september 2011

idool!


// tv2.no

Nå sitter jeg og ser på idol! Fytti, har heia på Isak hele veien, og gjør det fortsatt♥ men jeg fikk vite tidligere i uka, at Pål går på skolen min, så må jo nesten stemme på han og! Får satse på at de to går videre!

Hvem heier du på?

what makes you beautiful..De fleste har sikkert allerede hørt den, men jeg virkelig elsker denne sangen!♥ Jeg er sikker på jeg har hørt på den over 50 ganger den siste uka, haha...

Hva synes dere om sangen? 

sorry.. har blitt litt dårlig blogging de siste dagene, men har hatt 2 prøver denne uka.. også har vi i dag og i morra i tillegg.. 

clothes..


// laget på polyvore.com             Alle klærne er fra H&M og nelly.com

Tycks?

my camera is back!


_privat...

I dag har jeg vært i byen med mathilde, så fikk kjøpt meg en svart cardigan og to olatights! Så ble ikke no storshopping i dag, bare noen ting jeg virkelig trang! Jeg fikk også henta kameraet mitt, som har vært på reperasjon i hele 4 uker (!!!) - USB-kabelen ligger hos pappa, så da blir det selvtatt bilder fra og med i morra (?) mest sannsynlig..

Hva har dere gjort i dag?

bowling!

Nå har jeg akkurat kommet hjem til mamma! Har vært på bowling med pappa og Tonje, og gjett hvem som vant med hele 45 poeng over pappa og 55 over Tonje... (!!!)

Tumblr_lrxzaw2zye1qiyefpo1_500_large

6012602928_658dc39b83_z_large

Liker dere å spille bowling? 

lørdagskveld!

311810_1796884940210_1782330661_1161263_1673154602_n_large

Atle_pettersen_og_m_906392i_large
// weheartit.com

ååå, jeg elsker lørdagskvelder! Denne lørdagen skjer det ingenting, men uansett! Deilig og bare slappe av med godteri og brus foran tv'en.

Hva gjør dere i kveld?

besøk!

1245205-11-1316799675307_large
// weheartit.com

Nå har Marte akkurat vært her en liten tur! Veldig koselig å få litt besøk♥ Så nå er det tilbake å øve til medier- og kommunikasjonsprøva til mandagen.

Hva gjør dere? 

weekend!

Cupcakes_large
// weheartit.com

Nå er det endelig helg, skal bli deilig! ♥ Har ingen planer i helga, men siden jeg har 4 prøver til uka får jeg vell litt av hvert å holde på med. Matte, naturfag, mediekommunikasjon og photoshop! Men er vell naturfag og mediekommunikasjon jeg må øve mest til...

Nå vil jeg virkelig ha kamera mitt tilbake! Har vært på reperasjon i 3 1/2 uke nå...

Hva er deres planer for helga?

musikktips?

Jeg fikk jo ny mobil for nesten en uke siden, og har sikkert bare 30 sanger ellerno på den, så jeg trenger musikktips fra dere!

1282801-8-1316469939884_large
// weheartit.com

Hvis dere lurer på hvordan musikk jeg liker, så går det i sangen som: Don Omar - Danza Kuduro, Adele - Someone Like You, Secondhand serenade - Fall For You, Rihanna, Shakira og slik musikk! Så setter veldig stor pris på noen tips fra dere! ♥ 

Har dere noen musikktips til meg? 

hei.... og hadet!

Z_80cf5b1d_large
weheartit.com

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra skolen, og nå drar jeg veldig snart på teaterøvelse! Så vi snakkes kanskje senere i dag!♥

Hva gjør dere i dag? 

inspirasjon...

1575848_lookbook 3

Aqua Shiny Platform Wedge Sandals From Romwe.Com, Leather Shearling Jacker From Urban Outfitters, Brown Bag From Romwe.Com, American Apparel High Waisted Tap Shorts

Monki Nude Hat, Becky Bloomwood's Wardrobe Velvet Collar From Http://Beckybwardrobe.Weebly.Com/Collars.Html, Club Couture Lace Print Dress From Www.Clubcouture.Cc, Kate Spade Sequined Owl Purse, Christian Louboutin Nude Pumps

Hva synes dere?

bilder!


foto // privat      kamera // nikon       var de eneste jeg hadde liggende på pc'en nå! men har tatt mange fler..

