juni 2012

Språkreise til Malta - Dag 2!

HeiHei! Torsdagen var vi på Beach Cluben som jeg fortalte i forrige innlegg. Vi bada, og kosa oss masse! Det er utrolig mange hyggelige folk, og alle er pratsomme!Etter noen få timer der, skulle vi reise på skolen. Vi på rommet hadde det utrolig travelt for vi måtte spise osv... så resten av gruppa hadde såklart gått - og vi visste jo ikke hvor skolen var. Til slutt kom noen fler fra dykkerkurs + lederen vår, så vi fikk tatt taxi dit. Det som skjedde på skolen var vel egentlig at vi ble delt i grupper, og siden vi kom sist - blei vi 6 norske plassert med noen tyske, men det gjorde jo ingenting - får snakka mer engelsk da hvertfall!Her er litt av "klassen" og læreren vi fikk. Vi tok en ganske enkel gramatikktest. Læreren leste opp en tekst hvor vi skulle svare på noen spørsmål, og etterpå skulle vi sette inn riktig i ord i setninger. Satser på det gikk greit, så til mandagen blir vi delt i de ordentlige klassene våre! Vi blei også delt i noen små grupper hvor vi fikk noen små morsomme oppgaver som vi såklart måtte gjøre på engelsk.

Vi norske får utdelt sekker;


Meg og Marie!

Etter skolen var det klart for å gå den lange veien tilbake til resortet, tok en halvtime ellerno - så tror vi kjøper busskort til uka. Som mange kanskje veit så var det fotballkamp om torsdagen, så ute i gatene var det liv! Storskjermer ute i gatene og inne på alle klubbene. Jeg + noen fler dro ut for å se på kamp på en klubb med en EF leder. Tok årevis å finne et sted det var ledige sitteplasser, men gikk til slutt! Kan vel nesten si det var litt morsomt å se fotballkamp med så mye liv, aldri opplevd før!


Linda, Marte, meg, Tonje, Harald, Hege og Trude!

I hele morgen har vi fri - så da skal jeg blogge fra gårsdagen + idag, får se hva jeg får tid til! Mulig innleggene ikke blir så bra, men har kjøpt 1 time internett, noe som egentlig er altfor lite når jeg skal legge inn bilder, redigere + blogge!

Snakkes ♥ Nå er det forresten Mr. and Miss. EF - så blir spennende!

Sorry for litt lite bilder fra denne dagen, men har en haug av bilder fra gårsdagen + idag til dere!

Språkreise til Malta - Dag 1!

HeiHei! Da har vi kommet oss ned på Beach Cluben  etter litt frokost og stress. Rakk dessverre ikke blogge noe igår, så da blir det oppdatering i dag.

I går tok vi flyet til Malta fra Gardermoen klokka 6, og da ventet en 4-timers spennende flytur. Jeg kjenner jo heldigvis noen som reiser, så var 0 problem å komme til flyplassen. Det blei mye stress der, men til slutt kom vi oss på flyet. Jeg ble plassert med disse to koselige skapningene;Etter flyturen var det bare å hente bagasjen, før vi blei kjørt til resortet vårt. Folkene som kjører minibusser osv... her nede er helt gale! Kan vi bli kjørt på når som helst, jo.. Det blei en ganske lang ventestund før vi fikk informasjon og regler. Deretter blei vi tildelt rom vi kunne velge selv, så romkameratene mine ble Gina, Maren og Marie - kjempekoselige ♥

Her er forresten utsikten fra rommet vårt;


Rommene her nede er utrolig varme, og vi klarte ikke før på kvelden å få det bittelitt kjølig - så vi slapp å gå inn på rommet uten å svette ihjel. De var ikke akkurat like fine som forventet, men tiden her nede skal ikke tilbringes der, så det går nok greit! Skal få tatt bilde av de etterhvert.Etter rommene var utdelt, fikk vi fritid - så vi gikk en liten rundtur ved hotellet og kikka i butikker - og se hvor ting var. Vi gikk ned på stranda som var stappfull, så fikk vi bada og sola oss! Klarte selvfølgelig å bli solbrent i trynet, men ikke noe uvandt akkurat. På stranda møtte vi på flere koselige nordmenn - og speida etter kjekke italienere såklart!Etter mange timer ute i vannet gikk vi opp til resortet igjen for å dusje og stelle oss før vi gikk ut og spiste middag. Vi fikk pasta, chips og litt diverse, så middagen her er helt grei! På kvelden fikk vi omvisning rundt i hele byen, og takk gud for at det var litt kjøligere da. For det er rett og slett umulig å gå ute uten å bli varm! Vi blei også vist til et shoppingsenter, så dit må vi nok ta turen en dag.

