juli 2010

Lenge siden sist!

HeiHei :-)

En stund siden sist nå, men jeg har en unnskyldning hvertfall. Jeg har vært agårde ganske mye i sommerferien, så da blir det dårlig med blogging. I dag har jeg egentlig gjort veldig lite. Vi har hatt besøk av onkel håkon og pelle (hunden), og pelle er jo så nydelig <3 sorry, har ikke bilde av han, men kan sikkert få tatt et senere, en gang.

I morgen skal vi kanskje på tusenfryd. Jeg vet faktisk ikke enda om vi skal, men blir antakeligvis en gang på slutten av sommerferien! Jeg har vært der en gang før, så gleder meg til jeg skal dit igjen!


Bilder fra google...

Har du hund, eller noen andre dyr?

Bilder fra musikkurs !

HeiHei :-)

Nå er jeg endelig hjemme fra musikkurs, og er kjempesliten nå. Vi har spilt masse denna uka, så nå er jeg skikkelig sliten og trøtt. Men skal nok bli bedre etterhvert!

Jeg har hatt det kjempegøy på musikkurset (på Kvitsund gymnas)! Har blitt kjent med kjempemange snille og koselige folk, og jeg savner de enormt allerede :'(
Vi gråt så og si hele gjengen da vi sto og sa farvel, det var så trist. Kommer til å savne alle så mye. Forhåpentligvis ser jeg noen av de igjen, det får jeg virkelig håpe!

men, nok om skravlinga mi, her er noen bilder fra kurset.


Herlige folk <33

<33Siri og Taran er søte <3

Thomas og Per Henrik :-)

Synne <33

Anne Madeleine og Vilde <3<3

Hver av instrumentgruppene fikk en oppgave hver dag. Her hadde vi i oppgave å pynte en busk/tre, ved å bruke fantasien. Jadda, vi (klarinettgruppa) brukte undertøy som pynt.

Noen andre som også pynta treet. (sorry, fikk ikke rotert det).Blei litt dårlig plass med 4, men det gikk bra!

Fysøren, gærne spagatsøsken :-)

Jeg har hatt det så utrolig gøy på musikkurs! Er det 3. året jeg er på blått kurs nå, og dette var definitivt det morsomste året! Men var noen herlige folk der og da, savner dere allerede :'( <33
Hvis du spiller i et korps, anbefaler jeg deg virkelig å være med på sommerkurs, det er kjempegøy og veldig sosialt!

Har du vært på musikkurs før?

Lager salat

HeiHei :-)

Som dere leste på overskriften holder jeg på med å lage salat, virkelig elsker det!

Du trenger:
Salat
Agurk
Skinke (i boks)
Gulost
Mais
Ananas

Resten tenker jeg dere vet hvordan dere gjør selv, men det er hvertfall de tingene jeg bruker i salat. Man kan jo så klart ha kylling istede for skinke. Det er også veldig godt!
Liker du salat?

Nelly.com - Jeg vil ha!

Nå sitter jeg og kikker på www.nelly.com! Det er utrolig mye fint der, som jeg gjerne skulle kjøpt. Under er noen av favorittene mine.


Mønstret kjole 399,-

Blomstrete kjole 159,-

Kjole 159,-

Tunika 349,-


Tror kanskje jeg skal bestille en av de to øverste kjolene, eller begge.

Hva synes du?

Spørsmålsrunde

HeiHei :-)

Da blir det en spørsmålsrunde på bloggen min! En stund siden jeg har hatt det nå, så tenkte kanskje jeg kunne ha det igjen. Så da er det bare å spørre om akkurat det du vil, jeg skal svare så godt jeg kan!Lurer du på noe?

Fotoalbum

HeiHei :-)

I dag har jeg egentlig gjort ganske mye, når jeg tenker over det. Klokka 10 dro jeg og mamma til hvarnes, siden vi skulle plukke jordbær (det var sånn selvplukking ting), så vi plukka litt over 10 kilo med jordbær. Etter det dro vi på en sånn badeplass rett ved, og der fikk jeg altså tatt årets første bad! (jeg er veldig tidlig ute, må jeg si! haha) Når vi kom hjem rensa jeg nesten alle jordbærene (mamma hjalp meg litt), så det tok ganske lang tid.

I sta fant jeg ut at jeg ville begynne med fotoalbumet jeg fikk til jul i fjor. Så jeg limte inn litt bilder og sånt, som dere ser på bildene under.

