september 2010

Day 3


Bilde tatt med speilrefleks - Sony A330

Hva synes du?

Stressedag

Hei!

I dag blir det ikke no særlig med blogging, bare detta innlegget. Jeg har engelsk framføring, og naturfagprøve i morra, så nå må jeg jobbe, jobbe og jobbe med det! I kveld drar jeg på teateret, så stresser no sykt -.-

Ha en fin dag! Hva skal du i dag?

Whitney sine sminketips!

WHITNEY PORT: Whitney med den rosa favorittleppestiften fra Chanel. (foto: Bulls)

Whitney blander to fuktighetskremer for å gi huden hennes nøyaktig det den trenger. Så legger hun et lett lag mineralfoundation over ansiktet. Hun legger solpudder på områdene hvor solen naturlig treffer ansiktet. Deretter bruker hun Rouge i kinnene. Whitney bruker lite øyenskygge til hverdags, men bruker å legge litt gullskygge på øyenlokket.

- Når jeg føler meg ekstra modig, legger jeg skyggen under øynene også, sier hun.

Deretter legger hun et lett lag macara på øyenvippene oppe og nede. Til slutt bruker hun rosa leppestift. Hun trykker leppestiften mot leppene, og stryker den ut med fingrene, for å få et hint av farge. 

WHITNEYS FAVORITTER:

Her er Whitney sine favoritter: Foundation fra I.D Minerals, Rouge i Orgasm fra Nars, Laursa Mercier Bronzing Duo, Laura Mercier Moisturizer Cream, Cargo leppestift i fargen Pinky Eve (som hun har designet selv) og Fresh Supernova mascara.

Hva synes du?

On the school

HeiHei !

Nå sitter jeg på skolen. Jeg, jannicke, jostein, jonas og kristin holder på med filmprosjektet vårt. Vi skal lage skrekkfilm, og skal filme i morra ettermiddag/kveld på hytta til jonas.

Tumblr_l9dpk5nwbx1qcivkio1_400_large

Hva skal du i dag?

Rotete sideflette

Hvis du ikke har langt nok hår til å lage flettebånd fra ene enden til andre, kan du også bare flette luggen. Foto: Istockphoto.com

Slik gjør du: Tørk håret med hårføner, gjerne med hodet opp-ned. Trekk håret forsiktig bakover, og til den ene siden. Flett håret vanlig, mens du lar litt hår henge løst for en tilfeldig look. Påfør volumgivende hårpulver i hodebunnen og rufse til for ekstra volum på toppen.

Hva synes du ?

Meld deg på topplista mi!


Nå kan dere melde dere på topplista mi! Skriv opp bloggadressen din, så velger jeg 10 stykker i morra eller mandagen.

Vil du være med på topplista mi?

Dagens sminketips !

Om dagen er det spesielt viktig å ikke bruke for mye sminke, da kan det lett se unaturlig ut. Du kan for eksempel sette deg en tidsgrense hvor du bestemmer deg at du ikke skal bruke mer enn fem minutter på å legge dagssminken hver dag, eller du kan ha et speil ved vinduet for å sjekke hvordan makeupen ser ut i dagslys.

1. Før du begynner å legge sminke, er det viktig å påføre mye fuktighet - en god dag- og øyekrem er å anbefale. Tørre partier kan gi ujevn farge og ellers ikke se så friskt og godt ut.

2. Start så med foundation eller farget dagrem til å jevne ut hud og farge. Hvir du har god farge fra før, kan du bruke et solpudder som du tar på med en kost. Legg eventuelt et lett strøk pudder over kinnbena, pannen og på hakepartiet. Dekk over sprengte blodkar, røde flekker og røde partier rundt nesen.

3. Bruk en concealer (dekkende krem) under øynene, og på steder ansiktet der du vil skjule ujevnheter og flekker. Et godt tips er å bruke concealer i øyekroken inn mot nesen. Det gjør at du vil se mer våken ut.

4. Ta på brun eller sort maskara, og legg litt gloss på leppene.

Hva synes dere om dagens sminketips ?

Day 2Hva synes du?

One Tree Hill !

One Tree Hill - Like or dislike ? - Jeg elsker det!

Day 1

Hva synes du om bildet ?

God morgen !God morgen alle sammen! Jeg skal kanskje til byen etter skolen, vet ikke helt om jeg kan enda. Men dere ser nok om det kommer et innlegg etter skolen, eller ikke... Ha en kjempefin dag alle sammen ¢¾

Hva skal dere i dag?

