februar 2011

Day 9!

Day 9 - Bilder av deg fra du var liten, og en liten beskrivelse fra du var liten til nå.

For litt over 15 år siden, 14. desember 1995 kom ei lita jente til verden - med navnet Kathrine. Jeg ble født på Tønsberg sykehus, men har bodd i Lardal siden jeg var liten. Fra jeg var liten og fram til 6-7.klasse var jeg veldig sjenert, men det har heldigvis blitt mye bedre etter jeg startet på ungdomsskolen. Noe jeg tror har litt med bloggen å gjøre, faktisk. På slutten av barnehagen startet jeg på skirenn, og har vært veldig glad i både ski og slalom siden den gang. I 2.klasse startet jeg å spille klarinett i korps og piano utenom, men det ble for mye øving så jeg droppet piano, og klarinett spiller jeg enda i tillegg til at jeg instruerer som spiller klarinett. Senere på barneskolen startet jeg på kickboxing og fikk utfordret meg selv litt - noe som var veldig gøy. Har gått der i 4 år, men har hatt pause i et år nå, men vil veldig gjerne begynne igjen.

I 8.klasse begynte jeg på teater, noe jeg er veldig glad jeg starta på. Jeg har vært på to teater/film-leirer, og skal på teaterleir til sommeren igjen. Jeg trives veldig godt med det, og jeg kommer nok til å fortsette med det i fler år. Så nå går jeg altså siste året på ungdomsskolen - og må søke på videregående i morra! Har allerede gjort det, men er faktisk ikke helt sikker på hvordan det blir. skal lage innlegg om det i morra. men nå skal jeg ikke skrive mer, så dere slipper å lese så mye.

Hva synes du om bildene?
Har du forandret deg siden du var liten?

Vinner av konkurransen!

Da har jeg kåret vinneren av konkurransen jeg hadde for litt over en uke siden! Det er mange som har meldt seg på, noe som er veldig bra! Var veldig mange gode grunner for hvorfor dere ville vinne, men det var to stykker som skilte seg ut veldig, og hadde en veldig fin grunn. Så vinneren er; Linn-Marie! www.bergenlm.blogg.no


Gratulerer! Du får et gavekort fra coolstuff på 300,- Vurdering av bloggen din kommer senere :)

Gratulere henne?

Day 8!

Day 8 - din favorittsang akkurat nå.

Jeg må helt ærlig si jeg ikke har noen favorittsanger akkurat nå, jeg hører på veldig mye forskjellig, men er jo en sang jeg kan ta da; 30 seconds to Mars - closer to the edge. Det er vell ikke heeelt min musikksmak, men må si at denne er veldig fin!

Hva er din favorittsang?

Gjesteinnlegg av paparazzi :)

Heihei alle leserne til Kathrine, idag er jeg gjesteblogger, og jeg er Marie Kristine Paparazzi :)

Idag har jeg og Kathrine vært i Skien og møtt Anneline, som vi kjenner fra musikkskolen. Det var kjempe kosliiiig <3 Vi spiste pizza på Dilly Domples. Når Anneline dro, så surra jeg og Kathrine rundt noen timer imens vi venta på bussen (Y) btw så er ikke Kathrine helt proff på rute-tid-buss-tabell-greier, hva skulle hu gjort uten meg? nei det vet jeg faktisk ikke... Trist, men når vi kom oss på bussen så satt vi jo der da. Stakkars alle mennesker, glade vi ikke skulle helt til Oslo tenker jeg, hehe. Åsså nå er vi jo hjemme hos Kathrine. NEI STOPP! jeg glemte jo det helt. Vi var jo først på butikken etter bussen da. Der kjøpte vi smågodt. Åsså når vi kom opp satt vi inn en pizza, å da fant vi jo ut at vi måtte kjøpe rømmedressingsak!!!! Så da dro vi på butikken igjeeen... Shoppefeber her du. Åsså spiste vi jo pizza da, men så syntes Kathrine den ikke var varm nok, så hu satte den inn igjen. Å når  vi åpna ovnen så var pizzaen svidd, hahahha! Åsså som dere ser på overskrifta så er jo jeg paparazzi, og som kanskje dere vet så har jo Kathrine speilrefleks, paparazzi + speilrefleks = biiiilder! Så dere kan jo egentlig se på de, istede for å lese alt det surret jeg skriver :)) ENJOY!


