april 2011

who would you wear?

#3
nr.1 er fra topshop.com     |     nr.2 er fra houseoffraser.co.us 

Hvem ville du hatt?

hvitveis... eller lillaveis?


foto // meg     |     kamera // speilrefleks - sony a330     |     redigert // photoscape

Jaja, er faktisk noen av hvitveisene som er overmodne, eller hva jeg skal si...

Hva synes dere om bildene?

something more about me...

HeiHei!

Jeg kom faktisk akkurat på at jeg ikke har fortalt så veldig mye hva jeg driver med på fritiden min. Selvfølgelig jeg gjør jo de vanlige tingene; er med venner, data, tv, foto osv... men ellers så holder jeg på med to ting til.

Teater:
Her i Lardal har vi et ungdomsteater (13-18 år) som viser fram en revykal hver høst. Jeg var ikke med i 8.klasse, men da jeg så på revyen de hadde, fikk jeg sykt lyst til å være med selv. Så nå har jeg vært med i to år, og kommer antakeligvis til å fortsette til jeg blir 18 år. Det er utrolig gøy og også litt utfordrende, siden man må jo spille en annen rolle en seg selv - men det synes jeg bare er gøy!

Vi peier å øve en gang i uka, og har en øvelseshelg hvor vi øver og ellers bare har det gøy! På sommeren pleier også noen av oss å dra på splæshcamp, hvor det er mange forskjellige kurs å velge i.
Korps:
I 2.klasse startet jeg i skolekorpset og begynte å spille klarinett, som jeg spiller enda. Jeg har vært med i 8 år nå, og synes det er ganske gøy. Jeg har vært lei innimellom, men er glad jeg ikke har slutta - for det er faktisk gøy å spille og å slippe å tenke på alt annet, bare koble ut hjernen, eller hva jeg skal si...

Vi er på tur hver sommer, og til sommeren blir 4 året jeg drar på musikkurs sammen med mange andre folk på min alder. Ellers er vi ganske mye på seminarer hvor vi spiller bare oss eller med andre korps også. Hvert år pleier vi også å dra på bowling, så det er veldig mye sosialt ved å gå i korps.

17. mai

Hva gjør dere på fritiden?

inspiration...

 


// lookbook.nu

Hva synes dere?

something green...


foto // meg     |     kamera // sony a330     |     redigert // photoscape

Hva synes dere om bildene?

sponsorgave...

Da jeg kom hjem fra skolen i dag, lå det en lapp til meg i posten, Så jeg var nede på butikken og henta pakka, og jeg hadde jo ikke anelse om hva det var.

Men i samarbeid med www.sunglassesshop.com har jeg fått et par solbriller i merket nueu til en verdi av 375,-Ta en titt innom siden deres, du får kjøpt mange fine solbriller der!

Hva synes dere om solbrillene?
Hva skal dere i dag?

helt sykt...Heisann! Er ikke værst å starte skolen igjen med to slække dager - kan vell egentlig si at vi ikke har gjort noe verken i dag eller i går. Vi har for det meste hatt studietimer og jobba med engelsk tentamen som er i morra (og da er det ikke særlig mange som gjør noe...).

Det er egentlig helt sykt at det er 32 skoledager igjen før det er sommerferie. Og siden jeg går i 10.klasse nå går jo veldig mange dager bort til eksamen, teknologi & design, psykisk helse også skal vi på tusenfryd med klassen også. Og neste uke går tre av dagene bort til skrivedager.

Noen som gleder seg til sommerferie?

dress vs dress


Hvilken liker du best?

last day...

// bilde fra i fjor sommer...

Da var det mandag allerede, og skolen starter igjen i morra. Dagen i dag må jeg vell gjøre ferdig musikklekser - kjekt å bruke siste fridag på lekser, eller hva synes dere? Får prøve å bli ferdig så fort som mulig, så får jeg heller nyte dagen videre.

Hva har/skal dere i dag??

fashion...

#2laget på polyvore.com... alt er fra topshop!

Tycks?

vurdering av en blogg...

Kommentar nr. 7500 ble Ingrid og Synne! Besøk bloggen her: http://isphoto.blogg.no
bilder lånt fra http://isphoto.blogg.no

Design/Header:
Bloggen deres har et utrolig fint design! Det er et enkelt, men stilig design, med en veldig kul bakgrunn. Dere har ikke header, men det funker bra uten også.

Innhold:
Dere blogger utrolig bra og ofte. Dere har bilder i hvert innlegg, og dere har med mange bilder i et innlegg - som er veldig bra! Det er også veldig fine bilder dere tar. Dere blogger også interressant og det er gøy å lese innleggene, for dere har passe med tekst.

