januar 2011

22:38


Igjen er det mandag - og en ny uke med masse lekser. huff, er rett og slett så sinnsykt lei av det! 10.klasse er ikke akkurat enkelt til tider. men, nok om klaginga mi. I dag har vi hatt besøk av bestemor og bestefar. Har vært veldig koselig, og er alltid gøy å sitte å snakke med de. Og jeg har blitt litt klarere på hva jeg skal søke på videregående, men har ikke helt bestemt meg ennå.

Men nå tar jeg kvelden - natta!
Hva har du gjort i dag?

fortsett å stille spørsmål til spørsmålsrunden her

Spørrerunde!

Tumblr_lfw20ilxml1qctiq0o1_500_large
Har hatt et innlegg litt tidligere - men jeg tar gjerne i mot fler spørsmål! Jeg svarer på alt, bortsett fra hvis det blir alt for personlig. Får se om jeg svarer på video eller ikke.

Lurer du på noe?

MGP!


Da er faktisk alle delfinalene for i år ferdig! Skal jeg være helt ærlig - er jeg litt irritert nå. Ingen av favorittene mine har kommet direkte videre til finalen! Altså "Use Me - Daisy" og "Girl Happy - SOS". menmen... kan ikke alltid gå min vei heller...

Hvem er dine favoritter?

Good night!


Da tar jeg kvelden, siden jeg må opp 7 - halv 8 i morgen. Så hvis jeg skal klare å stå opp i morgen, er det nok best å legge seg nå.

God natt!

My weekend...


_privat     sony a330

Snart skal jeg dra på seminar i Skien med musikken. Det er egentlig hele helga, men de andre største i korpset skal kun være der i dag - så får se om jeg gidder på lørdagen og søndagen. Kan jo være mulig at jeg treffer på noen kjente eller no sånt, og at jeg blir der hele helga. Men det er ikke overnatting, så kommer såklart til å blogge!

Må bare nevne på det, men håndballkampen mellom Norge og Serbia i går var helt sykt spennende! Heldigvis vant Norge til slutt da, etter ekstraomgang.

Hva skal du i helga?

hallelujah...

Tumblr_lforsw3pxq1qdn3s2o1_500_large

Nå sitter jeg og Mathilde på skolen - siden vi skal øve på musikk. Vi skal spille gitar og syge hallelujah! Egentlig sitter vi mest og snakker på msn,facebook +++

Hva gjør du nå?

Filmanmeldelse


Filmtittel: The Last Song
Filmsjanger: Drama

Om helga var faktisk første gangen jeg så filmen, og alle som kommenterte innlegget mitt "The Last Song", sa det var en nydelig film! Noe jeg er helt enig i. Filmen har faktisk blitt favorittfilmen min, og jeg er sikker på at det kommer den til å være lenge.
Rett og slett synes jeg filmen var nydelig! Og jeg, som blir veldig fort rørt av filmen hadde jo litt tårer i øynene av og til!
til dere som ennå ikke har sett den - dere vil ikke angre! Det er en nydelig film.

Hva er din mening om filmen?

 

videregående skole!


I dag har klassen vår og mange andre skoler vært på thor heyerdahl videregående skole for å prøve to linjer. Jeg har vært på restaurant & matfag og design & håndtverk. Skulle egentlig vært på medier & kommunikasjon, men det var ikke plass, så da ble det design & håndtverk i stede. Men var jo gøy det også.
Det er faktisk bare litt over en månede til jeg må søke på hvilken linje jeg vil, og rett og slett så aner jeg ikke! Det jeg vet, er at det blir en av de jeg nevnte over - men hvilken aner jeg virkelig ikke! Så nå må jeg tenkte og tenke fram til 1.mars.

Hva har du tenkt til å søke når du starter på videregående?
Hvis du allerede går, hvilken linje går du på?

Inspiration!

Tumblr_lfja37rbmd1qd9wcto1_500_large

Tumblr_lfj8vftzne1qcfbnfo1_500_large

Tumblr_lfjacuremg1qcfbnfo1_500_large

Tumblr_lf2mt9tgde1qb8txro1_500_large

Tumblr_lfja6ygf3w1qc3iwvo1_500_large
// weheartit <3

Tycks?

The Last Song...

