såklart innom taxfreen - kan ikke gå glipp av det! Kjørte buss hjem til Svarstad igjen, så var her rundt 6 - så har hatt en super tur!

Hva har dere gjort i helga?

I love italy!

Jeg har nesten akkurat kommet hjem, og jeg savner italia allerede! ♥ Varmen, stranda, skyfri himmel, sand, bade, spise ute om kveldene i bare shorts og topp, shopping og selvfølgelig å se på de søte italienske guttene spille volleyball!

nesten alle kjørte scooter der! I alle aldre, haha sykt merkelig... Også sykla de i veiene, og fulgte trafikklysene osv..

Også innkjøpene:kjøpte et badehåndkle og noen småting til, som jeg ikke tok bilde av.. men har hvertfall hatt noen supre dager i ITALIA! ♥

lurer dere på noe ang. turen, bare spørr!

Hva synes dere om bildene/innkjøpene?
Hva har dere gjort de siste dagene?

italy!

I morgen tidlig drar jeg til Pescara i Italia, og blir der til lørdag, så da skal jeg kose meg masse! Er 20 km med strand der! likerrrrrrr ♥ Og shopping, is og pizza!

Har dere vært i Italia?

Bloggen min er for fullt tilbake neste uke og framover! Har bare skjedd så mye i sommer, så har ikke hatt tid til å blogge så ofte... Håper dere forstår! 

Bilder fra splæshcamp

HeiHei :-)

Som jeg skrev på innlegget under, har jeg vært på splæshcamp på trommøya utenfor Arendal, fra mandag-fredag. Vi var 8 stykker fra Lardal som dro. Vi 4 jentene var på revy (kurs), og guttane var på stagefight. Det var sikkert kurs sånn 7-8 timer hver dag (bortsett fra fredagen, da var det ikke kurs). Men på kvelden var det alltid noe gøy da! Vi hadde skumparty en kveld, nattkino, nattløype i skogen. der hadde folk fra crewet hjemt seg bak trær osv.. med masse sminke! Var ganske gøy.

Hvis noen lurer, de kursene vi kunne velge mellom var: friluftsliv, film, teatersport, revy, hip-hop, pop og rock, stagefight, teatersminke, musikal, skateboard og kreativ ledelse

Vi har såklart gjort masse annet også! Har blitt kjent med nye folk, blei kjent med veldig mange på hytta vi lå på, hvertfall.
men, over til bildene!


revy-gruppa!

og igjen.. åpningssangen!

hip-hop-gruppa!

Pop og rock-gruppa (et av banda)

martin og mathias <3

Daniel og Thomas(puppeguri)! De hadde en sykt morsom sketsj!

susanne, mathilde og meg

Mathilde og Susanne <3

skumparty ! :D

stagefight-gruppa!

susanne, karianne og mathilde <3

folk !

haha, jeg tok bilde ned i vannet ! faktisk ikke sikker på hvem som er til venstre?

Hva synes du om bildene?

Splæshcamp!

Hei :-)

Om mandagen dro jeg på splæshcamp med 7 andre herfra. Har hatt det kjempegøy! For de som ikke vet det, er splæshcamp en leir du velger deg et kurs du vil lære med om. Så jeg valgte revy. Var veldig gøy! I går kveld hadde vi framføring (de som hadde revy), så det var med 8-9 sketsjer og 5 sanger, tror jeg. Har lært masse, gjort mye gøy og blitt kjent med mange nye folk.

Utenom kurset, har vi hatt skumparty (et stort hoppeslott, med masse skum i), kjempegøy! Og vi har sett på skrekkfilm på stranda, gått nattløype i skogen, og masse mer gøy!

Bilder kommer senere, har ikke lagt de inn enda, og har litt dårlig tid nå, men det kommer....

Har du gjort noe gøy denne uka?
Har du vært på splæshcamp før?

Tusenfryd !

HeiHei :-)

Om fredagen var jeg, mamma og pappa på tusenfryd. Det var kjempegøy! Det meldte egentlig regn, men det kom bare såvidt noen regndrypp, så. Og i tillegg var det nesten ikke noe kø i det hele tatt. Det var bare å gå i køen, så kom du på med en gang, eller kanskje neste.

På grunn av lite kø og sånt, så fikk jeg kjørt 21 runder i berg og dalbanene og karusellene. Lenger ned kan dere se hva jeg tok.

Etter vi hadde vært i tusenfryd, kjørte vi til sverige, og tok ferja fra strømstad-sandefjord, og kjørte på campinga. Der har vi vært siden fredagen.

Her er det jeg tok:

Speedmonster tok jeg 4 ganger! Elsker den berg og dalbanen !


Spinspider tok jeg 3 ganger.


Loopen tok jeg 4 ganger!


Thundercoaster tok jeg 3 ganger !


Spaceshot tok jeg 3 ganger.


Super Splæsh tok jeg 2 ganger!


Tømmerstupet tok jeg en gang

Også har det kommet en ny attraksjon på tusenfryd, nemlig

Nightmare, som jeg prøvde en gang.
Det er på en måte et spøkelsesrom du sitter i. Det er 25 stykker som sitter på en plattform (som du ser under), og plattformen snurrer rundt. Det er på en måte en fortelling som blir fortalt, og alle har en pistol (såklart ikke ekte) som man skyter på de menneskene som er på veggen. Det er 5D (første i Europa, faktisk), så det er altså 3D-bilde, lyd og lukt. Var egentlig sykt moromt og skummelt. Noen ganger kom det sånn luft-greier i nakken din, og flaggermuser under setet, og du måtte jo ha på belte i tillegg. Litt skummelt egentlig, men gøy.