I dag har vi jo hatt foto i flere timer, så vi i 1.klasse har vært ute og inne og tatt masse bilder! Så nå har jeg endelig lært meg litt nye ting på kamera; iso, blenderåpning, lukkertid og litt sånne ting! Ingen bilder er redigert!

Hva synes dere om bildene? 

fotooo!

Nå sitter jeg på skolen, og vi har PTF - hvor jeg har foto! Så nå ser vi på film!

Tumblr_lgyuayllym1qcyl4ko1_500_large

Hva gjør dere`? 

good night!

Tumblr_lrqbx8lvvt1qmyb7qo1_500_large
// weheartit

For et par timer siden kom jeg til pappa, så nå sitter jeg og ser på robinson! Og jeg sitter selvfølgelig med pc'en på fanget.. hehe, sjokk!

Hva gjør dere i kveld? 

sunday!

5387111861_ec92026656_z_large
// weheartit 

HeiHei! Eller god morgen blir det jo fra meg, som våkna for litt under en time siden! Men man trenger litt søvn, når man ikke er hjemme før over 3 om natta... Og forresten, tusen takk for alle de støttende kommentarene fra dere på forrige innlegg!

I dag har jeg rett og slett ingen planer! Så da blir det vell å slappe av hjemme, men er deilig det innimellom!♥

Hva gjør dere på denne søndagen?

max factor!

Jeg er med i en konkurranse på blogg.no, hvor man kan vinne max factor - produkter til 500,-!

maxsample

idooool!

FAVORITT: Vegard Leite gikk videre i årets første semifinale. Foto: Thomas Reisæter

nå sitter jeg og ser på idoool - eller forresten, nå er det ferdig! Så nå er det senkveld med thomas og harald! Og en av favorittene mine gikk videre i kveld, Vegard! Men storfavoritten min kommer ikke før om to uker da, tror jeg... haha.. det blei egentlig veldig random innlegg..

Følger dere med på Idol?

atm!

Hands1-copy_163851318_large
// weheartit.com...

Nå sitter jeg og leser manuset vi fikk på teateret i går, og prøver å finne noen roller jeg vil spille! Ikke lett, men mange morsomme roller, så finner nok noen!

Hva gjør dere?

Ny mobil!

Nå har jeg ENDELIG ny mobil! Hatt min gamle ganske lenge nå, så skal bli godt å få en ny en! Så dette er altså min nye mobil:Hvilken mobil har du?

hvordan konkurranse?

Tumblr_ln59e89lwc1qkdoxmo1_1280_large
// weheartit.com

Jeg har tenkt til å ha en konkurranse snart! Premien er klar, så da trenger jeg bare å finne ut hva slags konkurranse jeg skal ha!

Har dere noen forslag? 

teaterøvelse!

246976_208864019155355_100000952762010_552185_6739154_n_large
// weheartit.com

I dag var det første teaterøvelse! Ble ikke like lenge øvelse i dag, siden det var første gangen. Vi leste bare igjennom manuset høyt, og ellers snakket litt om øvelsene videre i år. Og jeg har funnet ut at vi har enda dårligere tid enn i fjor, og i fjor hadde vi dårlig tid! Men, det går vell i år og, som det har gjort før! Vi er også ganske få i år, rundt 20 som blir fordelt på 50 roller + småroller og sanger.

Går dere på teater? 

medier & kommunikasjon!

Fikk et spørsmål tidligere i dag fra en leser, så tenkte jeg kunne svare på det nå!

Hei, digger bloggen din! jeg bare lurte på om du kunne si noe om media og kommunikasjon, hva gjør dere osv? men en ting til og det er at jeg har veldig lyst til å gå mk, men veldig usikker om jeg kommer inn, hva hadde du i snitt? :-)Skjønner godt hvis det er mange som ikke gidder å lese alt, men har kategorisert det litt, så kan dere jo lese det dere vil! :)

Fagene: På media har vi både fellesfag og programfag. Vi har norsk, matte, naturfag, gym og engelsk - og vi har mediedesign & medieuttrykk, medieproduksjon og mediekommunikasjon som programfag. Vi har flere timer programfag enn fellesfag, så det er veldig deilig og ikke ha fellesfag hele tiden... I programfagene fram til nå, har vi lært noen lydprogrammer (sette på ny lyd/musikk til videoklipp/trailere osv..), og nå skal vi lage en animasjonsfilm. A-klassen har lært en del om photoshop, så det skal vi også videre.