I ¢¾ it !

Skjerf - like or dislike ? - Jeg elsker det !

Fortsett å stille spørsmål !

Hei!

I kveld har jeg vært på teateret, og vi har fått utdelt roller og sånt. Skal være med på en sketsj, og tre sanger, så gleder meg til vi kommer videre på det!

Men jo, spørsmålsrunda er fortsatt, så det er bare å stille spørsmål. Jeg svarer på video!


Bilde fra teateret i fjor. Sorry for dårlig kvalitet...

Lurer du på noe?

Avluttet !

Inspirasjon !


Mary-Kate og Ashley Olen.

Hva synes du?

Idrettsdag

Hei !

I dag på skolen har vi hatt idrettsdag sammen med hvittingfoss og hof (9 og 10.klasse), og vi har hatt fantastisk vær! Sol og blå himmel. Vi har hatt 60 m, stafett, kasta kule, høyde og lengde. Jeg var ikke med på noen av eliterundene, så jeg har bare løpt 60 m, kasta kule og hoppa lengde. Etterpå hadde vi fotball og kanonball-turnering. Jeg var med på kanonball, og vi vant over hvittingfoss og hof. De som spilte fotball tapte en kamp, og det ble uavgjort den andre.

Til slutt var det sånn premieutdeling. Lardal, hvittingfoss og hof vant litt hver, men vi vant "pokalen" til slutt da. Det var jo litt gøy.

bilde fra google

Har dere hatt/skal ha idrettsdag ?

Spørsmålsrunde !

Hei!

Da skal jeg ha en spørsmålsrunde igjen, så da er det bare å spørre om det dere vil! Jeg svarer på video, uansett hvor pinlig det er, og jeg hater det...


Hva lurer du på?

Hva vil du ha mer av på min blogg ?

Hei!

For at dere skal bli enda mer interressert i å lese bloggen min, så tenkte jeg at jeg kunne høre deres mening om hva jeg burde blogge om mer. Om dere vil ha mote, sminke, outfit, video, hverdag, bildeserier, konkurranser +++


Så, hva vil dere ha mer av på min blogg? Kom med alt av forslag!

nelly.comHva synes du?

Strikk - like or dislike ?Strikkegenser - Like or dislike? - Jeg elsker det! Hvertfall nå som det er høsten.

Hvilken header?

Hei ! Da har jeg lagd to nye headere, så kan dere få bestemme hvilken jeg skal bruke av de under:
De er ganske like, men jeg er ikke så veldig flink til å lage header, så.

Hvem skal jeg bruke?

Hot or not ?

Hot or not?

Inspirasjon !

Hva synes du?

Dagen i dag

Hei :-)

I dag etter skolen, ble Marie med meg hjem. Vi har sett på tv, og litt sånn. Klokka 6 dro vi på teateret. Der har vi bare lest imellom manuset, og sagt hvilke roller vi ønsker, så roller får vi neste gang. Stykket heter "Engler og hormoner", tror det blir ganske bra, hvertfall morsomt! Og nå har jeg vært med et år før, så da blir det enda bedre i år, som jeg kjenner til hvordan det er osv...

Tumblr_l8r3valsma1qdewr8o1_500_large'

weheartit <3

Hva har du gjort i dag? Går du på teater?

Skinnjakke - Hot or not?

Jeg mener hot !

Hot or not?

Like or dislike?


Like or dislike ?

Rydde, rydde, rydde :)

Hei :-)

Nå har jeg akkurat rydda rommet mitt ordentlig! Var virkelig på tide. Fått rydda i skoffer, hyller, klesskapet osv... så nå skal jeg prøve å ha det sånn en stund.
Er ikke akkurat så veldig gøy å rydde, men det må jo gjøres en gang !
Tumblr_l8c07heb9b1qbo3bfo1_500_large
Endelig, klokka 8 starter robinson igjen på tv3 ! Det må jeg kikke på.

Hva har du gjort i dag?

Hot or Not ?


Baseball-jakke, like or dislike ?

Sykt ekkel følelse

Hei ! <3

Nå har jeg akkurat vært på jobb og vasket. Veldig gøy, må jeg si! Jobben er egentlig storesøstra mi sin, men det er ingen der i helga uansett, så hender jeg vasker for hu. Og i morra skal jeg ned, for søstra mi har sagt opp, så da har jeg fått jobben. Blir hvertfall jobb 2-3 timer i helga da.