Alle bildene er tatt fra tusenfryd.no, bortsett fra bildene fra thundercoaster og spinspider, som jeg har tatt selv.

Hadde det hvertfall kjempegøy på tusenfryd, har lyst tilbake igjen allerede jeg! Kan aldri få nok av karuseller og berg-og-dalbaner!

Har du vært i tusenfryd?
Liker du å ta berg-og dalbaner og karuseller?

Bilder fra musikkurs !

HeiHei :-)

Nå er jeg endelig hjemme fra musikkurs, og er kjempesliten nå. Vi har spilt masse denna uka, så nå er jeg skikkelig sliten og trøtt. Men skal nok bli bedre etterhvert!

Jeg har hatt det kjempegøy på musikkurset (på Kvitsund gymnas)! Har blitt kjent med kjempemange snille og koselige folk, og jeg savner de enormt allerede :'(
Vi gråt så og si hele gjengen da vi sto og sa farvel, det var så trist. Kommer til å savne alle så mye. Forhåpentligvis ser jeg noen av de igjen, det får jeg virkelig håpe!

men, nok om skravlinga mi, her er noen bilder fra kurset.


Herlige folk <33

<33Siri og Taran er søte <3

Thomas og Per Henrik :-)

Synne <33

Anne Madeleine og Vilde <3<3

Hver av instrumentgruppene fikk en oppgave hver dag. Her hadde vi i oppgave å pynte en busk/tre, ved å bruke fantasien. Jadda, vi (klarinettgruppa) brukte undertøy som pynt.

Noen andre som også pynta treet. (sorry, fikk ikke rotert det).Blei litt dårlig plass med 4, men det gikk bra!

Fysøren, gærne spagatsøsken :-)

Jeg har hatt det så utrolig gøy på musikkurs! Er det 3. året jeg er på blått kurs nå, og dette var definitivt det morsomste året! Men var noen herlige folk der og da, savner dere allerede :'( <33
Hvis du spiller i et korps, anbefaler jeg deg virkelig å være med på sommerkurs, det er kjempegøy og veldig sosialt!

Har du vært på musikkurs før?

Bilder fra Tynset

HeiHei :-)

Da er jeg hjemme igjen fra Tynet. Har hatt det veldig fint :-) Tenkte å fortelle kort hva jeg har gjort:

Fredag-Søndag: Fredagen dro jeg med tog til Tynset fra Sande. Så kom AB og møtte meg på togstasjonen. Vi dro rett på hytta nesten, der vi spilte masse kort, fikk mange myggstikk og gikk på 3 topper.
Søndag-Mandag: Vi dro hjem fra hytta, og dusja og ordna oss... Etterpå dro vi på hytta til ei som heter Marit. Der var vi 7 jenter. Vi grilla og kosa oss. Var meg, AB, Marit, May Helen, Helen, Sara og Marte. Vi hadde det kjempekoselig :-)
Tirsdag: Jeg og AB satt barnevakt for lillebroren og en gutt til. På kvelden dro vi på bowling sammen med May Helen og Marit. Var kjempegøy! Vi spiste pizza og is, også bowla vi to runder.
Onsdag: Onsdagen var vi i byen. Kjøpte meg en genser og øredobber. Vi leide en film (Final destination). Den var ganske spennende, syntes jeg, men dårlig slutt. Vi så på en film til (husker ikke helt hva den het), og før vi la oss så vi på Fritt Vilt 2! Åjada, jeg ble pissredd. Har sett den før, og har aldri blitt så skremt av de filmene, men denna gangen var det ille.
Torsdag: Jeg dro med toget hjem klokka 0900. Måtte bytte tog på Hamar, men det gikk jo greit. Mamma kom og henta meg i Sande, så dro vi hjem.

Ja, blei sikkert litt surr og sånt, men jeg er så sinnsykt sliten nå, så orker nesten ikke blogge. Men kommer noen bilder også:

AB og meg

Marit, Helen, Sara og AB <3

May Helen og Helen <3

Marit og Sara bader :-) Så litt kaldt ut, spør du meg :)

Sara, Helen og Marit :-)

Bowling <33 Og gjett hvem som vant? (a)

AB og May Helen <3


Sorry for dårlig kvalitet på bildene, men mobilen min er ikke akkurat best...

Hva synes du om bildene?

Tur til Svartangen

HeiHei :-)

I går gikk klassen vår fra dælelva og opp pinås (en topp), og ned igjen. Så gikk vi innom trollfoss og opp til Svartangen. Det var veldig langt å gå, og tror egentlig alle sammen var slitne når vi kom opp dit halv 3 ca. Så vi gikk vell i nesten seks timer + at vi stoppa ved fossen en stund.

Når vi kom på Svartangen gjorde vi masse forskjellig gøy. Spilte volleyball, natursti, boksen går (når det var mørkt), quiz, grilla og masse annet. Vi sov over der i telt, jeg sov i samme telt som Jannicke, Mathilde og Karianne <3

I dag gikk vi i 9-tida, tilbake til skolen. Så vi var vell der litt før to. Var veldig deilig å komme hjem etter en lang slitsom tur. Med masse, masse gåing hvertfall.

Det beste er at vi får avspasering i morra da! Så, det blir langhelg <3


Mathilde og Jannicke <3

Rikke <3

Susanne og JannickeDaniel, Steven, Kristin, Lars Andreas, Asmir, Thomas, Jostein og Nikolai

En ekkel frosk vi så i veikanten på kvelden.

Et sted vi satt og spiste på vei til skolen.

Pleier dere å dra på overnattingsturer med klassen?
hits