februar 2012

filmmaraton!


_privat

Hei! Jeg er syk og hjemme fra skolen i dag også, og føler egentlig at jeg blir værre og værre. Hadde håpet på å komme tilbake på skolen imorgen, men føles ikke som jeg er klar til det enda hvertfall. Dagen har egentlig gått i det samme som gårsdagen; slappe av med filmer på pc'en med en god og varm kopp kakao ♥ Høres kanskje fristende ut, men tro meg; ikke når man nyser hele tiden og må snyte seg hvert tiende minutt og kjenner hodet verker.

Nå prøver jeg å gjøre ferdig et par innleveringer vi har i engelsk, så håper på å få gjort det ferdig snart! 

Hva gjør dere i dag?

18 / Reise å se håndball-VM

18 // 50 things I will do before I die // Reise å se håndballgutta spille VM

Noe jeg har hatt lyst til lenge, er å dra og se håndballgutta spille VM om noen få år. Jeg vet de ikke har vært på toppen de siste årene, men har tro på at de kommer seg oppover, så da vil jeg reise å se! Vil såklart se håndballdamene spille også, men de er så flinke at kampene nesten blir for kjedelig, synes de vinner hver gang nesten, jeg!

Vil dere reise å se håndball-VM eller VM i en annen sport?

sponsorgave!

Nå sitter jeg og ser på enda en film, ikke stort mye annet å gjøre når man er syk. Da mamma kom hjem med posten idag, hadde jeg fått en pakke fra solbrillekongen (link). Hadde ingen anelse om hvordan solbriller jeg fikk, så var jo spennende å se!

Ganske glad det var de jeg fikk, for jeg kler få solbriller - men disse kler jo alle! Besøk siden dems HER!

Tycks?

studio!

Heisann! Våknet til morgenen med kvalme og vondt i hodet, så ble hjemme i dag. Nå har jeg akkurat fått i meg litt fruktsalat til frokost og tenkte å sette på en film snart. Er en haug av filmene jeg ikke har sett på lenge, så da har jeg hvertfall noe å gjøre i dag!

Tilbake til overskriften; i går fikk vi opplæring i fotostudio, så vi ble delt inn i grupper og tok bilder av hverandre. Vet ikke om jeg får lov til å legge ut bilder av Emma og Wicthoria, så velger å la det være! Men her er hvertfall et par av bildene;

Hva synes dere om bildene?

inspiration!

Virker ikke som internett helt vil samarbeide med meg idag, for det er såvidt jeg kommer innpå internett og bilder vil ikke lastes opp! Da får dere klare dere med et innlegg med litt inspirasjon; Var kun disse bildene som ville vises, so here it comes;

Zara Blazer, Aldo Bag

H&M Pants, Coat, Stradivarius Hat, Second Hand Shirt, Boots, Ray Ban Sunglasses

Forever 21 Necklace, Bag, Wedges, Topshop Top, Shorts

1980647_fashioncoolture_13

Vurderer å gå og legge meg nå, hvis jeg skal klare å komme meg opp imorgen tidlig!

Hva har dere gjort i dag?

at school!Heisann! Nå har jeg, Tina og Emilie vært og tatt bilder av danselinja, noe som var utrolig flaut... jaja, vi fikk nå hvertfall tatt noen da. Så har vi tatt noen portrettbilder og prøvd ut litt diverse med kamera. Snart skal vi ha opplæring i fotostudio (på tide), så snakkes!

Hva gjør dere?

ferien er over... allerede!


_fra mobilen

God kveld! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra jobb og er nok en gang....sliten! Har jobba over 40 timer i vinterferien, så skal bli deilig å få neste lønning ♥ Men ikke rart jeg har det gøy, når jeg jobber med de herlige jentene over! Så nå skal jeg kose meg med snax'n-pizza og slappe av resten av kvelden. Hatt en veldig fin ferie, men den har gått altfor fort.

Hva har dere gjort i ferien?

sunday!

