mai 2012

Justin Bieber in Oslo!

I går var jeg i Oslo som en haug av andre for å se og høre på Justin Bieber live ♥ I går tidlig hadde jeg faktisk ingen planer om å reise, siden jeg har en eksamen i morgen - men da Marte ringte og sa hun skulle inn var det ikke annet enn å juble og ta bussen rett hjem fra skolen! Vi møtte på søstra til Marte i Oslo + noen venninner av henne. Var en tur i sentrum i håp om å se et glimt av han, men det fikk vi dessverre ikke... Vi dro da en tur for å se leiligheten til Kristina og Eileen, og kjøpte oss norges største soft-is.


Marte og meg


Christina, Anne og Maria

 
Eileen


Bildene er lånt fra bloggen til Eileen (link)


Etter en koselig tur i parken, reiste vi ned til operahuset i håp om at konserten snart skulle starte - vi holdt oss hvertfall oppdatert på twitter og vg! Vi rakk den heldigvis før bussen gikk, litt kjipt vi måtte stå utenfor operataket - men fikk både sett og hørt han i virkeligheten, noe som virkelig skal skje igjen snart!!

Så dere Justin Bieber-konserten?

Hytta!

God kveld! Jobba lørdag + søndag i høyt & lavt, og rett etter jobb på søndagen dro jeg opp på hytta til kjersti og marte som allerede var der! Fikk faktisk tatt årets første bad, ikke verst... I går var vi ute med båten og fiska, før vi reiste en liten tur ned igjen for å hente klær og noe sånt! På kvelden slappa vi av med kort og godteri, koselig ♥ Fant ut at vi kunne være til i dag, siden en del av lærerne er ute i streik!

Hadde ikke med kamera, så håper Marte kan sende meg noen bilder som jeg kan få lagt ut. Har akkurat vært på musikkøvelse, så nå jobber jeg med en engelskframføring til i morra.Hva har dere gjort i pinsehelga?

Eurovision!

God kveld! Nå sitter jeg og ser på eurovision, noe sikkert mange andre gjør og. Eller; de som gidder! Heier selvfølgelig på Norge og Tooji, sikker på han kommer langt opp på lista i år sammen med Sverige, Malta og Tyskland ♥ Får vel ha noen fler favoritter, så jeg ikke blir sur hvis Tooji ikke skulle vunnet - men får satse på det!

Ser dere på eurovision i kveld?
Hvem heier dere på? 

høyt & lavt!

Heisann! Begynte på jobb klokka ti idag, og kom hjem for litt siden. Er utrolig sliten i beina etter mange timer, men skal bli deilig med litt lønn! For dere som lurer så jobber jeg i kaféterian på høyt & lavt - skandinavias største klatrepark.. Har vært helt nydelig vær idag, så skjønner godt det ikke var masse folk der - varmt nok å stå inne i "kjøla". Må si det var det kaldeste stedet. Skal jobbe imorgen og, så si ifra hvis dere skal dit en tur!Har dere vært i høyt og lavt?
Hva har dere gjort i dag? 

I love friday!

Heisann! Nå har jeg liggi ute i sola en stund, passa på å stå opp eksta tidlig idag - for å nyte dagen i sola fullt ut! Når jeg først har fri, må jeg bruke den til noe fornuftig, nemlig jobbe med brunfargen. Er så deilig å ligge ute å høre på musikk og bare slappe av ♥Fler som har fri idag?

I just have to smile!

Jeg må bare smile! For det første som alle vet, er det helt nydelig vær ute idag! I tillegg har en del av lærerne våre gått ut i streik, noe som vil si at vi har hatt fri idag + at vi får fri imorgen! Blir en herlig langhelg ♥ Aner ikke hvor lenge det varer heller, så mulig vi får fri neste uke også - hvor deilig hadde ikke det vært' a? I dag har jeg egentlig bare liggi ute i sola også har Kjersti vært her en liten tur. Nå må jeg dusje og gjøre meg klar til jeg reiser til Drammen! 


_privat

Hva gjør dere i dag?