Første dagen i Malta var fantastisk! Lederne var kanskje litt usikre og det blei mye ventetid - men dagen blei bra! Jeg kan egentlig ikke skjønne at det kun har gått 1 dag - for det føles ut som 1 uke. Gleder meg til å tilbringe 20 dager til her nede ♥Nå sitter vi i lounen og blogger, siden det er gratis internett! Må såklart få med litt på facebook osv...Malta, here I come!

God kveld ♥ Har vært på jobb i hele dag, og nå gleder jeg meg som en liten unge til jeg reiser til Malta. Pappa kjører meg rundt halv 2 i natt til Gardermoen, hvor jeg vil møte resten av folkene jeg reiser med! Heldigvis har jeg møtt noen av de, så gruer meg ikke så veldig til jeg kommer dit faktisk. Er også ganske sikker på at folk som reiser på språkreise er imøtekommede - så blir nok ikke noe problem. Jeg var ferdig med pakkinga i går, så er ganske sikker på jeg har husket alt.Jeg kjenner jeg har fått litt reisernerver, men er vel det at jeg skal være 3 uker uten familie og venner - men jeg er jo en av de eldste som reiser, så tenker det går greit! Men jeg gleder meg enormt til å bli kjent med mange nye mennesker fra hele verden, oppleve et nytt land, dra på mange fin utflukter, sole seg på stranda, bli tryggere i engelsk og rett og slett ha det fantastisk gøy. Kameraet er med i håndbagasjen, så bilder blir det masse av! Skal ikke love noe blogging allerede i morgen, for jeg aner ikke hvordan det er med internett på hotellet osv... Men det finner jeg nok fort ut av.

Ønske meg god tur? 

st. hans feiring +++God kveld! De siste dagene har tiden flydd utrolig fort, og jeg bare smiler over at det er sommerferie og mye moro! På St. hans-aften var jeg på fjøsfest hos Espen hvor vi var samlet en gjeng med for det meste kjente folk. Det blei en lang natt, siden jeg ikke var hjemme før over fem - og siden jeg, Ida, Jørgen, Silje og Henriette skravla litt før vi la oss for å sove, tok det litt ekstra tid og.

I dag har jeg egentlig hatt besøk hele dagen. Overnattingsgjestene dro etterhvert, men litt etter kom Kjersti og Marte en tur - vi kjøpte oss lunsj på snæx'n, og kjørte litt rundt. Etterhvert kom Rikke også, så har hatt en super dag ♥

Feiret dere St. hans-aften?
Hva har dere gjort i dag? 

Sorry for litt dårlig med oppdateringer og bilder for tiden, men orker ikke ta med kameraet overalt.. Snart blir det blogging fra Malta, og der skal jeg love MASSE bilder ♥

Noen som kunne sendt meg spotify-lister?? Trenger musikk til Malta ♥ 

Språkreisen min!

Føler det blir utrolig mye snakk om språkreisen min for tiden, men nå er det faktisk under 4 dager til jeg reiser - så håper dere tåler et innlegg til ♥ Tenkte egentlig å fortelle litt generell fakta siden jeg får litt spørsmål innimellom.

