januar 2012

12 / Studere i utlandet

12   //   50 things I will do before I die   //   Studere i utlandetNoe jeg har utrolig lyst til og har bestemt meg for at jeg skal - er å reise et år til utlandet. Det blir ikke vg2, som er til høsten - men jeg har tenkt til det senere. Først vil jeg gå ferdig medier & kommunikasjon på Thor Heyerdahl, så har jeg veldig lyst til å reise til enten USA eller Australia året etter på en skole innen media. Jeg elsker utlandet, og tror det ville vært midt i blinken for meg og reist over lang tid.

Et helt år med mange nye utfordringer, nye venner, nye opplevelser, ny kultur - virker rett og slett fantastisk!

Vil du studere i utlandet?

Noe dere lurer på? Spørsmålsrunde HER!

today!

Har hatt PTF - foto på skolen i nesten hele dag, så da hadde jeg med kamera. Var en liten tur ute og tok bilder, men det var så kaldt at jeg kun rakk å knipse et par bilder - før jeg var nødt til å komme meg inn i varmen igjen. Ellers hadde vi prøve om filmhistorie i siste time, som ikke gikk så veldig bra.

Fikk tatt litt bilder på bussen da, eller; lånte bort kamera, så er jo andre folk som har tatt de aller fleste. Men nå er jeg lei av å skrive, så her kommer noen bilder fra min spennende busstur:

Dette er altså det jeg bruker over to timer av dagen min på mandag - fredag. Men er jo egentlig ganske gøy, for er alltid folk som er like skravlesjuke som meg, så!

Hva har dere gjort i dag?

Spørsmålsrunde HER - svarer i løpet av uken!

bestilt kjole!

HeiHei! Nå har jeg fått kommet meg hjem, spist middag og fått lagt over bilder til pc'en. Jeg reiser straks på 4H - og blir der til klokka åtte. Jeg har også fått bestilt en ny, søt kjole fra nelly:Er sommerkjole, men kjekt å ha med seg til Malta! Kjolen finner dere HER!

Hva synes dere?

cute dresses!


_kjoler fra nelly.com

Hvem ville du hatt?

Ask me!


Setter igang en spørsmålsrunde, så er det noe dere lurer på - er det bare å spørre! Skal svare så godt jeg kan.

Lurer du på noe?

11 / bli spådd av en spåkone

11 // 50 things I will do before I die // Bli spådd av en spåkone


_wehearit

Vet egentlig ikke hvorfor jeg vil bli spådd, men det virker veldig spennende å høre hva noen sier om meg og tenker om fremtiden min. Noe jeg vil oppleve!

Vil du bli spådd?

slitsom, men morsom dag!

God kveld!

Nå er jeg utrolig sliten og trøtt etter en lang dag. Det begynte med at jeg møtte opp i arena halv et, hvor vi fikk alt av beskjeder om scenearbeidet på generalprøven + sendingen, hva vi skulle gjøre osv.. Så spiste vi taco til lunsj, og jeg satt ved siden av selveste Tommy Fredvang ♥ Etterpå gikk vi tilbake til arbeidet igjen, og jeg møtte på Tommy i gangen, så jeg var jo nødt til å spørre om å ta bilde med han, så han bare; ja, selvfølgelig kan du det!Føler meg høy, ja. Så var det klart for generalprøve;Ellers har jeg gått forbi haugevis av kjendiser idag; minnie oh, rikke normann, plumbo, programlederne, aleksander rybak, didrik solli tangen, rikke lie, malin reitan og kingwings crew - kult å være MGP crew altså! En ting som også var veldig morsomt, vi fikk vite 20-25 minutter før alle andre hvilke tre som kom videre! Hatt en morsom dag hvertfall.

Hva har du gjort i dag?
Hvem heiet du på? Hvis dere så på.. 
- skrev ikke i teksten hvem jeg heia på, men regna med dere sjønte det var tommy.

God morgen!

God morgen! Har vært oppe en stund nå, må reise litt etter halv 12 ut til arena igjen. I går fikk jeg bildene jeg hadde bestilt fra fujidirekte. Tror jeg fikk alle bildene to ganger? skjønte ikke helt hvorfor, men prisen var ikke noe høyere så. Hvertfall fornøyd, så får fortsette med fotoalbumet mitt snart.
Ser ut som bildene jeg fremkalte er dårlig kvalitet, men de er i bra kvalitet altså! Kun fordi jeg brukte høy ISO.Hva skal dere i dag?

en liten oppdatering!

