mars 2011

nelly.com

HeiHei! uff, nå er drittværet tilbake igjen. Selvfølgelig måtte det begynne å snø igjen, etter så mange dager med sol. men, over til overskrifta:

Jeg virkelig elsker nelly.com! Tenk så gøy hvis det hadde vært en ordentlig butikk på byen, der hadde nok jeg vært ofte. Er så utrolig mange fine kjoler og tunikaer der.

Fler enn meg som liker nelly.com?

I hate homeworks...

I dag har jeg egentlig gjort lekser, lekser, lekser, lekser og enda mer lekser. gøy, ikke sant? neida... men Marte ringte meg halv 7 ellerno, så vi tok en trimtur - og jeg har fått gnagesår på helene, veldig behagelig.


// weheartit

Hva synes du?

Svar på spørrerunden - del 2!

Hva er drømmejobben - og hvorfor?
Jeg har vell egentlig ingen drømmejobb. Men er jo såklart noe som virker mer spennende enn annet. Jeg synes det hadde vært veldig interessant å jobbe med filming eller slikt til tv. Eller så hadde det vært gøy og vært skuespiller, siden jeg allerede går på teater og liker utfordringer.

Ønsker du å komme til Island?
Hadde sikkert vært veldig morsomt det. Virker veldig fint der!

Hva er yndlingssangen din nå?
Avril Lavigne - Wish You Were Here, tror jeg.

Gossip Girl eller One Tree Hill?

Hva er ditt favorittplagg i klesskapet?
Det vet jeg faktisk ikke. Kanskje en cardigan.

Hvem er dine beste venner?
Marte, Nicole, Karianne, Anja, Jannicke og Mathilde. Har mange gode venner også da!

Hva liker du best å spise og drikke?
Liker egentlig det meste, men tror lasagne er favoritten min. Favorittdrikken min tror jeg faktisk er eplejuice! Elsker det!

Hvordan er den perfekte kjæreste?
Han må hvertfall være snill mot både meg og vennene mine. Helst litt høyere enn meg, men det er ikke akkurat no problem, siden jeg bare er 1.62 - en fordel å være lav, eeegentlig. Også må han være til å stole på og bry seg litt om andre enn seg selv. Utseende er et +, men personligheten teller mest synes jeg.

Er du forelska akkurat nå?
Nei. Er singel, og trives veldig godt som singel. Deilig å kunne gjøre akkurat som jeg vil, og gå med det jeg vil!

Hva er din favorittfarge?
Jeg elsker egentlig alle farger! Men tror jeg sier rosa og lilla.

Redigerer du bildene du tar?
Jeg pleier å ta fler av samme bilde, eller hva jeg skal si. Så finner jeg de fineste bildene og redigerer. Alle bildene jeg legger ut på bloggen er redigert.

Hvilke/t redigeringsprogram bruker du til bilder og header?
Jeg bruker for det meste photoscape til bilder jeg tar - et veldig enkelt og gratis program. Til header bruker jeg photoshop, som er litt mer avansert, men har litt bedre effekter.

Hva er din favoritt årstid?
Tror jeg liker våren best faktisk. Er så deilig når snøen begynner å smelte og varmen kommer! Men sommeren er egentlig veldig deilig den og - varmt, sol, badevær osv...

Hvor høyt setter du skole/utdanning/lekser i livet ditt?
Jeg setter det ganske høyt. Har egentlig alltid vært den som har gjort alle lekser osv... Og i år jobber jeg også ganske godt, siden det er disse karakterene jeg skal søke med på videregående og faktisk når jeg skal søke på jobb senere i livet. Så jeg setter skole og lekser høyt - men jeg kunne jobbet mer, såklart.

Kan du legge ut et bilde fra du var liten?Hvordan er en ekte venn for deg?
En ekte venn for meg er en person jeg kan snakke med absolutt alt om! En som forstår det jeg snakker om og faktisk bryr seg hvis jeg har det vondt - og omvendt såklart. Det er en person man alltid kan ha det gøy med, som er snill og hyggelig og ja.

Hva er ditt favorittfag?
matte, musikk og kunst & håndtverk.

Hvor skal du gå på videregående og hvilken linje?
Jeg skal gå på thor heyerdahl i Larvik. Blir en time med buss hver vei, så blir nok lange skoledager neste år. Foreløpig skal jeg gå på medier og kommunikasjon, hvis jeg kommer inn. Er 68 som har søkt og 32 plasser, så halvparten kommer ikke inn engang, men jeg får satse på at jeg kommer inn! Hvis ikke det skal jeg gå på studiespesialisering.