God morgen! Åhh, så deilig vær det er ute i dag, skulle så veldig gjerne vært på slalom idag, men istede skal jeg jobbe. Så da kan jeg jo stå og se på andre folk kose seg ute... jaja! Bare denne dagen igjen, så er det skole - uka har gått altfor fort, spør du meg. Men jeg må reise om 5 min, så snakkes ♥

Hva skal dere i dag?

Vil du på språkreise? Bestill gratis EF brosjyre!


_bilder hentet fra EF.

Har du lyst til å reise vekk fra Norge i noen uker? Glemme alt av gamle vaner og har du lyst til å oppleve noe spennende og nytt? Med EF kan du velge mellom flere destinasjoner, reise til ditt favorittsted, velge et kurs som tilpasset deg. Du vil få tidenes beste opplevelse, møte mange nye venner og ha det gøy hver eneste dag!

Vil du reise selv eller bare se hva EF tilbyr, kan du bestille en gratis EF brosjyre HER
! Der kan du lese om alt fra kurs, destinasjoner, innkvartering, aktiviteter og utflukter!

Siden jeg er med i noe som heter EF crew, som vil si at jeg hjelper EF med å fortelle om språkreise osv.. vuderer jeg å skrive et innlegg hver uke med noe nytt fra EF. Et nytt land, om innkvartering, aktiviteter osv.. Vil dere det?

Vil du på språkreise?

that feeling...


_privat

God kveld! Har jobba 10 timer idag, så føler meg utrolig sliten og trøtt nå. Først jobba jeg 8 timer i skisenteret, så dro jeg på den andre jobben og vaska i 2 timer... Må si jobben i skisenteret er helt grei da, når vi får underholdning ganske ofte av at folk glir, detter av i bunn av heisen og unger som bremser hele veien ned slalombakken.

Vurderer å gå og legge meg nå, men blir nok til at jeg drøyer et par timer siden det er fredag og the voice og senkveld går på tv'en ikveld ♥ Kos dere videre i kveld!

Hva har dere gjort i dag?
Hva gjør dere i kveld?
 

17 / Selge et fotografi

17 // 50 things I will do before I die // Selge et fotografi jeg selv har tattEtter jeg kjøpte kameraet mitt for 1 1/2 år siden, har jeg virkelig elsket å ta bilder! Jeg har ikke vært den ivrige jenta som har tatt bilder av alt mulig, men jeg har tatt med kamera mitt overalt. Det var først når jeg begynte på media i høst at jeg begynte å bruke kamerainstillingene ordentlig, og synes det er kjempegøy! Tror ikke fotograf er drømmeyrket mitt, men at jeg vil ha det som en hobby ved siden av - er helt klart ♥

Liker du å ta bilder?

Every moment spent with you...


kamera // sony a330   -   ISO 200   -   f: 4.0   -   lukkertid 1/200   -   redigert // photoshop

Nå har jeg dusja, sminka meg og spist frokost, så drar jeg snart på jobb... Ha en fin dag ♥

Hva synes dere om bildet?
Hva skal dere i dag? 

relax!God kveld! Dagen idag har gått i jobbing, og ellers har jeg slappa av litt etter jeg kom hjem. Nå sitter jeg med tv, facebook, musikk og blogger - god blanding, ikke sant? Er hjemme aleine, så vurderer å sette på en film - altfor lenge siden jeg har sett en haug av filmene mine nå!

Hva gjør dere i kveld?

work!


kamera // sony a330   -   ISO 200   -   Lukkertid 1/200   -   f: 4.0

God morgen! Nå sitter jeg foran tv'en og spiser frokost, før jeg drar på jobb klokka 11. Skal jobbe hver dag fram til søndagen, så blir nok litt sliten - men penger inn på kontoen skal bli deilig ♥ Forresten; Eline som er den flinke håndmodell på bildene (haha, du blei nevnt i det innlegget her og du, Eline!)