...
_op.no // fra Per Sundnes fortalte om MGP til oss om torsdagen...

God kveld! Har blitt lite blogging i dag, men har rett og slett ikke hatt tid. Jeg har vært i arena i hele dag og vært scenearbeider. Tror jeg har hørt alle mgp-sangene minst 5 ganger nå, tommy fredvang er helt klart favoritten ♥ også håper jeg plumbo og malin kommer videre! Digger ikke akkurat tommy mindre når han sto en meter fra meg og sang og i tillegg snakka til meg! starstruck, sa du? Men han er herlig da!

Men nå må jeg få meg litt søvn, blir ikke lite jobbing i morra! Natta ♥

Hva har dere gjort i dag?

tired...

Har vært på volleyballtrening i kveld, hvor vi spilte med Kvelde. Mathilde og Karianne ble med meg hjem etter skolen, så vi kjøpte oss kjeks og kosa oss før "trening"! ♥ Ellers på skolen i dag har jeg virkelig ikke gjort noenting, så har bare surra rundt og tatt litt bilder.

I morgen skal jeg jobbe for NRK med noen andre medieelever, så det blir sikkert spennende! Blir der fra klokka 9 - 19 tror jeg, så blir en lang dag.Hadde planer om å legge meg tidlig i kveld, men ser ikke ut som det blir noe av. Må dusje først, så kryper jeg under dyna for å prøve og få litt søvn før imorgen ♥

Hva har dere gjort i dag?

10 ting dere kanskje ikke visste om meg...

1. Jeg hater å gå i koseklær. Jeg tror jeg har gått med hettegenser to-tre ganger etter sommerferien og joggebukse har jeg ikke brukt i det hele tatt. Er mer fan av tights og strikkegenser / cardigan osv...

2. Jeg liker ikke mat/drikke som er mest populært. Det verste jeg kan drikke er cola, iste, iskaffe, cappucino osv.. Jeg liker heller ikke sjokoladepålegg og grandiosa. Ellers er jeg glad i det meste!

3. Jeg er avhengig av pc og tv. Siden jeg går på medier og kommunikasjon sitter vi sikkert på pc'en 95% av skoledagen + det første jeg gjør når jeg kommer hjem er å sette på tv'en og slå på pc'en. Der kan jeg sitte til jeg legger meg, lat sa du?

4. Jeg hater når folk krangler / blir uvenner. Tror aldri jeg har krangla med en eneste venn i livet mitt, og jeg holder meg virkelig unna alt slikt. Det verste jeg vet er å høre på andre krangle osv..

5. Jeg elsker musikk. Jeg virkelig elsker musikk, og blir aldri lei sanger. Jeg kan sitte å høre på de om og om igjen, og blir ikke litt lei før flere måneder. 6. Jeg hater å snakke om ting! Hvis det har skjedd noe og jeg kanskje er litt lei meg, sier jeg aldri ifra. Jeg snakker ikke med vennene mine, selvom jeg stoler på de, og jeg snakker heller aldri med mamma og pappa. Kanskje veldig dumt, men...

7. Jeg elsker å ha god tid! Bussen min går klokka syv hver morgen, og jeg står opp nesten 1 1/2 time før. Da har jeg god tid til å sminke meg, spise +++ Hvis jeg skal avgårde og, så er det verste jeg vet å komme for sent.

8. Jeg elsker teater! Jeg har ikke gått på det i mange år, men det er noe jeg fant ut fra første stund at jeg likte! Det er utrolig gøy og er virkelig noe jeg vil fortsette med videre.

9. Jeg dømmer aldri folk før jeg treffer de. Før jeg møter folk, har jeg kanskje hørt noe negativt om en person, men jeg dømmer aldri personen før jeg faktisk treffer han/hun. Alle har forskjellige meninger!

10. Jeg er veldig kresen når det gjelder filmer og bøker. Skal jeg lese en bok, må den være spennende før det har gått fem sider, hvis ikke gidder jeg ikke å fortsette. Når det gjelder filmer, må det enten være en jentefilm eller skrekkfilm. Klarer ikke action.

Har vi noe til felles?

scenehjelper på mgp!

God kveld! Nå har jeg kommet hjem fra Larvik, var på et lite informasjonsmøte om MGP. Jeg skulle egentlig ikke, men siden en av andreklassingene ikke kunne, meldte jeg meg med som scenehjelper. Tror vi blir to førsteklassinger og ti andreklassinger, så føler meg som den småen! neida.. eller joda... blir nok kjempegøy hvertfall! Så vi skal være i arena hele fredag + lørdag med artistene osv.. og hjelpe til!