Tumblr_lfcl5vkugk1qfrotyo1_500_large

Tumblr_lerjnaw4o11qdkuszo1_500_large

Blogglysten min er rett og slett på bunn nå, men jeg skal prøve så godt jeg kan! Også grunnen til at innleggene mine ikke er så spennende for tiden.
I går var jeg i slalombakken med Mathilde - vi var der i seks timer ellerno. Så dro jeg hjem og dusja, skrifta osv... Så dro jeg opp til Marte, og Rikke kom også! Vi hadde det kjempekoselig! Vi så på film - The Last Song, og spilte fantasi, så vi hadde det gøy med å mime og tegne! Sov der til i dag, så kan si jeg er passe trøtt nå! Så nå skal jeg bare ned på jobben og vaske litt, så skal jeg slappeeee av!

Sett The Last Song?
Hva har du gjort i helga?


Who are you?

Har sett utrolig mange som har hatt innlegg om hvem er du? Jeg har faktisk tenkt at det er ganske greit, så jeg tenkte å spørre dere om det og. For jeg forteller jo egentlig ganske mye til dere, så det hadde vært fint å vite litt om dere og!Tumblr_lf4q5l4oof1qgpyx6o1_500_large

Hva heter du, hvor gammel er du, hvor er du fra?
Hva liker du å gjøre på fritiden din?
Noe annet du vil fortelle - bare skriv! :)

Skolen i 12 timer?

Helt sykt, men i dag har jeg vært på skolen i litt over 12 timer! Kom ca 8 - og slutta 2. Men etter skolen, så ble jeg, Mathilde, Marte, Rikke, Anja og Lars Andreas igjen på skolen - siden vi skulle jobbe med Kunst & Håndtverk-prosjekt der vi lager fuglehus! Marte, Rikke og Anja dro ganske tidlig, men vi andre ble igjen til litt over 8 på kvelden faktisk! Da vi endelig var ferdig. Så dette har vært en laang dag på skolen. Dro hjem litt over 8 - og da var det rett foran tv'en, for å se på håndballkamp! Også grunnen til at det ikke har blitt no blogging før nå i dag.
5033900510_0680b3fe8c_z_large
weheartit <3

Hva har du gjort i dag?

today...

Tumblr_lfa9b4jfam1qe30x1o1_500_large
weheartit - sorry, hadde ingen bilder i dag...

Siden jeg kom hjem fra skolen i dag, har det godt i lekser, og jeg har laget gratisdesign til dere! og fler kommer det etterhvert. I Norsk skal vi skrive et rollespill helt alene, og fremføre det to og to - så da må jeg jobbe.

Hva har du gjort i dag?

Gratis design #1

Da er det første gratisdesignet mitt ferdig! Sånn ser det altså ut:
Gratis design #1 er endelig ferdig, og fler kommer etterhvert - når jeg får tid til å lage!

> Dere må endre header, regner med de fleste vet hvordan man gjør det - hvis ikke kan jeg jo fortelle det!
Last opp headeren din her: www.imageshack.uk - i størrelse 840 x 430 px; - og finn koden, og lim inn der det er merka:

> Det er også lurt å endre på "om meg" - og dette må du gjøre i maler > forside, innlegg, kategori og arkiv! Der kan du også legge inn bilde av deg selv, samme måte som forklart over, bare i maler. Da er det bare å ta CTRL + F og søke på "Om meg", og lime inn koden under der.

> Bildene passer best i størrelse 800px - og dette kan du endre på når du laster opp bilder. Og enda kan du ta de litt større, men det kan du finne ut av ved å trykke på "forhåndsvis".

> Om du vil ha meny under headeren - eller i sidemenyen, gå inn på www.kathrinee95.blogg.no og les på HTML - koder. Om du ikke forstår, spør meg!

> Kodene til stilsett finner du her
> Kodene til maler - forside finner du her
>
Kodene til maler - innlegg finner du her
>
Kodene til maler - kategori finner du her
>
Kodene til maler - arkiv finner du her

Håper du liker det!

Det er ikke lov til å fjerne linken/bildet til bloggen min!

Videoblogg + bilder - akedag!
Mathilde, Jannicke og Karianne <3


Susanne(bakerst), Jon Erik, Karianne, Mathilde, meg og Jørgen! haha, sykt morsomt!

