juni 2010

I Tynset

HeiHei :-)

Nå sitter jeg og AB (Anne Berit) og ser på tv.
Jeg kom hit om fredagen med tog fra Sande. Toget gikk helt greit egentig. Da jeg kom spiste vi taco, og rett etterpå dro vi på hytta. På hytta spilte vi kort, spill og gikk på tre topper.

I går dro jeg og AB på en hytte sammen med fem andre jenter. (Marit, Sara, Maya, Helen og Marte). Vi grilla, spilte kort, snakka, spiste godteri (MASSE godteri) og masse masse mer. Ble ganske lite søvn på noen av oss, kan du si.
I dag var vi nede ved vannet og bada. Var bare Sara, Marit og Helen som bada, så jeg fikk tatt noen bilder osv... Legger de ut når jeg kommer hjem.

I morgen skal jeg, AB, Marit og Maya på bowling i Røros. Så vi skal ta toget dit. Blir nok kjempegøy!

Ha en kjempefin sommerferie! :-)

Hva har du gjort i det siste?

P.S. Bilder kommet når jeg kommer hjem.

Drar til Tynset i morgen + Bilder fra campinga

HeiHei :-)

Nå er kofferten ferdig pakka og klart! I morgen tidlig drar jeg nemlig med toget fra Sande klokka halv ti til Tynset.
Det er faktisk første gang jeg skal ta tog, så både gleder meg og gruer meg. Skal nemlig ta tog helt alene! Så, det blir spent, men det går nok bra. Skal skifte tog en gang i Hamar, men det går vell bra.

Gleder meg veldig! Skal være hos Anne Berit i en uke. Vet ikke helt hvem dag jeg skal hjem enda, men blir der vell en uke tenker jeg. Har ikke sett ho på et år nå, så blir morsomt å se ho igjen :-)
Vi har allerede noen planer. Vi skal på hytta i helga. Mandagen tror jeg vi skal på kino, tirsdagen bowling og på onsdagen ellerno skal vi shoppe :-)


I går dro vi på stretere (campinga), og jeg hadde med Mathilde. På kvelden var det sankthansbål på stranda, så vi satt der en stund. Ellers bare gikk vi litt rundt, snakka osv...


Sankthansbålet !Hjerte i sanda :)

Mathilde <3


Har du tatt tog før?
Hva synes du om bildene

SOOOOL

HeiHei :-)

I dag har jeg for det meste sitti ute i sola og sola meg. Og så flink som jeg er, har jeg klart å bli solbrent bak på beina. (Y) ! Er jeg ikke flink?

I går prøvde jeg å finne på noe jeg kunne gjøre i sommerferien, siden jeg har utrolig lite å gjøre. Så kom mamma på den fantastiske ideen at jeg kunne ta toget opp til Tynset (nesten ved røros), å besøke Anne Berit en uke. Så jeg snakka med hu, så da tror jeg at jeg drar til fredagen, og blir til fredagen etter. Gleder meg veldig. Har aldri tatt tog før, så det skal bli gøy, men utrolig kjedelig å sitte på tog i mange timer alene da...

Men jo, over til noe annet. Det kommer til å bli litt lite blogging i sommerferien, pågrunn av fint vær, ferie osv... Skal på to kurs/leir som er i en uke, ferie med familien, være med venner osv... men jeg skal prøve å få inn et innlegg på kvelden av og til.
Tumblr_kxuf1fvocl1qac6sjo1_400_large
weheartit (L)

Skal du noe gøy i sommerferien?