Slipper skolen imorgen, men vurderer å dra for å hjelpe Tina med det vi egentlig skulle ha gjort i morgen. Kanskje blir det et intervju med Tommy Fredvang, hadde vært morsomt og fått til!Hva har dere gjort i dag?

at the moment!

HeiHei! Nå er jeg og Tina ferdig med arikkelen vår, så da har vi fri fram til halv fire. Siden bussen gikk for noen minutter siden rakk jeg ikke den, men like greit å være her siden vi ikke gjør noe uansett. I stede for å skravle høll i hue deres, legger jeg ut et par bilder;
Hva gjør dere?

MGP-jobbing + infomøte om språkreisen!

God kveld! For nesten en time siden kom jeg hjem fra informasjonsmøte med EF i Sandefjord, så fikk svar på alt jeg lurte på. Møtet var på peppes, så vi fikk både brus og pizza, nommie ♥ Fikk også snakka med noen andre ungdommer som skal på språkreise / high school year, veldig koselige folk der hvertfall! Har også henta kameraet mitt idag, så nå blir det endelig bilder igjen på bloggen.

Ellers på skolen i dag har vi fått en haug med informasjon om MGP, siden vi + 2.klasse skal jobbe med det hele uka. Tror det kommer til å bli veldig spennende og lærerikt for oss!


tina søta <3


slik så altså arena ut tidligere idag, gleder meg til å se hvor langt de har kommet imorgen!

Hva har dere gjort i dag?

cute dresses!


kjoler fra freepeople.com

Hvilken likte du best?

10 / Watch Paris from the eiffel tower

10 // 50 things I will do before I die // Watch Paris from the eiffel towerEr det en plass i Europa jeg virkelig vil se, må det være Paris. Aldri vært der selv, men har sett utrolig mange bilder derfra og det er en helt nydelig plass ♥ Noe som virkelig må oppleves. Og hvis jeg først skal til Paris, vil jeg stå på toppen av eiffeltårnet og se utover hele byen på kvelden, hva kan være mer nydelig enn det?

Vil du til Paris?

new week!

Tumblr_ly7df4dauh1qjuevro1_500_large
_weheartit

Da var det mandag igjen, og nok en ny uke. Den har starta helt greit, egentlig ikke noe positivt eller negativt å si. Men en ting; har enda ikke fått igjen kameraet mitt fra reperasjon, hvor det har vært i tre uker nå. Ganske lei av å vente nå.

Blir en veldig slækk uke nå. Det eneste vi skal gjøre er å filme, fotografere og intervjue deltagerne og arbeidet før mgp til lørdagen. Tror det blir både spennende og lærerikt, morsomt å få en slik mulighet!

Skal dere gjøre noe morsomt denne uka?

my weekend!

God kveld! Nå har jeg kommet meg hjem til pappa og burde egentlig starte å øve på prøve til i morgen. Kunne starta for flere timer siden, men det fins virkelig ingenting som får meg til å ville lese om filmhistorie akkurat nå. Er altfor sliten, lei og har altfor mye å tenke på for tiden..

Var jo på biebertreff i Larvik igår med Eline, så hadde det veldig koselig! Har ikke rukket å legge ut noen bilder ennå, så de kommer under. Sov over til i dag, så vi har bare slappa av, hørt på musikk og vært ute og tatt noen få bilder. Hvertfall hatt en super helg ♥

Hva har dere gjort i helga?

09 / Travel to the world's biggest amusement Park

09 // 50 things I will do before I die // Travel to the world's biggest amusement ParkJeg virkelig elsker å kjøre berg- og dalbaner og store karuseller, noe av det morsomste jeg vet! Har jo ikke vært så mange steder enda. Tusenfryd, fårup, liseberg og flamingoland (i england), men har virkelig lyst til å dra til verdens største fornøyelsespark! Måtte vært utrolig morsomt og opplevd.

Er du glad i berg- og dalbaner?

snow!
nikon 1500    /    f:4.5    /    1/100    /    ISO: 200

Heisann! Nå har jeg og Eline dratt hjem igjen etter og ha vært noen timer i bølgen. Vi gikk først i tog fra togstasjon - bølgen, så sang vi og så "never say never 3D" - aldri sett hele filmen, men den var utrolig bra! Så nå håper vi Justin Bieber ser film fra det. Ellers i kveld skal vi vel slappe av og se på mgp, blir koselig!