Reisen; Jeg reiser til onsdagen, altså 27.Juni, flyet går fra Gardermoen klokka 06:00 - så må nok reise hjemmefra rundt 2, tenker det blir lite søvn den natta... De 3 ukene jeg skal være borte skal jeg tilbringe i St.Julians på Malta. Jeg kunne altså velge mellom tre ulike steder i Malta (Gozo, St. Julians og St. Paul's Bay), jeg endte opp med St. Julians for det virket som det skjedde mest her - og dette er den største byen av stedene. Jeg har også hørt veldig mye bra om stedet fra folk som har vært der før, så må nesten bli bra ♥

3938643512_a5cfea7d72_large 

Resort; Jeg skal bo på resort, som er akkurat det samme som et hotell. Vertsfamilie var ikke engang i tankene mine, rett og slett fordi jeg reiser aleine. Jeg tror resort vil være mye mer sosialt, friere og morsommere! Vi skal bo 4-6 personer på et rom, så satser på det blir koselig! Som jeg har skrevet tidligere skal jeg bo på St. George's Park - et hotell som ser kjempefint ut! 300 meter til stranda, basseng er det der - og rett utenfor hotellet er det shopping-gater, et kjøpesenter i nærheten og kort vei til skolen osv...

Tumblr_m5gng4vqbp1r032cto1_500_large 

Pris; Språkreisen koster 19 895 kroner, som inkluderer overnatting på hotell, skole mandag-fredag, frokost + middag hver dag, utflukt til Valetta + noen fler steder. Er usikker på hvor mye penger jeg skal ha med, men tar jo med kortet såklart - så får jeg bare få pappa til å overføre penger hvis jeg skulle gått tom. Vi har jo fått anbefalt 1500-2000 per. uke, så regner ikke med jeg kommer til å bruke noe særlig mer enn det.

Skole; Det er skole mandag-fredag i 4*40 min, og jeg har meldt meg på noe som heter international kurs. Da vil jeg gå i klasse sammen med folk fra andre land (Sverige, Danmark, Spania, Italia, Tyskland osv..) + noen norske såklart! Er sikker på jeg vil lære mye mer Engelsk her, enn om jeg skulle reist på Classic kurs (bare norske i en klasse).

Content_large 

Utflukter; Det kommer til å skje masse der nede, noe jeg gleder meg til! Når jeg først er på ferie, vil jeg helst oppleve noe. Jeg har bestilt to utfluktspakker som inneholder diverse; tur til strender, BBQ, megaparty, beach-party, blue grotto, kino, go-kart + noe mer jeg ikke husker! I tillegg vil det være volleyballturneringer osv.. der. Er det ikke noe å gjøre er jo stranda alltid gøy ♥ 

Tror ikke det er så mye mer å fortelle om språkreisen min nå, resten kan jeg fortelle underveis og når jeg kommer hjem igjen. ♥ Og mange som har spurt om dette; Ja, jeg skal blogge i Malta!

Summer


_weheartit

Heisann! Nå er det endelig sommerferie, eller siste skoledag var igår - men rakk ikke blogge da. Vi hadde en liten "avslutning" på skolen hvor vi spiste is og gikk imellom året som har vært, ikke stort spennende kan man si. Men på kvelden blei det mediefest med 1, 2 og 3. klasse - så det var en koselig avslutning før sommerferien ♥ Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen tenker jeg - og nyte at det er ferie! Snakkes ♥

Hva er deres sommerplaner?
Deilig med ferie? 

One week!


Bare redigerte sammen noen bilder veldig raskt, så ser kanskje ikke så veldig bra ut. Menmen...

I dag er det bare 1 uke igjen til jeg reiser på språkreise til Malta! Om akkurat 7 dager har vi forhåpentligvis fått utdelt rom, og er sikkert på vei til stranda eller få en liten sightseeng i byen! Jeg må reise hjemmefra før klokka 02:00 på natta, siden flyet går klokka 6. På gardermoen vil jeg møte lederne og sikkert en haug av andre folk. Kjenner heldigvis noen av de! Merker jeg gruer meg litt til å komme på flyplassen, men regner med ting går fint derfra... Flyturen er vel på nesten 4 timer, så blir en grei flytur før vi kommer ut i varmen på Malta ♥

I går fikk jeg vite lederen for oss som reiser 27.6 - og vi har fått ei 20 år gammel jente som virker kjempekoselig! Så det blir nok bra... Jeg er ferdig med å pakke alle klærne mine, så nå mangler bare alt av toalettsaker, sminke, smykker og diverse ting! Gleder meg noe enormt ♥

Noe du gleder deg til?

Sun!

