april 2012

Under 2 måneder igjen!

Gjett hva? - Det er rett under to måneder til jeg reiser på språkreise til Malta nå, nøyaktig 58 dager faktisk! Da jeg bestilte turen i slutten av juni ifor, føltes det som en evighet til jeg skulle reise - men når jeg tenker på det nå, husker jeg den dagen jeg bestilte som om det var et par måneder siden. Tiden flyr så fantastisk fort! Begynner nesten å bekymre meg for hvor fort dagene kommer til å fly der nede... nei,får heller tenke på hvor sykt gøy det blir!Jeg har jo allerede møtt en del norske folk jeg skal reise med, og blei veldig godt kjent med noen av de i oslo! Virker som en herlig gjeng å dra med, og det er jo min norske gruppe jeg skal reise på utflukter +++ med! Jeg har jo meldt meg på international skole, så da får jeg jo møtt litt utenlandske folk også (har faktisk fått veldig god kontakt med en fra italia) - men noen norske vil jeg få i gruppa mi uansett - heldigvis!

Tenk 3 uker fylt med sommer, sol, bading, nye venner, EF disco, shopping, kjoler, utflukter, go-kart, strandvolleyball, café, is, smoothie, beachparty, megaparty, comino, valletta og ja - rett og slett tre fantastiske uker med herlige, nye mennesker! Nå får det snart være nok snakking om språkreisen i dette innlegget, hvis ikke blir vel dere litt lei kan jeg tenke meg! Men er faktisk ganske lenge siden jeg har blogga om det nå. Kan nok tenke meg det blir mye mer oppdateringer osv.. om den framover siden det er såpass kort tid til - så håper dere vil høre om det! Tenkte også å ta en spørsmålsrunde når det nærmer seg...

Hva gleder du deg til?
Vil dere ha oftere oppdateringer om språkreisen 
(hvis det skjer noe såklart)?

Innkjøp fra danmark!

Da kommer de få innkjøpene mine fra Danmark. Vi var egentlig innom en haug av butikker og jeg fant masse fint, men prøvehumøret mitt var på bunn - så da gikk jeg alltid bare videre... jaja! Men her er hvertfall innkjøpet:


kjole fra gina tricot - 199,-


lommebok fra sparkz (link) - 99,-           virkelig en av de søteste butikkene jeg har vært i. Nydelige klær og accessorize!

Hva synes dere?

Hjemme fra Danmarks-tur!

Først må jeg bare si at jeg har vært verdens dårligste bloggeier nå, har 0 bilder fra turen... Fy deg, Kathrine.... Men kan vel uansett fortelle litt hva som har skjedd. Halv fire på fredagen reiste vi fra Svarstad med jobben (svarstad skisenter), 5 jenter og 20 gutter og ut til superspeed som vi skulle ta over til Danmark. Vi blei nesten bare ungdommer som reiste, men må si det var veldig koselig hvertfall! Vi spiste buffé på båten, og siden vi kom så seint til hotellet i Ålborg gikk resten av kvelden/natta til å skravle litt rundt her og der.

Lørdagen gikk til shopping på dagen. Jeg, Rikke og Marte gikk litt rundt omkring, vi tok oss lunsj på mc'ern og jeg kom tilbake på hotellet med en ny kjole og lommebok (viser dere senere)- så blei ikke det store innkjøpet! På kvelden dro vi på kina-restaurant og kosa oss med nydelig mat og prating.. Seinere dro vi litt rundt, snakka litt på hotellrommet og var ute på byen. Jeg og noen til klarte å komme oss inn på en klubb, men siden jeg ikke gadd å være med de - fikk jeg meg heller tre nye danskekompiser! Fikk til og med nummeret til han ene og greier, ikke verst det! Må ikke glemme de to skravleguttane fra norge heller da... Morsom kveld var det hvertfall!