Hva har dere gjort i dag?

tidlig våken!God morgen, da er jeg våken allerede! Skal ta bussen klokka 9 ut til Larvik, fordi jeg og Eline skal gå i sånn tog for å få Justin Bieber til Norge!!! Det er ikke før 1, men siden jeg bor midt i byen (tull, for dere som ikke skjønte det), så er det den eneste bussen som går den veien i dag, og hele family'n min er borte. Så nå må jeg bare pakke ferdig, så er jeg klar. Skal sove der til i morgen, så det blir koselig ♥ Skal se om jeg kanskje rekker å forhåndskrive et par innlegg.

Hva skal dere i dag?

atm!


meg og thea!

God kveld! Nå har jeg sitti foran tv'en siden klokka seks og sett på håndball. Fytti, for et grisespill Slovenia spilte de to siste minuttene mot Island. Så nå går Norge - Kroatia på skjermen, så heier selvfølgelig på Norge ♥ selvom jeg ikke har helt troa på mellomspillet. Tenkte jeg skulle prøve å legge meg litt tidlig i kveld, siden jeg må ta 9-bussen ut til Larvik imorgen. Men nå er pausa over, så snakkes!

Skjer?

08 / meet Justin Bieber

08 // 50 things I will do before I die //  meet justin bieber


_weheartit

Er det en kjendis jeg virkelig elsker må det være Justin Bieber. Min aller største drøm må være å få dra på konsert med han, møte han og snakke med han ansikt til ansikt! Få autografen og ta bilde med han ♥ 

Vil du møte Justin Bieber?

Gjesteinnlegg!

( skulle egentlig postes i går...)

heibloggentilkathrinedeterTHEA

vi sitter og tsjiller på pcen, fordi lærerne er mystisk forsvunnet

koser oss glugg ihjel altså

entusiasmen koker. 

ok hade lol

07 / photograph the pyramids in egypt

07 // 50 things I will do before I die // photograph the pyramids in egyptHar utrolig lyst å reise til Egypt og fotografere pyramidene der. Har allerede vært der, men da lå vi kun på stranda og fikk ikke opplevd så mye av historien, noe jeg har utrolig lyst til!

Vil du se pyramidene i Egypt?

det snør, det snør, tiddelibom!
f: 5.6     /     1/30     /     ISO: 200

Heisann! I dag har vi fri fra skolen, siden 10.klasse er der - og fra media er det 2.klasse som skal hjelpe de, så da trang vi ikke å komme på skolen. Har vært ute og tatt noen bilder i dag, resten av de kommer sikkert i noen senere innlegg.

Hva gjør dere i dag?

06 / language travel

06 // 50 things I will do before I die // language travel


_bilder hentet fra weheartit

Å dra på språkreise er noe jeg har hatt lyst til i flere år, og nå skal det faktisk skje til sommeren! Bestilte allerede i slutten av juni i fjor, og reiser nå til sommeren til Malta, St.Julians. Fysøren, som jeg gleder meg ♥ Blir 3 herlige uker med sol, sommer, nye venner, bade, spise is, shoppe; rett og slett en fantastisk opplevelse!

Vil du på språkreise?

Videoblogg!

Når jeg var på jentekveld hos marie & kjersti om lørdagen, fikk jeg og marie filma masse, så hun har satt den sammen i går! Hadde mange flere klipp, men da ville den blitt altfor lang. Og ja, veet vi har fritids!besøk bloggen til Marie HER!

Synes?

tuesday!


_arkivet

Føler meg virkelig helt ubrukelig i dag, sliten, trøtt, vil bare legge meg under dyna for å sove igjen. Hater virkelig å stå opp kvart på seks hver eneste morgen for å ta bussen herfra syv! Men skal nok klare det i dag også. Blir nok tidlig kvelden på meg i dag. Kommer forresten en videoblogg senere i dag, så gled dere til den! Men nå må jeg rekke bussen, så snakkes ♥

Fler som er trøtte?

heia norge!

God kveld! Blei litt sen blogging idag, siden jeg kom hjem klokka fem, også måtte jeg ned med nøkkelen til jobben. Etter det har jeg sitti klistra foran skjermen og sett håndballkamp, fysøren for en spennende kamp; men norge vant tilslutt ♥

Så dere håndballkampen?

antrekk vs antrekk!


VSHvilket antrekk likte dere best?

bilder fra jentekveld!


bilder fra bloggen til MARIE (link)!! 

I går var jeg, tonje & marte hos kjersti og marie! Vi hadde det kjempekoselig, spiste kylling og ris, så på tv, snakka, baka cupcakes og jeg og marie har filma masse, så det blir videoblogg i kveld eller i morgen!