Heisann! I dag har det vært sol og fint vær ute, så jeg og Marte har sola oss i hele dag! Har vært kjempekoselig. Vi har også planlagt en liten jentekveld til mandagen før jeg reiser til Malta ♥ Fikk vaktliste av jobbsjefen i går jeg ikke var helt fornøyd med, men nå har jeg heldigvis fått noen flere dager jeg skal jobbe - sånn går det når han ansetter en haug av folk..


_weheartit

Hva har dere gjort i dag?

Believe in your dreams...


Hva synes dere om sitatet?

Innkjøp fra oslo!

Har nesten akkurat kommet hjem fra en lang dag på jobb, så er ganske så sliten! Har vært en del folk idag, så var heldigvis litt å gjøre midt på dagen hvertfall! Lova jo å vise innkjøpene fra oslo i går, så de kommer her;


Topp fra Gina Tricot - 129,-


Topp fra cubus - 49,-

Hva har dere gjort i dag?
Hva synes dere om innkjøpet? 

Oslotur!

HeyHey ♥ I dag har jeg vært i Oslo og møtt noen folk jeg reiser på språkreise med om 11 dager (!!!!!!!) Jeg møtte Gina og Maren på Oslo S, og vi gikk ut på Karl Johan for å sjekke ut shoppinglivet. Var jo markedsdager i Oslo, så vi var heldige med mye salg! Seinere møtte vi Isabelle, Astrid og Victoria. Kjempesøte jenter! Vi var en tur på Mac'ærn, hvor vi fikk prata litt mer om pakking og ting i Malta! Blir toppers ♥

Har jo vært i Oslo 3 ganger på under to uker, så begynner å føle meg hjemme der snart! neida.. Men derfor har jeg ikke shoppa så mye, men fant såklart et par topper jeg kan vise i morgen!


Maren og Gina <3


Victoria <3


Meg og Isabelle <3

Hva har dere gjort i dag?

Friday!

Heisann! Vi har hatt fri fra skolen idag, så her har det ikke skjedd stort. Kjersti var en liten tur innom siden hun måtte vente på taxi'en, så hu sa terminkarakterene hadde kommet ut. Var greit fornøyd med de, men skal prøve å komme litt oppover i noen fag neste år! Nå sitter jeg og ser på The Last Song, og vurderer å gå en tur ut i sola - men blåser så fælt...

I morgen reiser jeg inn til Oslo for å møte noen folk jeg drar på språkreise med. Vet ikke om jeg blir der så lenge, får se. Søndag skal jeg på jobb - ellers blir det vel å slappe av ♥

Hva skal dere i helga?

familiebursdag!

Tonje hadde bursdag om lørdagen, så da feirer vi den i dag med familien til pappa. Vi har spist god kake, is og fruktsalat, veldig koselig ♥ Folka er her enda, så får vel komme meg ut i stua snart for å være litt sosial. Snakkes!

Hva har dere gjort i dag?

Resortet jeg skal bo på i Malta!

For dere som ikke vet det, så skal jeg bo på resort/hotell når jeg er på språkreise i Malta - og for noen dager siden fikk jeg vite hvilket resort jeg skal bo på, St. George's Park. Da jeg søkte det opp på google i går ble jeg veldig overrasket! Resortet er jo kjempestort og ikke minst fint. Det ligger midt i sentrum og veldig nærme skolen vi skal gå på. Vi har kun noen hundre meter å gå for å komme til stranda, og det ligger et shoppingsenter rett ved. Kan nok tenke meg det er mange markeder og slikt utenfor og.

Rommene der ser kjempefine ut! De er store, har egen liten kjøkkenkrok. Vi har også liten veranda, noe som er bra! Jeg er litt usikker på hvor mange vi skal sove på et rom - men tror det er rundt 4-6 personer, så blir nok bra! Utenfor er det også to-tre badebasseng + strandstoler osv... Skal bli så bra ♥

Har du vært / skal på språkreise?
Hvordan synes du det så ut? 

Innkjøp fra oslo!

Siden vi fikk fire timer til å gjøre hva vi ville igår, var det jo klart vi måtte ut på Karl Johan en tur. Jeg hadde bestemt meg for og ikke kjøpe noe, men klarte selvfølgelig ikke helt å holde det. Var tilbud på cubus og noen dvd'er - så da var det bare å få handla...


