mars 2012

hell yeah..

3075a9668ae265cd138bc07bb5abecc7_large
_weheartit

God kveld! I dag har jeg vært på langkjøring med jostein og benjamin! Siste kjørtime vi hadde idag, så nå skal jeg bare vente på tirsdagen etter påskeferien for å ta teoritesten. Etter det dro jeg og mamma til tante, onkel og mia på bursdagsfeiring. Så vi spiste og kosa oss med pizza og kaker!

Jeg får se hvordan bloggingen blir resten av ferien, må si det er deilig å slippe å tenke på at jeg må poste 2 innlegg hver eneste dag.. Og takk for at dere forstår at jeg tar pause!! ♥

Gjort i dag?

liten update!


_weheartit

Kan vel ikke akkurat si bloggingen min har vært på det beste i det siste, men jeg har rett og slett ikke hatt tid eller lyst - så da har jeg tatt en liten "pause". Kan jo ta en liten update av hva som har skjedd.

Onsdagen og i går var jeg på moped-kjøretime etter skolen, og har ikke vært hjemme før utpå kvelden. Trodde jeg ikke kom til å kjenne noen der, men så var Jostein (fra gamleklassen) og fetteren Benjamin der, så da blei det jo kjente folk likevel. Så i går var vi rundt i byen og kjørte i rundkjøringer, lyskryss osv.. - og det var faktisk veldig gøy! I morgen skal vi kjøre på langtur, så det blir spennende! Har også vært syk siden tirsdagen, men er heldigvis bedre nå!

I dag har skoledagen gått i pc - rett og slett. Har sett noen paradise-episoder jeg har gått glipp av og spilt tetris, spennende må jeg si! Var ferdig klokka et, så venta med noen i klassen til to før jeg tok bussen hjem. I kveld tror jeg Marte kommer en tur, så det blir nok koselig ♥ Skal bli så deilig med påskeferie nå! Skal på hyttetur med noen venner fra mandag - onsdag, ellers har jeg ingen planer enda, men finner vel på noe!

Hva skal dere i påskeferien?

bytur!

Heisann! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem etter en ganske så slækk "skole"-dag. Vi begynte med å se en kortfilm på fem minutter og så en trailer, det var utrolig nok alt vi gjorde den første økta. Ellers gikk det i å lese blogger, snakke osv.. Litt før 10 tok vi bussen bort til bølgen, for en del av skolen skulle se på film! Husker ikke hva den heter, men det var hvertfall en fransk. Den var ferdig halv 1 - så da gikk jeg, thea, jesper og eline en tur i byen og spiste kebab og soft-is!Hva har dere gjort / skal i dag?

Vinner av konkurranse!

Da har jeg kåret vinneren av et smykke fra callistotrend.no som ble; Oda med bloggen obsaether.blogg.no! Gratulerer så mye! Jeg har sendt deg en mail, og du får snart tilsendt smykket i posten!
kjøpt scooter!


_google

HeiHei! Rett etter skolen idag var jeg og pappa innom en motorbutikk i Larvik, så fikk jeg kjøpt meg scooter. Den blir bestilt imorgen - så den kommer mest sannsynlig om en uke ca. Jeg skal ta kjøretimer onsdag, torsdag og lørdag - så får jeg ta teoritesten så fort som mulig. Har akkurat kjøpt 24-timers øving på teoritentamen.no. Jeg var faktisk den første som kjøpte akkurat denne typen scooter på butikken, akkurat kommet ut!

Hva synes dere?
Har dere scooter? 

summerfeeling!

_privat

Åhh, kan virkelig ikke annet enn å elske dette været ♥ Kjenner jeg får virkelig sommerfølelse av det, umulig og ikke glede seg til sommerferien hvertfall! Kan vel kanskje tenke på påskeferien først - men etter den er det faktisk ikke lenge til mai og juni. Da kommer tiden til å fly utrolig fort!

Resten av dagen tenkte jeg å gjøre ferdig noen lekser, redigere litt bilder også må jeg lese på teori til mopedlappen! Kanskje jeg går ut en tur for å ta noen bilder til fotoprosjektet også!