Hva gjorde dere i går kveld?

05 / play poker in las vegas

05 // 50 things I will do before I die // play poker in las vegas


_bilder hentet fra weheartit

Må helt ærlig si jeg ikke er sikker på hvorfor jeg har satt dette på lista mi, men hvor utrolig kult hadde det ikke vært og dratt til verdens største (?) pokerby og spilt poker? Måtte vært en veldig morsom opplevelse hvertfall!

Vil du til Las Vegas?

skitur!


_privat

HeiHei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skitur med pappa, onkel, synne-marie og ole-henrik! Var en veldig koselig tur, gikk inn til Årum så kosa oss med vafler og kakao der inne ♥ Så nå skal jeg ta meg en varm dusj, også drar jeg mest sannsynlig til Kjersti og Marie ikveld!

Hva har dere gjort i dag?

04 / Shop in London

04 // 50 things I will do before I die // shop in LondonDette er vel en ting jeg vil prøve å få til veldig snart, dra til London og shoppe! Var rundt omkring i England med korpset for mange år siden, men da var vi kun to dager i London, så fikk ikke brukt så mye tid til shopping og å kikke. Så dette vil jeg virkelig oppleve igjen, og denne gangen kjøre parishjulet og ta masse bilder!

Har dere vært i London?

what would you wear?

Janelle Necklace, Zara Blazer, Janelle Bracelet, Maria Cereja Acessórios Bracelet

Sequin Blazer, Mango Colored Shorts, Super High Ankle Boots, Today I'm Wearing This Top
to veldig forskjellige antrekk, men likevel stilige på hver sin måte!

Hvilket antrekk likte dere best?

friday!

God kveld! Fredag og endelig helg, skal bli deilig ♥ Har egentlig ingen planer for helgen, blir vel å slappe av og kanskje være med pappa på en skitur en dag. I kveld skal vi hvertfall kose oss med hjemmelaget pizza, naam. Er jo fredag den 13. i dag også, men jeg må faktisk si jeg har hatt min beste dag så langt i 2012! Så ikke en negativ dag for meg, hvertfall.


guud, vil virkelig ha tilbake kamera mitt igjen nå!!

Hva skal dere i kveld?

03 / travel with friends to a warm place

03 // 50 things I will do before I die // travel with friends to a warm placeJeg virkelig elsker varme, hvite strender, blått hav og sol. Og er det noen jeg vil oppleve en fantastisk sydenreise med, må det være mine herlige venner ♥ Ligge på stranda hver eneste dag, le, spise is og bare ha det gøy! Må oppleves om noen få år.

Fler som vil på jentetur til et varmt sted?

today!


_privat

God kveld! Trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg kjenner virkelig jeg lengter etter skole nå, drit lei av å være hjemme og bare kjede meg. Men regner med jeg er frisk nok til å dra på skolen imorgen. I dag har jeg egentlig bare slappa av, lest en haug med blogger og sett en film ♥

Hva har dere gjort i dag?

02 / travel to new york

02 // 50 things I will do before I die // travel to new york


_bilder hentet fra weheartit

Er det en ting jeg må velge fra listen min som jeg virkelig vil oppleve, må det være New York! Jeg har alltid hatt lyst til å reise dit og å se på bilder derfra får meg virkelig til å drømme om byen. Være der i noen dager og oppleve empire state building, fine parker, store shoppinggater og mye mer!

Vil du til New York?

syk!

God morgen! Er syk og hjemme fra skolen i dag også, men satser på å bli frisk til imorgen. Er virkelig ingenting å gjøre. Sitte å lese blogger og se på en haug filmer jeg har sett minst ti ganger før. Og å sove blir for kjedelig.Hva gjør dere?
Noen filmtips?

love it!

Rebecca Minkoff Bag, Zara Coat, Balenciaga Boots

Renner Blazer, Janelle Bracelet, Asos Bag

1854770_lblb

Hvilket antrekk likte dere best?

50 things I will do before I die!

Ser utrolig mange som har 100 things I love, så derfor vil jeg prøve noe annet; 50 things I will do before I die! Kommer nok ikke til å blogge om det hver dag, men innimellom hvertfall. Så da begynner jeg med nr.1

294382_170043556411594_100002178527769_338110_1515757908_n_large   
Er det en ting jeg virkelig skal gjøre før jeg dør, er det å svømme med delfiner! Hvor skjønne og herlige er ikke de? Dette er faktisk noe jeg kanskje får oppleve til sommeren, på språkreisen til Malta. Da skal jeg hvertfall ikke si nei til denne sjansen ♥

Vil dere svømme med delfiner?
Konkurranse på bloggen til Irlin HER: http://irlins.blogg.no/1326213142_vinn_nelly_gavekort_t.html#comment

filmvurdering!