Alt i alt:
En veldig bra blogg med fint design, bra blogging og fine bilder! Kunne kanskje hatt no info/bilde av dere. For det er ikke så lett å finne ut hvem som eier bloggen.

Terningkast: 5-6

Hva synes dere om vurderingen?
Leser dere bloggen?

tusenfryd!
// google - sorry, men orka ikke å drasse på kamera på tusenfryd...

I dag har jeg vært på tusenfryd med Marte, Rikke og Kristina. Har vært en veldig koselig dag, men har vært stappfullt med folk, så vi har stått i kø for det meste. Men vi har fått tatt et par turer i speedmonster, og en i nightmare, spinspider, tømmerstupet og thunder coaster. hehe, langt ifra så mye jeg, mamma og pappa fikk kjørt i fjor, da det nesten ikke var kø. Men det var jo koselig selvom. Vi skal faktisk til tusenfryd med klassen en gang i vår også, can't wait...

Hva har dere gjort i dag?

I'm home...

Da er jeg hjemme igjen fra hyttetur med tante, onkel, mia og mamma. Har vært koselig, og det har vært veldig deilig å slippe å tenke på blogg osv.. i et par dager. I går skulle vi på topptur, så turen startet med at jeg og tante som gikk med joggesko ble våte i snøen i løpet av 30 meter. Så vi dro heller et annet sted, der det var litt tørrere. Senere på dagen satt vi ute i den deilige sola og grilla. Godt jeg har med meg 3 par solbriller, når ingen andre tenker på det. neida...

I dag dro vi på setra til onkelen til mamma. Onkel hadde med seg gevær, så vi skøyt på blink og kosa oss i sola. Er første gang jeg skyter faktisk, eller har skyti en gang med luftgevær før. Traff faktisk midt i blinken en gang. Så onkel kjørte meg hjem nesten akkurat - og i morra er det tusenfryd!


mia og tante :-)


tror dere ikke jeg klarte å glemme kamera? men fant noen fra konfirmasjon i fjor for å ha med noen bilder...

Hva har dere gjort i dag?

hyttetur + liten konkurranse!


foto // meg     |     kamera // speilrefleks - sony a330

Da drar jeg snart opp på hytta med mamma, så kommer tante, onkel og mia opp etterhvert også. Jeg blir der til fredagen, for på lørdagen skal jeg være med Marte og noen fler til tusenfryd! Gleder meg.

Meeeen, siden jeg skal være borte i 2 dager, så tar jeg en liten konkurranse. Jeg har snart 7500 kommentarer, så den som kommenterer kommentar nr. 7500 får en vurdering av bloggen sin.

Hva er deres planer videre for påska?

pictures...
fotografier // meg     |     kamera // sony a330     |     redigert // photoscape

Hva synes dere om bildene?

inspiration...

Visit Http://Itscamilleco.Com To Know What Brands I'm Wearing

Http://Www.Jaglever.Com, Blue Lace Batwing Dress From Pitaya, H&M Big Bow Belt, F21 Round Sunglasses

Forever 21 Leather Jacket, Vintage Shorts, Transfer By Me Andy Warhol Tee, Vjstyle Wedges From Www.Vj Style.Com

Secondhand Knit Hat From Savers, 80s Purple Rotunda Clubmasters From Www.80spurple.Com, Secondhand Double Striped Oversize T Shirt From Savers, Vintage Cycle Shorts/Bathing Suit

Monki Knitted Top, D.Brand Jeans, Roots Boots

Tycks?

relax...Hei!

I dag har jeg faktisk ingen planer - så det blir vell en slappeavdag, akkurat som i går! Men det er jo så deilig og varmt ute nå, så jeg får vell sitte ute i sola å lese ellerno sånt!

Hva er deres planer for dagen?

the sun is shining.


fotografi // meg     |     kamera // sony a330     |     redigert // photoscape

Hva synes dere om bildet?
Hva er planene deres for dagen?

grilling med jentene!

I går var jeg på jentekveld hos Rikke med Kristin, Nicole, Jannicke, Mathilde og Marte! Vi grilla pølser og hamburger, og koste oss med is og godteri! Det var kjempekoselig!

Hva gjorde dere i går?
Hva synes dere om bildene?

grille med jentene!HeiHei! Senere i dag skal jeg til Rikke sammen med nesten alle jentene i klassen. Vi skal grille ute i det fine været, også skal vi sikkert se på film og litt sånn utover kvelden. Gleder meg kjempemasse - blir nok koselig! Skal såklart ha med kamera, så bilder kommer i kveld eller i morra. Men nå får jeg dra ned på jobb å vaske, så er jeg ferdig for helga.