Hva har dere gjort i dag? random spørsmål...

egypt.
photos // me

I vinterferien 2009 var jeg i Egypt, og i stad fant jeg noen bilder jeg tok på stranda. Var folk som hadde vært der og lagd dyr av masse skjell og slike ting. Var mange stilige figurer der, og noen av de kan dere se over. i miss egypt....

Hva synes du om bildene?
Har du vært i egypt?

svar på spørrerunden - del 1!

Hvilke blogger leser du?
Jeg leser egentlig utrolig mange blogger, og er innom de hver dag. Men de jeg er fast innom hver dag er vell; sweetlook, madeleeeen, explode, mmarika, whoot, haawt, marcusek, anettee95, Ellers pleier jeg å sjekke en del blogger på topplisten, og andre blogger som kommenterer her.

Hvor mye steller du håret ditt hver dag? Det ser veldig bra ut!
jo, takk for det! Det varierer veldig egentlig. Noen ganger når jeg har det travelt eller er litt sløv tar det bare 2-5 minutter, andre ganger kan jeg faktisk stå i over en halvtime. Men før jeg drar på skolen, pleier jeg som regel ikke å bruke så lang tid. Håret mitt er naturlig krøllete, så hver gang jeg retter det, bruker jeg hvertfall en halvtime på bare det, spørs hvor nøye jeg er.

Liker du best cola eller pepsi?
Helt ærlig, må jeg si jeg ikke er no glad i noen av delene. Er mer glad i solo, fanta, villa +++ Men hvis jeg må velge sier jeg pepsi.

Hvor mange lesere har du per dag?
Jeg sjekker faktisk aldri statistikken min på bloggen, og er heller ikke så interressert i å finne ut hvor mange som leser bloggen min. Jeg får jo en del kommentarer hver dag, så blogginga mi går ut i fra det!

Hva kan du ikke leve uten?
familie, venner, mobilen, pc'en (bloggen, vet dere...), ellers er det vell kanskje litt vanskelig å leve uten penger.Hva liker du best og minst ved deg selv - og hvorfor?
uff... et spørsmål jeg ikke er så glad i å svare på. Er vell kanskje mest fornøyd med øynene mine - og minst fornøyd er vell beina mine...

Hva ville du tatt med til en øde øy?
noen av de beste vennene mine, mat, vann, badetøy og håndkle, klær, mobil og ellers det man pleier å ha med når man drar på ferie. jo, og en båt og bensin, så vi kunne dratt hjem når vi ville!

Hvilke språk kan du?
Jeg kan norsk, engelsk og spansk.

Hva er det første du legger merke til på en person av motsatt kjønn?
På avstand, er det første jeg legger merke til vanligvis håret og klesstilen. Og ellers kanskje øynene også. Men om jeg snakker med han eller no sånt legger jeg jo fort merke til hvordan personligheten hans er. Men personligheten kommer helt klart først.

Hvor vil du reise?
Verden rundt! haha, neida.. Men steder jeg vil mer enn andre er bahamas, australia, spania, thailand, california og new york.

Skal du noe gøy i ferien?
Regner med du mener påskeferien. Jeg har faktisk ingen planer for ferien enda. Tror jeg skal være med mamma på hytta, hvor kanskje tante og onkel kommer og.

Får du gode karakterer? Hvilket har du best i og hvilket har du dårligst i?
Jeg tror jeg får helt greie karakterer egenlig. Får mest 4-5-6. Jeg gjør det vell best i mat & helse og norsk skriftelig, der jeg har 6'ere. Dårligst går det med gymkarakteren, der jeg bare har 3'er...

Hva gjør du på fritiden?
Jeg spiller klarinett og går på teater (men det er bare på høsten), er med venner og trener noen ganger. Ellers gjør jeg det vanlige: lekser, tv, data, blogg, tar bilder og redigerer.Hvordan musikk liker du?
Jeg liker egentlig mye forskjellig! Men jeg er virkelig ikke no fan av bråkemusikk og slike ting. Går mest i pop, hiphop - og ja, slike ting.

Hvor høy er du?
ehmm... når jeg blir ærta av vennene mine at jeg er så lav, så sier det seg vell selv. Jeg er rundt 1.62, tror jeg. Så er ikke så veldig høy akkurat.