HeiHei!

Er hjemme fra skolen i dag, så hva annet enn å se på film og kjede seg er det å finne på? Søte Eline ringte og vekte meg klokka ti da, så fikk jeg stått opp etter det! Men hvertfall, vurderer en film:Our Lips Are Sealed;

Filmen handler om Mary-Kate og Ashley Olsen (Abby og Maddie) som flytter til Australia med familien, fordi de er under beskyttelse av FBI. Der begynner de på ny skole, får seg nye venner og treffer noen søte surfegutter.

Filmen er nok en jentefilm, så passer perfekt for oss jenter! Jeg synes hvertfall den er morsom og det skjer mye spennende i den. Verdt å se!

Har dere sett den?

om media!

HeiHei!

Skulle egentlig publisert dette innlegget for et par uker siden, men det blei visst ikke publisert likevel, så da gjør jeg det nå!

Hvilket utstyr får dere fra skolen (pc, programmer osv.)? 
Vi får en HP-pc, men den beste av de - for resten av skolen får dårligere versjoner, så den er faktisk veldig bra! Vi får også veldig mange programmer på pc'en. Redigering av lyd, bilder, video, musikk og alt mulig - sikkert 30 programmer hvertfall. Vi har også studio'er på skolen. lydstudio, tv-studio og fotostudio der de har alt av utstyr.

Må dere ha eget kamera?
Nei, vi trenger ikke å ha eget kamera / annet utstyr. De har 7-8 kamera på skolen vi får låne med oss hjem og på skolen, så vi trenger ikke å ha det selv!

Hvilke fag har dere? Har dere et valgfag eller slikt? 
Av de vanlige fagene har vi norsk, engelsk, matte, naturfag og gym. Ellers har vi mediedesign & medieuttrykk, medieproduksjon og mediekommunikasjon. Vi har også et valgfag, PTF (prosjekt til fordypning) - hvor vi kan velge mellom foto, video, animasjon og lyd. I dette faget er vi også sammen med vg2. 

Hva er positivt og negativt med linja?
Positivt; Det meste er positivt! Alle er koselige, vi lærer utrolig mye og det er spennende! Vi får også en del utfordringer, men det er bare morsomt!
Negativt; Det er kanskje ikke så variert i mediefaga. I høst hadde vi veldig mye om to programmer. Vi har nesten bare laga logo, plakater og slikt. men nå har vi begynt med film og skal fortsette med det en stund, så det blir jo variert litt.

Hvem er den kulaste og beste sidemannen(dame) du har sitti vedsiden av dette halvåret?
Det er jo selvfølgelig deg, Eline <3<3

Er det mye innleveringer? 
Det er en del innleveringer, vi må levere alt vi har av prosjekter/lekser, men nå har vi nesten bare prosjekter da, så det er ikke noe problem! Så jeg vil ikke si det er så veldig mye, det meste får vi uansett gjøre på skolen!

Går dere på media / vurderer å begynne?

herlige dere!

Tumblr_lxkj4kovjo1r9r3mro1_500_large 
Jeg må virkelig si tusen, tusen takk til dere alle sammen ♥ Statistikken min går oppover, jeg får mange fler kommentarer og flere lesere, og blogglysten min blir bare bedre og bedre! Var noen uker jeg var veldig lei, men nå har jeg fått motivasjon tilbake igjen, kun på grunn av dere, tusen takk

GJESTEINNLEGG<3

HEI ALLE SAMMEN!!! Gjesteinnlegg fra Eline her, kos dere, dette blir morsomt :') (forresten må dere besøke min innholdsrike blogg: nelie.blogg.no) Har vel ikke så mye å si egentlig, nå siter vi bare p skolen og skal egentlig jobbe med forside te no greier, medialivet er så deilig! Heheheheh....

Men hvertfall må jeg bare si at jeg digegr Kathrine, hu er så søt! Er veldig glad for at jeg begynnte i samme klasse som hu, trur virkelig ikke det hadde vært det samme uten hu ved min side hver eneste dag..
<3

Fler som liker Justin Bieber?

besøk!Nå har jeg besøk av Mathilde. Vi sitter og surrer rundt på pc'en, for den får vi jo brukt litt lite på media. Neida, men den er jo alltid fin å ha! Hvertfall koselig med besøk, snakkes ♥

Hva skjer?

monday, please be good!