Hva er deres planer for dagen?

lookbook.nu
Hva synes dere?

påskeferie...


photo // me     |     sony a330

Nå er det endelig påskeferie! Skal bli deilig med fri fra skole, lekser, prøver, framføringer osv... Har ikke planlagt så veldig mye i påskeferien egentlig. Tror jeg skal på filmkveld med jentene i klassen i morra også skal jeg på tusenfryd på påskeaften (ei venninne vant 10 gratisbilletter på påskeaften, så da var jeg så heldig å få lov til å være med. tusen takk Marte <3).

Ellers aner jeg ikke hva jeg ska gjøre. Kan hende jeg blir med på hytta i noen få dager - er ikke så veldig gøy å være der mer, akkurat.

Har dere planer for påskeferien?

what time is it?


photo // me     |     sony a330     |     den funker ikke i virkeligheten, altså...

God kveld! Nå sitter jeg og ser på gullungene, og snart er det paradise...neiiiiiii, lille-niclas røyk ut av paradise... sinnsykt kjip måte å dra på. Men siden han røyk ut på den måten, så er jeg ganske sikker på at han kommer inn igjen!måtte bare oppdatere innlegget litt... Nå er det bare i morgen igjen, så er det påskeferie - fysøren så deilig det skal bli med ferie! Nå har jeg sliti meg igjennom 4-5 uker med fullt kjør med prøver og fremføringer.

Hva gjør dere?

+/-


photo // me     |     sony a330

+ snart påskeferie
+ tusenfryd i påskeferien
+ fikk 6'er på prøvemuntlig eksamen i matte
- musikkoppgave til i morra, som jeg ikke har starta på

Hva er +/- for dere?
Hva synes dere om bildet?

today...Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra skolen. Jeg, Rikke, Jostein, Lars Andreas, Jannicke og Marte var igjen etter skolen, for å jobbe videre med prøve-eksamen. Og nå er jeg nesten ferdig. Må kun ta et foredrag for meg selv, for å sjekke hvor langt foredraget mitt er. Isåfall om jeg må fylle på litt eller ta litt mindre.

Men nå skal jeg først slappe av i et par timer, før jeg gjør meg helt ferdig! Jeg er nest første som skal framføre i morra, så blir deilig å være ferdig ganske tidlig, og kunne gå hjem å slappe av resten av dagen.

Hva har dere gjort i dag?

prøve-eksamen...


photo // me

I dag har vi startet med prøveeksamen (muntlig). Vi ble delt i fire grupper (samfunnsfag, naturfag, matte og engelsk), så jeg kom opp i matte! Ble utrolig glad, egentlig... Men nå er jeg ikke like glad lengre. Jeg og ei venninne sitter fortsatt på skolen og jobber, så vi skal nok hjem snart.

Hva gjør dere?
Ønske meg lykke til?

and the reason is you...


hoobastank - the reason.

Vet den er ganske gammel nå, men jeg virkelig elsker denne sangen! Fler enn meg som liker den?

still sick...Nå har jeg vært syk siden fredagen, men er litt på bedringens vei heldigvis... Må jo på skolen i morgen uansett, siden vi skal få vite hva vi kommer opp i prøvemuntlig, og på torsdagen skal vi framføre. Gruer meg no sykt, men det går nok bra tilslutt, får jeg håpe.

Er du syk?

english breakfast...Er hjemme fra skolen i dag, så da har jeg lagd meg en god og deilig frokost. Kanskje ikke verdens sunneste, men det må være lov til å unne seg med noe godt når man er syk. Men nå skal jeg hvertfall sette på en film, før jeg begynner å spise...

Hva har du spist til frokost?

fashion...

Dress From Http://Www.Anarchystreet.Com, Vera Wang Tights, Asos Light Pink Heels, I Made It Flower Crown

H&M Jean Shorts, H&M Fringe Cardigan, H&M Turquoise Heels

Free People Sweater, Slip From Clubcouture.Com, Dolce Vita Shoes

Denim Shirt From H&M Kids, Laced Shorts From Wholesale Dress.Net


// lookbook.nu

Tycks?

no water....


photo // mee

hjeeeelp - vi er uten vann! Okei, ikke bokstavelig talt. Vi har vann, men renseanlegget der vi får vann fra har brent ned, så vi får vann rett fra et "vann" oppi skauen. Så og si hele Svarstad har vell urenset vann nå. Det sto på nettet at det kunne ta fler uker - kanskje måneder. Våknet i natt av at jeg hadde feber, og hadde jo så lyst på kaldt og godt vann og en hodetablett, men neida.. Får satse på at det ordner seg snaaart.

Skjedd no lignende hos dere?
Hva har dere gjort/skal i dag?

dress vs dress...

Hvilken ville du hatt?
http://bloggurat.net/minblogg/registrere/766fed46bbe06ef43ba69698d3b60f823573e57e

shopping...