smågodt


svidd pizza

Men nå tenker dere kanskje, hvem er den gale paparazzi gjestebloggeren bak... ehm solbrillene?Jo to sek a, så skal jeg laste opp bildet av meg ;)


der ja, eller altså dette er jo det mest nydelige bilde av meg jeg har, hehhe :)


Enda et nydelig, men nå skal ikke jeg ødelegge innlegget med nydelige bilder av meg. Dette er sikkert det mest rotete innlegget på denne blogge, men hva så? det var ganske gøy :)

Så tusen takk Kathrine, for at jeg for lage et gjesteinnlegg her på denne super fantastiske bloggen, å sist men ikke minst! Dette bildet pyntershå... hahha!

That's it, innlegget er slutt... egentlig litt trist, men sånn er livet :) Ha en fortsatt super helg!

-mariekristinepaparazzi <3

ATM.


Nå sitter jeg hjemme i sofaen og ser på VM, som endelig har startet! Veldig spennende. Gull på Marit Bjørgen og sølv på Petter Northug, er ikke gærent det, første dagen!

Hva gjør du?

inspirasjon...

Circle Scarf From Reserved, Lace Blouse From Www.Iwearsin.Com, Belt From Second Hand, Skirt From Www.Iwearsin.Com

Knee, Alexander Wang Kirsten Satchel

Forever21 Army Green Mini Dress, Sparkly Top From Diy, Cross Necklace From Diy

Glaucia Cechinel Dress, Zara Coat

Kangol Beret From Humana Second Hand, Brown Lace Blouse From Humana Second Hand, Balloon Skirt From Ebay, Marc Chantal My Camera Bag
alle bildene er fra lookbook.nu.

Hva synes dere?

Day 7!

Day 7 - tre steder du vil reise.


bahamas...


new york...


paris...

Bahamas, New York og Paris er de tre stedene jeg har mest lyst til akkurat nå - jeg vil mange andre steder og såklart, men disse tre står øverst på lista. Har utrolig lyst til å oppleve disse stedene, og det ser veldig fint ut der.

Hvor vil du reise?

today...


// google... Dette har altså dagen min gått i! Har vært i Svarstad Skisenter med søstra mi. Bor hele 2 km unna, så er ikke akkurat så veldig langt å dra for å komme dit. Jeg har vært der med storesøstra mi, og vi rakk vell nesen 20 turer, tror jeg.

Har du vært i Svarstad Skisenter før?
Hva har du gjort i dag?

Day 6!


Day 6 - Din mening om slankepress. jaja... da måtte jeg skrive hele innlegget på nytt, fordi det var no galt med blogg.bo når jeg skulle publisere innlegget. flott!

Slankepress er noe forferdelig, og det værste er at du faktisk finner emner om dette i aviser, tv, internett - rett og slett overalt! Overskrifter som; "slik kan du bli kvitt 5 kilo på 5 uker", "les hvordan du kan spise deg tynn", "les vårens slanketips" osv... Dette går innpå veldig, veldig mange - og det er ikke riktig at hverken unge eller eldre skal få et dårlig selvbilde pga. dette. Slankepresset har bare blitt værre og være de siste årene, og folk det går mest innpå er jenter i alderen 10-25 år. Det er ikke riktig at 10 år gamle jenter skal klage over kroppen sin, og at det er utseende som teller for de.

Det er sikkert veldig mange av dere som har hørt disse setningene før: "ååå, jeg er så feit", "æsj, sjekk de tjukke låra mine da...". Det har hvertfall jeg hørt utrolig mange ganger - og jeg virkelig hater det! Det som kanskje er værst er at det kommer fra de tynneste folka, som egentlig ikke bør si noen ting. Slike ting går også innpå folk, og får de til å få et dårlig selvbilde.

I moteverden og kjendisverden er alt og alle perfekte. Egentlig langt ifra - ingen er perfekte. Alle modeller og kjendiser er tynne, har glansfullt hår, store pupper, hvite tenner, slik vi ser det på bilder. Men alle bildene i blader og på internett er redigert noe vanvittig, og man kan vell egentlig kalle bildene falske. Jeg ville vært overlykkelig hvis jeg hadde sett et bilde av en modell som var litt overvektig eller hadde noen feil, og ikke like tynn som alle andre.