Hva skal dere i dag?
Hva synes dere om bildene? 

innkjøp fra osloturen!


genser fra cubus   //   149,-


hvit glitrende topp fra cubus   //   149,-


shorts fra H&M   //   249,-       den er mer rosa i virkeligheten!


sko fra økonomi sko   //   249,-


solbriller fra cubus   //   69,-

Det var innkjøpet mitt fra oslo! Holdt på å kjøpe en skjorte fra monki også, men lot det være likevel. Men fornøyd med dette.

Hva synes dere?

Bilder fra oslotur!

God kveld! I går var jeg i Oslo med en herlig jentegjeng. Vi tok bussen sammen fra Svarstad, og vi var så heldige å få en egen buss fordi den andre var fylt opp - så turen til oslo var jo super ♥ Da vi kom fram var vi først litt på oslo city, før vi spiste på burger king og gikk ut på karl johan. Vi gikk i flere timer og shoppa, og jeg og ida tok oss en liten "pause" hvor vi tok bilder av litt av hvert! Kameragale er vi nå begge to.

Vi skulle egentlig spise på fridays, men siden det var så lang ventetid tok vi turen innom hard rock café istede, veldig god mat der også! Resten av kvelden var vi innom noen få butikker til, før vi tok bussen tilbake til Svarstad igjen. Toril og Eline har sovet her i natt, så vi hadde det kjempekoselig ♥


herlig på buss alene!

koser oss på burger king:

hahah, jeg og henriette så noen kjekke gutter:

selvutløser ♥

Kommer et innlegg med innkjøp fra oslo senere!

Har dere vært i oslo i det siste?

Hard rock cafe!

Nå er vi slitne etter flere timer med shopping, så nå skal vi kose oss med mat på hard rock cafe!

Hva gjør dere?

Oslotur!

I dag drar jeg, Eline, Thea, Henriette, Ida, Toril, Mathilde og Susanne til Oslo, vi må beholde tradisjonen vår fra i høst ♥ Blir utrolig koselig og gleder meg masse! Så skal Eline, Ida og Toril sove her til imorgen ♥Hva skal dere i dag?

I'm home!

I helga har jeg vært på "hyttetur" i Rjukan med familien + noen familievenner! Jeg har virkelig vært elendig til å ta bilder i helga, men har noen få å vise dere. På fredagen kom vi fram på kvelden til leiligheten, hvor vi brukte tiden på å kose oss med taco og snakke. Lørdagen var vi en liten tur i byen, også kikket vi litt rundt omkring og vi kjørte tyttebær og blåbær.

I dag var vi på gaustablikk og sto på slalom, utrolig hvor stort og mange bakker det er i forhånd til i Svarstad (haha, ministedet). Var hvertfall utrolig morsomt! Fikk jo også prøvd det helt nye slalomutstyret mitt, virkelig fornøyd med det!

Hva har dere gjort i helga?

vinterferie!Heisann! Har hatt en utrolig bra skoledag, startet med at vi så på film i norsken. Jeg og noen andre ville heller "øve" på naturfagsprøve, så vi satt i gangen og spilte tetris og bare surra! Etter det hadde vi en superlett naturfagsprøve som tok 20 minutter, så da hadde vi en time + spisefri, før vi så resten av engelskfilmen! Bussa hjem med verdens kuleste folk, så tror de rundt oss ble passe irritert av kjeften vår som gikk i et kjør!

Om en time reiser jeg på hyttetur til rjukan og blir der hele helga med noen familievenner! Mandagen drar vi en jentegjeng til oslo for å shoppe og kose oss, også skal hvertfall Eline sove hos meg fra mandag - tirsdag ♥ Ellers blir jeg nok satt opp på en del jobb resten av vinterferien.

Har dere hatt en bra slutt på skoleuka?
Hva er planene deres i vinterferien? 

volleyball!God kveld! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra volleyballtrening, vi var sykt få idag, men morsomt var det likevel. Skoledagen har gått i matte, gym og jeg har laget ferdig radioreklamen min om EF språkreiser! Ellers holdt jeg på å dævve midt på dagen, ikke bokstavelig talt da men... Etter skolen dro jeg og mamma innom en sportsbutikk, så jeg har nå fått kjøpt meg nytt slalomutstyr som pappa henter imorgen!

Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å dusje og øve på naturfagsprøva til i morgen... ikke forberedt i det hele tatt!

Hva har dere gjort i dag?

16 / verdensdelene

16 // 50 things I will do before I die // Besøke alle verdensdeleneFøler hele lista mi over ting jeg vil gjøre før jeg dør inneholder å reise et sted. Men, er jo ofte på den måten man opplever og får sett nye ting. Jeg er også utrolig glad i å reise, og jeg får jo ikke opplevd så mye på den plassen jeg bor nå hvertfall! Noe jeg vil, er å besøke alle verdensdelene vi har - må være en fantastisk opplevelse! ♥

Vil du besøke alle verdensdelene?

laget oppskriftsbok!

Heisann! I dag har vi brukt hele skoledagen på å gjøre ferdig brosjyra vi holder på med, veldig morsom oppgave. Vi starta for 2 uker siden (?), og jeg altså lagd en oppskriftsbrosjyre. Rakk akkurat å printe den ut før jeg tok 2-bussen hjem! Så nå må jeg bruke resten av tiden før jeg reiser på musikken og ta opp noen lyder til radioreklamen vi skal lage. Her er en liten smakebit av hva jeg designet;Har dere laget noe lignende før?
Hva har dere gjort i dag? 

quotes!søte quotes fra weheartit <3

Hva er ditt favorittquote?

trøtt!

 Tumblr_lrfued825o1r1v161o1_500_large 
weheartit (må se og få tatt med kamera ut snart!!!!)

God morgen! Na har jeg vært våken i et par timer og reiser snart på jobb. Gleder meg til ikveld, da skal jeg slappe av og legge meg tidlig - før det er en ny skoleuke med masse prosjekter som skal være ferdig! Guud, som jeg gleder meg til vinterferie ♥ Men nå må jeg ordne meg ferdig, snakkes!

Hva skal dere i dag?

lovelovelove!

Regner med alle har fått med seg hvem som vant MGP-finalen, og jeg har fulgt med fra delfinalen i ørland (første stedet hvertfall) til nå! Ble utrolig glad når jeg så at Tooji bare kom høyere og høyere på poenglista! Han har virkelig verdens kuleste sang, den har vært på spillelista mi de to siste ukene, virkelig elsker den - ny partylåt ♥ Og de dansemovsa!

VANT: Tooji vant MGP lørdag. Foto: Espen Braata.

Synes det er like latterlig hvert eneste år å lese på facebook etter finalen - 99 % av statusene handler om at sangene er dritt. Hvorfor heller ikke stemme på favoritten sin titusen ganger, hvis det er så ille å sende norges favoritt videre til eurovision?

Hva synes dere om at Tooji vant?
Flere som synes det er latterlig? 

work from eleven to seven!


_bilder fra weheartit.com

Var egentlig en helt random overskrift, men etter å lese den fant jeg ut at den faktisk rima - var litt artig! Har akkurat kommet hjem fra første jobbdag i slalombakken, som utrolig nok har gått veldig bra. For dere som lurer har jeg begynt i kaféterian, så i dag har jeg for det meste stått i kassa og laga litt mat - tar ikke så lang tid å komme inn i det egentlig.

Hadde egentlig planer om å finne på noe med Marte og Kjersti nå i kveld, men tror jeg dropper det denne gangen. Er ganske sliten også må jeg egentlig få gjort litt lekser, siden jeg skal bort i hele morra og. jaja.. Er MGPfinalen på tv i kveld, så da kan jeg kose meg med det! ♥

Hva har dere gjort i dag?
Hvor skal dere tilbringe lørdagskvelden? 

heaven!
_sony a330

Himmelen var bare helt herlig tidligere idag! ♥

Hva synes dere om bildene?

sliten!