NM

HeiHei :-)

I helga har jeg vært på NM sammen med resten av korpset. Var veldig mange flinke korps der! Tror det var rundt 35 korps tilsammen i 1, 2 og 3. divisjon. Vi kom til sliperiet i Larvik i går på morgenen, så bare varma vi opp og litt sånn før vi spilte konserten. Den gikk egentlig helt greit synes jeg. Vi var med i 3.divisjon, forresten. Vi har aldri vært med før, så da var det en grei start.
Etter vi hadde spilte hørte vi på et korps i 1.divisjon. De var veldig flinke! Senere kunne vi gjøre som vi ville fram til mat. Da var jeg, Marie og Vilde på et kjøpesenter så lenge. Etter vi hadde spist pakka vi ut sovepose/liggeunderlag osv... der vi skulle sove (Handelskolen). På kvelden var vi i Larvik Arena, siden det var prisutdeling. Garden og aspirantene spilte konsert (hver for seg), og Garden er jo helt sykt å høre på. De er kjempeflinke. På kvelden bare lå vi og slappa av på rommet, egentlig.

I dag tidlig dro vi opp til bøkeskogen, for å marsjere ned til Bølgen. Vi var første korpset til å marsjere, så vi fikk sett på alle de andre når vi var kommet ned. Etter det var det ferdig, så da kjørte vi hjem igjen.

Blei litt mye tekst, men må nesten fortelle litt detaljert.
Tumblr_l48xlmy6qw1qzqefvo1_500_large

Har du noen gang vært med på NM i noe?

10 tips til en bedre blogg

Hei :- )

Jeg tenkte å gi noen bloggtips til å få en bedre blogg. Jeg har skrivd alt helt selv. Så det er 100% mitt. Håper dere får noen tips!

Et godt design er viktig på bloggen. Hvis du har mange mønstre og bilder bak innleggene dine, blir det vanskelig å lese teksten. Det er også lurt og ha en header. Du trenger ikke være ekspert eller noe for å lage header. Det beste er å ha et bilde av seg selv, evt med venner. Et bilde av noe annet, kan gjøre at leseren ikke vet hvem som blogger.

Unngå skrivefeil Dette er en viktig ting du burde prøve å unngå så mye som mulig, skrivefeil. En tekst med mange skrivefeil kan være vanskelig og slitsom å lese for mange. En ting til som er viktig, er dialekt. Det er veldig vanskelig for mange å lese dialekt. Heller skriv bokmål eller nynorsk. Det forstår de fleste. Les heller gjennom teksten din noen ganger, før du lagrer og publiserer den.

Ha ofte bilder Bilder er viktig på en blogg. Har du bare en lang tekst, uten bilde/r ser det ganske kjedelig ut, og folk får ikke så stor interresse av å lese det. Legger du ut noen bilder, ser det mye mer spennende ut. Har du ingen bilder du kan bruke, kan du jo bare bruke noen fine nettsider. (www.weheartit.com funker veldig bra).

Ikke rams opp alt du har gjort Jeg synes det er veldig kjedelig å lese en tekst, som det står alt du har gjort den dagen. Plukk heller ut et par ting du synes var gøy eller spennende. Såklart, hvis du har vært i et annet land eller liknende, er det jo mer vanlig å skrive litt mer.

Ikke bruk smiley for ofte En tekst med mange smileyer ( :) :D =) osv..) blir slitsom å lese. Det er greit å ha det innimellom såklart, men hvis du har det ofte, blir det slitsomt å lese. Jeg vet om ganske mange bloggere som bruker smileyer ofte, det er som oftest nye bloggere, synes det blir ganske vanskelig å lese.

Kommenter andres blogger, men ikke reklamer En fin måte og få kommentarer på, er å kommentere andre blogger. men pass på en ting. Ikke reklamer for din egen blogg. Når jeg får kommentarer det feks står "Ja, elsker det! kommentere tilbake? :)" frister det ikke veldig å kommentere tilbake. Man får mer lyst til å kommentere tilbake på helt vanlige kommentarer. Og på mange blogger står det jo fra før: *** - Kommenterer alltid tilbake, eller noe liknende.

Vær aktiv Det er viktig å være aktiv på sin egen blogg. Blogger du 2-3 ganger i uken, blir folk lei, og gidder ikke følge med videre på bloggen. Prøv å blogge en eller fler ganger om dagen, men pass på å ikke blogge for ofte. Da kan det hende man ikke finner på ting å blogge om, noen av inleggene blir kanskje kjedelig også.