_privat

God morgen! Blei ikke så veldig mange timer med søvn i natt, så blir spennende å se hvor våken og utvilt jeg er på skolen. Vi skal jobbe med filmprosjekt i hele dag, så går vel greit. Får hvertfall slappe av en time på bussen ♥

Hva skal dere i dag?

when you know it's school tomorrow.


_privat

God kveld! Dagen i dag har gått i sport på tv'en; tour de ski + skiskyting, hvor norge igjen får medaljer, kanskje derfor det er morsomt å se på og. Kjenner jeg ikke er helt klar og i humør for en ny skoleuke i morgen, men må man så må man. Skal hvertfall nyte resten av søndagen ♥

Hva har dere gjort i dag?

how cute!

'

Tycks?

 

sunday.


Henriette og meg!

God morgen! Da har jeg stått opp og er klar for å se northug, bjørgen, johaug + de andre norske klatre opp bakken i tour de ski. Vurderer å prøve det jeg og, eller kanskje bare ikke?? Hvertfall; ellers har jeg ingen planer i dag, blir vel å slappe av ♥

Hva skal dere i dag?
Skal dere se på Tour De Ski? 

inspo!


_weheartit

Klarer virkelig ikke å beskrive hvor mye inspirasjon jeg får fra weheartit, er så mange herlige bilder der ♥ For dere som ikke har fått med dere det, så er kamera mitt på reperasjon, så blogginga mi er ikke på topp for å si det slik. Men satser på å få det i slutten av neste uke.

Hvor får dere inspirasjon fra?

saturday!HeiHei! Nå har jeg fått kommet meg ut av senga og spist frokost, så er det tour de ski på tv'en - så blir nok en del tvkikking i dag. I kveld får vi familiebesøk, så blir det hjemmelagd pizza ♥

Hva er planene deres i dag?

 

weekend.

Il_570xn.280020588_large
_weheartit.com

Har kun gått fire skoledager etter juleferien, men kjenner det skal bli deilig med helg igjen nå ♥ Har ingen planer for kvelden, blir vell å slappe av foran tv'en!

God helg ♥

vinner av fotokonkurransen!

Må først si tusen takk for mange flotte bilder, dere har vært utrolig flinke alle sammen! Har kikket igjennom bildene flere ganger og har funnet et helt utrolig fint bilde! Jeg ser det er lagt godt arbeid i det, så bildet kan dere se her:Bildet er tatt av Synne som eier bloggen; synneofcourse.blogg.no Gratulerer masse!!

Du vil få et gavekort på 500,- fra Japan Photo til en CEWE FOTOBOK! Jeg sender deg en mail med gavekortkode.

Gratulerer Synne

sweet!


kjoler fra nelly.com

Hvem likte du best?

btw; har kåret vinneren til fotokonkurransen nå, så nå må jeg bare snakke med japanphoto først, så legger jeg ut innlegget!

Life without dreaming...


_privat...

Tycks?

sport!God kveld! Nå sitter jeg og ser på skiskyting, så begynner snart håndball for menn; norge - egypt, så må jo få med meg den. Får vell prøve å få til litt naturfagsøving innimellom, siden vi har prøve til fredagen. Snakkes ♥

Liker dere å se på sport?

school..


Marie (LINK) og meg

Nå sitter jeg på skolen, vi har mediefag og skal lage nyhetsraportasje (eller hvordan det skrives) så det blir nok spennende!

Skjer?

FOTOkonkurranse HER! Avsluttes 16:00 i morgen!

good night!God kveld! Nå sitter jeg her med lekser og er sinnsykt trøtt, så får vel prøve å legge meg snart - noe som sikkert ikke skjer før om en halvtime ihvertfall.

Natta ♥

girly!


_weheartit.com

Tycks?

when you feel tired...

God morgen!

Da var det tirsdag og klart for skole igjen, kan ikke akkurat si det frister så veldig. Greit nok med skole, men å stå opp kvart på seks er ikke akkurat noe jeg nyter for å si det slik.Fler som ikke er helt klar for skolen?

VS!


_nelly.com

Hvilken kjole likte du best? 

Dagens innkjøp!

Heisann! Nå har jeg kommet hjem fra en liten bytur med mamma, så fikk kjøpt meg noe på salg da ♥ Fikk også sendt inn kameraet mitt på reperasjon, så får håpe det er tilbake igjen om ikke så altfor lenge - forrige gang tok det fire uker...  Øvelseskjørte frem og tilbake, så da fikk jeg kjørt litt mer også!


topp // cubus // 64,-


bluse // cubus // 125,-


bluse // bikbok // 125,-


shorts // bikbok // 150,-


jeans // bikbok // 299,-

Hva har dere gjort i dag?
Hva synes dere om innkjøpet? 

read!