Fartær!

God kveld! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem, har vært ute en tur og farta. Etter skolen dro jeg, Marte og Kjersti til helvete for å sole oss og bade - noe det ikke ble noe av med bittelitt kaldt vann! Men vi trang ikke bekymre oss for ikke å få bade, for etterpå reiste vi til Rikke hvor vi begynte med vannpistol - og det endte i at vi alle blei klissvåte! Etterpå reiste vi en tur til Marte, hvor vi spiste frukt og kosa oss, Fikk også med oss Paradise Hotel. 

Nå sitter jeg bare og håper på at lærerne våre går ut i streik fra og med i morgen, så får vi fridager + at vi muligens slipper eksamen. Hadde ikke gjort noe for å si det sånn. Får vite det i natt - så får vel sjekke før jeg reiser imorgen! 


_privat

Hva har dere gjort i dag?

sunshine!

Heisann! Åh, så deilig og fantastisk vær det er idag, må bare smile av å se ut! Har sett værmeldinga for resten av uka + neste, og det blir jo full sol hver dag! Utrolig kjedelig at jeg ikke er hjemme før nesten fem hver dag, men overlever vel det! Drar snart bort på musikken, og tenker å legge meg litt tidlig ikveld for en gang skyld.Fler som har nydelig vær idag?

photos; heart!

HeyHey! Nå har jeg akkurat levert et halvårsprosjekt i foto, endelig ferdig! Regner med jeg tar 12-bussen hjem, selvom vi har 1 økt på slutten av dagen. Kjedelig å vente til 2 kan man si! Her er et par bilder jeg tok til prosjektet igår, forresten;Hva synes dere om bildene?
Ferdig tidlig idag? 

SUNday!

God kveld! Fysøren, så nydelig vær det har vært i dag. Må levere et halvårsprosjekt i foto imorgen, så jeg har sittet inne i hele dag og redigert bilder, skrivd beskrivelser osv.. Snakk om uflask! Hver gang jeg faktisk vil være ute i sola, så er den ikke der.. jaja, er det ikke typisk??? Sitter og snakker med noen folk jeg skal på språkreise nå, og kjenner jeg gleder meg noe sykt til å reise nå! Er faktisk ikke så lenge til ferie og malta nå. Blir herlig ♥Hva har dere gjort i dag?

Bursdagsfeiring!

Fredagskvelden var jeg i 80-talls bursdag til Kathrine, noe som var kjempekoselig! Fysøren som jeg sleit med å finne klær, men mamma hjalp meg heldigvis med å finne noe passende - så gikk greit til slutt. Vi fikk pizza og kosa oss med kaker og godteri etterpå. Kvelden gikk i sing-star, snakking, ta bilder og mye moro! ♥ I stede for å skrive så mye, kan jeg vel heller legge ut noen bilder; 


Bursdagsbarnet <3Hva synes dere om bildene?
Hva har dere gjort i helga? 

Hyttekos!

HeyHey! Etter feiring på Svarstad på 17.Mai, dro vi noen jenter på hyttetur på Breivann. Vi kjørte scooter opp i regner, men da vi kom opp var det sol og fint vær - heldige der ♥ Vi glemte helt å ta med kull til å grille, men vi tok heller bare ved, funka like bra! Vi grilla god mat, og koste oss med brus & godteri resten av kvelden! Elsker følelsen av å slappe av på hytta uten internett og stress. På kvelden dro vi ned ved vannet for å fiske. Var vel egentlig bare Marte som fiska - men vi kom tomhendt hjem igjen da.

Fredagen spiste vi god frokost med varme rundstykker & kakao, deilig! Etter rydding og vasking på hytta, kjørte vi hjem igjen i 2-tida.

Fler som elsker å slappe av på hytta?

17. Mai feiring!

Har ikke blitt noe blogging på et par dager, fordi jeg har vært opptatt med andre ting - men får ta det igjen nå! På 17.Mai dro vi med korpset til Steinsholt for å spille noen sanger der, en slags "oppvarming" før selve toget i Svarstad. Etter spilling der, reiste vi opp til Svarstad hvor vi marsjerte og spilte litt rundt omkring. Blei et langt tog bak oss, morsomt å se på!