 Scaled_large 
weheartit

God kveld! Nå sitter jeg foran pc'en og har verdens vanskeligste oppgave foran meg, skal skrive ferdig en sangtekst til imorgen. Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal klare det, når jeg drar på volleyballtrening om en time - og jeg har planer om å legge meg tidlig ikveld. Trenger virkelig og få sovet ordentlig en natt nå, men skal jobbe i hele helga - så virkelig godt det bare er en uke til vinterferien!

FInner heller ikke minnekortet til kamera nå, derfor det blir altfor mye weheartit-bilder.. Men satser på at jeg finner det snart!

Hva gjør dere i dag? 

15 / suvernir

15 // 50 things I will do before I die // kjøpe suvernir fra alle steder jeg reiserNoe jeg er avhengig av, er å ha bilder og ting fra steder jeg reiser. Noe jeg skal klare, er å kjøpe suvernir fra alle stedene jeg reiser! Er alltid koselig å se på, så vekker minnene fram! Har kjøpt noe alle steder jeg har vært, og elsker å ha det liggende på rommet.

Liker du å kjøpe suvernir fra reiser?

a lot to do...Heisann! Ikke så lenge siden jeg kom hjem fra skolen, hatt en ganske bra dag, i og med at det ikke har skjedd noe. Vi har begynt på en engelskframføring, radioprosjekt og enda et prosjekt. Neste uke blir nok en forferdelig uke med innleveringer og prøver! Da er det heldigvis vinterferie etterpå, så jeg får klarna hjernen litt.

Ble virkelig et spennende innlegg, må jeg si...

Har dere mange prosjekter på gang?

cute clothes!


_laget i photoshop // alt er fra bikbok

Hva likte dere best?

tuesday!HeiHei! Nå sitter jeg og jobber med lekser, så drar jeg ned på musikken om litt over en halvtime. Merker jeg ikke har så veldig spillelyst i dag, men blir nok bedre når jeg først kommet meg av gårde! Skoledagen har vært ganske bra, det eneste vi har gjort er å jobbe med oppskriftsbrosjyra - men mesteparten har jeg vel sitti og spilt tetris og lest blogger. Kanskje ikke så lurt, menmen... Er altfor trøtt etter lite søvn i helga, så blir nok tidlig kvelden på meg - hvis ikke facebook kaller på meg som vanlig! ♥

Hva gjør dere i dag?

14 / Travel to bahamas!

14 // 50 things I will do before I die // Travel to bahamasHva frister vel mer enn sol, kritthvit sand, turkist hav, sommer, palmer og varme? Jeg bare elsker bahamas ♥ Har jo aldri vært der selv, men etter og ha sett på tusenvis av bilder og filmen holiday in the sun derfra, får jeg virkelig lyst til å besøke denne fantastiske plassen. Det er virkelig et sted jeg har lyst til å reise, bare slappe av i varmen på stranda i flere dager. Høres fristende ut, eller hva?

Vil du reise til Bahamas?

Answers #2

Yndlings; mat, farge, serie, film?
Lasagne, lilla, aner ikke, the last song ♥

Hva er favorittbrusen din?
Aner ikke. Er veldig glad i fanta exotic (eller hvordan det skrives?) og solo.

Fra 1 til 10 hvor mye betyr venner og familie for deg?
Helt klart 10, jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten de! Hverdagen ville helt klart ikke blitt den samme.

Er du mye med venner?
I 2012 så langt, har jeg faktisk vært ganske flink til å være med venner. Har vært agårde hver helg fram til nå, og skal bort de to neste helgene også. Ellers er jeg jo med venner på skolen, snakker med de på den times bussturen til skolen osv.. men blir jo ikke det samme.

Hvem er du mest takknemlig for å ha i livet ditt?
Går ikke å velge en person! Familien og venner!

Hvor mange lesere har du?
Jeg har rundt 200-300 lesere hver dag.

Er du forelska?
Kan ikke si jeg er forelska, siden jeg ikke kjenner personen så godt. Men jeg er nok litt betatt av en, ja! 

Hvor mange har du likt?
Har likt en del fra ungdomsskolen til nå, men ikke akkurat sikker på hvor mange. Men vi alle er vel litt småforelska i gutter i ungdommen?