I sta når jeg var der, opplevde jeg no sykt ekkelt. Jeg var skikkelig svimmel, så det kjentes ut som jeg skulle svime av nesten... uff, ikke no god følelse! Men jeg svima heldigvis ikke av da, også kjente jeg det samme når jeg skulle sykle hjem igjen. Sykt ekkelt!

Tumblr_l8mqfmaknx1qd5ab3o1_400_large
weheartit <3

Har du noen gang opplevd noe liknende?
Har du jobb? Hvordan?

Gleder meg til Fritt Vilt 3!

Hei <3

Nå har jeg akkurat vært litt på youtube, og kom på at fritt villt 3 snart kommer ut på kino! Så jeg måtte jo sjekke traileren, og gjett om jeg vil se den da!


Vil du se Fritt Vilt 3?

Hos Jannicke !

Hei <3

Nå har jeg nesten akkurat kommet til Jannicke! Kjempekoselig♥ Vi skal gjøre ferdig RLE-framføringa vi skal ha til mandagen, og for å være ærlig, har vi såvidt starta, så vi har litt jobb å gjøre.


Anja, Mathilde, Jannicke og Karianne <3

Hva skal dere i kveld?

Inspirasjon !

Hva synes du?

Uggs - Hot or not ?

God morgen ! <3

Nå har jeg nesten akkurat stått opp, tatt meg en dusj, og fått i meg litt mat. Så nå er jeg klar for en ny dag! Deilig med helg <3

Uggs - Hot or Not ?

Dagens leserspørsmål !

Hei :-)

Tenkte å ta "dagens leserspørsmål": Hvordan får du så mange blogglesere og kommentarer? og Kan du gi noen bloggtips?

Svar: Jeg kan vell ikke egentlig si at jeg har så veldig mange lesere og får så veldig mange kommentarer. Er mange som får mange fler enn meg, men jeg er jo heldig at jeg har noen lesere og får noen kommentarer. Egentlig, det jeg gjør for å få lesere, er å lese andre blogger, kommentere andre blogger og være aktiv på blogg.no. Kanskje jeg blogger om ting folk vil lese om også, er litt vanskelig å si selv.

Bloggtips:
Et godt design er viktig på bloggen! Ikke ha en forstyrrende bakgrunn, slik at folk nesten ikke klarer å lese teksten. Designet kan være helt enkelt, du trenger ikke være noen ekspert. En header er også viktig. Bare ha et bilde av deg selv/med venner, det holder, bare slik at vi ser hvem som blogger.

Unngå skrivefeil Å unngå skrivefeil er viktig! Prøv å skriv enten bokmål eller nynorsk, noe alle forstår. En tekst med mange skrivefeil er vanskelig og slitsom å lese. Og en annen ting, ikke bruk smilyer ofte. Jeg bruker punktum og utropstegn, smilefjes blir bare i veien.

Bilder på bloggen er noe av det viktigste vil jeg si! For at en blogg skal bli interressant å lese, trengs bilder. Man må jo ikke ta bildene selv, det fins masse bilder på www.weheartit.com og andre steder.

Kommenter andres blogger En lett måte å få kommentarer tilbake. Kommenter andres blogger, men ikke reklamer for bloggen din. De fleste bloggere kommenterer tilbake uansett, så det er en enkel måte å få kommentarer.

Vær aktiv Blogg ganske ofte, helst hver dag, for at folk skal lese bloggen din. Hvis du bare blogger to ganger i uka, blir folk fort lei og gidder ikke lese den mer.

Skriv positivt er viktig på bloggen! Det er mye bedre å lese en blogg med mange positive ting, enn å lese negativt. Og ikke legg ut personlige ting på bloggen din, eksempel "venneproblemer", hva som vennen din leser dette? Folk som leser bloggen din, kan da bli usikker på deg.

Ingenting å blogge om? Skriv om hva du gjør på fritiden, musikk du liker, blogg vs blogg, spørsmålsrunde, mote, outfit, videoblogg, topp 5, alt mulig går ann!

sorry for masse tekst.
Lcqiyq_large
For å stille spørsmål, klikk <HER>

Var det bra nok svart?

Larvik museum !

Hei <3

I dag har jeg vært på Larvik museum med klassen. Vi tok buss fra skolen, tar bare 45 minutter ca... Vi ble delt i to grupper, så først var vi ute. Der skulle vi borre stein, og lage forbokstaven i navnet vårt i steinen. Etterpå var vi inne, vi ble forklart av ei dame hvordan de gjorde ting før i tiden, også så vi en film på 10-15 minutter til slutt.