_google

I dag spiste vi god frokost på hotellet, før vi kjørte til Hirtshals for å ta båten hjem igjen til Norge, savner Danmark allerede ♥ På båtturen hjem kjøpte vi oss standard; chips og pølse, og var såklart innom taxfreen - kan ikke gå glipp av det! Kjørte buss hjem til Svarstad igjen, så var her rundt 6 - så har hatt en super tur!

Hva har dere gjort i helga?

Drar til danmark!

Nå er jeg nesten ferdig pakka og klar til å reise til Danmark! Noen småting jeg må gjøre først. Vi reiser halv 4 fra Svarstad med jobben, og kommer hjem igjen på søndag - så det blir nok en koselig tur! ♥ Kamera er pakket med, så bilder blir det når jeg kommer hjem igjen - så da blir det ikke blogging før søndag/mandag! Ha en fin helg ♥


_privat

Hva skal dere i helga?

regndag...


_privat

Hellu! Nå sitter jeg og jobber med framføring, oppgaver og innlevering - har vel egentlig gått i lekser i hele dag. Tar jo hvertfall tid når internett bruker hundre år på å laste opp en eneste liten nettside. menmen, lever fortsatt! Tenkte jeg skulle ta en liten tur på til pappa, for å hente litt klær ogsånn jeg må ha med til Danmark i helga! Snakkas ♥

Synes?
Hva gjør dere i dag? 

home!

God morgen! Da jeg våknet av klokka til morgenen hadde jeg vondt i hodet og litt feber, så jeg valgte å bli hjemme idag. Skal virkelig ikke være syk når jeg skal til Danmark i helga, så da så jeg ikke noen annen mulighet enn å bli hjemme. Får uansett gjort ferdig litt lekser også! Kokte meg litt risgrøt til frokost, siden jeg virkelig elsker det - og vi aldri har det ellers. Nommie! Så nå skal jeg kose meg med det!


_privat

Hva gjør dere i dag?

lite innkjøp!

God kveld! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra bytur med Marte, var veldig koselig! ♥ Siden vi skal på danmarkstur med jobben til helga, trang jeg en ny kjole jeg kan gå med ute på lørdagen - så da blei jeg ferdig med det! Vi kommer nok mest sannsynlig til å dra på shopping på lørdagen, så da blei det ikke det store innkjøpet denne gangen.

Skoledagen har vært ganske slækk. De to første øktene gikk til soving, da jeg og emilie la oss ned på gulvet i håp om å få en høneblund. Fikk sovi litt, men ikke så lett når jeg hører fullt av skriking og blåsing i fløyter av russene i 5.etasje. Og det er jo i vår etasje alle befinner seg, omtrent... Kjenner jeg kan høre fløytene innerst inne i hodet mitt ennå! Ikkje bra!


kjole fra bikbok - 299,-


kort topp/genser fra b.young - 199,-

Hva har dere gjort i dag?

lookbook love!

Heisann! Sitter på skolen og trøtter ihjel av åtte timer mediefag... Etter skolen drar jeg på nordbyen med Marte, så kommer ikke hjem før ikveld! Forhåpentligvis med noen innkjøp ♥Hva skal dere i dag?

Anbefaler fotoblogg!

Hey! I kveld har jeg vært på musikkøvelse, hvor vi har marsjert i hele to timer! Øvd på signaler, snu, svinge, spille osv.. Gøy var det hvertfall! Men jo, til overskriften; jeg anbefaler en fotoblogg til dere!Bloggen skrives og designes av Andreas Edvardsen, som da går i klassen min. Vi fikk en oppgave for et par uker siden å lage en blogg, så han har da vært kreativ og fortsatt med den. Han legger ut massevis av fine bilder og gode tips til dere! Den skrives på engelsk, så enda bedre! Anbefales på det sterkeste å lese. Dere finner også mye inspirasjonsbilder osv.. der!

Han har ikke blogget så lenge på den, men den oppdateres ofte - og innleggene er veldig bra! Akkurat hva en blogg bør ha!


_bildene er lånt fra bloggen

Bloggen til Andreas finner dere HER!

Skal dere besøke fotobloggen hans?

nelly wants!