De fleste som begynner å slanke seg havner med spiseforstyrrelser, fordi de tenker at de bare skal gå ned noen få kilo, slik at de blir mer fornøyd med seg selv. Men det ender med at de ikke klarer å stoppe i tide, og får problemer som kan få konsekvenser for resten av livet. Det kan også gå veldig utover skole og utdanning som er veldig viktig. Mange slanker seg på feil måte - de stopper å spise, i stede for å trene mer og spise ofte, sunt og variert. Er det som på det øverste bildet du vil se ut?

Jeg håper dere har tatt dere tid til å lese imellom, for dette er et veldig viktig tema!

Hva er din mening om slankepress?

Dagens innkjøp!

I dag har jeg vært i Larvik. Skulle til regissen 10, så måtte stå opp tidlig i dag - i vinterferien. men, gikk greit det! Etter jeg hadde vært der og stramma, dro jeg og mamma på nordbyen, så jeg fikk shoppa litt.Topp fra Vero Moda.


Jeans fra BikBok


DVD fra Spaceworld     Diverse fra Ark

Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om innkjøpet?

btw; er siste sjanse i morra til å melde seg på konkurransen min, der du kan vinne gavekort på 300,- på coolstuff.no. http://kathrinee95.blogg.no/1297707476_konkurranse__med_prem.html

Day 5!

Day 5 - Land du har vært i.


irland og england...


egypt...


polen, tyskland, sverige, danmark og norge(sjokk)...

Har vært på hytta i hele helga, og på jobb rett etter jeg kom hjem i dag, så har ikke blitt no blogging før nå... Men tusen takk for alle kommentarene jeg har fått siden fredagen!

Hvilke land har du vært i?
Hva har du gjort i helga?

Day 4!

Day 4 - tvserier du liker.


one tree hill.

full house.

Er vell one tree hill og full house jeg følger mest med på. Egentlig kikker jeg på veldig mange serier etter jeg kommer hjem fra skolen, men er ikke sånn jeg følge med på...

Hvilke tv-serier følger du med på?

Jeg drar på hytta i kveld, og vet faktisk ikke hvor lenge jeg blir der... Så hvis jeg ikke blogger noe - er det altså derfor.

I miss summer...

Jeg savner sommeren.. Sol, varme, is, bade +++ Jeg er bare så lei av snø og kulde nå... Og det bare fortsetter å snø og snø...


Bildene er fra i sommer på musikkurs og splæshcamp...

Fler enn meg som savner sommeren?

colors...


foto // privat     sony a330     har dessverre ikke tatt noen nye bilder i dag - så...

Nå sitter jeg under teppe i sofaen og kjeder meg. Noe jeg egentlig har gjort i hele dag. Har vært syk og hjemme fra skolen, så dagen min har egentlig bare gått i film og tv. Men når jeg er lei av og sett alle filmene mine, og det i tillegg ikke er noe spennende på tv - blir det jo kjempegøy! menmen...

Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildet?

Day 3!


En person du savner. Jeg savner egentlig veldig mange personer nå, men hvis jeg skal velge en - må det bli anne berit. Egentlig har vi kjent hverandre siden vi var liten, gjennom familien. Men vi har egentlig bare møttes 5-6 ganger før. Men i fjor sommer hadde jeg utrolig lite å gjøre - så jeg bestemte meg for å besøke AB. Så det var første gang jeg tok tog, og i tillegg tok jeg det helt alene, men gikk jo greit selvom. Selv om det var første gangen vi møttes på mange år, så blei vi veldig fort kjent igjen. Var hvertfall veldig koselig hos deg i sommer, må gjentas til sommeren og!

Noen du savner?

INSPO...


alle bildene er fra weheartit...

Dagen i dag har vell igrunn gått i skole - lekser - tv og det vanlige, kan jeg si. Bortsett fra at jeg har vært på dugnad. Alle fra ungdomsteateret ble spurt om å hjelpe til å male. Da jeg kom var det kun meg og Thea - veldig mange må jeg si. Men etter en halvtime ca kom Tone og Vilde - og rett etterpå Hanna og Marie, så vi ble hele 6 stykker! mange... Men det gikk jo greit selvom.

Men nå er jeg så trøtt, så nå får jeg hoppe i dusjen, og legge meg! Så natta alle sammen...