Vi er forresten den første klassen/gruppen som har vært der! Så de får besøk av fler klasser senere.


Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan legge ut bilde av meg litt oftere, så jeg skal gjøre det litt oftere.

Hva har dere gjort på skolen i dag?
Har dere noen planer for helga?

Kle deg i delikate blonder !

Blonder er en av sesongens sterkeste tendenser. Høstsesongen er godt i gang, og det betyr at det er på tide å oppdatere garderoben med sesongens nøkkelplagg.

FRA VENSTRE: Genser fra InWear (kr 699), skjørt fra Whyred (kr 2099), body fra Vila (kr 249), pumps fra Nelly (kr 299), topp fra Mango (kr 299).=
Genser fra InWear - 699,- | Skjørt fra Whyred - 2099,- | Body fra Vila - 249,- | Pumps fra Nelly - 299,- | Topp fra Mango - 299,-

FRA VENSTRE: Genser fra Vero Moda (kr 399), singlet fra Bik Bok (kr 199), tights fra Cubus (kr 149), skjørt fra Topshop (kr 339), bluse fra Gina tricot (kr 249), kjole fra Ellos (kr 249).=
Genser fra Vero moda - 399,- | Singlet fra BikBok - 199,- | Tights fra Cubus - 149,- | Skjørt fra Topshop - 399,- | Bluse fra Gina Tricot - 249,- | Kjole fra Ellos - 249,-


FRA VENSTRE: Blazer fra Only (kr 299), shorts fra Vila (kr 299), tights fra La Redoute (kr 149), veske fra Accessorize (kr 289), kjole fra Gina Tricot (kr 249).=
Blazer fra Only - 299,- | Shorts fra Vila - 299,- | Tights fra La Redoute - 149,- | Veske fra Accessorize - 289,- | Kjole fra Gina Tricot - 249,-

Hva synes du ?

Filmprosjekt på skolen !

Hei :-)

I dag har jeg endelig vært på skolen, vært hjemme i 3 dager nå. Vi har bare hatt vanlige fag, bortsett fra i Norsk/Musikk/Kunst & Håndverk, der har vi filmprosjekt. Så vi er delt i grupper på 5. Jeg er på gruppe med Kristin, Jonas, Jannicke og Jostein. Og vi skal lage en skrekkfilm. Vi skal holde på med prosjektet noen uker framover, så når den er ferdig skal jeg legge den ut på bloggen! Kan dessverre ikke si hva den handler om enda, men det får dere se.

Tumblr_l8gy79i3311qbo2rso1_500_large

Har dere hatt/skal ha filmprosjekt på skolen ?

Litt av hvert !

Hei <3

Nå tror jeg snart at jeg går og legger meg, er ganske trøtt. Og jeg satser på å være bra nok for å dra på skolen i morra. Har vært syk hele uka, så er faktisk veldig lei av å være hjemme, må si jeg savner vennene mine nå! Er liksom så ensomt hjemme. Men såklart, er jo deilig å slappe av også!

Takk for mange spørsmål til "dagens leserspørsmål", og det er bare og fortsette og stille fler spørsmål <HER> !'

Jeg tror jeg skal starte med noe nytt til søndagen. "Ukas" Har tenkt på ukas topp 5, men det kan jeg jo ha uansett om jeg har bare "ukas".

Tumblr_l8fx1c4yld1qcxxp2o1_500_large
weheartit <3

Har du forslag til hva jeg kan ha som "ukas" ?

Dagens leserspørsmål - Still !

Hei :)

Tenkte å starte med dagens leserspørsmål, så da er det bare å stille meg om det du lurer på! Kommer kanskje til å svare på et allerede etterpå, hvis noen gidder å spørre meg da.


Noe du lurer på ?

Inspirasjon !

Hei <3

Er syk i dag også, har vært det siden søndagen nå. Og er ikke så veldig mye bedre heller.
Nå har jeg akkurat lagd et bilde med inspirasjon. Har satt sammen mange klær osv... bortsett fra bildet til høyre har vært sånn.


Hva synes du?

Natta + like or dislike !

Hei !

Nå er jeg sykt trøtt, så tenker å legge meg nå. Får se om det blir no skole på meg i morgen, tror kanskje ikke det blir det i morgen heller.

Like or dislike ?
Natta !

Anbefaler blogg !