HeiHei! Har vært innpå nelly.com og kikka på kjoler en stund nå, har funnet noen søte - og vurderer å bestille et par stykker. Er det en ting jeg har lite av må det være kjoler, så hadde ikke gjort noe med et par nye. Elsker nr. 3 og 4 ♥


nr.1 - HER        //         nr.2 - HER       //       nr.3 - HER       //         nr.4 - HER

Hvem likte dere best?

bye monday!

God kveld! Nå sitter jeg og redigerer litt bilder, og følger med på twitter - blitt helt avhengig! Internett er så treigt idag, men er vel kanskje like greit, så slipper jeg å sitte og suse bort tiden på pc'en resten av kvelden. Noe jeg alltid gjør, kan man si.. I kveld har jeg vært på 4H-møte hvor vi har sett på film, Kung Fu Panda, har faktisk aldri sett den før, så det var jo morsomt!

Siden det ble seint kvelden igår + at jeg forsov meg, men rakk bussen akkurat, vurderer jeg å legge meg tidlig en gang. Ikke akkurat rart jeg er trøtt når jeg har sitti på pc'en i alle 8 timene på skolen idag - uten og ha hatt noe som helst å gjøre! Utrolig at jeg sier det - men helt ærlig er jeg drittlei pc! nei, nok om klaging, natta ♥


_privat

Hva har dere gjort i dag?

surr her og der!

Heisann! Nå sitter jeg på grupperom med Marte, Karianne, Alan, Rikke, Eline og Thea. Jeg har foto nå, og gadd ikke ta med kamera - som vil si at jeg ikke har noe å gjøre. jaja... I går var jeg på ukm med forskjellige folk, så det var koselig! Mange flinke folk i går også.. 


_lånt fra op.no

Hva har dere gjort i helga?
Noen planer for dagen? 

fashion love!


_lookbook

Hvilket antrekk likte dere best? 

bilder fra ukm!

God kveld! Nå sitter jeg hjemme aleine og ser på film, deilig å slappe av litt ♥ Har som sagt vært på ukm idag med jannicke, eline, susanne, joakim, kristoffer, ida, moto, toril og fler! Får være flink å nevne alle på bloggen nå, siden jeg bare nevnte de to jeg egentlig reiste med på facebook istad. Da fikk jeg høre, skal jeg si dere!! neida! Men hvertfall; var utrolig mange flinke, og gøy å se på de jeg kjenner. Må ærlig si det blei litt kjedelig i siste forestillinga, da det blei en haug av balladesanger etter hverandre - men et par rapere avslutta showet skikkelig!


// bilder hentet fra op.no

Har dere vært på ukm i helga?

reiser på ukm!

God morgen! Nå har jeg spist deilig frokost, nemlig pizzabaguett. Var så flink igår at jeg lagde middag for en gang skyld, så da blei det pizzabaguetter som stod på menyen. Noe av det beste jeg vet! Var en tur hos Marte med Kjersti igår, hvor vi så Titanic og kosa oss med godteri og brus. Må ærlig si filmen ikke blei helt det samme, når hu ene kråka lo under hele filmen av "vannskliene" og "boblebadene" - så klarte ikke få ut det triste i filmen denne gangen! Skal hvertfall se den på kino imorgen da, så det blir gøy!

I dag tenkte jeg meg ut til Larvik en tur med Jannicke og Eline, for vi skal se på UKM! Kjenner ikke så veldig mange som opptrer idag, men spennende blir det uansett å se på talentene folk har. Det begynner rundt halv tre, så kommer nok ikke hjem før seint ikveld.. Ha en fin lørdag ♥


_privat

Hva skal dere i dag?

beach!

HeiHei! Da er jeg hjemme fra skolen og ganske så klar for helg - hadde vel lurt litt hvis jeg ikke var det, kanskje! Synes alltid fredager går så fort, i og med at de består av en økt norsk + naturfag, hvor vi som regel ikke gjør noe som helst. Etter lunsj har vi 45 minutter med engelsk, hvor vi som regel bare surrer bort halve timen. 