Tumblr_lyn25slqix1r5e4a3o1_500_large 

Dine 3 aller beste venner?
Det går rett og slett ikke ann å svare på! Jeg har mange gode venner, så klarer ikke å velge ut bare 3.

Redigerer du bildene til bloggen din?
Jeg redigerer de aller fleste bildene jeg tar, ja. Fotograferer jeg, redigerer jeg alltid litt på kontrasten osv.. ellers hvis jeg tar vennebilder redigerer jeg kun litt på de. Bruker photoshop cs5!

Hvilket kamera har du?
Jeg har speilrefleks; sony a330

Hvis du havnet på en øde øy, hvilke to personer ville du hatt med deg?
Kunne jeg tatt med alle vennene mine? 

Hvis du måtte valgt mellom å hoppe i strikkhopp eller i fallskjerm?
Hoppe i strikk er noe jeg aldri skal gjøre, så helt klart hoppe i fallskjerm!

Hva er det beste, koseligste, kuleste, morsomste du kan gjøre?
Må vel være jentekvelder, alltid like koselig! ♥

Kjekkeste kjendis?
321082_286168868066762_276541429029506_1339536_474350649_n_large 
niall horan ♥

Hva er ditt høydepunkt om dagene?
Jeg vet egentlig ikke. Er ikke noe som er sånn på topp, for å si det slik. Dagene går helt normalt. Venner gjør de jo supre ♥

Hvor mange kjærester har du hatt?
Har hatt barnekjærester, men vil ikke akkurat kalle det ordentlig kjærester, Så har ikke hatt noe seriøst forhold. 

Hva vil du gjøre før du dør?
masse! Hvis du sjekker kategorier, også "50 things I will do before I die", så holder jeg på med det prosjektet nå. Kommer mer etterhvert også.

Hva gjør du på fritiden?
Jeg blogger, går på volleyball, spiller klarinett, teater og er med venner!

Jobber du? som hva?
Har akkurat fått jobb i skisenteret i caféterian, så starter allerede til helga - gleder meg! Ellers har jeg hatt jobb på et gatekjøkken og en vaskejobb før, men nesten akkurat sluttet på begge.

Har du noen søsken?
Ja, jeg har ei søster på 19.

Hva er viktigst for deg i et forhold?
Det er jo veldig viktig at man trives godt sammen og har en god kjemi, at det ikke blir kleine, stille stemninger når man er sammen. Ærlighet er også veldig viktig og at man kan stole fullt og helt på partneren sin. Humor er jo også veldig viktig - at man kan le og ha det gøy sammen! 

Noe mere dere lurer på?
Bra nok svart? 

13 / dreamjob

13 // 50 things I will do before I die // Get the dreamjobSom alle andre, vil jeg få drømmejobben jeg trives godt med! Jeg vil ikke akkurat ha en jobb jeg gruer meg til hver dag, men heller en jeg kan gå å glede meg til. Jeg vet ikke helt hva drømmejobben min er enda, men noe jeg har veldig lyst til er å bli filmregissør, filmskuespiller eller noe innen film (ordner klipp, lyd, lys osv..). Jeg går jo på teater, og det er noe jeg virkelig elsker!

Hva er din drømmejobb?

fikk gjort slik at innlegget ikke kunne kommenteres, men nå kan dere kommentere her! :)

bilder fra helga!

God kveld! Som jeg skrev tidligere i dag, har jeg vært på kretskorps i Larvik i hele helga. Har hatt det utrolig gøy og kost meg masse med herlige folk - gleder meg allerede til neste samling i April! Vi kom på fredagskvelden og spilte litt, ellers tok vi oss en lang gåtur til kiwi, sånn går det når meny stenger tidlig.

Lørdagen gikk for det meste i spilling, men kvelden besto av musikk, dans, kortspill, prating og mye mer - veldig koselig ♥ I dag har vi spilt enda mer, og på slutten hadde vi hentekonsert før vi reiste hjem. Veldig glad vi var i larvik denna helga, så hadde jeg kort vei hjem. Ikke akkurat misunnelig på de som kanskje ikke er hjemme enda?