Her er noen bilder fra Egypt i Vinterferien i fjor:

Og noen bilder til!

Og her er noen fra konfirmasjonen min 6.Juni !

og noen fler bilder:


Ja, jeg skal såklart lime inn mange fler bilder og sånt, men jeg må finne bilder ogsånt. Har ikke alle bildene heller, så må nok en tur på Elkjøp for å skrive ut bilder, eller hva det nå enn kalles.

Hva synes du?
Har du et album du limer inn bilder fra forskjellige steder?

Campinga - Dagens innkjøp

HeiHei :-)

Nå er jeg endelig hjemme igjen fra campinga. Har hatt det ganske bra. Fra fredagen-søndagen var Marte der også, så vi hadde det kjempegøy!
Vi var ute på en sånn liten øy i vannet og tok masse bilder, men jeg glemte og ta med mobilen, så de bildene har Marte. Skal se om jeg får de av henne, så kan jeg legge de ut!

I dag, før vi dro hjem var vi såvidt innom nordbyen, siden jeg og mamma skulle vente på at pappa ble ferdig på jobben. Hadde ikke så god tid, så kjøpte meg bare en kjole, men fornøyd med det :)


Kjole fra Vero Moda - 159,-

Hva synes du om kjolen?
Har dere campingvogn eller hytte?

Deilig sommervær

Hallo :-)

Vet det er lenge siden jeg har blogga nå, men det er ferie, og vi har vært i campingvogna. Jeg har vært uten nett, så da blir det 0 blogging der.

Det er så utrolig deilig vær ute nå. Det er sol og varmt, og så deilig å slappe av i sola ute! Vi skal ut på campinga i dag igjen, og vet ikke hvor lenge vi blir, så da blir det altså ikke no blogging før neste uke.

4776104689_4ae9521ba6_large

Tumblr_l59wo39s8v1qzcso1o1_500_large

4717413910_d999ace5ef_large

Anastasia0_large
weheartit <3

Synes du det er deilig å slappe av i sola?

I morgen drar jeg

I morgen drar jeg på campinga, og blir der til fredagen tror jeg. Noe som betyr at det ikke blir noe blogging før fredagen-lørdagen... dessverre.
Jeg gleder meg virkelig ikke til å dra på campinga, det er så sykt kjedelig der. Ingenting å finne på ellerno. Er jeg heldig, så kommer ei venninne utover ! Da blir det hvertfall morsomt.
Så, siden jeg skal utover på sjøen nå, så får jeg hvertfall prøve å bade, noe jeg enda ikke har gjort i år. Jeg er ganske treg, kan du si :)

Tumblr_l4ohjovamm1qb251bo1_500_large

Tumblr_l4zkccwluu1qcualgo1_500_large

18132_508884376627_215600551_30692172_8363779_n_large
weheartit <3

Har du bada i år?

Vinner av konkurransen - Ble det deg?

HeiHei :-)

Da har jeg lest mellom de vitsene jeg har fått inn. Var en del som bare hadde kommentert innlegget mitt, uten å legge inn en vits også, så da var det ikke så mange.

Men, jeg har finni den jeg likte best. Og vinneren er www.stx3.blogg.no og her er vitsen:


En trønder skulle kjøre over en bro. Han hadde med seg kona si og svigermoren hans. Der sto det en politimann. Gratulerer, du er nummer 10 000 som kjører over broen, og har vunnet 10 000 kroner.

Trønderen - Jippi, nå har råd til førerkortet.
Konen - Ikke hør på, han er full.
Svigermoren sier sukket - Jeg visste vi ikke ville komme langt med en stjålet bil.
 


Gratulerer til deg ! :-) Premien var å vurdere bloggen, og anbefale den i 3 innlegg framover, så her kommer vurderingen:


Første inntrykk: Første inntrykket av bloggen din er veldig bra. Du har en kjempefin header, som passer til bloggen din. Og du har et veldig fint design på bloggen din :-)

Innhold/Innlegg: Innholdet i bloggen din er kjempebra! Du skriver veldig bra, og innleggene dine er spennende og interresange å lese. Du har mange bilder i alle innleggene dine, som gjør at det ser mer spennende ut, og du har akkurat passe med tekst i innleggene.
Du blogger også hver dag, noe som gjør at det blir gøy å følge med på bloggen din!