Ingenting å blogge om Har du ingenting å blogge om? Fortell om hva du gjør på fritiden din, hva slags musikk du liker, en tv-serie eller film du liker godt. Spørsmålsrunde. Du kan ha "hvem kler kjolen best", du finner masse av dette på google. Du kan ha blogg vs blogg, vurdere blogger, topp 5 bloggliste, hvem liker vell ikke det? Bare bruk fantasien din, så finner du nok på noe!

Overskrift Finn på en spennende overskrift, som passer til det du har skrivd om i inlegget. Jeg vet jeg er veldig dårlig på dette selv, men prøv så godt du kan.

Skriv positivt Å skrive positivt på bloggen din, er viktig. Det er mye bedre å lese en blogg med mange positive ting, enn å lese negativt. Det er også viktig og ikke skrive om personlige ting. Feks "venneproblemer", ikke legg ut dette på bloggen din. Folk kan bli litt usikker på personen som blogger.

Hva synes du om tipsene?

Vært i byen

Hei :-)

I dag på skolen har vi hatt en helg dag med teknologi og design. Egentlig veldig deilig. Har for det meste surra, sitti litt ute og sånt...

Etter skolen dro jeg og Mathilde til byen (Larvik). Daniel og Jostein skulle også til byen, så vi gikk litt sammen med de og. Jeg fikk kjøpt meg en olashorts, sko og litt småting.


Shorts fra BikBok 249,- Tøysko fra Euro Sko 199,-

Hva synes du om innkjøpet?
Hva har du gjort i dag?

Hva vil du ha mer av på bloggen min ?

Heisann :-)

Denna uka er veldig avslappende egentlig. Vi har teknologi og design fram til i morra, og torsdagen er det idrettsdag. Fredagen er det fotball-og volleyballturnering ! Også er det friiiii <33 Gleder meg!

Men, over til overskriften. Hva vil du mer av på bloggen min? Det er veldig fint hvis dere kommer med noen tips, for jeg trenger fler tips til å få bloggen min bedre. Jeg kan ikke love at det blir veldig mye mer av det, men jeg skal hvertfall prøve.

Så, da er det bare å komme med eksempler ! Alt hjelper <3

Ha en fin uke <33

Topp 5 spilleliste

HeiHei :-)

Da kommer min topp 5 spilleliste. Var veldig vanskelig å finne sanger og rekkefølge, men jeg fant ut noe til slutt.

1. B.O.B ft. Hayley Williams - Airplanes2. Iyaz - Solo


3. Italobrothers - Love is on fire

4. Sirius - Fuck up


5. Flo Rida ft. Ne-Yo - Be on you


Hva synes du?
Har du hørt noen av disse sangene før?

Øvelseshelg - Overraskelsesparty - Besøk

HeiHei søte lesere <3

Jeg har hatt en forferdelig travel helg, så nå er jeg nesten utslitt. I helga har vi nemlig hatt øvelseshelg med korpset, siden det er NM til helga. Vi spilte to timer på fredagen, fem 1/2 time i går, og tre timer i dag, så nå er jeg sliten. Om fredagen kom også Mia, søskenbarnet mitt, ho er 7 år, og ho drar i kveld.

I går kveld etter øvelsen, dro jeg til Josephine på overraskelsesparty. Det var meg, Josephine, Line Camilla, Kjersti, Anna, Ingvild og Karoline. Det var veldig koselig! Josephine skal nemlig dra til helga, til Tyskland (der ho kommer fra), så det blir veldig trist.

Snart skal jeg skifte ferdig til bunad, så skal jeg i konfirmasjon til Karianne. Jeg er sykt sliten nå, og frister ikke så agårde akkurat nå, men det blir nok veldig gøy når jeg først kommer meg agårde! Så, kommer jeg vell hjem til kvelden en gang, vet ikke når. Tror ikke det blir så veldig sent, siden jeg er så sliten, men får se.

Jaja, nok om mitt!
Tumblr_l2vuyknsfb1qashrpo1_500_large

Tumblr_l3y0f6ndew1qb8ifio1_500_large

Tumblr_l3y0oryale1qbyyhjo1_500_large
weheartit <3

Hva har du gjort i helga?