HeiHei :-)

Er fortsatt syk, og føler meg egentlig ikke no særlig bedre enn i går. Jeg har kikka litt rundt på blogger, og fant en veldig fin blogg som jeg vil anbefale! Hun blogger veldig bra, ofte, har med bilder, og har et veldig fint design og header!

www.kpt.blogg.no

Dere burde sjekke ut bloggen hennes !

Har dere en blogg å anbefale ?

Inspirasjon !Hva synes du ?

Oliver James - Like or dislike ?

Oliver James ! Mest kjent fra filmene "Raise Your Voice" og "What A Girl Wants"

Jeg elsker han! Han er en kjempeflink artist og skuespiller.

Like or dislike ?

Syk !

Hei <3

I dag er jeg i veldig dårlig form. Har vondt i halsen, forkjøla og feber... Har sovi i nesten 3 timer nå, så tror kanskje ikke det blir no skole på meg i morra, men får se.Hva har du gjort i dag ?

Slitsom dag !

Hei <3

Vi har tjent inn 70 000,- i dag !
Nå er jeg endelig hjemme igjen! Fra klokka 8 om morgenen har jeg gjort noe, i ett. Først ordna vi resten av tingene til loppemarkedet (til inntekt for polenturen). Så starta folk å komme fra klokka 9. Mange som kjøpte noe, så vi hadde det ganske travelt. I tillegg måtte jeg jobbe litt for ungdomslaget. Der hadde vi sånn sumobryter-ting, hvor du har på sånne store drakter. Så vi måtte hjelpe de opp hver eneste gang de datt igjen, og det var ikke sjeldent skal jeg si!
Rundt 5-tida var loppemarkedet ferdig, så måtte vi ta alt som var igjen i esker, det var ganske mye, og bære det ut. Så det har vært en lang og slitsom dag, men vi har hvertfall tjent mye! 70 000,- er ikke værst.Hva har du gjort i dag?

Loppemarked !

HeiHei <3

Nå har jeg vært nede på skolen, og satt på plass ting og sånt til loppemarkedet i morra, og det er sinnsykt mye som har kommet inn, som vi skal selge! Alt mulig, kan du si. Vi skal selge, for å tjene inn penger til polenturen i høstferien


weheartit <3

Hva har du gjort i dag?

God morgen !

God morgen ! <3

Nå har jeg vært oppe i en halvtime ca, og er fortsatt veldig trøtt -.- Det er jeg vell egentlig hver morgen.
I dag på skolen tror jeg faktisk det blir en helt ok dag. Vi har norsk (filmprosjekt), kunst & håndtverk, samfunnsfag og klasseråd. Faktisk ikke de værste timene på en fredag, men det er jo like greit!


weheartit <3

Når står du opp når du skal på skolen ?

like or dislike ?

Hei <3

Nå har jeg endret designet ordentlig, og ny header kommer etterhvert. Har skrivd opp "design hjelp - HTML", mange koder som kanskje kan komme til nytte, og de er helt gratis!

Men, over til overskriften:One Tree Hill - like or dislike ?

Syk...

HeiHei <33

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra skolen. Følte meg ikke noe bra, var kvalm og hadde vondt i hodet, så da hadde jeg egentlig ingenting på skolen å gjøre, så da gikk jeg hjem! Kjekt å bo så nære skolen, hvis ikke måtte jeg venta til 12 på bussen!

Nå ligger jeg i senga og slapper av, skal snart se på en film, hvis jeg får bestemt meg for hvem!Molly Sandén - Hallelujah

Hva synes du om bildene?

Nytt design på vei !

Hei <3

Nå holder jeg på med å lage nytt design til bloggen min! Det skal bli et helt annet et, blir deilig å skifte ut det gamle nå. Designet er nesten ferdig. Alt jeg mangler nå er en header! Så, da får jeg prøve å lage en snart.


Hvis du vil sjekke det ordentlig ut, gå på www.ks1995.blogg.no for å se hele designet! På den bloggen, er det den samme headeren som her, men det er fordi jeg ikke har lagd en ny enda, så det kommer en annen header etterhvert...

Hva synes du ?

Dagen i bilder !

Hei <3

Har ikke skjedd no spesielt i dag, enda... Bare skolen. Vi har hatt engelsk, musikk, spansk og naturfag! Ikke no spesielt med det, egentlig. Har heller ingen planer senere i dag, så det blir en slækk dag, hvis jeg ikke finner på noe.


Anja, meg og Jannicke <3 (dette er fra i går da...)


meg og Anja <33


Problembaarna <33 neida! Mathilde, Karianne og Anja <3


<33

Skal du noe i dag?
Hva synes du om bildene?

hits