juni 2011

summer inspiration

Chloe Sevigny For Opening Ceremony Shoes, Givenchy Bag, Zara Blazer, Celine Sunnies

Romwe Blue Blouse From Www.Romwe.Com, Vintage Ruffled Lolita Shorts From Squaresville, Lace Socks From Icing, Qupid Mary Jane Clogs From Www.Lulus.Com, Betsey Johnson Pastel Fringe Bag

Oversize Clutch From Http://Www.Melba.Se/Index.Php?Page=Shop.Product Details&Flypage=Flypage Flash.Tpl&Product Id=3924&Category Id=38&Option=Com Virtuemart&Itemid=68, Jessica Simpson Dany Heels, Bohemian Luxury Cocktail Ring, Disney Couture Key Cuff From

Bag From Bags, Jesus On My Necklace From Asu Jewelry, Converse High Top From Planet Sports

Necklace From Http://Lookbookstore.Com/, H&M Crochet Shorts

1371505_dsc_1788_
lookbook.nu

Hva synes dere?
Hvilket antrekk likte dere best? 

rain...


_privat     |     tatt i danmark....

Nå er jeg hjemme fra en ikke så veldig lang gåtur med søstra mi. Her er det overskya og regn, men nå ser det faktisk ut til at sola har tenkt til å trenge seg igjennom skyene - så får håpe på det beste!

Hva skal dere i dag?
Hvordan er været hos dere? 

bestilt klær!

Nå har jeg bestilt noen klær på nelly.com - var 50%!

Nr.1   |   299,-   |   Finner du HER              Nr.2   |   169,-   |   Finner du HER

 


Nr.1   |   99,-   |   Finner du HER                       Nr.2   |   98,-   |   Finner du HER

Hva synes dere?


sun!

Tumblr_lngwrv0z8n1qf28ogo1_500_large

Tumblr_lninilsbf71qaxfgko1_500_large

Tumblr_lf58d613zb1qg3m31o1_500_large

Nå skal jeg ut i sola og slappe av litt! Deilig med sol♥

Hva skjer hos dere? 

nelly.com - 50% rabatt!

På nelly.com er det mer enn 50% på tusenvis av varer. Det er utrolig mye fint der, verdt å sjekke ut!

Koden for å få rabatt er: SUMMERSALE

Trykk på banneren under for å komme rett til sommersalget: 

my summer...

Det har jo allerede gått en uke av sommerferien, men er fortsatt mange uker igjen, så tenkte jeg kanskje kunne dele planene mine med dere!

> Musikkurs

Tumblr_lbcajkihg41qd0mj6o1_500_large

Tumblr_ljwfs71hm61qg0oflo1_500_large

18-24. Juli drar jeg på musikkurs i Kvitseid for 4.år på rad, hvor mange ungdommer fra sør/øst norge samles.


> Splæshcamp 

Tumblr_lnguxzdm3o1ql5b95o1_500_large

Tumblr_lngthbyvkw1qd8f1ro1_500_large

1-6.August drar jeg til trommøya utenfor Arendal på splæshcamp. Det er en camp hvor fler hundre ungdommer drar på ulike kurs, som man kan melde seg på. film, revy, teatersminke, pop & rock, hip hop, friluftsliv, teatersport, skateboard, musikal + noen fler. Så det går for det meste i teater & film + noen fler ting.


> Italia

Favim.com-3621_large

5809006661_58d9dd0afc_z_large

9-13.August skal jeg, mamma og tonje (søstra mi) til pescara i italia! Skal bli deilig med sol, strand, shopping, bade ++ ♥


>Jobbe

Tumblr_lngszn7dav1qai4jho1_500_large

Tumblr_lkgypfmy821qg3m31o1_500_large
vet bildene ikke hadde noe med jobb å gjøre, men...

Skal jobbe litt i sommer og, alltid kjekt med litt penger på kontoen♥


> Være med venner og nyte sommeren♥

Tumblr_lmxoztqc8y1ql5500o1_500_large

Tumblr_lk39blbetr1qj96uno1_500_large

Tumblr_lncs7lvji11qm0xyyo1_500_large

Det var planene mine for sommerferien ♥ Hva er deres planer?

flower....