Jørgen(ser bare hånda...), meg, Susanne, Jon Erik og Mathilde!
btw; de to nederste bildene er fra kristin (www.morethanlifee.blogg.no) ! - Verdt å besøke bloggen hennes!

Hva synes du om filmen og bildene?

Akee

HeiHei!

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra skolen. Har vært en helt vanlig dag, bortsett fra de to siste timene! Da aka vi, nemlig. Var kjempegøy! Hvertfall når jeg, Karianne, Susanne, Jørgen, Jon Erik og Mathilde (+ noen fler, men var de jeg aka i samme kano med) aka i kano ned veien. Gikk sykt fort - så da blei det hyling.

google

Har dere hatt akedag eller liknende på skolen i vinter, eller skal ha?
bilder og video kommer senere i dag...

homework sucks...

5102519907_5e272daa63_z_large_large
weheartit!

Dagen i dag - fram til nå, har igrunn gått i skole og lekser, rett og slett. På skolen har det ikke skjedd noe spesielt - spansk, samfunnsfag, naturfag og matte. + studietime i siste time, der jeg og johannes øvde på spansk! Vi har ikke no prøver elleno enda, men ettersom vi kan komme opp i det på muntlig eksamen - er det lurt å øve litt!

Fler enn meg som er lei lekser?

Fortsett å stille spørsmål!

Spørsmålsrunden holder fortsatt på... Så det er bare å stille spørsmål!

In love...

Det siste døgnet mitt har gått i musikk - og ikke hvilken som helst sang, skal jeg si! Var sikkert fler enn meg som så på mgp i går. Og etter jeg hørte den sangen, har jeg blitt helt forelska i den! Hører på den om og om igjen. Og de som synger og spiller er ikke akkurat lite kjekke heller da!

Håper virkelig de vinner MGP!

Fler enn meg som liker den sangen?

Spørrerunde!

Siden vi er i et nytt år - så tenkte jeg at jeg kunne sette i gang med en spørrerunde. Så da er det bare å spørre om akkurat det du vil! Jeg svarer på alt - bortsett fra hvis det blir altfor personlig.

Lurer du på noe?

Love hearts...
Photos // me     Sony a330

Hva synes du om bildene?

bytur!

3843606671_29f085b432_z_large
weheartit <3

Dagen i dag har gått til skole og bytur! Skolen var helt vanlig, som vil si kjedelig, men idag har vi søkt på videregående. Er ikke helt sikker hva jeg skal søke - men kan fortsatt endre på det fram til 1.Mas. Etter skolen, dro jeg, Mathilde, Marte og Karianne til byen, men Karianne dro ganske tidlig. Vi har hatt det veldig koselig! Bare kikka rundt og kosa oss. For en gang skyld kjøpte jeg faktisk ingenting i byen - nesten stolt av meg selv.

Hva har du gjort i dag?

Animasjon...

Il_570xn.153994465_large
I hele dag har vi hatt animasjonskurs på skolen. Vi har lagd vår egen animasjonsfilm på ca 30 sekunder av leire. Men tar ganske lang tid å lage en lang film, for man må jo ta 8 bilder i 1 sekund bare. Men det har vært en veldig morsom og innholdsrik dag! Vi ble delt i grupper, så jeg var på gruppe med Marte, Steven, Jonas og Tom Willy. Og vi lagde en film om frukt og grønnsaker, og litt sånn! Men den skal dere få se senere!

Har dere hatt aminasjonskurs på skolen før?

Cuute!

Tumblr_leilc4qpjv1qzw5axo1_500_large

Tumblr_ler95ajmhw1qendoao1_500_large

Tumblr_le80z6vzmq1qeqzrno1_500_large

Tumblr_ldmf0uuohi1qf30uco1_500_large

Tumblr_lcl947p7tm1qejf28o1_500_large

5127579648_2f4f171fe8_z_large
Weheartit! Elsker disse figurene, er så herlige!

Hva synes du om bildene?

Vinn GHD rettetang og hair extension!

Jeg er med i konkurranse på http://helenapus.blogg.no der du kan vinne flotte premier! Bli med du og!

Jewels
Photos // me     Sony a330

Hva synes du om bildene?

Blogg vs blogg - meld deg på!