Heisann!

I dag er jeg syk, var kanskje ikke så veldig lurt å gå tynnkledd i går alikevell... Så i dag er jeg forkjøla og har feber og vondt i hodet. flotters.

I går var jeg i Larvik med Rikke og Marte, var kjempekoselig. Tror det er første gang på lenge at jeg har kommet hjem uten noe. Men i stede fant jeg to jakker på ellos.no som jeg likte veldig godt. Trenger virkelig noen nye vår/sommer-jakker.


175,- (egentlig 399,-)                                                                              250,- (egentlig 899,-)

Var rabatt på begge jakkene, så var heldig der!

Hva synes du om jakkene?
Fler enn meg som er syk?

happy...


photo // privat     sony a330     dessverre ingen nye bilder i dag...

HeiHei!! Overskrift er ikke alltid like lett...

I dag måtte jeg dra fra skolen to timer før, fordi jeg skulle til regissen. Det gjorde ikke akkurat meg noe, for vi hadde framføring i de to timene. Da jeg kom hjem igjen la jeg meg i senga og sov i et par timer, var utrolig deilig å slappe av litt! Men mamma vekte meg, fordi vi har matteprøve i morra, så får vell øve litt på den. Ønske meg lykke til? :)

Hva har dere gjort i dag?
Hva synes dere om bildet?

I want it...
photos // private

Hva synes dere?

new york minute...


Nå sitter jeg og ser på film, new york minute. Er utrolig deilig å slippe litt unna lekser innimellom, selv om vi har tre framføringer og en prøve denne uka. Men må være lov til å slappe av litt også.

Hva gjør dere?
Har dere sett filmen?

wish you were here.

Tumblr_liitfeovsb1qdbcngo1_500_large
damn, damn, damn. What I'd do to have you here, here, here. I wish you were here.
damn, damn, damn. What I'd do to have you near, near, near. I wish you were here.

Hva synes dere om sangen?
http://bloggurat.net/minblogg/registrere/33e3430b5e8886e98bb6f98a5dc506bb9b6ba124

barnepike...

Heisann!

Ja, i dag har jeg vært barnepike. Synne-Marie og Ole-Henrik (søskenbarna mine) var her i et par timer. Var egentlig helt greit det, de er jo så snille! Vi satt vell egentlig bare og så på olsenbanden jr. Tenkte jeg like godt kunne sette på en film, så da blei det olsenbanden jr. på rockern.


Fant et bilde av de fra første skoledag... Men de blir jo 8 i år, så er en stund siden det bildet.

Hva har du gjort i dag?

Meld deg på topp 10!

Da skal jeg lage en topp 10 - liste med blogger, så da er det bare å melde seg på! Jo fler - jo bedre.

// wehearit

Vil du være med på topp 10?

Day 16...

Day 16 - Skrivebordsbakgrunnen din på pc'en.


Declan Galbraith


guuud, han er så kjekk og sykt flink til å synge!


Hva har du som skrivebordsbakgrunn?

aprilsnarr

Heisann!

Gjett om klassen vår har narra lærerne i dag da. I den første timen hadde vi Spansk og Norsk Fordypning, men halvparten av timen gikk til no undersøkelsesgreier. Vi blei ferdig litt før, så Arne (norsk-læreren) låste vi i spanskgruppa inn på kunst og håndverkrommet, der vi pleier å ha spansk. Line (spansklæreren vår) kom ikke med en gang, så vi fant ut at vi skulle tulle litt. Kunst og håndverk-rommet består "på en måte" av to rom, men er ikke no dør eller no imellom. Så vi tok med bøkene og alt og gjemte oss i det andre rommet, og sto og venta på at Line skulle komme. Da hu kom inn skjønte ho ingenting, og bare satt i det andre rommet og venta. Til slutt kom Arne inn. Line fortalte at hu trodde vi fortsatt holdt på med undersøkelsen, men så sa Arne at han hadde låst oss inn. Så fant Arne oss, så da var det bare 15 minutter igjen av timen ellerno. haha, sykt morsom aprilsnarr!

Ellers lurte vi engelsklæreren. Hele klassen la seg ned og lata som vi sov. Og i naturfagstimen skulle vi prøve no morsomt. Ei i klassen skulle gå opp å kopiere noe, og da hu kom ned sa ho til læreren: Åse skulle snakke med deg. Så hadde vi tenkt til å gjemme oss på do, men det funka ikke -.-

I dag fikk jeg tatt med fuglehuset hjem, som vi holdt på med for leenge siden, men dere kan jo se;


hadde virkelig ikke noe med innlegget å gjøre, men....

Har dere en aprilsnarr å fortelle?

hits