Har ingen planer for kvelden foreløpig, men regner med jeg kommer til å finne på noe med Rikke, Marte og Kjersti. I morgen + søndag skal jeg til larvik for å se på UKM fylkesmønstring, og senere på søndagen reiser jeg og Kjersti for å se på Titanic 3D - film jeg virkelig ikke kan gå glipp av!
_privat

Hva er deres planer for helga?

Thursday

Heisann! Har kjørt scooter med Henriette til skolen idag, så kjørte hjemmefra halv 7! Blei ganske tidlig, men moro var det! Vi var egentlig ferdig på skolen halv 12, siden lærerne skulle i begravelse - men venta på skolen til tre, før jeg og Henriette dro en liten tur innom nordbyen før vi kjørte hjem igjen.. Nå sitter jeg og jobber med norskframføring til imorgen, eller.. har finni tema innenfor det vi kunne velge, kan jeg vel si! Får gjøre meg ferdig med det ikveld, og satse på at jeg ikke rekker å framføre imorgen..


_privat

Hva har dere gjort i dag?
Hva synes dere om bildene? 

wants from cubus!

Var innpå cubus.no og kikka istad, og fant masse fint. Har brukt så mye penger i det siste, så burde ikke akkurat kjøpe noe, men gøy å kikke er det uansett ♥


Topper: nr. 1 HER     /     nr. 2 HER      /     nr. 3 HER      /       nr. 4 HER
Jeans/Shorts; nr. 1 HER     /     nr. 2 HER     /     nr. 3 HER


Noen favoritter?

pizza + lite innkjøp!

HeiHei! Har ikke kommet meg inn på blogg.no før nå, så da har det dessverre ikke blitt noe innlegg. Har hatt en ganske slækk skoledag, i og med at vi og 2.klasse slutta klokka tolv - og dro på pizza-restaurant. Så var veldig koselig det! Dro en tur til byen med Eline og Thea etterpå, så fikk kjøpt meg et par ting, ikke noe stort innkjøp.


topp fra cubus - 149,-


olatights fra cubus -149,-

Nå må jeg skynde meg å finne fram instrumentet ogsånn før jeg reiser ned på musikken, snakkes ♥

Hva gjør dere i dag?
Hva synes dere om innkjøpet?
 

swan..


_privat

God kveld! Nå sitter jeg og skyper med jostein, eller jozzy, alltid like gøy - øver til teoriprøve og bablær! På skolen var jeg, Emilie, Tina, Thea og Wicthoria ute og tok bilder - og for et vær det var! Da jeg dro på skolen hadde jeg rett hår, og da jeg vi kom inn igjen var håret så krøllete at jeg nesten måtte klippe det av, neida, så ille var det ikke - men har naturlige krøller, så... Har derfor brukt lang tid til å redigere en haug av bilder nå, og endelig har jeg fått noen flere bilder å legge til ptf-leveringa!

Hva har dere gjort i dag?
Hva synes dere om bildene? 

love is friendship set on fire..

HeiHei! Har vært effektiv og fått gjort en del lekser idag; norsk framføring, fotografere og dubbe film. Nå har jeg lagt meg godt i senga og begynt å se på titanic, klarte ikke vente med å se den i 3D - så får se den originale først. Blei jo også så skuffa da det var en annen titanic-film som gikk i går!


_privat

Hva gjør dere i dag?

Gårsdagen!

God morgen! Nå har jeg nesten akkurat stått opp og spist frokost, og idag våknet jeg til snø ute! Trodde sommeren var på vei, men der tok jeg visst feil..

I går kjørte jeg, Rikke, Marte og Kjersti litt rundt på Svarstad, før vi dro til lindsverkslegga og grilla pølser. Vi var vel ikke så heldige med været i starten, siden det var skyer - men sola kom heldigvis etterhvert!Seinere på kvelden dro vi til Rikke og spiste taco og kosa oss med godteri! Vi så titanic gikk på tv, så da måtte vi nesten se på den - selvom vi blei skuffa, siden det ikke var originalfilmen. Fornyet film uten Leonardo Dicaprio kan umulig være like bra! Vi kjørte ikke hjem før over 2 på natta, så koselig hadde vi det hvertfall ♥

Hva gjorde dere i går?