Skjer det noe spennende hos dere i dag?

party!

Heisann! Nå sitter jeg og ser på det fine været ute, så vurderer å gå ut for å sole meg før sola forsvinner. Ser hvitveisen har kommet fram og, så kan ikke klage over vårstemninga hvertfall ♥

I går var jeg på party hos ole martin og jonas, så kosa meg masse med koselige folk! Musikk, dans og snakk - morsomt var det hvertfall. Sov over til i dag, så var hjemme for nesten en time siden. Gadd ikke ta med kameraet denne gangen, så derfor blir det dessverre ikke bilder, men dere kan heller få se bilder av den søte katten min;
_privat
Hva gjorde dere i går?
Noen planer videre i dag?

I dag er siste frist for å melde seg på konkurransen på bloggen min! 

herlig vær!HeiHei! Har vært en ganske bra skoledag, bortsett fra gymprøve i siste økt. Men heldigvis gikk den ganske bra - så var verdt å bruke bussturen til skolen til å øve! Blei ferdig ganske tidlig, så jeg og Eline gikk ut i det fine været for å sole oss litt. Det er så deilig når sola skinner og man kjenner den virkelige vårfølelsen ♥ Da jeg kom hjem, var mor og far her - så nå skal vi straks grille og kose oss!

Hva gjør dere i dag?

Minner om konkurranse på bloggen min HER! Få som har deltatt, så stor sjanse for å vinne!!

heart!


_privat

Heisann! I dag har vi faktisk gjort noe litt morsomt på skolen.. Forrige uke var vi ute og tok bilder av alle i klassen, så i dag har vi klipt og limt opp bilder av alle sammen på veggen i klasserommet! Litt morsom oppgave, bortsett fra at det ble til en ordentlig diskusjon med læreren - men gikk nå greit til slutt! Har gymprøve i morgen + framføring fredag og mandag, så det tenkte jeg å bruke resten av kvelden på. Ikke akkurat spennende.... Ha en fin kveld ♥

Hva har dere gjort i dag?

Bowling!

God kveld! Kom hjem fra skolen klokka tre, så gjorde jeg lekser - før jeg reiste på bowling med korpset. Vi spilte to runder, før vi spiste pizza etterpå ♥ Øvelseskjørte hjem med tre stykker som satt på, men gikk greit da!Hva har dere gjort i dag?

100 days left!


_weheartit.com

I dag er det akkurat 100 dager til jeg reiser på språkreise til Malta, åhhh som jeg gleder meg ♥ Vi har hatt egen gruppe på facebook lenge, hvor vi har telt ned hver dag i sikkert 150 dager - og det går utrolig fort! For bare et par uker siden møtte jeg en del av folka i Oslo og det er en koselig og utrolig morsom gjeng jeg gleder meg til å reise med! Vi skal møtes igjen i April og har planer om å reise på tusenfryd i Mai. Tror faktisk vi nesten er den eneste gruppa som møtes før språkreisen.

Noe du gleder deg til?

herlig start på uka!
foto: kathrine     /     modell: eline

HeiHei! Skoledagen startet med seks timer foto uten lærer, var ganske så slækt må jeg si! Men flink som jeg var, har faktisk tatt 5-6 nye bilder jeg skal levere i halvårsprosjektet, så da har jeg ti tilsammen. Var takket være Eline da, som var så snill og ble med meg ut for å ta bilder! Ellers hadde vi to medietimer på slutten, hvor vi startet på et foredrag.

Nå har jeg akkurat spist salat, så tenkte jeg å ha en rolig start på uka med 0 leksegjøring idag. Tenker jeg meg om, har jeg ikke så mye jeg skulle gjort heller! Får vel heller ta en rydd på rommet mitt, trengs virkelig!

Hva gjør dere i dag?

sunday inspiration!


_weheartit

God kveld! Nå sitter jeg og ser på åndenes makt og vurerer å legge meg snart. I dag har vi spilt konsert med skolekorpset og hørt på koret, voksenkorpset, lokalt band + noen fler! Konserten ble lang, men moro å høre på de andre også!