Vi fikk faktisk sol og fint vær i starten, men midt i toget på Svarstad begynte regnet å komme, så det var bare å spille ferdig og gå opp til skolen, før vi løpte gjennomvåte inn for å spise pølser & vafler. Gikk hjem for å skifte til bunaden, og var inne resten av dagen for å se på opptredner fra forskjellige folk.

Hvordan var deres 17.Mai?

tomorrow!

God kveld! Regner med de fleste vet hvem dag det er i morgen, håper da hvertfall det. Jeg er hvertfall veldig klar, og gleder meg masse! Tror ikke jeg hadde klart å være hjemme en eneste gang på 17.Mai - da er det ut for å marsjere, spille og spise pølser, isen kan jeg gjerne spare meg for. Må opp ganske tidlig, siden vi skal ut til Styrvoll og spille før vi spiller i toget på Svarstad - men heller før enn senere på dagen! Etter feiringa her, drar jeg opp på hytta med Marte, Kjersti og Henriette så blir vi der til fredagen. Kameraet blir med både i morgen & på hyttetur - så bilder kommer senere

Fler som gleder seg til i morgen?

Siden det ikke blir noe blogging imorgen, sier jeg det nå; Gratulerer med dagen imorra ♥ Kos dere masse!

strawberry!

God morgen! Har feber og er litt kvalm, så er hjemme fra skolen i dag. I morgen er det på med uniformen og ut for å marsjere & spille med korpset, så satser på å bli så frisk som mulig til det. Må vel også spille igjennom sangene en gang i dag, selv om jeg kan de nesten utenat nå! Har laget meg en god frokost, så starter dagen ganske bra hvertfall!Hva er planene deres for i dag?

eksamen ++

Heisann! Nå er jeg godt igang med å lage middag, og kom hjem fra skolen for ikke så altfor lenge siden. Har hatt en ganske bra skoledag, siden vi så og si ikke har gjort noen ting. Klokka ni fikk vi informasjon om skriftelig eksamen, og som eneste medieklasse kom vi opp i skriftelig... I matte! Synes egentlig det var helt greit, og jeg var nok ikke akkurat den som tok det tungest - men matte er faktisk et av de faga jeg liker best. At vi kom opp nå, vil også si at vi ikke kommer opp i muntlig, noe som passer meg utmerket ♥ Heller skriftelig enn muntlig, sier jeg bare!


_privat

Er utrolig deilig, for vi er ferdig med det meste av prøver og slikt før sommeren - så nå er det bare eksamen + noen småprosjekter i media. Seinere idag drar jeg på musikken hvor det er siste øvelse før 17.Mai - så det blir spennende! Gleder meg til torsdag ♥

Hva gjør dere i dag?
Fler som har fått vite om eksamen i dag? 

Mopedtur & Besøk!

God kveld! Nå har Marte og Kjersti akkurat reist, så tenkte å blogge et kjapt innlegg før jeg legger meg - er så trøtt nå, så blir spennende å se hvordan detta blir til slutt! Forsov meg til morgenen og våkna ikke før klokka ni - og da gikk ikke neste buss før nesten halv 1, så blei til at jeg var hjemme. Skulle egentlig ut å ta en haug av bilder idag, men planene mine gikk ikke helt som de skulle pga. at det blåste så mye!

Klokka seks dro jeg på Svarstad, siden det var søppelplukking med 4h. Ble til at vi gikk og plukka i hele fem minutter før vi fikk is, så det var jo greit! Etterpå tok jeg, Kjersti og Marte oss en kjøretur rundt omkring og snakka med litt folk, så reiste vi opp til meg og laga fruktsalat! Blei faktisk en god og sunn kveldsmat idag da!Fikk også streng beskjed av Jostein at jeg måtte nevne han på bloggen og da, så Halla Jostein, du er litt kul da!

Hva har dere gjort i dag?