Ut å grille!

Heisann! Nå har jeg akkurat vært flink jente å støvsuge hele huset, ikke ofte det skjer skal jeg si... Litt seinere i dag skal jeg ut med Marte, Rikke og Kjersti. Vi skal finne en fin plass å grille, så det blir nok koselig ♥ Kameraet ligger til lading, så da får jeg være flink blogger å ta noen bilder til dere!

Akkurat nå sitter jeg og ser på "Til skrekk og advarsel", en gjeng ungdommer som prøver ut noen helt syke ting... Mulig å være så dumme? - sier jeg bare! Hadde ikke akkurat vært stolt foreldre av de..


_privat

Hvor skal dere tilbringe lørdagen?
 

scooteren min!

Heisann! Nå er jeg hjemme fra skolen, og nyter at det er helg ♥ Egentlig skulle jeg sitti på bussen på vei til Kristiansand nå, men siden jeg ikke hadde veldig lyst + at jeg har en del skolearbeid å gjøre i helga, blei det til at jeg lot være...

Som sagt henta jeg scooteren min i Larvik og kjørte den hjem igår, så har vært ute og tatt noen bilder av den nå - så dere kan få se!Er kjempefornøyd med utseende og å kjøre den! Er en Yamaha neo's 4 - titan, for dere som lurer!

Hva synes dere?
Har dere scooter? 

polar bear!

God kveld! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra kjøretur med Marte, Rikke og Kjersti. Har nemlig henta scooteren min idag, så kjørte den helt hjem. Tok over en time, men moro var det hvertfall! Har ikke fått tatt noe bilde av den i dagslys, så kan vise dere bilde av den senere.. Er veldig fornøyd med den, det må jeg si! ♥

Skal egentlig til Kristiansand på kretskorps i hele helga og reiser nesten rett etter skolen imorgen, men jeg har ikke starta å pakke, bestilt bussbillett eller noe som helst - også vil jeg egentlig legge meg, så får se hva jeg får gjort før imorgen. Kan ikke si det frister når jeg reiser klokka to imorgen og ikke kommer hjem før elleve på søndagskvelden.


_privat

Hva har dere gjort i dag?

What do you want?

Heisann! Tenkte å spørre dere herlige lesere om hva dere vil lese og se mer av på bloggen min. Hva som helst; hverdag, foto, tips, outfit, videoer, mote, vurderinger, ja alt -tell me!! Vil at dere skal være fornøyde, så da trenger jeg også deres meninger..


_redigert i photoshop        /         bilder hentet fra google

Need some new music

God kveld! Nå sitter jeg og laster ned litt godmusikk, en haug av uker siden sist jeg oppdaterte spillelista på mobilen - så det trengs virkelig! Ellers i dag har det ikke skjedd stort, som vanlig.. En del av skoledagen har vi brukt til å lage blogg faktisk, hvor vi skal legge ut bilder og forskjellig grafiske ting vi lager - så det blir vel spennende. Dessverre måtte vi bruke blogspot.com, hvor design, html-koder og alt er annerledes enn blogg.no, så da får jeg noe nytt å plundre med..Skal forresten hente scooteren min imorgen og kjøre den hjem, så da blir det en lang kjøretur. Er jeg heldig blir Henriette eller Kjersti med, så blir jeg ikke like ensom!

Hva har dere gjort i dag?
Noen musikktips? 

Titanic 3D

Regner med de fleste har fått det med seg, men til fredagen kommer Titanic 3D på kino - det er virkelig en film jeg ikke kan gå glipp av! Titanic må være den søteste, sterkeste og mest triste filmen jeg noen gang har sett, og at den kommer i 3D denne gangen, gjør nok ikke at det kommer mindre tårer akkurat... Bare sangen My Heart Will Go On får meg til å gråte, jaja, begynner lett å gråte kan man si.