_privat...

Er det en ting jeg skal bli flinkere til i 2012 er det å lese mer. Jeg leser omtrent aldri, men så er jeg ganske kresen når det gjelder bøker og. For at jeg skal lese hele boka, må det være spennende fra starten av, jaja... Men skal hvertfall prøve så godt jeg kan.

Liker du å lese?

dresses!

_lookbook.nu

Hvilket antrekk likte dere best?

2011 - Del 2!

Juli:
Juli var jo sommermåneden med lite sol, men var jo fortsatt mye spennende å finne på! Var i bursdag til søte Jannicke, på camping i helgeroa også var jeg en uke i kvitseid på musikkurs med herlige folk.

August:
I starten av August var jeg på splæshcamp på tromøy, og en uke senere var jeg i Italia med mamma og Tonje. Jeg var på hyttetur med herlige venner. Skolen startet igjen, og nå var det videregående! Hvor jeg kom i en helt ny klasse og møtte mange nye mennesker.


sykt å tenke på at vi såvidt kjente hverandre her!

September:
I September skjedde det egentlig veldig lite. Dagene gikk i skole, venner, teater og det vanlige. Jeg var en helg i Kristiansand på regionskorps (som jeg dessverre ikke har bilder av)

 
Oktober:

I høstferien var jeg i oslo med eline, ida, mathilde, susanne, henriette og thea og senere på hyttetur med ida, karianne, eline, julia, henriette. Jeg var på et par håndballkamper i Larvik og vi hadde øvelseshelg med teateret.

 
 
  

November:
Vi hadde jentekveld med gamleklassen, og jeg var i Porsgrunn en helg på regionskorps! Jeg, Kjersti, Jannicke, Susanne, Jørgen, Espen, Kristoffer og Ole Martin serverte i 100års jubileum på lokalet. Vi hadde forestillinger med teateret !

 
 
  '

Desember:
Har blitt en del byturer med venner til julegaveshopping og slikt! Jeg har vært i et par bursdager og feira bursdag selv, og har endelig blitt 16 år! Har også vært noen jentekvelder og vi har vært på peppes med klassen! Også har det jo vært julen med mange familiemiddager og kos!

 

 
 


Nå er det 2012 - med nye muligheter! Dette året skal bli like bra som forrige ♥

2011 - Del 1!

Nå har vi kommet inn i 2012, og jeg gleder meg enormt til et nytt år med mange nye muligheter! 2011 har vært et utrolig bra år, jeg har møtt mange fantastiske mennesker og opplevd masse fint!

Januar:

♥ Josephine kom til Norge igjen på besøk, hvor vi største i korpset samla oss og kosa oss!

♥ Jeg og Mathilde feira bursdagen vår (året etter vi egentlig hadde), men vi begge fyller i desember, så...


Februar: 

♥ Jentekvelder med Rikke og Marte:
  
♥ Skidag med skolen:


♥ Jeg og Marie var i skien og møtte Anneline fra musikkurs
 

Mars:

♥ 
Jentekveld med Jannicke, Mathilde og Kristina!
 
 I oslo med Marte & Rikke

♥ Bowling med korpset

April:

♥ 
Grilling med jentene i gamleklassen


♥ Tusenfryd med Marte, Kristina og Rikke


Mai:

♥ Helvette med Rikke og Marte (en plass i lardal, for dere som ikke skjønte det!)
 
 1 og 17.Mai

17. mai 
 
♥ 
Fikk herlige Sofus <3
  
Juni:

♥ Hadde noen veldig fine uker på Lardal Ungdomsskole - siste ukene sammen! Fikk 6'er på muntlig eksamen.
  
♥ Tusenfryd med klassen

♥ Avslutning
 
♥ Bestilte språkreisen!
 
♥ Danmarktur med korpset!
 
Del 2 kommer senere!
 
Hva er deres beste minne fra 2011? 

Godt nyttår!

  
Får henge meg på mengden, og ønske dere alle et godt nyttår ♥ Jeg og Marte var hjemme og spiste kalkun til middag, så dro vi opp til Gina Kristine og hadde en super kveld/natt med herlige mennesker! Hvertfall en super start på 2012!

Hadde dere en fin nyttårsfeiring?

FOTOkonkurranse HER!

hits