Og siden sikkert over halvparten av folka er fra sør, sitter jeg igjen med sånn halvveis sørlandsdialekt når jeg kommer hjem, ikkje bra.


Blei kun bilder fra lørdagskvelden, siden jeg glemte helt å ta bilder før det... jaja... Og siden blogg ikke ville laste opp originalbildene, er kvaliteten mye dårligere på disse.

Hva har dere gjort i helga?

hjemme igjen!

Nå har jeg kommet hjem fra kretskorpset, og har kosa meg masse med herlige folk i helga! ♥ Ble tatt mange bilder igår, så laster de over på pc'en og legger de ut på bloggen senere ikveld. Har også øvelseskjørt hjem på glatta, og kom meg helskinna ut av det, så er kjempestolt! neida..


_bilde fra forrige samling

Og forresten; veldig, veldig koselig å komme hjem til en haug med kommentarer og venneforespørsler! Så nå skal jeg innom alle bloggene å se! 

Hva gjør dere?

Jeg lever!

Gikk visst ikke å publisere ferdigskrevet innlegg fra mobilen, så da blir det en liten oppdatering!

Nå har vi pause fra spillinga, har spist middag og vært på butikken og kjøpt godteri til kvelden, koselig!

Hva gjør dere?

weekend!HeiHei! Nå er jeg nesten ferdig pakka og snart klar for å reise tilbake til Larvik igjen på kretskorps. Endelig er det i Larvik (vært i Kristiansand og Porsgrunn), deilig å slippe så lang vei. Forrige samling i november(?) hadde jeg virkelig ikke lyst til å dra, men kjenner jeg gleder meg til å møte folka igjen nå - blir nok veldig koselig! Blir mye spilling i helga, men selvfølgelig mye moro og!

Har forhåndskrevet noen innlegg som jeg publiserer i løpet av helga, eller kanskje jeg får ei venninne til å gjøre det - hvis jeg ikke får internett. Så blogging blir det hvertfall! Så dere får ha en super helg alle sammen ♥ Kamera skal med, så bilder blir det når jeg kommer hjem igjen!

Hva skal dere i helga?

snow show!


_weheartit

God kveld! Nå sitter jeg med en god og varm kopp kakao, og tenkte jeg skulle ta meg en varm dusj før jeg legger meg. Har vært en tur i slalombakken på snow show med Marte. Ble ikke så mange turer på oss, men morsomt var det hvertfall!

Hva gjør dere i kveld? 

new dress!

HeiHei! Da mamma kom hjem med posten i dag, hadde kjolen jeg bestilte fra nelly kommet - overraska hvor fort den faktisk kom. Prøvde den i stad, og den er utrolig fin. Gleder meg masse til sommeren nå ♥


Kjolen finner dere HER! Koster 250,-

Hva synes dere?

10:48


_privat

God morgen! Da har jeg fått stått opp, spist frokost og sitter nå og ser på film. Fant ikke noe fristende til frokost idag, så jeg lagde meg havregrøt - og det smakte jo faktisk kjempegodt! Planene for i dag er å jobbe litt mer med oppskriftsbrosjyra og ellers slappe av. Må en liten tur ut og ta bilder, ihvertfall. Kanskje jeg tar en tur opp i skisenteret, siden det er snowshow i kveld, men tviler på at jeg gidder. T

Hva skal dere i dag?

fri!

_privat

I dag og i morgen har vi fri fra skolen, noe som er utrolig deilig! Blir nesten som en helg midt i uka, bortsett fra at vi får hjemmeoppgaver. Men det er å lage en brosjyre, så det er jo ganske morsomt. I dag har jeg sett en film, øvd litt på klarinetten og ellers har jeg bare slappa av og sovi litt.

Hva gjør du i dag?

Answers #1

Hvorfor begynte du å blogge?
Egentlig husker jeg ikke helt, men jeg leste noen få blogger og synes det så gøy ut - så da ville jeg også prøve. Og siden har jeg blogget i over 3 år, tror jeg?