Hva har du gjort i dag?

Day 2!


photo // privat

Day 2 - Et magasin du leser. Det er faktisk litt over et halvt år siden jeg sist kjøpte et blad. Men når jeg først skal lese et, er det vell som oftest topp det går i - noen ganger costume. Har en hel bunke hjemme med mange topp og julia-blader, men har liksom vokst ifra julia nå.

Hvilke magasiner leser du?

ATM!

Tumblr_lgbuua8ggh1qfhivao1_500_large
Nå sitter jeg og ser på one tree hill. eller gjorde - nå er det ferdig, så får vell heller finne noen episoder på pc'en jeg heller kan se på.

Hva gjør du?

Day 1!

Da skal jeg faktisk begynne med noe nytt! Eller, er veldig mange andre som har noe liknende, men jeg har faktisk kikka på andre prosjekter på andre blogger, og noe helt eget - funnet en del, men det meste har jeg funnet på selv. Så det er faktisk 100 days. Grunnen til det, er vell for da har jeg alltid noe å blogge om!

wooops... fra polenturen.

Day 1 - 10 faktasetninger om deg selv!
1.
Jeg ble født i Tønsberg, men bor i Lardal.
2.
Yndlingstallene mine er 13, 14 og 15.
3.
Jeg har aldri farget/stripet håret mitt.
4.
Jeg er 162 cm høy ca, og er den nest laveste i klassen.
5.
Jeg kan spille klarinett, piano, gitar og litt trompet.
6.
Jeg har hatt to blogger før jeg for alvor startet på denne.
7.
Jeg har ingen dyr.
8.
Jeg kikker egentlig veldig mye på disney channel - men ikke på tegneserier.
9.
Yndlingsfaget mitt er matte - mens naturfag er det verste.
10.
Jeg er fan av Justin Bieber - mens sikkert resten av klassen hater han.

Hvis noen vil vite hva det er på alle dagene, er det bare å sende en melding eller e-post.

Hva skal du gjøre i dag?

dots...


nå skal jeg kose meg med dots, og gjøre ferdig samfunnsfag... Vi har hatt skrivedag i engelsk i dag, og jeg ble ferdig 10 minutter før skolen slutta, så jeg har værtfall jobba. Får håpe at det gir en grei karakter, hvertfall.

Hva skal du i dag?
Liker du dots?

Konkurranse - MED premie!


Jeg har blitt sponset av www.coolstuff.no, så da er det klart for en konkurranse. Så jeg kan jo forklare hvordan det foregår:

Alle kan delta! Både jenter og gutter - i alle aldre. Og du trenger ikke å ha blogg for å være med!

Dette må du gjøre for å delta:
- Skriv i kommentarfeltet hvorfor akkurat du vil vinne!
- Det er veldig viktig å legge til e-postadresse eller bloggen din, slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.
- Jeg kommer ikke til å godkjenne noen kommentarer, så det er kun jeg som kan se hva du skriver.
- Du kan godt lage et innlegg på bloggen din med link til konkurransen, og du har en litt større sjanse for å vinne.
- Du kan kun delta en gang.

Er ikke helt sikker på når jeg trekker vinneren, men venter hvertfall til en del har meldt seg på.

Premien er et gavekort på www.coolstuff.no på 300,- Vinneren blir kåret i et eget innlegg, og hvis du har blogg, linker jeg selvfølgelig til bloggen din + at du får en vurdering og kanskje linking i noen innlegg.

Håper dere vil være med! Er det noe mer du lurer på, er det bare å spørre!

Hvordan konkurranse vil dere ha?

Jeg har fått snakket med noen sponsorer, og har en premie ferdig! Men jeg er litt usikker på hva slags konkurranse jeg skal ha, så jeg håper dere kommer med forslag!

Hva slags konkurranse vil dere ha?

pearls


Photos // me     Sony a330

Hva synes du om bildene?

coolstuff


En kjempefin og nyttig side der du finner mye forskjellig til deg selv og kanskje gaver til noen du er glad i også.  
Klikk deg inn på: www.coolstuff.no

Har du vært på denne siden?

my weekend...I går kveld dro jeg til Marte, og Rikke kom også. Vi spiste deilig pizza fra snæx'n og leide 3 filmer. Men vi så bare to av de da. Også spilte vi fantasi - så vi mima, tegna og gjetta. Ellers bare snakka vi og spiste masse godteri. Vi sov over også, så det var kjempekoselig!