_privat

I dag har jeg og Tonje passa søkenbarna våre, Synne Marie og Ole Henrik, så det har vært full fart i noen timer nå, men bare koselig det. Sett på tv og film, siden det bare har vært grått og trist vær.

Hva har dere gjort i dag?

weheartit!

Nå har jeg fått lagd meg weheartit bruker, eller har egentlig hatt det en stund, men har fått lagt til mange bilder i kveld. Så bare trykk på bildet, hvis dere vil følge meg der.Men nå er det sengetid!

Har dere weheartit bruker?

beach!


_privat...    bildet er ikke fra i dag.

I dag er det sol og fint vær, noe som er utrolig deilig! Får bare håpe det varer hele dagen♥ så jeg får litt brunfarge på kroppen, noe som sikkert ikke kommer til å skje, menmen..


Hvordan er været hos dere?
Hva er deres planer for dagen?

water...


_privat...

God kveld! For ikke så altfor lenge siden kom jeg hjem fra jobb, som utrolig nok var gøy! Når jeg har jobba der litt lengre, blir jeg vell sikkert litt lei, men det overlever jeg nok. Må nesten tjene litt penger til språkreisen, og jeg skal i tillegg ha mopedlappen, så...

Hva synes dere om bildet?
Hva har dere gjort i dag?

Da var språkreisen bestilt!I går kveld ringte mamma til EF for å melde meg på språkreise til Malta, St.Julians, neste sommer. Vet stedet jeg skal er veldig populært, så jeg tenkte at jeg like godt kunne bestille, selvom sikkert ikke mange har bestilt enda! Så om nøyaktig et år og 2 dager drar jeg på språkreise, og jeg gleder meg allerede! Men har jo mye mer og glede meg til før den tid.

Og nå, siden jeg har bestilt, kommer jeg sikkert til å blogge litt om det utover høsten osv... men vil dere at jeg skal blogge om språkreisen her, eller vil dere jeg skal lage en egen språkreiseblogg? Så kan de som faktisk vil lese om språkreisen, lese... Kommer jo sikkert til å blogge litt om det her, selvom.

Fler som skal/har vært på språkreise?

Follow my blog with Bloglovin

vinn H&M gavekort til 1500kr!http://irlins.blogg.no kan du vinne et gavekort fra H&M, meld deg på du og!

italia!

Nå har mamma akkurat bestilt flytur til Pescara i Italia 9-13. August, gleder meg allerede! Vi har ikke bestilt hotell eller slikt enda, men det gjør vi nok så snart vi finner et passende.


Noen som har vært der?
Hva skal dere i sommer?

Danmarkstur - Dag 3 og 4!

Da kommer de to siste dagene av Danmarksturen.

Dag 3 var vi først i Aalborg og marsjerte rundt i gatene, og på slutten møtte vi 9 korpsene hverandre på et torg, siden vi hadde marsjert forskjellige steder. Etter vi hadde marsjert tilbake igjen, dro vi i Aalborg zoo, og kikka på mange søte dyr!


Etter 2-3 timer i dyreparken, dro vi på sirkus dannebrog! Der var det premieutdeling, vi hadde bare vært med på gatemarsj, hvor vi kom på 3.plass - sykt gøy! Etterpå kikka vi på sirkus, og de var sinnsykt flinke!
også må jeg ikke glemme kjekkasen til meg og susanne da ♥ :
Siste dagen tok vi buss til båten, og satt i flysetene på båtturen hjemover! Kjempefin tur !

Hva synes dere om bildene?

photography...


_privat...

I dag har jeg vært på jobb i 7 timer, har vært ganske morsomt egentlig! Alltid noen artige skruer som stikker innom gatekjøkkenet og bestiller mat, så da blir det jo litt morsommere for meg å stå i kassa, og. Rett etter jeg var ferdig på jobb kom mamma, så dro vi rett til bestemor og bestefar, hvor tante, onkel og mia var. Så der spiste vi middag og spilte krokkert (aner ikke hvordan man skriver det?), så nå skal jeg legge meg for å sove ♥

Hva har dere gjort i dag?
Hva synes dere om bildet?