The Last Song og Never Say Never fra platekompaniet - 59,- per stykk.


Topp fra cubus - 104,- (30% rabatt, originalpris er 149,-)


Topp fra cubus - 104,-

Hva synes dere om innkjøpet?

Oslotur med MK!

God kveld! I dag har vi vært på oslotur med 1 og 2. klasse MK. Vi tok bussen fra skolen rundt halv 9, og var vel framme i oslo et par timer senere. Vi dro på to fotoutstillinger, noe som ikke tok lengre tid enn en drøy time. Deretter fikk vi fri, så da gikk vi en gjeng ned til oslo s for å spise, før vi gikk ut på Karl Johans Gate for å sjekke ut shopping! Jeg reiser jo til oslo på lørdag (forhåpentligvis), så jeg hadde planer om å ikke kjøpe så allverdens mye. Jeg og Mathilde gikk av bussen litt tidligere på vei hjem - så var hjemme i 6-tiden. Da var det rett på avslutning med korpset. Scooteren min står på skolen enda, så får vel kjøre den hjem imorgen!Kan legge ut bilder av innkjøpene i morgen!

Hva har dere gjort i dag?

Girly things!Liker?

Pakkeliste til Malta!

Har gleda meg til språkreisen i evigheter nå, så får vel legge ut pakkelista jeg var ferdig med for noen uker siden - elsker å være ferdig med sånt i god tid! Har på følelsen det kommer til å bli veldig mye, men får vel kutte ned på noe klær ogsånt!

Klær & Sko:
♥ 7-8 Topper + 3 kjoler
♥ 4 Shorts'er + 2 tights'er 
♥ Undertøy
♥ 3 Bikinier
♥ 2 Pysj 
♥ 1 bukse + 1 kardigan
♥ Lette strandsko 
♥ Joggesko?
♥ Tøysko

Tumblr_m51z8oeclb1rqlumto1_500_large

Toalettsaker:
♥ Parfymer + deodorant
♥ Tannbørste + tannkrem
♥ Hårbørste + strikk + spenner
♥ Sminke + sminkefjerner + Q-tips
♥ Såper + shampo + balsam
♥ Barberhøvel
♥ Rettetang
♥ Kluter 
♥ Solkrem + aftersun + aloe vera
♥ Lite speil 

Tumblr_lh1b2oieaq1qd3f5co1_500_large   

Elektronisk:
 Speilrefleks + lader + USB-kabel 
 Pc + lader (til blogging)
Mobil + lader + ørepropper
♥ Adapter

Tumblr_lh5knegtdg1qbj8v6o1_500_large

Diverse:
 Lommebok
♥ Hodetabletter
♥ Viktige papirer + pass
♥ Solbriller
♥ Notatbok + litt skrivesaker
♥ Lesestoff
♥ Smykker 

Noe dere kommer på som jeg mangler?

Vinner av konkurransen!

God kveld! Har vært på jobb i hele dag, så har derfor ikke rukket å blogge før. Jeg har nå trukket vinneren av konkurransen i samarbeid med handelsportalen, og vinneren ble; Guro! Gratulerer så mye ♥ Jeg har sendt deg en mail, og du vil motta dette dekselet som du ønsket;

  
Gratulere Guro? 
Hva har dere gjort i dag? 

inspiration!Heisann! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en lang dag på jobb. så har egentlig ikke noe spennende å fortelle.. Eller forresten; jeg har vært hos frisøren idag, har stripa + klipt det! Deilig å få bort litt slitte tupper.

Hva har dere gjort i dag?

Familiebursdag!

I kveld har det vært familieselskap med onkel & mia, bestemor & bestefar og solveig. Søstra mi fyller 20 imorgen (eller... idag blir det nå!), så klart det må feires! Har vært kjempekoselig med grillmat, kake og leke litt med søte Mia da ♥ Må vel ærlig si det ikke blei så mange bra bilder etter i kveld, men kan jo såklart legge ut noen selv om;

Bursdags"barnet":

Jeg og Mia måtte flette hverandre da;


Onkel og Mia!

Etter de dro, tok jeg en liten tur til Kjersti med Marte. Vi så ferdig en film vi har startet på tidligere - og ellers sjedde det ikke stort før vi reiste hjem igjen.