Hva har du gjort i helga?

Inspirasjon

1026327_untitled-1_large

Black Hat From Nasty Gal, Holy Shit Shirt From Nasty Gal, H&M Stocking

Tumblr_lgien1qi6h1qg7vlco1_500_large

Tumblr_lghlzt4xtt1qdr0s2o1_400_large
Alle bildene er fra lookbook.nu

Hva synes du?

Today...

I dag har det vært skidag med skolen - så vi har vært i slalombakken. Var igjen etter skolen - og kom hjem for bare en time siden. Så har vært en lang og fin dag, sammen med veldig koselige folk!

Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene?

Skidag...


God morgen! Da går turen straks opp i slalombakken, siden vi har skidag med skolen. Vi kunne velge mellom slalom og ake - men tror egentlig alle valgte slalom. Så nå skal jeg koke kakao, naam!
Jeg blir igjen i bakken etter skolen, så kommer sikkert ikke hjem før i kveld. Så da blir det ikke mer blogging før i kveld. Og dessverre så gidder jeg ikke å drasse med meg kamera oppi der. Men får se om jeg kanskje får tatt noen "okei" bilder med mobilen.

Har dere hatt skidag med skolen, eller skal ha?
Hva skal dere i dag?

Alt som er galt med Georg...


Photo // me     Sony a330

My new favorite book. Forrige uke var jeg på skolebiblioteket og lånte denne boken. Var egentlig helt tilfeldig at det ble denne, bare tok den første boka jeg så, som virket litt spennende. Så da ble det altså denne - noe jeg virkelig ikke angrer på! Når det gjelder bøker er jeg egentlig veldig kresen, og ha en bok som enten er skummel eller veldig spennende fra første stund. Så denne passet meg bra!

Liker du å lese?

I miss it!


// weheartit

Jeg vil til London! Ja - jeg har vært der, men det er snart 8 år siden. Vi var der med korpset, så vi fikk liksom ikke så lang tid til å gå rundt å kikke - det var mest spilling vi var der for. Men vi tok jo sightsing-buss, så vi fikk såklart kikka noen steder. Men nå har jeg veldig lyst tilbake igjen. Men det kan hende blir noen år til enda, da.

Har du vært i London? Hvis ikke, vil du dra dit?

18:30


Nå sitter jeg i sofaen med teppe og hundetøfler, og holder på med et sammendrag vi skal skrive om økonomi i Samfunnsfag. Er snart ferdig, men heldigvis har fristen for å levere blitt utsatt til tirsdag neste uke, så har fortsatt tid til å forbedre det litt. Sitter egentlig foran tv'en og ser på "The Last Song" og leser blogger samtidig - så blir vell ikke så mye leksejobbing kan man si.

Hva gjør du?

Svar på spørrerunde - Del 2!

Er ikke så mange spørsmål igjen - men ganske langt svar på det siste spørsmålet.

Hvordan er en ordentlig venninne/venn? Snill, grei, koselig, 100% til å stole på - er jo kjekt å ha noen felles interesser, for å ha det gøy sammen også Hva vil du bli? Jeg aner ikke... Men er veldig interresert i medier og slike ting - liker også veldig godt teater. Men vi får se... Heldigvis en del år til enda Hvem er dine beste venner? Har faktisk begynt å bli mer og mer med alle jentene i klassen nå - men de jeg kanskje kjenner best er vell marte, mathilde, karianne, jannicke og anja Hva følger du med på tv? one tree hill, home and away, top model, fangene på fortet - ellers pleier jeg bare å bla imellom kanalene å finne noe jeg liker å se på Kan du ha fler videoblogger? vi får se. jeg hater å snakke/posere foran et kamera - så... men kanskje jeg kan få til noe! Søteste dyr?
Tumblr_lgckkcdqdp1qd5ab3o1_500_large
//weheartit.com

Kan du komme med noen bloggtips? Det kan jeg godt!