Danmarkstur - Dag 2!

Neste dag marsjerte vi bort på torget i Blokhus hvor vi var, og spilte noen sanger, før vi dro til leilighetene igjen. Der var vi ganske lenge, så vi gikk bort i byen en tur for å kikke i butikker, og jeg fant en kjole som så sykt fin ut, men neida... kjempestygg på!

Senere dro vi på action house, hvor det var bowling, go-cart og fullt av spille-ting.

På kvelden dro vi ned på stranda og tok bilder:

Og på kvelden koste vi oss med is og godteri!Hva synes dere om bildene?
Hva skal dere i dag?

Danmarkstur - Dag 1!

HeiHei!

Da er jeg endelig hjemme fra jobb, så tenkte jeg kunne legge ut bilder fra dag 1 i Danmark med korpset.

Vi tok båten fra Larvik klokka 8, hvor vi var på frokostbuffét og spiste masse god mat!


marie fikk ei ny bestevenn på båten!

og vi måtte såklart ta en tur innom taxfree'en !etter vi kom fram med båten og kjørte buss i en time, kom vi til fårup sommerland, hvor vi var resten av dagen!


etter vi var i fårup, skulle vi ta bussen til leilighetene våre, så de vi skulle ta buss med hadde kjørt fra oss, så vi måtte vente i en time på ny buss. Men så musikalske som vi er, lagde vi heller en sang + dans.

Da vi kom tilbake igjen, dro vi store jentene, jeg, marie, kristin og susanne på pizza restaurant og kosa oss.Hva synes dere om bildene?

i dag...


lånte et bilde av marie (http://svarstadsnupp.blogg.no) fra danmarksturen...

Om nesten en time drar jeg på jobb. For dere som lurer så jobber jeg på et gatekjøkken... Skal jobbe 7 timer i dag, så er ikke hjemme før 8, så bildene fra dag 1 i Danmark kommer i kveld! Har tatt så sinnsykt mange bilder, så tror jeg deler det opp i 3 deler.

Hva skal dere i dag?

I'm home!

God kveld alle sammen! Da er jeg hjemme i Norge igjen, og har hatt det supert i Danmark med korpset. Bilder +++ kommer i morgen, har pc'en og usb-kabelen til kamera hos pappa, og gidder ikke gå opp å hente det nå. Kan jo si såpass at vi kom på 3.plass i gatemarsjering, så er utrolig glad! Og vi har vært på sirkus, sommerland, dyrepark, stranda, action house +++!

File:Tigerunger-Aalborg Zoo.JPG
// google....

Hva har dere gjort i det siste?

innkjøp og danmark...

HeiHei!

Litt sent innlegg om innkjøp, men har vært i byen tre ganger de to siste ukene. Mandag og fredag forrige uke, og jeg var der om onsdagen. Så tenkte dere skulle få se innkjøpene:


cubus...


bikbok...


cubus...


cubus...I morgen tidlig (eller i dag) drar jeg til Danmark, og blir til tirsdagen, som betyr ingen blogging fram til da.

Har dere noen planer for de neste dagene?

avslutning..

I går hadde vi 10.klasse avslutning, noe som var utrolig trist! Tror ingen av jentene holdt seg unna gråten, så det blei en tårefull kveld, kan man si.


Var en kjempefin avslutning hvertfall! Tenk at jeg har gått i klasse med de samme folka i 10 år, og nå skal vi gå ut hvert til vårt. Utrolig rart å tenke på, men det blir vell spennende og. Det jeg vet er at jeg hvertfall er utrolig glad i alle sammen og kommer til å savne alle de 27 klassekameratene + lærerne såklart!

Har dere hatt avslutning?

aktivitetsdag...

I dag på skolen har vi bare rydda og hatt aktivitetsdag. Istede for å skrive masse, så legger jeg heller ut noen bilder!

og til slutt: tusen takk for at du tok bilder for meg, Jørgen!