Liker du deg på skolen du går på? Og i klassen din?
Ja, jeg liker meg egentlig veldig godt! Vi er en ganske liten ungdomsskole med ca 90 elever bare... Klassen trives jeg veldig godt i! Vi er bare en klasse med 28 elever (vi er delt i noe da), så vi har et veldig godt miljø i klassen - og alle kjenner hverandre veldig godt.

Hvilke serier ser du på tv?
Jeg ser på masse forskjellig, egentlig. one tree hill og paradise hotel. Ellers går det vell mye i farmen, 71 grader nord, norske talenter, jakten på kjærligheten, senkveld med thomas og harald og slike ting som pleier å gå hvert år.

Hvordan er du som person?
Jeg er en ganske rolig person, vil jeg si. okei - jeg kan være litt plagsom mot mine nærmeste venner, men... Jeg er kanskje litt sjenert noen ganger, men jeg elsker å bli kjent med nye folk! Ellers er jeg til å stole på, og liker å snakke mye.

Var det bra nok svar?

my day...

HeiHei!

Dagen har vell vært ganske vanlig. I friminuttet var Kristin og Susanne utenfor gymsalen, og hørte det skulle være dansekonsert(?). Så jeg, Susanne, Kristin, Marte og Anja snakka med vaktmestern og gikk inn for å se hvem det var. Og en av de tre var Christer Tornell, som dere sikkert har sett i skal vi danse. Så en kjent person på den lille skolen vår, var ikke akkurat værst. 

Har også vært hos tante og onkel, for å se på kattungene dems. De var utrolig søte, og jeg kunne velge hvem jeg ville ha - bortsett fra den svarte kattungen. Så den oransje pusurkatten skal altså hjem til meg om 6-7 uker. Den er jo bare en uke gammel, så må jo vente litt.uklart bilde, vet... de ligger oppi en liten balje - så det sier seg jo at de er veldig små!

Hva har dere gjort i dag?
http://bloggurat.net/minblogg/registrere/33e3430b5e8886e98bb6f98a5dc506bb9b6ba124

videoblogg - animasjonsfilm!

Noen som husker jeg fortalte at vi hadde animasjonskurs for ganske lenge siden på skolen? Endelig har de lagt ut filmene våre på nettet, så her er altså filmen til meg, Marte, Jonas, Steven og Tom Willy:

Hva synes dere?
Har dere lagd animasjonsfilm på skolen?

fortsett å stille spørsmål...

Har fått noen spørsmål til spørrerunda- men trenger fler... Så det er bare å spørre!

Noe du lurer på?

Innkjøp...
Bluse // BikBok // 299,-


Smykker // JC // 375,-     var salg, siden de skal legge ned butikken, så det var 5 for 20,- Var jo nødt til å kjøpe no da!

Kjøpte en helt vanlig hvit topp fra H&M og, men var ikke så veldig spennende - så gadd ikke legge ut bilde.

Hva synes dere om innkjøpet?

Spørsmålsrunde her: http://kathrinee95.blogg.no/1300903111_inspo__sprr_meg.html

besøøøk...

HeiHei!

Etter skolen i dag dro jeg og Anja til larvik. Nesten nærmeste by - hele 40 minutter kjøretur. Men nå er vi back til bondeland. Vi traff faktisk Mathilde, Karianne og mammaen til ei venninne i byen. jajaa... interressant, ikke sant?

Anja skal være hos meg hele helga - og vi starta helga med å se på fritt vilt 3! med litt skvetting...jaja... I morra skal jeg spille konsert, så får håpe du tåler nesten en hel dag med korpsmusikk, Anja.


veet - mobilkvalitet, men var det eneste jeg hadde akkurat nå.

Planer for helga?

inspo + spørr meg!


// weheartit

Har så lite å blogge om for tiden, og er egentlig ikke i bloggehumør - så tar en spørrerunde jeg. Er bare å spørre om det dere vil/lurer på.

Noe du lurer på?

rush!

Heisann!

For en stund siden viste storesøstra mi, Tonje meg en video/sang på youtube. Nemlig en musikkvideo av ei søstra mi gikk i klasse med i fjor. Jeg synes sangen og videoen var utrolig fin - så dere burde se den! Tror det er den første singelen hun har gitt ut, men jeg tror nok det blir fler, for hun er veldig flink.

Hva synes dere?

rose...