> Header: Dette er det første du ser når du logger inn på bloggen din - så det er jo lurt å finne en litt spennende og annerledes header enn alle andre. Du trenger ikke være flink til å redigere - du kan jo spørre noen andre, eller prøve deg fram. Så blir det nok bra!
> Design: Designet blir på en måte som headeren. Er også dette du legger merke til - hvordan designet ser ut. Det er lurt å ikke ha for sterke farger bak teksten - bakgrunnen rundt er jo ikke så nøye. Men hvis man får det til å se tøft ut, kan sterke farger være veldig fint. Jeg vil anbefale å ha et eget design - og ikke likt som alle andre.
> Overskrift: Finn på en spennende overskrift. Det er tross alt andre folk som kikker på bloggen - som skal lese. Derfor er det lurt å finne på en passende, men interresant overskrift - for å fange leseren din.
> Bilder: Det er faktisk en del av bloggen som er veldig viktig. Jeg synes hvertfall det er utrolig kjedelig å lese en blogg/et innlegg med 0 bilder - bare en haug med tekst. Såklart, hvis du skriver om et tema eller slikt, trenger man ikke bilder. Men uklare bilder er ikke veldig bra - så prøv å få det så klart som mulig. Og helst bilder du selv har tatt. ha samme lengden på alle bildene - for at det skal se oversiktelig ut.
> Innhold: Skriv om noe folk har interesse for å lese. Skriv positivt og gjør innleggene spennende.
> Språk: Skriv enten bokmål eller nynorsk - slik at folk forstår alt. Det blir plundrete og slitsomt å lese dialekt. Unngå også skrivefeil, les heller imellom teksten en gang til før du publiserer.

> Ting du bør unngå:
 
? Ikke skriv om problemer du har. Såklart, det er bare å skrive om dilemmaer, men hvis du skriver om problemer du har blir folk kanskje usikre og tørr ikke kommentere, fordi de er redd for å skrive noe feil.
? Ikke legg ut bilde av statistikken din av lesere og sidevisninger. Jeg har sett utrolig mange som gjør det - men dette får faktisk bare folk som har færre lesere til å få dårlig selvtillit kanskje.
? Ikke skriv et helt innlegg om skryt av deg selv - av ting du har fått til. Det er greit å ta litt "ironi" eller hva jeg skal si.
? Prøv å ikke ramse opp alt! Har du vært agårde en dag, og gjort mye forskjellig - plukk heller ut et par ting du skriver litt mer om, i stede for å ramse opp alt. Såklart, hvis du har vært agårde noen dager eller på ferie er det alltid interessant å få med seg litt mer detaljert.

sorry for at det ble et litt langt innlegg - men dette var resten av spørsmålene, så håper jeg dere likte tipsene mine!

Har du planer videre for dagen?

skooole!


Nå sitter jeg på skolen - og gjør egentlig ingenting! Vi har hatt engelsk framføring og studietime - og snart skal vi ha spansk og senere skal vi se på rikskonsert. yey! Men nå starter snart timen, så jeg får vell logge meg av pc'en.

Hva gjør du?

Hvordan få "stjerner" over bilde!

Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man får "stjerner" over et bilde - så jeg kan jo like godt lage et innlegg om det. Redigeringsprogrammet jeg bruker er photoscape. Det er helt gratis og enkelt å bruke!

> Gå i photoscape - og finn bildet du vil redigere.
> Trykk på "objekt"-knappen - og velg "bilde".

> Velg et bilde med stjerner(bare å finne et på google) - og strekk det over hele det andre bildet.
> Dobbelklikk på bildet, og du får opp en boks på skjermen.

> Ta tettheten sånn du vil ha det, og lagre bildet til slutt.

Er sikkert mange som kan det, men fortsatt noen som har spurt. Så håper dere skjønte det!

Hva slags redigeringsprogram bruker dere?

+/-


foto// privat     kamera// sony a330     redigert// photoscape

- 3 innleveringer, 1 framføring og skrivedag denna uka og neste.
- mye lekser.
- det kommer mer snø...
- er ikke så alt for lenge til jeg må søke på videregående skole.

+ snart høstferie -> haha fail... vinterferie*
+ skidag til fredagen - i slalombakken!
+ blogglysten begynner å komme mer tilbake igjen.
+ endelig bestemt meg for hva jeg skal lage i kunst & håndtverk - fotoalbum fra polentur/scrapbook.

Hva er +/- for deg for tiden?