Har dere hatt aktivitetsdag i dag?
Hva synes dere om bildene?

første dag på jobb...

HeiHei!

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra første jobbdag. Har blitt lært opp til å stå i kassa, og han jeg jobba med prøvde å lære meg å lage softis, men jeg lover dere - det er vanskligere enn det ser ut til! Ligger sikkert over 20 softis i vasken der ennå... Midt i jobbinga kom det sikkert 25 folk på motorsykkel som skulle ha mat +++, så jeg sto alene i kassa, for han måtte jo lage maten, men gikk heldigvis greit! Så en ganske grei, men morsom første jobbdag!

B219995952_large

1032153-8-1308078021439-n800_large

Tidligere i dag var jeg hos regissen, og der var jeg i sikkert tre timer, men gjett hva? Jeg har tatt av reguleringa! Er overlykkelig.

Hva har dere gjort i dag?

today...

Tumblr_lmnjzfezpw1qkj13fo1_500_large

Beach-fashion-girl-photography-pretty-sunny-favim.com-59496_large
weheartit... har virkelig ikke noe inspirasjon til bilder for tiden...

Da hadde jeg endelig litt tid til å blogge. Har vært i tusenfryd i hele dag, og har kosa meg masse ♥ Tatt masse av berg-og dalbaner og karuseller +++ Hvertfall hatt en super dag! Vi var hjemme med bussen i Svarstad litt før seks, og da var det hjem og slappe av i en halvtime før jeg gikk ned på musikken. Så nå har jeg sovi litt, men får vell være litt våken hvis jeg skal sovne til kvelden og. Tok dessverre ikke med kamera til tusenfryd, blir så mye å drasse på, så har ingen bilder...

Hva har dere gjort i dag?

tomorrow...1058942-12-1307904763276-n800_large

1237243852zgmjk4u_large
// google og weheartit...

I morgen skal jeg på tusenfryd med klassen. Vi tar bussen fra skolen, og skal være der i hele morgen. Gleder meg sykt, I ♥ berg- og dalbaner & karuseller! Skal bli deilig å gjøre noe annet med klassen, enn å bare sitte i klasserommet og ha kjedelige timer... 

Liker dere karuseller og berg- og dalbaner?

soon...

Tumblr_lmf7fhp6ep1qb72iwo1_500_large

Tumblr_lmq0feqy411qaax1mo1_500_large

2964976801_1_5_hbxek8d4_large

Tumblr_llif50s89j1qdu4dpo1_500_large

Summer-flowers-wallpapers_23571_1024x768_large
// weheartit...

Snaaart er det sommerferie, fysøren som jeg gleder meg! Bare to skoledager igjen på onsdag og torsdag, så er jeg ferdig med ungdomsskolen. Så er det 8 uker med sol, bade, jobb, musikkurs, splæshcamp, venner ♥ +++

Noen som gleder seg til sommerferien?
Har dere noen planer for ferien?

språkreise...

HeiHei!

Da er jeg hjemme fra hytta igjen, har hatt det ganske koselig.
Men, jo... Jeg skulle jo egentlig på språkreise til California neste sommer, men fikk ikke lov å dra dit likevell, så jeg har tenkt litt nå, så jeg har bestemt meg for å dra på språkreise til Malta i stede. Har lest og kikka mye på nettet, og er sikker på at det blir like bra der! Og det er jo mye billigere og, så jeg bestiller vell sikkert innen et par uker. Seee, så fint:


// google

Noen som har vært eller skal på språkreise?

hytta...


_privat...

Nå har jeg nesten akkurat vært på jobb, deilig å være ferdig for helga. Snart skal jeg og mamma opp på hytta med bestemor og bestefar, så blir sikkert koselig det! Får se om jeg tar med pc'en opp på hytta eller ikke...

Hva skal dere i helga?

outfits...

