mai 2011

inspirasjon...

Floppy Hat From Anarchy Street, Vintage Raybans, Polka Dot Shirt From Pitaya, American Apparel Ballet Pink Petticoat From My Friend Megan Gave It To Me!

Vintage Corchet, Wrangler Studded Shorts From Http://Deynn.Blogspot.Com/2011/05/My Diy Shorts For Sale.Html, Hat From From My Grandma

Jeffrey Campbell Foxy Heels, Lotta Djossou Owl Bracelet From Www.Accessora.Se, Vila Frill Blouse

1980 S Pastel T Shirt From Dollar Sale, Beige Blazer From Nordstrom, Wanted Lace Up Ankle Booties From Www.Wantedshoes.Com

Johanna Vikman Black Assymetrical Skirt, Jeffrey Campbell Black Pony Hair Litas From Idontlikemondays.Us, Light Grey Shirt From Wardrobe Stockholm, Black Socks With White Lace Brim From Indiska

Tycks?

fruit...


_ privat...

Nå sitter jeg i sofaen, ser på film og hoster som bare det. Men nå skal jeg kose meg med litt fruktsalat, naaam...

Hva gjør dere?

oh now.. :(

Nei og nei og nei og nei... Sorry, skal ikke la det gå så innpå meg, det er bare et tv-program - men Marius røk ut av paradise hotel idag, ble så sinnsykt sur. Han var jo den beste gutten... menmen, sånn er det... Er typisk at favorittene mine i alle type tv-programmer aldri vinner, så er ganske vant til det nå. Så får bare håpe at Nora og Mikke sitter i finalen og vinner hele shiten...Men nå skal jeg sove, hvis jeg skal bli frisk igjen en gang.

Natta!

Fler som synes det var dumt at Marius måtte ut?
Hvem håper dere vinner?

full house...

Tumblr_llxau2otlj1qablbko1_500_large

Tumblr_lkodzoupvt1qcpll8o1_500_large

Tumblr_lispvwxpm11qzto9qo1_500_large

Tumblr_lfxpz71sfq1qcuzw0o1_500_large

Tumblr_lfaifzmv0m1qf5cwho1_500_large

Tumblr_le9hai48k81qbv6jeo1_500_large

Tumblr_ljylwxmez81qeqzrno1_400_large
// weheartit...

I dag har jeg sitti med pc'en foran meg og sett på haugevis av full house ( under samme tak ) - episoder. Så nå har jeg ikke mange igjen, så har jeg sett alle sammen. Neida, mangler fortsatt en del.

Hva har dere gjort i dag?
Fler som liker å se på full house?

flowers...


_privat...

For en god stund siden kom jeg hjem fra en kort skoledag. Hadde feber og vondt i hode når jeg våknet og tok en hodetablett og håpet at det skulle gå over, men det gjorde det altså ikke. Så da gikk hjem fra skolen igjen.. Nå sitter jeg og ser på episoder av zoey 101, jeg har lasta ned - husker jeg alltid så på det før.

Hva skal / har dere gjort i dag?
Hva synes dere om bildet?

syk..


_privat...

I dag har jeg selvfølgelig blitt syk - har vondt i hodet, feber og vondt i halsen, men får håpe det går over om ikke så alt for lenge. Jeg hater virkelig å være syk. Har for første gang drikt over 2 liter vann på så få timer, har jo sovet en del i dag og - så for satse på at jeg er frisk på mandagen, hvertfall!


Hva har dere gjort i dag?

er med i fotokonkurranse...

Jeg er med i fotokonkurranse hos http://elisaaabeeth.blogg.no og deltar med disse bildene:

Temaet er natur!

Hva synes dere om bildene?

water...

Tumblr_llrlv2fojz1qcx9ado1_500_large

Tumblr_llp8l4fzx81qdpvqzo1_500_large
// weheartit... - ååå, vil ha sommerferie nååå!

I dag har vi hatt psykisk helse på skolen, og det skal vi fortsette å ha i morra og på mandagen. Først hadde lærerne delt oss inn i grupper, hvor vi gikk ned i et helt mørkt rom, nesten total blackout, hvor de hadde lagd ut masse rart og hengt ting i taket. Resten har vi egentlig ikke gjort så mye, vi har faktisk sett på kongsvik ungdomsskole og bingobanden på youtube.

Hva har dere gjort i dag?

like? ♥

ferdig med skriftlig eksamen...


ingen nye bilder...