Converse


Jeg virkelig elsker disse skoa! De er utrolig behagelig å gå i - og de er også veldig fine, og du kan få de i alle slags farger. Jeg har faktisk ingen selv akkurat nå, men skal nok få kjøpt noen snart! sorry - blogginga mi er ikke helt interressant for tiden, men jeg aner ikke hva jeg skal blogge om, så... men det skal nok bli bedre snart!

Liker du converse?

Black swan

Tumblr_lfv9oytwbg1qze4yoo1_500_large

Tumblr_lesvlbjed81qfdn0fo1_500_large

Tittel: Black Swan
Sjanger: Thriller - Drama
Sensur: 15 år
Skuespillere: Natalie Portman, Mila Kunis, Winona Ryder, Vincent Cassel

Filmen handler om Nina som er ballettdanser, og er det eneste hun fokuserer på for tiden. Regissøren bestemmer seg for å bytte prima ballerina med Nina, men hun har også en utfordrer. Svanesjøen trenger både den hvite svane, som er uskyldig og søt - men også den svarte svane som er motsatt. Disse to unge jentene (Nina og Lily) blir venninner, og Nina blir mer kjent med sin mørke side - noe som ødelegger henne.

Filmen var ganske bra og spennende - men kanskje litt rar og forvirrende og. Ting kom uforventet, men det gjorde det spennende synes jeg.

Terningkast: 5-

Har du sett Black Swan - eller vil du se den?

Saturday + outfit

I går var jeg på UKM fra 11-4, så ble borte hele dagen. Jeg og noen fler hadde meldt på filmen vår fra skoleprosjekt som vi fikk 6'er på - men vi kom ikke videre til fylkesfinalen. Men det er jeg veldig glad for egentlig. De som kom videre var ihvertfall veldig flinke.

I går kveld var jeg, tonje(søstra mi), marte og kristina på kino. Vi så "black swan". Helt grei film egentlig, vurdering kommer senere.
Da vi kom hjem igjen, dro jeg opp til marte, imens de to andre tok seg en kjøretur litt rundt omkring. Vi så på enda en film - husker ikke helt hva den heter, men den var hvertfall ganske bra.

Her er gårsdagens outfit:

Jeans - BikBok     Topp - H&M     Tunika - BikBok

Det var altså lørdagen min. Snart skal jeg ned på jobben å vaske - kjempegøy!

Hva gjorde du lørdagen?

Snow Show

Aalsheia
Nå skal jeg opp i bakken(Svarstad) med Anja og Mathilde! Er snow show i dag, så blir nok gøy det! Men drar vell mest for å kjøre da.

Har du vært på Snow Show i år? eller skal?
Liker du å stå på slalom?

Svar på spørrerunde - Del 1!

Hvorfor blogger du? Jeg synes det er gøy, og liker å ha noe å gjøre hver dag! Kjeder jeg meg - kan jeg jo blogge. Synes du blogg er stress? Innimellom. Hvis jeg skal agårde en helg, blir jeg veldig stressa - og føler jeg skuffer dere, på en måte. Og ellers, hvis jeg har bloggperioder jeg ikke blogger så ofte. Hvor lenge har du blogget? Nesten 2 år. Hvor høy er du? 162 cm Yndlingsmat? Lassagne... Har du dyr? nei, men jeg vil ha! Hvordan er drømmemannen? Litt høyere enn meg, kjekk og med en bra personlighet Bruker du sminke fast? ja, men er ikke sånn som dekker hele trynet mitt med brunkrem, akkurat. Største ønske? Aner ikke! Sommer eller vinter?

summer - i miss it! Tv eller data? ja takk, begge deler! Favorittprogram/serie one tree hill... Flaueste minne? hmm... husker ikke, faktisk. Morsomste minne? har så mange! kan sikkert lage et innlegg senere, om mange minne og slikt. Hvilken skole går du på nå? Lardal ungdomsskole Hva skal du søke på videregående? medier og kommunikasjon, antakeligvis. Hva er det morsomste minne du har fra ungdomsskolen? oi.. lesevake, ellerno sånt, kanskje? Beste opplevelse 2010?
 