Shopakira.Com String Dress, 'Wilma' Senso Boots From Prettypennies.Com, Twelfth St. Cynthia Vincent White Moto Jacket From Twelfth St. Cynthia Vincent

Transfer By Me Chanel Top, Romwe Tassel Cardigan From Www.Romwe.Com, Vintage Shirt

1326416__

Acne Dress, Zara Star Blazer, Celine Sunglasses

1325451_lookbook89_-_copy_-_copy_-_copy_2_
// lookbook.nu ¢¾

Hva synes dere?
Hva likte dere best?

just a dream...


Sam Tsui & Christina Grimmie - Just A Dream

Love this song.. kan godt hende den er gammel, men den er fortsatt fin! Mye finere enn orginalen! Snart kommer det folk hit, for søstra mi har bursdag. Så det blir koselig! ♥

Hva synes dere om sangen?

summer soon...


_ weheartit...

Sommerferieeeee
er det eneste som kommer opp i hodet mitt nå. Det er ikke bokstavelig talt ferie enda, men vi har fri i morra, siden vi skal på tusenfryd til tirsdagen med klassen. Og da er det bare onsdag + torsdag igjen, hvor vi egentlig ikke skal gjøre noe.

Vi hadde muntlig eksamen i dag, jeg var siste som var oppe (i matte) og jeg fikk 6'er - er overlykkelig nå!

Hva har dere gjort i dag?

jeg kommer til å dø!


Nå sitter jeg hjemme, og gruer meg som asdhgashasgdaherwbhewr til eksamen! Jeg er sistemann i mattegruppa, så jeg har ikke før 14:20, så jeg må vente lenge, kan man si = mer tid til å grue seg! Men jeg får bare prøve å roe meg litt ned, øve et par ganger, så går det nok bra.

Fler som har eksamen i dag?

frog...


_privat...

Siden jeg kom hjem fra skolen i dag har jeg øvd, øvd og øvd enda mer til matte muntlig eksamen i morra. Blei ferdig for ganske lenge siden, men føler fortsatt at jeg ikke er klar. Jeg er den aller siste som kommer opp i morra (14:20) - så tenker jeg står opp ganske tidlig, så jeg kan øve lenge i morra. ønske meg lykke til? (a)

Hva gjør dere?

håper dere skjønner jeg ikke kan blogge så veldig mye nå, pga. eksamen...

overlykkelig...


_privat...

Hei!

I dag kom vi opp i muntlig eksamen, og jeg kom opp i .................................... MATTE! Ble sinnnsykt glad. De to første gruppene kom opp i engelsk og norsk, så ble så sinnsykt glad når rektor sa vi kom opp i matte. Var det jeg kom opp i på prøvemuntlig og. Da trakk jeg oppgava vi arrangerer klassetur, og denne gangen ble det reise utenfor Norge. Så jeg kan faktisk bruke veldig mye av det samme, skal bare legge på litt vanskligere oppgaver.

Jeg og Nicole sitter på skolen enda, for å komme litt lengre med eksamen. Og helt ærlig så er jeg nesten ferdig, skummelt - vi har bare hatt i dag. Men er deilig å ikke ha så mye igjen, så får jeg øvd litt mer.

Har dere kommet opp i eksamen?
Hva gjør dere?

bytur..


_ weheartit...

I dag har jeg vært i byen med Mathilde. Har fått shoppa litt, har laderen til kamera hos pappa, så får se om jeg får henta den i morra. I morgen kommer vi opp i muntlig eksamen, så håper virkelig jeg kommer opp i matte (kom opp i det på prøvemuntlig...). Blir nok fornøyd, bare det ikke blir spansk, naturfag eller engelsk.

Hva har dere gjort i dag?

her overskrifta skal være?


_privat...

sorry, ble visst ingen blogging i går. Var i familiebursdag til søskenbarnet mitt, som ble 15 år. Var veldig koselig, vi grilla koteletter og spiste sjokoladekake og is med jordbær. I går fikk jeg melding om at jeg får jobb på spiseriet. Ikke bare sommerjobb, men til høsten osv... og, så det skal bli deilig å tjene litt mer penger! Trenger jo litt, siden jeg skal på språkreise neste sommer.

Hva har dere gjort i helga?

great day :-)

God kveld - eller natt, kan jeg vell si.