HeiHei!

jaja, da var det mandag igjeeen. Tiden flyr no sinnsykt fort, spør du meg! Kunne gjerne hatt helg noen ekstra dager jeg - menmen... Er jo faktisk ikke alt for mange uker til påskeferien heller. Og når snøen er på vei bort, blir det bare bedre og bedre.


photo // me     |     sony a330

Fler enn meg som lengter etter sommer/vår?
Hva synes dere om bildet?

favorite parfume...

Day 15 - Din favorittparfyme...

Jeg har vell egentlig to favorittparfymer som jeg pleier å bruke mest. Som altså er disse to:Hvem er dine favorittparfymer?

dresses...

Heisann!

I dag har jeg vært på skitur med mamma - var egentlig ganske gøy. Etterpå skal jeg til Stokke å se på russerevy, der søstra mi er med, og etterpå skal vi ut å spise pizza, så det blir sikkert gøy.

Fant noen utrolig fine sommerkjoler på nelly.com i går! heee.. noen som kan gjette yndlingsfargen min eller?


// nelly.com

Hva synes du om kjolene?

kick...

Endelig helg sier jeg bare... Rett etter skolen i dag dro jeg, Jannicke og Mathilde ned på kick treningsenter - der vi var i 3 timer ellerno. Var egentlig veldig gøy. Etterpå ble Mathilde med meg hjem, men vi gjorde egentlig ikke så mye spennende. Bare tv og pc - hehee, vet vi er sosiale...
photo // me     |     sony a330

Hva har dere gjort i dag?

A frog...
photos // me     |     sony a330...

Hva synes du om bildene?

Inspirasjon...
// weheartit...

Hva synes dere?

sunglassesshop.com

Heisann!

Jeg kom over en veldig fin side her for en stund siden. www.sunglassesshop.com ! De har utrolig mange kule solbriller, og dere burde besøke siden dems.Designer Solbriller Online Ray-Ban Aviator Wayfarer
Trykk på bildet for å komme til siden... 

Har dere vært innom siden?

Nytt design...

Da er jeg endelig ferdig med det nye designet mitt! Jeg var så lei av det gamle, så er litt deilig og få bytta ut litt. Har fått det til å bli litt større innlegg og bilder, så får se hvordan det blir.

Sånn ser det hvertfall ut:

Hva synes dere om det nye designet mitt?

btw;
jeg har fått kommentarer om at det var veldig liten skrift. Det var ikke det på den bloggen jeg har lagd designet - så jeg skal ordne det så fort som mulig!

I miss summer...

HeiHei!

Sorry for at jeg ikke har blogget siden mandagen, men hodet mitt har vært et helt annet sted. Vi hadde prøve om tisdagen og prøve i morra + noen lekser og ja... Så da blir det sånn, dessverre!I dag skinner sola endelig! Eller gjorde den det i går og kanskje? hukser ikke jeg... Men er hvertfall sykt deilig med litt varme i lufta, og hvertfall når snøen begynner å smelte!

Kjenner jeg begynner å lengte etter vår og sommer nå! Bildene over er jo noen tegn på at den er litt på vei... Så den kommer vell etterhvert. Skal bli så sinnsykt deilig å slippe å gå med boblejakke, skjerf og uggs.

Lengter du etter vår/sommer?
Hva synes du om bildene?

a heart in the snow...


photo // me     -     sony a330

Som sagt, så var jeg i oslo i går med Marte og Rikke. Vi hadde det utrolig fint - og fikk shoppa +++ Bloggen var rett og slett ute av tankene da jeg kom hjem. Jeg finner ikke USB-kabelen, så jeg skal prøve å få lagt ut bilder og innkjøp i morra.

Dagen i dag har gått i litt av hvert sport på tv, vaska og jeg har såklart fått med meg håndballkampen som gikk akkurat. seier mot tsjekkia - liiiker!

Hva har dere gjort i dag?

oslo...I dag skal jeg til Oslo med Rikke og Marte. Blir nok veldig koselig! Er ikke helt sikker på om jeg skal ha med kamera enda... men dere får ha en super lørdag! Så blogges vi nok i kveld!

Hva skal dere i dag?

bowling...