Da har jeg tenkt til å ha en blogg vs blogg - runde. Så da er det bare å melde seg på!
Tumblr_leppy05hw31qcwjqjo1_500_large

Husk å skriv bloggadressen din i kommentarfeltet! Så blir det lettere for meg å skrive dere opp.

Vil du være med?

Follow me!

Endelig har jeg fått registrert meg på bloglovin. Så det hadde vært koselig om du ville følge meg ! Bare klikk under:

bloglovin

Nå drar jeg snart opp i skisenteret, og blir der til i kveld en gang... Har sesongkort, så kommer nok til å være mye der framover.


Vil du følge meg via bloglovin?
Hva skal du videre i dag?

Weheartit <3

Il_570xn.193485495_large

Tumblr_lessq1jhgd1qauh7ao1_500_large

Tumblr_leaic0de5g1qemgizo1_500_large

Tumblr_lenrc74i5n1qapij1o1_500_large

Hva synes du om bildene?

Nytt design - Ny header!

Jeg sier bare en ting - endelig! Var så utrolig lei av det gamle og kjedelige designet mitt. Men nå har jeg endelig fått lagd meg et helt nytt design, og det skal jeg si jeg har brukt lang tid på.

 

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes du om mitt nye design og header?

Bursdagsfeiring!

I går feira jeg og ei venninne bursdagen vår, som var for nesten en månende siden. I fjor faktisk. Vi ba noen venninner, og kosa oss med taco og masse godteri! Var hvertfall veldig koselig. Var dessverre ei som ikke kunne komme, men blei jo morsomt selvom!Gjorde du noe gøy i går?
Hva synes du om bildene?

Light...


Photo // me     Sony a330     Day 16/365

Tycks?

Håndballfan!


Noen av dere har kanskje fått det med dere, men jeg er en veldig håndballfan! Spiller ikke håndball selv (skulle gjerne gjort det), men elsker å se på det. Så fort det er håndballkamp på tv'en sitter jeg med blikket i skjermen og kommenterer; "nei", "kom igjen da", "jaaaaaaaaaaa!".
Var ikke veldig fornøyd i stad kan jeg si, da håndballgutta tapte med 1 mål, men så var tross alt kjelling, tvedten, ege, strand, mamelund, lund, løke og watne ikke med i dag. Men er heldigvis bare oppvarming til VM! Ja, nå skal jeg ikke bable mer om håndball, er vell ikke så mye å lese om for dere som kanskje ikke ser på det i det hele tatt. - Men hadde ikke så mye annet å blogge om!

Liker du håndball, eller spiller håndball?

Bilder fra mandagen...

Siden pc'en og internett virkelig ikke vil samarbeide med meg, tar det litt tid å laste opp bilder, og jeg kommer såvidt inn på internett. Men nå har endelig bildene kommet inn. Blei ikke så veldig mange bilder, siden det går treigt, men bedre enn ingen.

Hva skal du i dag?

:-)

Tumblr_leeq8lzdmh1qagwh5o1_500_large
weheartit <3

I det siste har jeg hatt det ganske travelt, så dessverre har det blitt litt dårlig med blogging - men nå er jeg ordentlig tilbake igjen! I går hadde jeg besøk av en del folk, siden Josephine er tilbake i Norge (ho er fra tyskland). Det var kjempekoselig! Bilder kommer i kveld.
Nå skal jeg ned på musikken, og blir til halv 9, så vi snakkes senere!

Hva skal du i dag?

Nyttårsaften!

I dag har jeg vært i slalombakken i noen timer, endelig har jeg blitt passe frisk! I går, nyttårsaften var kjempefin! Jeg var hos Marte med resten av familien + noen til. Jeg og Marte kikka for det meste på film, og ellers bare snakka vi og litt sånn. Men istede for at jeg skal ramse opp hele kvelden, kan dere heller se noen bilder:
Kristina og meg!

Marte og KristinaSkumnisser! naaam....

så søt!
Og raketter:

Har noen flere bilder, men nå rekker jeg ikke å legge ut fler. For nå skal jeg til Martine, lenge siden jeg har sett hu nå, så det blir nok kjempekoselig!
Så, vi snakkes.

Godt nyttår! Hva gjorde du på nyttårsaften?

hits