Last days!

HeiHei! Siden jeg ikke har blogga på et par dager, tar jeg en liten oppdatering om hva som har skjedd. Fredagen var jeg på en liten bytur med folk etter skolen hvor jeg fikk kjøpt meg litt nytt, kan sikkert få tatt bilde av det seinere. Eline ble med meg hjem etterpå, og vi lagde en god tacolassagne - så kom Henriette og spiste med oss! Seinere dro vi opp til Marte og Kjersti hvor vi bare satt og skravla og kosa oss med godteri og brus! ♥

I går serverte jeg i 40-årslaget til Onkel med Tonje, Jeanne, Tine, Ine og Caroline, noe som var veldig gøy faktisk! Lagde litt mat, dessert og styrte rundt - ellers satt vi bare og slappa av og snakka en del. Var jo koselig å hilse på folk jeg ikke har snakka med på en del år også! Jeg skreiv også en sang til han, som vi jentene på kjøkkenet framførte - så det blei gøy! Var masse god mat og gode kaker, så kan si jeg ikke akkurat var sulten da vi var hjemme halv 4 i natt! Blei en lang kveld og mye oppvask på slutten...


Søteste Mia <3


For en kreativ familie når det gjelder opptredner og moro!I dag har jeg og Henriette vært på høyt & lavt og skrivd under arbeidskontrakt, så nå har vi jobb i kaféterian der - så da må dere besøke oss om dere skal dit en tur! Har ingen planer for resten av dagen, men i og med at jeg fikk lite søvn i natt - blir det vel til at jeg slapper av!

Hva har dere gjort i helga?

 

Hektiske dager!


_lookbook.nu ♥

Heisann! Nå sitter jeg og øver til Norskprøve i morgen. De siste dagene har livet mitt gått i å pugge - og i morgen klokka 1 er vi ferdig med alt av prøver & framføringer i fellesfag før sommerferien, hvor deilig er ikke det da? Det er forresten derfor jeg ikke har oppdatert bloggen min så mye i det siste + at jeg rett og slett ikke har hatt noe å blogge om... Planene videre  for kvelden er jeg ikke sikker på, men siden dirigenten vår har endra litt på noen noter for meg, burde jeg vel øve litt på de før 17.Mai - også holder jeg på med å lære meg My Heart Will Go On på piano! Herlig sang!

Hva gjør dere i dag?

50 days!

God kveld! Nå sitter jeg i stua med mamma, tonje og ellen som øver på sang til 40-årslaget til onkel, er sikker på heile nabolaget hører det. Flaut, sa du? I morgen har jeg prøve i mediekommunikasjon & engelsk og har såvidt lest litt i boka... Går nok bra, ja! Klarer heller ikke øve, så da går det sånn.. 

Har vært på korpsøvelse ikveld, hvor vi har vært ute og marsjert. Gikk faktisk veldig bra, og det er bare litt over en uke til 17.Mai - så nå gleder jeg meg masse!!I dag er det bare 50 dager til jeg reiser på Språkreise til Malta! Fysøren, så fort tiden går. Synes det akkurat var 100 dager, og nå har halvparten av de dagene gått allerede! Må vel snart ta meg en bytur å kjøpe koffert og litt diverse jeg må ha med meg. Pakkelista er jo nesten ferdig, planlegger i god tid her altså ♥

Hva har dere gjort i dag?

jobb!

God søndagskveld! Nå sitter jeg og rimer noen vers til tale til 40-årslaget til Onkel. Skal servere, så da skal vi jentene på kjøkkenet finne på noe morsomt! I kveld var bestemor og bestefar en tur hos oss, så da blei det jo som det pleier; sitte å snakke og kose oss med fruktsalat - men koselig er det jo!Jeg og Henriette kjørte til høyt og lavt klokka ti idag, for vi skulle få opplæring i kaféterian - og se hvordan vi trivdes. Trodde vi skulle være der et par timer +, men vi blei der i 8 timer, men morsomt var det uansett! Kan ikke si det var så mye folk der, men passa jo fint så vi blei vandt til kassa osv.. Siden sjefen ikke var der når vi reiste hjem, fikk vi ikke skrivd under no arbeidskontrakt - men forhåpentligvis får vi gjort det snart. Vil virkelig ha jobb i sommer!