Hva har dere gjort i kveld?

shells!


_privat

I dag var det på tide med skole igjen etter 2-3 (?) uker streik. Så snille lærere som vi har fikk vi også fri onsdag + torsdag, herlig ♥ Må nesten si jeg synes det var litt deilig å komme tilbake til vanlig rutine, enda det nå er helg igjen. Snart får vi familiebesøk, siden søstra mi fyller 20 år i morgen. Da blir det kos med grilling, kaker og prating! Alltid koselig!

Hva skal dere i kveld?

Bli med i konkurranse på bloggen min HER - Vinn ditt favorittdeksel!

Innkjøp til Malta!

Heisann! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra en liten bytur med mamma. Jeg trang litt diverse til språkreisen, så tenkte det var greit å bli ferdig med det. Litt klær ogsånt får jeg heller kjøpe når jeg stikker til oslo neste helg - hvis ikke kommer jeg sikkert til å handle en del i Malta kjenner jeg meg selv rett!


Koffert fra Clas Ohlson - 399,-Den ser rosa ut, men er mer lilla/grå-aktig.


Justin Bieber bok () fra Ark - 149,- 


Bikini fra H&M - 99,- per del


Ekstra batteri til speilrefleksen, 159,- + adapter, 99,- fra Clas Ohlson.

Hva synes dere om innkjøpet?
Hva har dere gjort i dag? 

KONKURRANSE - Vinn ditt favorittdeksel!


I samarbeid med teleportalen.no skal jeg nå ha en konkurranse hvor en av dere heldige lesere kan vinne deres favorittdeksel til mobilen deres. Reglene er enkle;

- Lik facebook-siden til teleportalen HER!
- Kopier lenken til favorittdekselet ditt (max 199,-) inn i kommentarfeltet. Nettsiden finner dere HER
- Skriv mail-adressen din inni kommentarfeltet.

Vinneren vil få en mail av meg, og blir trukket innen søndag som kommer.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Decorate my room!

Så det hadde kommet ut et eget lite Justin Bieber - toppspesial, så da var det jo klart jeg måtte en tur bort på butikken for å kjøpe det. Var jo en del postere i det, så da var det fram med lærertyggis og henge opp plakatene på rommet! Trang også noe spennende jeg kunne fylle på de hvite, kjedelige skapdørene mine.

Er du fan av Justin Bieber?

Forresten, følg med på bloggen i kveld - da kommer det en KONKURRANSE til dere!!!

Svar om språkreisen!

Hvor lenge skal du være i Malta?
Språkreisen min skulle være 27.6 - 17.7. Jeg har nå fått flytidene, og reiser ikke med fly hjem før 18.7 - så får en ekstra dag! Altså 3 uker ferie!

Hadde du andre reiseønsker da du bestemte deg for å dra på språkreise?
Før jeg bestilte i Juni hadde jeg store ønsker om å reise til Australia eller USA, men fant ut at det ville bli dyrt med alle utflukter og ting jeg kom til å shoppe. Jeg ville ha en sommer med strand, sol og varme - og bestemte meg da for Malta som tilbyr alt; sol, strender, shopping & moro! Å reise til Malta var heller ikke så dyrt - og etter beskrivelsen av EF virker det som en spennende plass.

407254_315664125131348_100000632882367_1063365_553988316_n_large  

Hvordan kurs skal du på, har du snakka med noen av de?
Jeg reiser på international kurs. Det vil si at jeg kommer i en internasjonal klasse i Malta som vil bestå av ungdommer fra forskjellige land, som; Sverige, Italia, Spania osv.. Vil også få noen Norske i gruppen. Det vil være skole mandag - fredag der nede 4 x 40 min, men tror det går greit siden de vil bestå av morsomme ting på engelsk. Utflukter og sånt vil foregå med min Norske gruppe, og jeg har snakka med ganske mange av de.