Akkurat nå

HeiHei :-)

Akkurat nå sitter jeg og leser til prøve. Veldig gøy må jeg si! Vi har nemlig samfunnsfag-prøve i morra, jippi! Kan nesten kalle dette en prøve-uke.
Tirsdag: Heldags mattetentamen
Torsdag: Rle og Spansk-prøve
Fredag: Samfunnsfag-prøve, Engelsk-framføring, Naturfag-innlevering.

Så, masse prøver og sånt... men nå er det bare i morra igjen, så er det helg, og en fantastisk uke, kan man egentlig si! For vi skal ha Teknologi og Design, nesten som Kunst & Håndverk, også skal vi ha aktivitetsdag, og litt sånn. Så blir digg når skolen er ferdig i morra (a)!

Tumblr_l3t4mzolio1qcnd5go1_400_large

Tumblr_kxb5ftp9gb1qa29cno1_400_large

Hva gjør du akkurat nå? Forresten, noen som vet om noe bra musikk?

Bilder fra konfirmasjon

HeiHei :-)

Som jeg lovte, jeg skulle legge ut bilder fra konfirmasjonen min. egentlig i går, men det gikk ikke å laste opp bilder (?)! Aner ikke hvorfor, men... da kommer de nå !


far, mor, tonje, pappa, mamma, meg, bestemor og bestefar.

Solveig, Onkel Johnny, meg og Tante Geirid! Fadderne mine :-)

Ole Henrik og Mia <3 Søteste <33

Solveig, bestemor, bestefar, pappa, onkel håkon, far, kjell og tonje !

Tonje (søster) og meg

Mia og tante Ann-Kathrin :-)

Tonje, Kristine, Tante Geirid, mor og Tante Mariann

Mia og Synne Marie <3 De er så herlige <3meg med bunaden. Har forresten østtelemarksbunad. Kommer fra Vestfold, men nesten hele familien min er fra telemark, så det er ikke så rart jeg har sånn bunad :-) Kunne velge selv også da :)

Og til slutt, korta og gavene! Fikk masse penger, smykker, sølv, kakespade, minnebok...

Nå har mamma bestilt bankkort til meg! Gleder meg til å få det :-)

Hva synes du om bildene?

Konfirmasjon

HeiHei :-)

I dag har jeg hatt konfirmasjon! Har vært en kjempefin dag. Fått masse penger, smykker og sånt, så jeg er fornøyd! Har vært veldig fint vær i dag, egentlig, så heldig med det. Og veldig god mat. Jeg er glad det ikke er konfirmasjon en gang i måneden, for man blir ganske mett av hovedrett, dessert og kaker. Jeg hadde Kalkunfillett og poteter med grønnsaker og waldorfsalat til hovedrett. Dessert var fruktsalat med yoghurtkrem også var det 6-7 forskjellige kaker ellerno. Dere kan få se bilde av de lenger ned.

Har tatt ganske mange bilder. Nesten 300 tror jeg, eller jeg har ikke tatt alle da, siden det er Tonje (søstra mi) sitt kamera.

Det tar så lang tid å laste opp bildene, så jeg tar det i morgen. tar sikkert 5-10 minutter på et bilde, og jeg er så trøtt nå, så det får vente. Men lover å legge de ut i morgen !

Gjort i dag?

Klar til konfirmasjon

Hallo <3

Nå er jeg endelig helt ferdig med ting til konfirmasjonen i morra. Pynta bordene, hjulpet Tonje (storesøstra mi) med dekorasjoner, og litt sånt! Så, nå må jeg bare finne fram bunaden, så er jeg klar!

Jeg tror vi blir 21 stykker. + 2 som hjelper til på kjøkkenet. Så jeg synes det blir akkurat passe mange, egentlig !


Bordet. Har ikke satt på blomstene enda, men det kommer... Forresten, jeg som har dekt på alt, så jeg har faktisk gjort noe selv også!