Det ble visst ikke bytur i dag likevell, siden det var så varmt og fint vær i dag. Så jeg, Rikke og Marte fant ut at vi heller ville dra et sted å bade og sole oss, så i dag ble årets første bad. Så da var vi der i noen timer, før vi dro til Marte litt. Senere så vi på Rikke spille fotballkamp, også dro vi til Rikke på kvelden - og jeg kom nesten akkurat hjem. Hatt en utrolig koselig dag, med to herlige jenter! ♥Hva har dere gjort i dag?
Hva synes dere om bildene?

congratulation...


// google...

Da var paradise hotel over for i år, sinnsykt nervepirrende finale, spør du meg! Men synes Niklas og Madelen fortjente å vinne, de har jo vært snille mot alle og slikt gjennom hele sesongen. Jeg håpet jo at Nora og Micke skulle vinne (men de røk ut før finalen), så var glad det ble Niklas og Madelen i stede!

Hva synes dere om at Niklas og Madelen vant paradise hotel 2011?

kristi himmelfartsdag


_ privat...

I dag er det kristi himmelfartsdag - deilig med fri... Har innbilt meg at det er lørdag, men det er jo hele to dager til. Jeg har egentlig aldri vært noen ekspert på hva pinse, kristi himmelfartsdag og sånt er, så i dag har jeg vært flink å slå opp på wikipedia hva det er for noe. Aner ikke hva jeg skal bruke dagen til, men får vell rydde litt på rommet mitt, og kanskje gå ut en tur(?).

Hva skal dere i dag?

future...

Jeg er en person som tenker utrolig mye. Egentlig på alt mulig - hvordan jeg har det, hvordan verden ville vært uten venner, hvordan videregående blir, hva jeg vil senere i livet, hva jeg vil utdanne meg som, alle feilene jeg gjør, hva jeg burde ha gjort annereldes, ja - rett og slett alt! Jeg har fått bekrefta før at jeg ikke burde tenke så mye, og jeg vet  ting antakeligvis ville vært mye enklere om jeg ikke hadde gjort det, men det er slik jeg er, og jeg klarer ikke å gjøre noe med det - og ja.. jeg har prøvd!

Over til det jeg egentlig skulle snakke om. Hvordan jeg tror de 5 neste årene mine kommer til å være. Dette er også noe jeg tenker mye på, men jeg vet jo ingen ting før jeg faktisk er der.


Noe jeg hvertfall vet jeg skal, er å starte på medier & kommunikasjon på videregående til høsten (hvis jeg kommer inn, mer enn dobbelt så mange søkere enn plasser..)

Neste sommer (2012) har jeg tenkt meg på språkreise til USA - så det blir sikkert 4 supre uker.


Etter tre år på medier & kommunikasjon, er jeg ikke helt sikker på hva jeg vil, ettersom jeg ikke aner hva jeg vil bli. Jeg har tenkt litt på å kanskje dra et år til utlandet - til Australia eller Costa Rica, kanskje... Er utrolig glad i å reise og oppleve nye ting, så da passer jo det godt.
bilder er tatt fra google...


Mer har jeg vell ikke akkurat tenkt på, men det kommer jo etterhvert. Men nå fikk dere hvertfall sett litt hva jeg har lyst til videre.


Hva har dere lyst til å gjøre de neste årene?

cupcake...


_ privat

Da er det utrolig nok helg. Etter en og en halv dag på skolen denna uka (vært syk), ikke værst. I dag på skolen har vi egentlig ikke gjort så mye. Vi har gjort ferdig bilene vi har holdt på med, og vi hadde 4 konkurranser på slutten, hvor gruppa mi vant med bilen for finest design og raskest.

Vi tok også sprøyte i dag. Selve sprøyta gikk greit, men jeg var sykt kvalm og svimmel etterpå, så jeg var 0,000000000000001 % unna å svime av. Men det gikk heldigvis greit når helsesøstra kom og de herlige vennene mine fant fram litt vann og mat til meg. Så jeg lever altså enda...

Hva har dere gjort i dag?
Hva synes dere om bildet?

hits