Hvem reiser du med?
Jeg reiser alene, men tror jeg vil bli mer selvstendig og lære mye mer av det. Da slipper jeg å forholde meg til noen, og tenke på at jeg  være med venninna mi hele tiden. Tror også det vil bli lettere å bli kjent med andre. Jeg har jo allerede møtt en del av de i Oslo, og det blir en kjempekoselig gjeng å reise med ♥

Hvordan skal du bo?
Jeg skal bo på resort, noe som er akkurat det samme som hotell. Og jeg skal bo med 3-5 andre norske studenter, så det blir nok moro!

File_large 

Hvor mye koster det? Hvor mye penger skal du ha med?
Språkreisen koster 19 850,- Siden jeg bestilte tidlig, fikk jeg 3000,- i rabatt - men siden jeg har bestilt reiseforsikring og noen utflukter blir prisen ca det samme som originalprisen til sammen. Så nå svir det av noen tusen på sparekontoen min, gitt... Men er virkelig verdt det! Jeg er usikker på hvor mye jeg skal ha med. Vi har fått anbefalt at vi trenger 1500,- for hver uke - så jeg regner med å ta med litt kontanter, så får jeg heller ha med kortet mitt. Alle utfluktene har jeg allerede betalt, så trenger jo ikke penger til det der nede.

Hva skal dere gjøre på Malta?
Det blir skole mandag - fredag, utenom det er det aktiviteter og utflukter i helgene og på kvelden. Det er aktiviteter som; Beach Party, Megaparty, BBQ, Go-Kart, Comino by night, Comino by Day og turer til Valletta, Mdina og Gozo + noen fler jeg ikke kommer på akkurat nå. Det er også EF disco hver kveld. På dagen er det jo også strandtid! Kommer til å være nok å finne på der nede hvertfall.

Hva gleder du deg mest til?
Gleder meg til absolutt alt! Møte mange nye folk, bli mer selvstendig og tryggere på meg selv - bli flinkere i engelsk. Gleder meg til utfluktene, og oppleve et nytt miljø og et nytt land. Bli kjent med folk fra hele verden!

Tumblr_lptw2hbzas1qh3rjlo1_500_large_large 

Kommer du til å savne noen her hjemme?
3 uker er jo en liten stund, så kommer nok til å savne venner og familien. Men siden det kommer til å skje noe der nede omtrent hele tiden, kommer jeg nok ikke til å tenke så mye på det tror jeg! Jeg elsker å reise, så kommer ikke til å bli noe problem.

Skal du blogge i Malta?
Dette spørsmålet har jeg fått mange ganger før, og ja; planen er å blogge der nede. Jeg kan ikke love noe som helst, siden jeg ikke vet helt hvordan det er med internett og slikt - men oppdateringer med bilder blir det nok! Kommer sikkert til å ha mye annet å tenke på at bloggen ikke blir førsteprioritert - men isåfall vil det bli full update når jeg kommer hjem igjen!

Fyr løs, om det skulle være noe mer dere lurer på! Hvis ikke kommer jeg sikkert til å oppdatere litt mer når jeg får mer informasjon om hotell og sånt fra EF.

favorite songs!
Noen av favorittsangene mine som går på repeat all the time!

Noen av de samme sangene dere liker?
Har dere noen musikktips? 

Still spørsmål om språkreisen HER!

Wants to Malta!Har vært inne på Gina Tricot sin nettside og kikka litt nå, og har funnet en del fint jeg vil kjøpe før jeg reiser til Malta! Skal til Oslo med noen jenter jeg reiser på språkreise med neste helg - så får kikke litt etter diverse ting da. Trenger også en litt stor koffert, så får tvinge med meg mamsen på en bytur snart.

Noe du likte av det over?

Er spørsmålsrunde om språkreisen HER.

Spørsmålsrunde om språkreisen til Malta!

Vet dere hva? Nå er det snart bare 3 uker igjen til jeg reiser til Malta ♥ Gleder meg som en liten unge, og klarer snart ikke vente mer! Pakkelista er straks klar, og om 2 uker reiser jeg inn til Oslo for å møte noen av jentene igjen - da blir det vel også ferdigshopping av det jeg trenger før språkreisen. Jeg har venta i snart et år fra jeg bestilte!! 

Siden det er ganske kort tid til, tar jeg en spørrerunde hvor dere kan fyre løs hvis det er noe dere lurer på! Svarer innen neste helg, tenker jeg!Noe dere lurer på?

hits