Hva har dere gjort i dag?

besøk!

God kveld! I går var jeg sikker på at jeg kom til å lone hele helga hjemme, men Henriette bestemte seg for å scootre en tur til meg idag, så da slapp jeg det! Marte hadde lite å finne på og, så da kom ho en tur også ♥ Vi satt for det meste og snakka, også var vi på butikken og kjøpte frukt og sjokolade som vi smelta! Henriette måtte dra etter en stund, så jeg og Marte kikka på en film før ho dro.

Nå har jeg bestemt meg for å kjøpe scooter jeg og, siden nesten alle vennene mine har det! Så da er det bare å lese i vei og få tatt teoritesten, tatt kjøretimer og kjøpe scooter! Skal jeg prøve å klare på noen veldig få uker.Hva har dere gjort i dag?

> minner om konkurranse på bloggen min HER! Få som har meldt seg på, så større sjangs for å vinne!

surprise!

God kveld!

I dag har herligste Thea bursdag, så jeg, eline, mathilde og alan overrasket henne litt etter skolen! Vi tok henne med på bussen med bind for øynene, så gikk vi sammen til en kinarestaurant i byen. Skal si det var moro å følge henne rundt her og der! Men glad blei hun jo da ♥ Så vi kosa oss med god mat og kjøpte is etterpå! nommie ♥Nå har jeg akkurat sovi i et par timer, så skal jeg vel kjede meg resten av kvelden - som vanlig ♥

Hva har dere gjort i dag?

skole-elskere!

Heisann!

Nå sitter jeg på skolen og jobber naturfag med Eline og Tina! Siden jeg skal på samtaletime halv 6, rekker jeg ikke ta bussen hjem før jeg må ut igjen - så da ble det heller til å sitte på skolen. Og heldig som jeg var skulle de også være igjen en liten stund! ♥ Men nå får jeg droppe å blogge så bra, og heller begynne på lekser.. Snakkes!Hva gjør dere?

Konkurranse!


_privat

Da jeg kom hjem fra skolen idag, lå det en sponsorpakke til meg i posten fra callistrotrend.no! Er virkelig mange fine smykker der ♥ Er kjempefornøyd og liker det utrolig godt - så i samarbeid med Callistrotrend gir jeg dere nå muligheten til å vinne akkurat det samme smykket som jeg fikk!

Det dere trenger å gjøre for å delta er å like facebooksiden deres HER og kommentere at du er med under + husk e-postadresse!

Er du med?

hahah, er faktisk litt komisk hvor kjipe folk faktisk er når jeg først kjører igang en konkurranse! Men større vinnersjanse for dere som faktisk blir med! :-)

Reklamefilm - Smash!Vi har holdt på med en reklamefilm to tirsdager nå, så idag har jeg redigert den ferdig! Så tenkte dere kunne få se den!

Hva synes dere?
Har dere laget reklamefilm? 

Happy birthday!I dag har søteste bestevenn, Marte bursdag og blir hele 17 år ♥ Tenk at vi har kjent hverandre i over 16 år (hehe, siden jeg fyller i desember)! Du er en av mine aller beste venner, og du er den personen jeg virkelig kan snakke med og dele alt med. Du er rett og slett en herlig person det er umulig og ikke bli glad i! Du er flink til å få folk i godt humør og er virkelig en godhjerta person - og du hjelper folk om de trenger det! Vi har feira nyttårsaften sammen i alle år (bortsett fra et?), og vi har dratt mange plasser sammen! Egypt, Irland, England og vi har hatt camping sammen i flere år! Vi har hvertfall opplevd massemasse sammen - og mer skal det bli ♥

Så igjen; Gratulerer masse med dagen! Håper du har hatt / og får en herlig dag videre!

Gratulere Marte med dagen?
Kjenner dere noen som har bursdag i dag? 

beautiful heaven!


_privat

Åhh, så fin himmel det var for ti minutter siden, nå er den borte allerede - så godt jeg rakk å ta bilder før! I dag skal vi redigere reklamefilm hele skoledagen, så blir nok mye "fri" idag! Ellers blir det musikken i kveld - siste øvelse før konsert, så koret kommer for å øve med oss. Skulle egentlig dratt opp til Marte på taco, siden hun har bursdag - men fikk ikke lov pga. konsert snart!