I kveld har jeg vært i Larvik på mestern og spilt bowling og spist pizza med korpset. Var ganske morsomt det, ikke at jeg er no særlig bowlingmester da... men fikk faktisk nest mest poeng! Men i stede for at jeg skal skrive så mye, er dere vell mer interressert i å se på noen bilder (?) regner med dere spør om dere lurer på noe...Ja, dere fikk hvertfall sett noen av bildene. Men jeg gadd ikke å legge ut bilder av alle de små.

Liker du å spille bowling?
Hva synes du om bildene?

mine favoriteblogs...

Day 14 - Dine favorittbloggere.


www.haawt.blogg.no


www.whoot.blogg.no


www.madeleeeen.blogg.no


www.explode.blogg.no

Jeg leser egentlig veldig mange fler blogger. venner, de som kommenterer bloggen min + fler og.

Hvilke blogger leser du?

what time is it?


photos // me     -     sony a330

Hva synes du om bildene?

favorites...

Day 13 - Favorittfilmene dine...

Tumblr_lc3nv6e45t1qe3f2lo1_500_large
the last song...


raise your voice...

new york minute...

I tillegg er jeg veldig glad i twilight-filmene, fritt vilt-filmene, titanic, black swan og egentlig veldig mange fler filmer!

Hvem er dine yndlingsfilmer?

K...


photo // me     -     sony a330

Hva synes du om bildet?

at the moment...


photo // me    -    sony a330

Nå sitter jeg og ser på noen episoder av zoey 101 imens jeg prøver å øve til matteprøve på torsdag. god kombinasjon kan man si - lekser og tv... Matte er egentlig yndlingsfaget mitt, men jeg skjønner nesten ingenting av dette kapittelet. innsettingsmetoder, variasjonsmetoder +++ blææ...

Hva gjør dere?

finally...

HeiHei!

Endelig - sier jeg bare! I dag er det premiere på to av mine favoritt tv-serier! Farmen og Paradise Hotel. Har venta i flere uker på at det skulle starte nå. Så gleder meg til å se på det i kveld.

«PARADISE»-GJENGEN: Her er årets deltakere i den tredje sesongen av skandale-realityen «Paradise Hotel», som begynner 7. mars. Foto: TV3

Ser du på noen av disse seriene?

A crazy dream...

Tumblr_lh9z83c3ys1qajjdco1_500_large
// weheartit          Day 12 - Den rareste drømmen du har hatt.

Helt ærlig, så har jeg hatt sinnsykt mange rare drømmer - men den jeg har valgt å fortelle om har jeg faktisk drømt fler ganger, og den er ganske så sprø. Jeg drømte at jeg var super mario, og jeg hadde alle de kreftene som mario har på i spillverden. Jeg kunne drepe "dyr" og skapninger, samle fullt av gullmynter, sloss for å overleve, gå imellom grønne rør, og jeg døde aldri siden jeg hadde mange, mange liv - og mye annet sprøtt. Er en god del år siden jeg hadde den drømmen, så jeg husker faktisk ikke så veldig mye...

Hva er den rareste drømmen du har hatt?

something i like...

Tidligere i dag bakte jeg boller, uten rosiner... så mamma og pappa blei litt skuffa, menmen. Jeg som ikke liker rosiner tenkte jo ikke på det! Nå holder mamma på med å piske krem, så jeg gleder meg til å spise fastelavensboller. namminammi <3
Photo // me     Sony a330

Hva synes du om bildet?
Har du bakt fastelavensboller?

What's the story

Nå sitter jeg og ser på 5-mila og heier på Marcus Hellner! neida... men jeg blei fan av han på facebook en eller annen gang for ikke så lenge siden - så man kan si jeg fikk høre om det etterpå. heee... men slapp av, jeg heier såklart på de norske!

Jeg har sitti i flere dager og nynna på what's the story - den er bare så nyyydelig!DRØMMER: Aleksander With drømmer om Maria Mena.

Ser du på 5-mila?
Hva synes du om sangen?

day 11...

Day 11 - Din/e favoritt kvinnelige skuespillere.


mary-kate og ashley olsen...


hilary duff...

Har egentlig ganske mange filmer med disse skuespillerne i - og liker egentlig alle filmene og. Så da må det vell nesten være favorittene mine, tror jeg. Jeg liker jo mange andre skuespillere og såklart. Filmene med disse skuespillerne er også av den sjangeren filmer jeg liker. romantisk komedie er det det går mest i kan jeg si!

Hvem er dine favoritt kvinnelige skuespillere?

Jentekveld!