Polentuuur! Hva liker du best, og hva liker du minst ved bloggen din? aner ikke! Er du sammen med noen? nei.. Liker du noen? ikke nå for tida, nei. Beste lærer? nina og may! Er du sponset av noen? Ja, dilarafashion, cocoo, kroppskunst. Mobil eller radio? mobil, lett! Bestevenn? umulig å velge bare en. Hva gjør du på fritiden? teater, spiller klarinett, venner og slikt... Hjemme eller borte? borte Taco eller pizza? begge deler. Driver du med noen sport? nei, men har gått på kickboxing i 4 år - og skal starte igjen snart. Hvilke blogger leser du? whoot, madeleeeen, mmarika, irlins, explode, mmaddiiee, venner + noen fler Er det noen blogger som inspirerer deg? En del av de jeg nevnte i stad Kjekkeste sportsutdøver?

christoffer rambo og espen lie hansen, kanskje? veit ikke jeg... Yndlingstall? haha, legg merke til draktnumrene. 13 og 14 + 15 da Hvem sang hører du på akkurat nå? Jason Walker - Down Har du facebook? ja - kathrine skaug Kan du lage fler gratis design? Det kan jeg sikkert få til snart! Har akkurat lagd 2, så det kommer fler etterhvert. Hvordan musikk liker du? Egentlig mye forskjellig, men ikke rock og sånt Hvilke 3 ting ville du hatt med på en øde øy? båt, bensin og mat, haha Er du i familie med noen kjente personer/litt kjente? haha, jeg er faktisk i familie med atle antonsen på en måte (tre-mening til pappa ellerno...?) Kan du ha fler konkurranser? Jeg er faktisk i gang med å finne på en konkurranse, har noe jeg kan ha som premie også Kjekkeste kjendis?
Tumblr_lfss15qsad1qch9dho1_500_large
taylor lautner, kanskje... Beste opplevelse i 2011? har ikke opplevd så mye i 2011 enda - men får vell si nyttårsaften, hvis det regnes som 2011 da Favorittbutikk? bik bok, gina tricot og h&m Hvilke blader leser du? topp og costume, men leser ikke blader så ofte Hva pleier du å se på, på tv? one tree hill, farmen, 71 grader nord og sånne ting

Det var den første delen av spørsmålene. Den siste delen er bare noen spørsmål, men det kommer likevell til å bli ganske langt innlegg. bloggtips +

Fikk dere svar på det dere lurte på?

INSPO!

Tumblr_lg1kfzsxo91qbv4sdo1_500_large

Tumblr_lfepifvoph1qc23oyo1_500_large

Tumblr_lg0arqno6s1qcm66do1_400_large

Tumblr_lfetkr5ldb1qbli3qo1_500_large

Tycks?

GRATIS DESIGN #2!

Da er jeg ferdig med gratis design #2. Et ganske enkelt og greit design - egentlig. Sånn ser det altså ut:


Du kan også se det live her: http://kdesign4.blogg.no/

> Bildene i sidemenyen er i 200px; - og bildene i innleggene passer best i 800px;
> "design av" - i sidemenyen skal ikke fjernes. Men dere kan legge til en "kategori" over, f.eks. "kontakt" eller slikt.
> Headeren bytter dere selvfølgelig ut - bare last opp headeren i tinypic eller imageshack.
> Navnene i "menyen over headeren" kan såklart byttes ut - og linkene til innleggene må også settes inn, som dere kan se under:


Dette må gjøres i både maler "forside", "innlegg", "kategori" og "arkiv"

> koder til stilsett finner dere her!
> koder til maler - forside finner dere her!
> koder til maler - innlegg finner dere her!
> koder til maler - kategori finner dere her!
> koder til maler - arkiv finner dere her!Hva synes dere om designet?

one tree hill +


photo // me     sony a330

Nå sitter jeg foran tv'en og ser på one tree hill, som altså er yndlings-serien min! Resten av dagen kommer vell sikkert til å gå i lekser, siden vi har enormt mye til i morra + prøve på fredag. På skolen i dag har vi hatt musikkframførig, hvor vi skulle lage en rap. Så jeg, nicole og marte har framført i dag - gikk sånn passe greit, egentlig!

Ser du på One Tree Hill?
Hva skal du i dag?

today..


photo// me     sony a330

Hei! Dagen i dag har bare gått i skole, og jeg prøver å lære meg en sang på piano (my immortal). Kanskje jeg skal spille den i musikk i det siste skoleprosjektet.
Men nå må jeg stikke - skal på korpset. Så vi snakkes!

Hva har du gjort i dag/skal i dag?

hits