Hva er planene deres i dag?

Weekend!

Om fredagen var jeg i bursdag hos Marte, som blir hele 17 år imorgen! ♥ Fysøren hvor fort tida flyr, neste år blir vi jammen meg 18, tør nesten ikke tenke på det! Ida var med meg hjem etter skolen på fredagen, så dro vi ganske tidlig opp til Marte for å hjelpe litt til. Etterhvert kom resten av folka, så vi kosa oss med chiligryte, godteri og kaker! Resten av kvelden gikk i prat, dans osv.. Jeg, Rikke og Kjersti sov over til lørdagen, så Marte var så herlig og stelte istand frokost med kakao, rundstykker ++snuppelurene er trøtte:


marte mekkær frokost:

Søndagen gikk i jobbing i skisenteret, hvor det var utrolig lite folk!

Hva har dere gjort i helga?

Update!

En bitteliten oppdatering! Var på bursdagsfest hos Marte igår og kosa meg masse med herlige folk. I dag har jeg vært på jobb og vaska i hele seks timer - så nå er jeg HELT ferdig med vasking der.. Skal på jobb i morgen i skisenteret. Det jeg egentlig skulle fortelle; jeg tar meg en liten pause til mandag! Så får dere kose dere resten av helga ♥ Bilder kommer kanskje da!

Hva skjer?

Thursday!


_weheartit

Nok en gang har jeg ingen nye bilder.. Finner en haug av inspirasjon, men får aldri tatt meg tid til og tatt noen bilder.. Skoledagen gikk i 3 timer matte, gymteori og medieproduksjon. Der skulle vi lage animasjonsreklame, som jeg ikke skjønte noenting av - så da gikk de timene i å spille tetris, lese blogger, se andreklassingene leke med en pappbil i gangen og sitte på facebook!

Nå har jeg nesten akkurat vært på volleyballtrening, så tenkte jeg å ta meg en dusj og litt kveldsmat før jeg legger meg!

Hva har dere gjort i dag?

kreativt!


gammelt, og sikkert lagt ut før.. men føler jeg har brukt så mange weheartit-bilder.. og ikke har jeg tatt noen nye, så!

God kveld! hmm.. føler noe er galt når jeg starter nesten alle blogginnleggene mine med det.. Og hver gang har jeg såvidt kommet hjem fra skolen! Jaja, må ærlig innrømme at hverdagen min består i å være på skolen / sitte på buss - men utrolig nok trives jeg godt med det ♥ Har ikke stort å gjøre hjemme uansett..

I kveld har jeg faktisk ingen lekser, så tenkte å bruke den på å slappe av og få rydda rommet mitt for en gang skyld. Skjer ikke ofte..

Hva gjør dere i dag?

inspiration; colors!


_bilder fra weheartit

Heisann! Nå sitter jeg og jobber med engelskframføring jeg og eline skal ha imorgen! Ingen av oss hadde starta tidligere idag, så vi ligger godt ann må jeg si.. neida.. ordner seg nok til imorgen. Om en halvtime reiser jeg ned på musikken for å instruere, så blir jeg med en time på fellesøvelsen - før jeg reise hjem for å gjøre engelsk igjen!

Hva gjør dere i dag?

antrekk vs antrekk!

 Hvilket antrekk ville du hatt?

Monday!

Heisann! Da var det mandag og igjen en ny skoleuke.. Den startet med seks timer foto hvor jeg, tina og emilie var ute og tok noen få bilder. Egentlig satt vi ved stranda og kosa oss med sjokoladeboller og sjokolade. Sunne jenter vi er! Nå har vi to timer med mediekommunikasjon, så er det hjem å jobbe litt med engelskfremføring - før jeg skal være flink jente å legge meg tidlig! Ha en fortsatt fin dag ♥

Hva skal dere i dag?

sunday inspiration!