Helhet: Bloggen din i helhet er veldig fin. Header, design og innleggene gjør bloggen spennende og bra :-)

Karakter: 5+

Har du vært innom bloggen hennes?
Hva synes du om vurderingen?

Besøk

HeiHei :-)

Nå har jeg besøk av Mathilde, og så trøtte som vi er sitter vi oppe til langt på natt. Og lenger skal det bli.
Vi har sett på nesten 5 filmer i kveld. "Paranormal Activity", "Hide And Seek", "Friday The 13th", "Big Fat Important Movie" og "Magikerne På Waverly Place - The Movie". Vi så ikke hele av alle, men mesteparten av de. Og mens vi har sett på film, har vi vært så sosiale at vi har sitti ved hver vår pc. Jaja, hvertfall koselig, for vi har jo fått snakka litt også.


Mathilde og meg :-)

Har du sett noen av filmene jeg nevnte?
Isåfall, hva synes du om de/den?

Eclipse

HeiHei :-)

I går var jeg, tonje, marte og kristina på kino på bølgen. Vi så på "Eclipse"!
Det er serriøst den beste filmen jeg noen gang har sett! Den var sinnsykt bra ! Ja, nå skal ikke jeg begynne å snakke om hva filmen handla om og sånt, siden det sikkert er noen som ikke har sett den :-)

Men jeg gir filmen terningkast 6++++++++Har du sett Eclipse på kino?

Liten konkurranse

HeiHei :-)

Tenkte å ha en liten konkurranse. Ikke akkurat noen stor med stor premie, dessverre. Men det blir en vitsekonkurranse! Som altså vil si at du skal fortelle den beste/morsomste vitsen du kan.

Premien er at jeg anmelder bloggen din, og anbefaler bloggen din i 3 innlegg framover. Og jeg kommer til å ta en titt innom bloggen din og kommentere hver gang jeg er på en stund. (kanskje blir jeg fast leser).
Kommer til å kåre vinneren i morgen en gang, tror jeg ! :-)

Så, har du en bra vits ?

p.s. skal prøve å få til en konkurranse med premie etterhvert, men jeg kan ikke love noe 100 %

Bilder fra Tynset

HeiHei :-)

Da er jeg hjemme igjen fra Tynet. Har hatt det veldig fint :-) Tenkte å fortelle kort hva jeg har gjort:

Fredag-Søndag: Fredagen dro jeg med tog til Tynset fra Sande. Så kom AB og møtte meg på togstasjonen. Vi dro rett på hytta nesten, der vi spilte masse kort, fikk mange myggstikk og gikk på 3 topper.
Søndag-Mandag: Vi dro hjem fra hytta, og dusja og ordna oss... Etterpå dro vi på hytta til ei som heter Marit. Der var vi 7 jenter. Vi grilla og kosa oss. Var meg, AB, Marit, May Helen, Helen, Sara og Marte. Vi hadde det kjempekoselig :-)
Tirsdag: Jeg og AB satt barnevakt for lillebroren og en gutt til. På kvelden dro vi på bowling sammen med May Helen og Marit. Var kjempegøy! Vi spiste pizza og is, også bowla vi to runder.
Onsdag: Onsdagen var vi i byen. Kjøpte meg en genser og øredobber. Vi leide en film (Final destination). Den var ganske spennende, syntes jeg, men dårlig slutt. Vi så på en film til (husker ikke helt hva den het), og før vi la oss så vi på Fritt Vilt 2! Åjada, jeg ble pissredd. Har sett den før, og har aldri blitt så skremt av de filmene, men denna gangen var det ille.
Torsdag: Jeg dro med toget hjem klokka 0900. Måtte bytte tog på Hamar, men det gikk jo greit. Mamma kom og henta meg i Sande, så dro vi hjem.

Ja, blei sikkert litt surr og sånt, men jeg er så sinnsykt sliten nå, så orker nesten ikke blogge. Men kommer noen bilder også:

AB og meg

Marit, Helen, Sara og AB <3

May Helen og Helen <3

Marit og Sara bader :-) Så litt kaldt ut, spør du meg :)

Sara, Helen og Marit :-)

Bowling <33 Og gjett hvem som vant? (a)

AB og May Helen <3


Sorry for dårlig kvalitet på bildene, men mobilen min er ikke akkurat best...

Hva synes du om bildene?
hits