januar 2013

Mitt 2012 - språkreisen til Malta!

Det er helt sykt at for akkurat 6 måneder siden lå jeg på en solseng rett ved bassenget i godt over 40 varmegrader med mine herlige venner fra Malta. Nærmere 27. Juni midt på natta kjørte pappa meg til Gardermoen hvor jeg møtte gruppa mi på 32 stykker som jeg skulle reise med. Jeg hadde møtt 3 av de i Oslo tidligere på våren, så det var ikke noe problem å komme dit i det hele tatt. Da vi kom til hotellet på Malta fikk vi velge rom, så vi fire var fast bestemt på at vi skulle dele rom - noe jeg er utrolig glad for. Vi kom veldig godt overens og dagene blei helt supre.


Graduation!


Strandtur til Golden Bay.


White party på EF disco!


Tur til Valletta!


Gjengen samla på beachparty. Volleyballturnering og fotballturnering!

Vi fikk oppleve så mye fantastisk der nede, og jeg sitter kun igjen med gode minner! Vi hadde to herlige ledere; Maja fra Norge og Dillon fra Malta som guida oss rundt. Det var nye og morsomme utflukter hver eneste dag; tur til den lille øya comino, shopping i sliema, tur til hovedstaten, tur til mdina, summeranza, ef disco, bowling, go-kart, badeland, beachparty, megaparty og mye mer! Glemmer jo heller ikke skoledagene våre som var ganske så kjedelig - men vi kom oss gjennom de! Verste var vel turen fra og til skolen som var helt forferdelig varmt. Blei også syk 2-3 dager nede, noe som var så altfor kjedelig! Måtte ta bussen hjem helt alene fra skolen (fant heldigvis fram), og gikk glipp av disco og go-kart.


På vei til øya Comino.


På restaurant med de danske guttene!


Sofa etter båt!


Kjekke italienere i bassenget.


Middag på hotellet som besto av pasta/pomme frites og fisk/kjøtt.


På Comino! Vi valgte å holde oss vekk fra sola litt, så satte oss i båten.


Krystallklart vann ved Comino.


Første dag utenfor hotellet!


Utsikten fra hotellrommet.


EF loungen.


Klare for EF arena! Masse konkurranser med de andre landa.


Masse folk på comino, venter på båttur!


Fotballkamp mellom Italia og Spania! Gjett om det var mye jubel.


Klare for megaparty!


Shopping i Valletta!


Soler oss!


Summeranza - MASSE folk!


Italienere!


Shopping i Sliema!


Spanjolene i klassen!

Det beste på hele turen var helt klart alle folkene jeg blei kjent med. Jeg ble såklart best kjent med alle de norske på gruppa, også folk fra de andre norske gruppene! Vi ble også godt kjent med en del dansker, spanjoler og tyskere, også snakka vi med mange italienere og litt andre folk her og der. Folk var rett og slett herlige der nede, alle var utadvendte og pratsomme! Så får dere lov til å reise på språkreise av foreldrene dere bør dere bestille for sommeren NÅ! Dere kommer til å ha noen supre uker sammen med nye folk!

Hva er ditt beste minne fra 2012?
Har dere vært på språkreise / vil reise?

Hvis dere har tenkt til å reise, kan dere nevne "Kathrine Skaug" I bestillingen, og dere vil få en ekstra rabatt! :-) Spør meg gjerne om dere lurer på noe også! 

hits