_bilder fra weheartit

God kveld! Lurer på hvor mange ganger jeg har prøvd å skrive noe etter "god kveld" nå, sånn går det når skravla til pappa og søstra går i et sett... skal ikke være lett! Nå har vi akkurat kosa oss med vafler med syltetøy, så tenkte jeg å legge meg veldig snart. Orker ikke å være så altfor trøtt på starten av uka som jeg alltid pleier. Da blir gjerne hele uka trøttende... Så natta alle sammen ♥ Tror forresten jeg må få med meg åndenes makt først!

Hva har dere gjort i dag?
Klar for en ny skoleuke? 

Innkjøp fra oslo!

God morgen! Kom ikke helt tomhendt fra oslo igår, måtte selvfølgelig innom noen butikker, så fant et par topper;


topp   //   bikbok   //   199,-


topp   //   bikbok   //   199,-

Hva synes dere om innkjøpet?

bilder fra oslo!

God kveld! Kom hjem med bussen fra Oslo for en time siden, så nå har jeg fått lagt inn litt bilder og småredigert de. Har som sagt vært i Oslo idag og møtt folka jeg skal på språkreise med til sommeren! Først møtte jeg Dina, Gina og Maren - så vi var og shoppa litt på Karl Johan, før vi møtte resten av jentene på peppes. Var usikker på om folk kom til å være litt sjenerte i starten, men alle var veldig koselig og lette å snakke med ♥

Gleder meg virkelig til språkreisen, og hvertfall etter jeg har møtt mange av de nå! Utrolig koselige folk! Hva har dere gjort i dag?

Drar til Oslo!


_fra arkivet

God morgen! Da har jeg stått opp, og om en time drar jeg til Oslo for å møte en del av folka jeg reiser på språkreise med til sommeren. Gleder meg masse til å treffe alle sammen, men blir jo såklart litt ekkelt når jeg ikke kjenner noen fra før av - bare snakka med de på facebook... og nesten alle reiser med noen venner! Heldigvis skal jeg møte min herlige venn Dina fra regionskorpset først, så kanskje hun blir med hele dagen ♥

Vi skal hvertfall kose oss på peppes og shoppe, så koselig og mye moro blir det nok! Tar med kamera, så bilder kommer ikveld ♥

Hva skal dere i dag?

favorite actor!

God kveld! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem. Var hjemme fra skolen 3, og har vært nede på jobb og vaska...Tenkte å fortelle litt om favorittskuespillerne mine. Den første er Chad Michael Murray. Første gangen jeg la merke til han, må ha vært i One Tree Hill - det var virkelig favorittserien min i flere år, og var det en ting jeg måtte få med meg på tv var det det! Han har jo også spilt i Freaky Friday og A Cinderella Story, som er to filmer jeg liker veldig godt! Han er jo en utrolig flink skuespiller og utseende er jo ikke så aller verst!Noen andre virkelig talentfulle skuespillere er Mary-Kate og Ashley Olsen! Jeg har sett opp til de i flere år, og har sett de aller fleste filmene de er med i. Har mange hjemme, og en del er av favorittfilmene mine!

Hvem er deres favorittskuespiller(e)?

pink shoes!


_privat

Heisann! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra skolen og bare slapper av. Fint innlegg du skrev istad Marte, og Kjersti var veldig flink til å gjette ♥ Skoledagen har egentlig vært helt vanlig, vi har hatt matteprøve og jobba med animasjon - også tok jeg fri fra gymmen siste økt, siden jeg har vært / er syk! Senere i kveld drar jeg mest sansynlig på volleyballtrening, får se hvordan formen er!

Har dere gjort / skal noe spennende i dag?

Den mystiske blogger

Jeg fikk nå lurt meg til å skrive et blogginnlegg for Kathrine, endelig! Jeg har kjent Kathrine siden vi var små, og vi har vært masse sammen hele oppveksten. Vi hadde En periode på ungdomsskoen da vi ikke var sammen på fritiden i det hele tatt, men det har heldigvis endret seg. Vi har vært i Egypt, Irland og flere andre land, noe som har vært kjempe gøy<3 Så, nå kan dere gjette. Hvem er jeg?

hits