Siden vi starter mandagene med seks timer foto, har jeg bestemt meg for å være hjemme å jobbe! Trenger og få tatt en del bilder - siden vi skal levere halvårsprosjektet om 2 uker (!!!)

Hva har dere gjort i helga?

saturday!

God kveld! Nå har jeg vært flink å lage middag for en gang skyld, siden ingen andre er hjemme akkurat nå! Var vel ikke akkurat det mest avanserte man kan lage, men godt er det uansett ♥ Så nå sitter jeg bare og sulter av lukta, og venter på at pappa kommer hjem!


bare halvferdig altså!!

Klokka ti på morgenen idag kjørte jeg ut til høyt & lavt, hvor jeg møtte Henriette. Vi har begge sendt mail om sommerjobb der, så idag fikk vi litt beskjed om hvordan de gjør det ogsånt. Så i morgen reiser vi ut igjen for å få opplæring. Heldigvis har jeg både jobbet på gatekjøkken og i kaféterian i skisenteret - så er jo kjent med både kassa og matlaging.Vi blei tatt imot utrolig bra der, så det var jo kjempekoselig! Etter praten kom Jostein og møtte oss - før vi moppa en liten tur på Svarstad og kosa oss med frukt og bare slappa av! Litt seinere i kveld drar jeg nok en liten tur opp til Marte og Kjersti hvis de fortsatt er hjemme! Så får dere kose dere resten av kvelden ♥

Hva har dere gjort i dag?

Minner om spørsmålsrunde om språkreisen HER

Spørsmålsrunde om EF!

Heisann! Jeg tar en spørsmålsrunde om språkreisen jeg skal på til St.Julians i sommer - så dere kan få svar hvis dere lurer på noe! Jeg er med i EF crew, som vil si at dere også kan spørre meg om andre ting når det gjelder EF; språkreiser andre steder, utvekslingstudent eller andre ting! Svarer en eller gang til uka!


_google

Noe dere lurer på?

Venter med å ta spørrerunden når det nærmer seg - men dere kan selvfølgelig fortsatt spørre i dette innlegget, tar med disse og!

finally friday!

God kveld! Kom hjem klokka fem, og siden har jeg rydda rommet og bretta alle klærne mine fint inn i skapet. Har også fylt en bærepose med klær jeg har vokst ifra, og ting jeg aldri bruker.

Vi var ferdig klokka et på skolen, så jeg, Eline, Thea, Jesper, Kristina, Alan, Mathilde, Susanne, Edward og Tobias dro på Larvik pizza og kosa oss masse med god pizza og brus! Fant ikke ut før tidligere idag at jeg skulle, så derfor blei det ingen kamerabilder denne gangen, men dere skal få se noen mobilbilder med herlig kvalitet;
igjen, sorry for kvaliteten - men mobilen er bare ikke bedre!

Hva har dere gjort i dag?

fashion!


_lookbook

Heisann! Nå sitter vi og designer en skoleblogg vi har laget. Må si det er litt kjedelig, siden vi bruker blogspot - og mange koder er jo helt forskjellige osv... Men greit å kunne litt om blogg fra før av da!
Hva gjør dere?
Synes? 

Herlig dag!

Åh, for en nydelig dag det er! Kan virkelig ikke annet enn å smile når vi har fri, det er fantastisk vær ute og vi har kommet til Mai ♥ Vi var ute med korpset og marsjerte og spilte tidligere idag - må si det var litt varmt med uniformer, men kan ikke klage når man først får såpass nydelig vær! Nå har jeg liggi ute og sola meg i noen timer; hørt på musikk, lest litt og kosa meg med smoothie. Men nå skal jeg ut igjen, før det blir kaldere og sola stikker.


_privat

Hva gjør dere denne nydelige dagen?

hits