Heisann! Sorry, har ikke hatt tid til å blogge før nå. Har sett på Therese Johaug ta gull, og vært på jobb og vaska, så da måtte jeg vente med bloggen til nå.

Som sagt, i går kveld var jeg på jentekveld hos Jannicke med Kristina og Mathilde. Det var kjempekoselig! Vi så på en film som het "van the man" ellerno sånt, også spilte vi buzz - hohoo, gjett hvem som vant? hvertfall ikke meg... tror jeg hadde no sinnsykt flaks den siste runden, så jeg vant en hest, tror jeg (?). Ellers bare satt vi og snakka og lo. Var hvertfall utrolig koselig!


meg, kristina, mathilde og jannicke <3

Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort i dag?

Northugrykket fortsetter!


HeiHei! Dagen i dag har gått i skole og VM-kikking, igrunn det samme som resten av uka. I siste time i dag var vi så heldige at vi fikk lov til å se på stafetten for menn, og det var spennende kan man si. Jeg rakk akkurat å løpe hjem da skolen var ferdig med radio på øret, så rakk jeg å se hele etappen til northug. Fysøren som jeg lo - han er jo helt syk! Så det ble enda et gull til Norge. sorry, føler jeg snakker veldig mye om VM for tiden, men er kun annenhvert år, så.. ja....

Men nå må jeg skynde meg, for nå skal jeg straks til Jannicke! Blir nok koselig <3

Hva har dere gjort i dag?
Noen planer for helgen?

vgs...


thor heyerdahl videregående skole - der jeg skal starte til høsten. bilde er fra google...

Er fler som har spurt hvilken linje jeg har søkt på videregående, så da tenkte jeg like godt å lage et innlegg om det. Helt siden jeg var fem år har jeg vært fast bestemt på at jeg skulle søke restaurant & matfag, noe som endret seg rett før jul. Jeg ble veldig i tvil og kom fram til; restaurant & matfag, design & håndtverk, medier & kommunikasjon eller musikklinja - så, altså 4 linjer sto det mellom.

Jeg begynte å tenke litt mer, og fant ut at medier & kommunikasjon kanskje var den linjen som passet best til meg, siden jeg blogger - og ellers liker alt innen tv, data, film og jeg liker å skrive. Noen få uker før søknadsfristen tenkte jeg på studiespesialisering, som ville fått litt fler veier etter videregående.

Om tirsdagen, etter jeg kom hjem fra musikken satt jeg og stirra inn i pc-skjermen hele kvelden. For å kikke på noen intervjuer fra folk som hadde gått på disse to linjene. Men til slutt ble det altså medier på første, og deretter studiespesialisering og musikklinja etter. Hadde de hatt drama i Larvik, hadde jeg nok valgt den linjen, men jeg orker rett og slett ikke begynne på skole i Sandefjord. Går en time med buss bare til Larvik, så enda lenger busstur blir nok litt for mye. Men det kan jeg jo isåfall velge på høgskole hvis jeg angrer.

Hva har dere søkt på videregående? Hva har dere evt. tenkt til å søke når dere starter der?

flowers...


Photo // me     Sony a330

Har vært en helt grei skoledag egentlig, ikke mye som har skjedd. Siden 11 har jeg sitti med plugg i det ene øret og hørt på VM - er jo nesten nødt til å få med meg det! I går var siste fristen for å søke på videregående. Etter jeg kom hjem fra musikken satt jeg konstant på pc'en og sjekka linjer og tenkte som en gærning hva jeg skulle velge. innlegg kommer senere i dag...
Men nå skal jeg få med meg de to siste etappene av lagsprint for menn.

Hva skal dere i dag?

Day 10!

Day 10 - Din/e favoritt mannlige skuespiller/e.

Jeg har egentlig ikke så mange favoritter, men jeg kan jo nevne noen fra serier/filmer jeg liker;

Chad Michael Murray...

James Lafferty

Adam Brody...

Hvem er dine mannlige favoritt-skuespillere?

happy birthday...

Noen som vet hvem som har bursdag i dag? Er nok mange som har bursdag i dag, men er ikke hvem som helst person som har det i dag - nemlig Justin Bieber! Så da er jeg nesten nødt til å skrive gratulerer med dagen, ikke at han kommer til å lese det, men!
ikke så veldig bra redigert, men måtte kjappe meg litt.
Men nå må jeg forte meg ned på musikken for å instruere! Så får dere kose dere videre.

Hva har dere gjort i dag?

hits