Skal dere se Titanic 3D?

Waterdrops

Nå har jeg kommet hjem fra skolen, og var så vidt ute for å ta noen bilder. Ikke akkurat verdens beste vær idag, men da fikk jeg jo brukt kameraet mitt igjen litt. Er altfor dårlig til å ta bilder, men har et mål framover; fotografere oftere, og bli flinkere - trenger det til både skole og blogg.

Jeg tok seinbussen ut til Larvik idag for å ta teoriprøva til moped. Må si jeg var litt nervøs og spent, men møtte på Victor - så slapp å sitte aleine å vente hvertfall! Vi klarte den begge to, så rett etter prøva fikk jeg melding om at scooteren min var klar til og hentes - så tenker jeg kjører den hjem imorgen eller torsdag. Så når jeg får den hjem kan jeg endelig kjøre rundt hvor jeg vil. Heerlig ♥ Skoledagen har egentlig bare gått i å lage logo for en frisørsalong. Seinere idag drar jeg på musikken, hvor vi egentlig skal ut å marsjere, men pga. det fine været blir det vel ikke noe av.

Hva gjør dere i dag? 

Starter på nytt!

HeiHei!

Jeg har vurdert en stund nå å starte bloggingen min "på nytt", vurderte faktisk å lage en ny blogg - men tror jeg dropper det, til tross for de leserne jeg har her ♥ Derfor kommer bloggen min tilbake om noen få dager med nytt design, ny header osv.. Som vil si at jeg tar en kort pause, får se - kanskje jeg smekker inn et par innlegg. Kan ikke love at bloggen blir noe veldig mye bedre senere, men jeg skal hvertfall prøve!

Bloggen min kommer nok derfor til å se litt rotete ut innimelom også... 

Ha en fortsatt fin påske, så snakkes vi om noen dager ♥ 

 

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/44c5c0fc683823e96328d1cc9e9dec6a1e2989c2

easter


_Weheartit

Heisann! Påskaften allerede, feriedagene så langt har gått altfor fort spør du meg! Dere har vel sikkert lagt merke til at bloggingen min ikke har vært på topp i det siste, men det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt lyst eller tid. Jeg har ikke tenkt til å slutte - kommer aldri til å skje (!!!), men jeg trenger noen rolige perioder. Jeg regner med jeg kommer tilbake for fullt etter påskeferien en gang. Har ingen planer idag, så blir sikkert til at jeg ser på tv og noen filmer.

Hva er planene deres i dag?

hyttekos!

HeiHei! Nå har onkel akkurat kjørt meg hjem fra hytta, siden han skulle videre til Tønsberg og hente noe.

Jeg har hatt det kjempekoselig på hyttetur med jenter i 3 dager, må gjentas! Mandag dro jeg og Henriette opp for å fyre opp å gjøre klar hytta til resten av jentene kom i rundt 4-tida. Vi lagde taco og kosa oss med musikk, dans og moro på kvelden! Utrolig nok la vi oss mellom 11-12 på kvelden (!!!) Ikke spør hvordan det var mulig.

Tirsdag var noen av ute og gikk tur, mens en del av oss ble igjen for å vaske, spille kort osv.. Senere på dagen grilla vi og kosa oss på hverandaen i sola ♥ Var virkelig deilig temperatur! Kvelden gikk i mere musikk, dans og kortspill.

Onsdagen sto jeg, Rikke, Marte og Kjersti opp tidlig for å vaske og støvsuge nede, mens resten av jentene sto opp litt etterhvert. Vi spiste god frokost, og slappa av resten av dagen. I går etter alle hadde reist, kom mamma, bestemor & bestefar, tante, onkel & mia opp, så slappa vi av for det meste. Siden Ida, Eline og Maiken har hytte der oppe, var jeg litt ute med de på kvelden.

Hva har dere gjort hittil i påska?

hits