Blogger du bare på gøy, eller vil du oppnå noe med bloggen?
Jeg føler bloggen min har blitt en slags "dagbok", hvor jeg deler minner. Jeg synes det er utrolig gøy, og det blir på en måte som en hobby. Jeg har ikke et mål å oppnå noe, jeg tar det som det kommer!

Hva ønsker du å bli?
Jeg har veldig lyst til å bli filmregissør, filmskuespiller eller å redigere klipp osv.. i en film / tv-serie. Har heldigvis noen år å bestemme meg på.

Har du kjæreste?
Nei, det har jeg ikke.

Har du et stilikon?
Har ikke en person jeg får inspirasjon fra, men jeg får tips fra alt; gata, blogger, magasiner, lookbook, ja - overalt!

82998028_4283427_409404_161584857287617_100003083109443_240119_761610985_n_large_large 

Har du god selvtillit?
Jeg er nok ikke den personen som har best selvtillit, akkurat. Men jeg har dager hvor den er bedre enn andre, akkurat som de fleste andre. Men jeg er født som jeg er.

Hva er din yndlingsbutikk?
Dressmann ♥ neida.. har ikke en favorittbutikk, men de jeg handler mest i er; bikbok, gina tricot, vero moda og cubus.

Hvilke blogger leser du fast?
Jeg leser utrolig mange blogger! kinemakarlsen, hesth, saracrohnsalexandra, nkr, marenklethagen, aashiildaa, christinestol, helenssimensen, whoot, odingutt, l0ve + mange fler! Leser også alle som kommenterer hos meg.

Har du blitt sponset med noen på bloggen?
Ja, har fått to almanakker, solbriller, sminke og en klokke. Ellers har jeg gitt bort et par gavekort og et par almanakker.

Cola vs solo?
Liker ikke cola, så helt klart solo! Beste brusen. 

Hva må til for at du skal gidde å stikke innom en blogg mer enn en gang?
Det første man vanligvis legger merke til på en blogg er jo design, så bloggen må ha et ryddig og fint design. Hvertfall jeg, kommenterer jo alltid tilbake - og jeg legger merke til at det er mange av de samme bloggerne. Jeg har nå begynt å lese ganske mange av de faktisk, fordi de skiller seg litt ut fra resten.

Liker du Justin Bieber?
ja, vi skal gifte oss en dag ♥ 

Tumblr_lyof3saqgj1rovo86o1_500_large 

Hvem er din yndlingsartist?
Hører på så utrolig mye forskjellig, men jeg liker godt miley cyrus, rihanna, avicii og tommy fredvang da ♥

Hva er det største du har opplevd?
Det vet jeg faktisk ikke, har lissom ikke opplevd noe stort eller hva jeg skal si. Men må si jeg fikk en stor mulighet om helga ang. mgp da. Få være der og hjelpe til og være i nærheten av kjendisene hele dagen, og jobbe for NRK. Veldig moro!

Liker du kina mat?
Helt ærlig, så tror jeg aldri jeg har smakt det før, eller kanskje jeg har det? 

Favoritt slush?
Er ikke så veldig glad i shush, men favoritten er jordbær ♥

Liker du å ta bilder?
Ja, elsker det! Liker det også enda bedre etter jeg starta på medier & kommunikasjon, lærer utrolig mye om kamer og instillinger.

507385557_large 

Hva er viktigst for deg i et vennskap?
Det viktigste er at man skal ha det gøy sammen og at man kan stole på hverandre. Være snille mot hverandre og le sammen! At vennen din er der for deg om du trenger det, og at man kan snakke sammen om problemer og slikt.

Favoritt klesplagg?
Elsker strikkegenserne mine! Utrolig deilig å gå i.

Hvordan har du det akkurat nå?
Jeg har det helt greit, verken bra eller dårlig. Ting er ikke helt på topp for tiden, men det er ikke noe jeg vil dele på bloggen min.

Fikk dere svar på det dere lurte på?

hits