Her er det med blomster, som Tonje og jeg har laget. Mest Tonje, kan du si. Ho går jo på blomsterdekoratør, så ho har jo lært masse der.

Den ene dekorasjonen!

Og en til... men den har Tonje lagd da !

Hva synes du om bordet og dekorasjonene osv.. til konfirmasjonen?

I like

HeiHei :-)

Sjekka akkurat værmeldinga for Svarstad i morgen. Da har jeg nemlig konfirmasjon, og gjett hvordan været blir? Sol, sol, sol, sol... og nesten ikke noe vind! Det blir digg! Får bare håpe det ikke blir alt for varmt i morgen, da. Men, såklart, deilig med sol og sånt da!

Det blir hvertfall fint vær, og ganske vindstille, og vaaarmt! Og 0 regn. I like it!

Har du hatt konfirmasjon i år, eller skal ha?

Langhelg

HeiHei :-)

Nå har jeg nesten akkurat vokna, og er trøtt. Vi har fri i dag, siden vi var på overnattingstur i går og onsdagen. Kjempedeilig å være hjemme!
Men, jeg var kanskje ikke veldig heldig da mamma hadde skrivd en lapp til meg: "Kan du støvsuge huset og vaske rommet ditt i dag". Jippi!
Men, jeg har jo konfirmasjon til søndagen, så må jo gjøre noe også. Har forresten fått en del kort allerede, og jeg skal klare å vente til søndagen med og åpne de. Kanskje det blir lørdagen.

Tumblr_l3ac5q3kuc1qb1kaao1_500_large

For_you___my_love_by_tomatokisses_large

Tumblr_l3abvb2fro1qb1kaao1_500_large
weheartit ♥

Hva skal du i helga?

Tur til Svartangen

HeiHei :-)

I går gikk klassen vår fra dælelva og opp pinås (en topp), og ned igjen. Så gikk vi innom trollfoss og opp til Svartangen. Det var veldig langt å gå, og tror egentlig alle sammen var slitne når vi kom opp dit halv 3 ca. Så vi gikk vell i nesten seks timer + at vi stoppa ved fossen en stund.

Når vi kom på Svartangen gjorde vi masse forskjellig gøy. Spilte volleyball, natursti, boksen går (når det var mørkt), quiz, grilla og masse annet. Vi sov over der i telt, jeg sov i samme telt som Jannicke, Mathilde og Karianne <3

I dag gikk vi i 9-tida, tilbake til skolen. Så vi var vell der litt før to. Var veldig deilig å komme hjem etter en lang slitsom tur. Med masse, masse gåing hvertfall.

Det beste er at vi får avspasering i morra da! Så, det blir langhelg <3


Mathilde og Jannicke <3

Rikke <3

Susanne og JannickeDaniel, Steven, Kristin, Lars Andreas, Asmir, Thomas, Jostein og Nikolai

En ekkel frosk vi så i veikanten på kvelden.

Et sted vi satt og spiste på vei til skolen.

Pleier dere å dra på overnattingsturer med klassen?

Rappelering - Tur

HeiHei :-)

I dag hadde vi gym i 2 timer på skolen, og klassen vår var nede ved brua og rappelerte. Det var sykt gøy! Har ikke gjort så mye annet spennende egentlig.

I morgen skal vi på tur til Svartangen med klassen. Vi skal først gå opp på en topp, og så til Svartangen, så det blir en laaang tur... men når vi kommer fram blir det nok gøy! Vi skal sove der i telt også, så det blir koselig. Skal såklart ta mange bilder, så dere får se litt hva vi har gjort også.
På torsdagen skal vi gå tilbake til skolen igjen, også får vi heeelg! For vi får avspasering på fredagen. Digg!

Derfor blir det 0 blogging i morra, pga. tur. Men dere får ha en fin dag i morra <3

Camera_girls-82b56804086ccfd6ae5f8ac68bc0b110_h_large

20080328090107

Tumblr_l2lwbiheqx1qacr0zo1_500_large

23852_413592493697_781503697_5196620_5541917_n_large

Hva har du gjort i dag?
hits