Da er vi endelig ferdig med skriftlig eksamen, deilig! Er sånn passe fornøyd, men synes det var veldig vanskelige oppgaver i forhånd til de som var på eksamen i fjor... menmen... Nå har vi bare muntlig eksamen igjen, og ellers er vi ferdig med alt av lekser.

Fra og med i morra og hele neste uke har vi psykisk helse og teknologi & design på skolen. Uka etter er det eksamen og hyttetur, og siste uka er det tusenfryd, avslutning og bare kosedager. Utrolig deilig å tenke på!

Har dere hatt eksamen?
Har dere slække uker framover?

fremkalle bilder...

God kveld!

I dag har jeg fått bestilt en del bilder på nettet, fra 2009 - 2010 - 2011. Etter perioden hvor jeg ikke fant de 2000 bildene jeg tok på polenturen på pc'en (hadde noen på facebook, så var ikke krise...), har jeg lært meg det at jeg skal legge alt på en minnepenn, men da tar jeg heller og fremkaller noen også.


noen få av bildene...

Liker dere å ha bilder i et fotoalbum - og ikke bare på pc'en?

vinner av konkurransen...Da har jeg trukket vinneren av en almanakk fra http://personligalmanacka.se - hvor vinneren får en kode av meg på e-post, og kan designe en almanakk akkurat hvordan personen vil.

Så vinneren er: http://maly.no

Gratulerer - du får kode av meg på e-post!

Gratulere henne?

who would you wear?

#4
topshop.com     //     metroparkusa.com     //     vanmildert.com     //     dorothyperkins.com

Hvilken kjole ville du hatt?like? (a)

facebook...

Da har jeg lagd meg en fangruppe på facebook. I sidemenyen min ser dere en banner hvor dere kan like, eller på bildet under:Hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde trykket på "liker-knappen".

herlig helg...I helga har jeg vært med Rikke og Marte. Vi har vært i helvette og grilla (smelta sjokolade på grill med bringbær og druer), spilt kort, baka og kosa oss. Vært en utrolig koselig helg, hvertfall ♥

Hva har dere gjort i helga?

weekend...Helg - deeeeeeilig! I dag har standpunktkarakterene våre blitt satt, så vi er ferdig med alt av prøver og slikt for i år, bortsett fra eksamen da, såklart... Så egentlig så er skolen bare gøy for tiden. Har fått vite en del karakterer allerede, og er ganske fornøyd... I morra skal jeg i bursdag til søskenbarnet mitt Mia, så det blir sikkert koselig.

Hva skal dere i helga?

I'll survive you...
Hva synes dere om sangen?

dress vs dress..

Hvilken likte dere best?

17.Mai

God kveld!

Da var 17.Mai over for i år, og da er det nesten et år til neste gang. Nei, får vell ikke begynne å glede meg til det ennå. Vi gikk først i tog, men jeg er med i korpset, så jeg spilte jo massssse, så var sykt sliten etterpå. Jeg gikk hjem og skiftet til bunad, så var jeg bare med familie og venner og kosa meg ♥


bilde er fra konfirmasjon i fjor, men...


mor og meg :)

Har dere hatt en fin 17.Mai?

nytt design...

Som noen kanskje allerede har sett, så har jeg fått meg nytt design. På bloggen jeg har lagd designet så det litt annerledes ut, så skal prøve å få det sånn her også, men det blir hvertfall sånn her foreløpig:sånn her skal det egentlig se ut:


Skal prøve å fikse det sånn, meeen - ikke alltid like lett.

Hva synes dere?

dream outfit !

dream outfit #2
Tycks?

innkjøp 14.05.11

I dag har jeg og mamma vært på ikea, og jeg har kjøpt inn litt nye ting til rommet mitt - ikke bare jeg som har shoppa, altså... Blei ganske fornøyd, og gleder meg til å få det opp på rommet.


leselampe...


kasser/bokser


bilde...


bilderammer...

bokholdere, lys og blyant/penn-holder

lakkbord.

Jeg kjøpte en ganske "lang" lakkhylle og to korte + noen kleshengere. Husker ikke prisen akkurat nå, men alt var egentlig ganske billig, så.. Men hvis dere lurer på prisen på noe, får dere bare spørre, så skal jeg svare! 

Hva synes dere om innkjøpet?

fornøyd...


ingen nye bilder, dessverre...

I dag klokka ni fikk vi vite hva vi kom opp i skriftelig eksamen. Jeg har egentlig tenkt lenge at jeg trodde vi kom opp i norsk, gjett hva vi kom opp i? jo, norsk! Tror nesten hele klassen ble veldig glad for det. Litt dumt at det er nynorsk og bokmål, men da går jo to skoledager til, til eksamen-greier.

Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye. Mamma har fått seg bærbar pc i dag, så jeg måtte jo så klart hjelpe ho med litt av hvert, men hu fikser det vell til slutt..

Noen fler som kom opp i eksamen i dag?
Hva har dere gjort i dag?

scrapbook...

Heisann! Eller god kveld, kan jeg vell si...

Helt siden jeg kom hjem i dag, har jeg sittet med kunst og håndverk-prosjektet vi holder på med. Jeg har jo holdt på i lange tider med å lage kort med ulike temaer, men jeg har så sykt liten kreativitet... Så forrige uke ellerno, begynte jeg på noe helt nytt, nemlig å lage fotoalbum. Jeg har kommet ganske langt i dag, så hvis jeg jobber i helga, blir jeg nok ferdig til slutt.


her er ett av korta jeg har laga...


Ja, det var en smakebit av fotoalbumet. Jeg har noen fler siden, men det tar sykt lang tid å lage... 

Liker dere å lage scrapbook?
Hva synes dere?

minner som aldri forsvinner...

Ja, jeg har faktisk ikke så veldig mye å blogge om for tida, så da har jeg heller lagd et innlegg med mange bilder om minner som aldri forsvinner <3
Egypt 2009 ♥


Filmgalla med klassen ♥


Konfirmasjon ♥
Polentur med klassen ♥


Sommerkurs ♥


Splæshcamp ♥


Teater ♥


Tynset ♥


Jentekvelder ++ ♥

Har dere mange minner dere aldri kommer til å glemme?
Hva synes dere om bildene?

klassebilder...

I går tok vi jo klassebilde, portrettbilde og vennebilde, så i dag fikk vi brukernavn og passord, så vi kunne logge inn å se på bildene. Ble sånn passe fornøyd...Beste klassen for alltid <3 Synd det er siste året sammen.. :'( Fant dessverre ikke bildet av oss uten lærerne -.-

Hva synes dere om bildene?
Har dere tatt klassebilde i år?

klassebilde...


foto // meg     |     kamera // speilrefleks - sony a330     |     redigert // photoscape

I dag på skolen tok vi portrettbilde og klassebilde. Kan vise dere bildene når jeg får de, tar tre uker tror jeg, så det tar ganske lang tid... Vi har faktisk bare hatt to timer i dag, siden det tok så lang tid med bildene... Denne uka må jeg gjøre ferdig resten av leksene mine for i år - sånn ca... Standpunkt-karakterene våre blir satt neste fredag, og etter det er det egentlig bare eksamen og slappe-av-tid.

Hva har dere gjort i dag?

meld deg på konkurransen min her: http://kathrinee95.blogg.no/1304423250_konkurranse.html#comment

sweet...Denne herlige pusekatten fikk vi om fredagen! Vi hadde besøk ogsånt da, så fikk ikke tatt bilder før i går...

Er den ikke søt?
Har dere dyr?

flowers...


fotoer // meg     |     kamera // speilrefleks - sony a330     |     redigert // photoscape

I dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye. Bare slappa av, men er jo deilig det! Vi hadde så vidt besøk av Bestemor og Solveig, var veldig koselig. Mot kvelden grilla vi, og bare koste oss. Men nå er det straks farmen!

Hva har dere gjort i dag?

jumpsuits...


h&m  //  h&m  //  h&m  //  luisaviaroma.com  //  h&m

jumpsuits - hot ot not?

I have decided...I dag har jeg egentlig ikke gjort noe... Bare sett på film og slappa av, også har jeg jobba litt med nynorsk, siden vi har skrivedag i morra. Veldig kjekt når man finner oppgavene på nettet, så nå vet jeg faktisk hva jeg skal skrive om.

Men jo... tusen takk for alle de kommentarene og meningene jeg fikk på innlegget språkreise eller utvekslingsstudent? - For nå har jeg nemlig bestemt meg for hva jeg skal. Jeg drar på språkreise til California neste sommer. Så får jeg heller se om jeg kanskje tar et år i utlandet etter videregående som student.

Hva har dere gjort i dag?

music...

Er jo ikke sikkert så mange vet hva slags musikksmak jeg liker og hvordan musikk jeg hører på, så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen sanger jeg hører på for tiden!

Simple Plan - Untitled

 

P!nk - Fucking Perfect


Declan Galbraith - An AngelChris Medina - What Are Words

 

 

Avril Lavigne - What The Hell

 

Jessie J - Price Tag


Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough

Hva slags musikksmak har dere?

språkreise eller utvekslingsstudent?guuud, jeg blir sprø i hodet snart... Før sommerferien i fjor bestemte jeg meg for at jeg skulle på språkreise nå til sommeren. Jeg fant ut at jeg ville vente et år til (2012), så da var det bare å vente og ikke gjøre så mye egentlig. I slutten av sommerferien i fjor, leste jeg litt mer om språkreiser, og da ble det til at jeg leste litt om det å være utvekslingsstudent. Jeg tenkte det sikkert hadde vært gøy, men bare lot det være.

Rett etter jul bestilte jeg brosjyre til språkreiser og high school abroad, og fant ut at jeg heller ville dra til USA og gå på high school et år istede for å dra på språkreise i fire uker. Jeg spurt mamma og pappa, og det virker som jeg får lov av mamma, men pappa er litt mer tvilende, kan man si.

Men de siste månedene nå har jeg lest veldig mye om det, og jeg har egentlig lyst til begge deler, men som sagt... Det koster jo en del penger for å dra også. Så jeg vipper fram og tilbake. I går var jeg fast bestemt på at jeg skulle på språkreise, men i dag vil jeg på high school. Så - det er ikke akkurat lett...

Jeg har jo såklart tenkt veldig, veldig mye! Er du i USA et år, opplever du veldig mye. Får nye amerikanske venner, går på amerikansk high school, lærer om kulturen og mye, mye mer. På språkreise får man også nye venner, men fra hele verden. Man går jo på skole der også, og drar på spennende utflukter.

Har noen tips/meninger om hva jeg burde velge?
Hva ville dere valgt?
meld deg på konkurransen min her: http://kathrinee95.blogg.no/1304423250_konkurranse.html#comment

lookbook.nu

White Sweater, Forever 21 Denim Tie Shorts, Sandal Wedges From Garage Sale

Vintage Pastel Skirt, Forever 21 Hat

//lookbook.nu...

Hei! I dag har vi hatt bokmål skrivedag. Tror det gikk helt greit egentlig, får hvertfall håpe det. Men jo... Laderen til pc'en min funker selvfølgelig ikke, så da må jeg bruke pc'en til mamma, som er så sykt treig. Men jeg får satse på at jeg får ordna det snart. Så jeg får se hvordan blogginga blir framover... Har ikke no bilder ellerno sånt på denna pc'en heller.

Hva har dere gjort i dag?

meld dere på konkurransen min her: http://kathrinee95.blogg.no/1304423250_konkurranse.html

Konkurranse!

Hei! Når jeg kom hjem fra skolen i dag, lå denne almanakken i postkassa - ble kjempeglad! Og snart kan du også få din egen hjem til deg.

I samarbeid med http://www.personligalmanacka.se/ skal jeg holde en konkurranse, hvor dere kan vinne deres personlige almanakk. Vinneren får en kode av meg og trenger ikke betale for noe (ikke porto heller) - og kan designe den helt selv, velge farger osv... på nettsiden!

Det eneste dere trenger å gjøre, er å skrive "jeg er med" i kommentarfeltet, og jeg kommer da til å trekke vinneren en eller annen gang i mai. Hvis dere vil, skriv gjerne et innlegg på bloggen deres også - så fler blir med! husk mail-adresse i kommentarfeltet, så jeg kan kontakte vinneren.

Er dere med?

travelt...


fotograf // meg     |     kamera // speilrefleks - sony a330     |     redigert // photoscape

HeiHei!

Denne uka kommer til å bli så sinnsykt travel - på en måte... Vi har mattetentamen i morra, bokmål skrivedag onsdag og nynorsk skrivedag fredag. Skrivedager er egentlig ikke så veldig travelt, men jeg bruker så lang tid på å finne ut hva jeg skal skrive om, og jeg har så dårlig fantasi.. Så det blir på en måte det samme hele tiden, eller hva jeg skal si. En vanlig historie eller skummel historie - standard... Men jeg skal gjøre så godt jeg kan, og vil helst hoppe opp på 6'ern igjen i bokmål skriftelig...

Har dere en travel uke?

Jeg vil lese din blogg!


foto // meg     |     kamera // speilrefleks - sony a330     |     redigert // photoscape

Ja, som i overskriften, jeg vil lesedinblogg! For tiden leser jeg nesten ingen blogger, så nå vil jeg gjerne begynne å lese noen fler, så kanskje jeg kommer til å følge akkurat din blogg videre. Jeg kikker på alle bloggene og kommenterer uansett!

Skal jeg lese din blogg? :-)

hits