Programmer på pc'en Vi fikk jo pc'er på skolen allerede den første uka, hvor mange programmer var ferdig lastet ned, så tror vi har rundt 40-50 programmer på skolepc'en vår! Regner med vi skal lære mer om lyd, redigering av bilder, video, animasjon, foto, mediedesign, journalist + sikkert mye mer!

Valgfag På skolen har vi også 6 timer med PTF (prosjekt til fordypning) hver uke. Dette er noe vi skal ha et helt år, og vi kunne velge mellom foto, lyd, animasjon og video. Jeg har valgt foto, og vi har allerede lært en del om ting ved kameraet og begynt å se på et tema vi vil fotografere (f.eks. vann, farger, sulten, blå osv..). I video, skal de bl.a. være med i Arena å se på Larivk Håndballklubb spille kamper, og være med å filme ++ som skal vises på TV 2 sumo.

Snitt for å komme inn var ikke så veldig høyt på Thor Heyerdahl, hvor jeg går. Vi var 68 søkere, og bare 32 plasser. Jeg vet ikke akkurat snittet for å komme inn, men jeg tror det var rundt 4. Jeg hadde 4.6, så jeg kom inn... Det spørs jo helt hvilken skole, hvor mange søkere det er, og hvilke karakterer folkene har etter hvem som kommer inn. Men har du 4.5, så er jeg sikker på du kommer inn!

♥ Rom: Klasserommet vårt er delt i to, men vi har skyvedører, så vi er sammen med den andre klassen ganske ofte. I klasserommet vårt har vi en stor pc-skjerm hver, og en sånn kobler, så vi kan koble laptopen til den store skjermen vår. Vi har også andre rom på skolen, bl.a. lydstudio, fotostudio, videostudio - tror det er det vi har. Der har vi ikke vært enda, men vi kommer sikkert til å være der når vi skal ta opp lyd, ta bilder +++

♥ Utstyr: Siden jeg har foto i PTF må jeg jo nesten bruke et kamera! Vi er ca 20 i dette faget (fra 1 og 2.klasse). De har 8-9 kamera på skolen, så vi får jo såklart låne der om vi ikke har selv, og vi må ikke kjøpe dette selv! Men de fleste som har foto har kamera selv, så det er ikke noe problem for oss.

Noe mere dere lurer på?

my weekend +++

305265_203191589743938_140603909336040_587210_2674549_n_large
HeiHei! eller god kveld, blir det vell snart!

Ville bare informere dere om at jeg fortsatt lever, siden det er noen dager siden jeg har blogget nå! Men det er rett og slett fordi jeg har vært veldig opptatt med andre ting. I helga har jeg vært i Kristiansand på musikksamling sammen med mange gamle og nye venner! ♥ Dro alene, men kjenner mange fra musikkurs i sommer, og det er alltid lett å bli kjent med folk slike steder, så det gikk greit. Siden jeg har vært borte hele helga, har jeg ikke akkurat sovet så veldig mye heller. 10 timer på 3 netter, er jo ikke akkurat så mye.

Holdt på å sovne på vei hjem med bussen i går og, men jeg sovner aldri på busser, dessverre... I dag til morgenen var jeg så stressa, at jeg klarte å glemme både niste, busskort + at headsettet ikke funker... men dagen ble heldigvis bedre på skolen i dag! ♥ Og jeg klarte og sovne i timen idag, når vi så på film, flinke meg! Så nå må jeg si at jeg gleder meg til helga, i og med at jeg ikke får lagt meg noe tidligere før på torsdag.

Unnskyld - vet det ble et langt innlegg, men haddde litt av hvert å fortelle! Regner med mange ikke gadd å lese det, men det får gå! Ha en fin uke alle sammen! :D 

Hva har dere gjort i helga? 
Hva har dere gjort i dag?
 

inspirasjon!

Romwe Sweater And Shorts From Www.Romwe.Com, Monki Hat, Modekungen Bag From Www.Modekungen.Se

Cropped Tee From Http://Www.Glamourkills.Com/, Shorts From Http://Herej.Com, Vintage Suede Vest, Vintage Guess Shoes, Aldo Fringed Bag

Espaço 1098 Pants From Http://Www.Espaco1098.Com.Br/, Gabriela Faraco Jewelry From Http://Www.Gabrielafaraco.Com.Br/

Queens Wardrobe Shirt, There She Goes Babe Skirt, Stradivarius Pumps From Http://Www.Stradivarius.Com/Webapp/Wcs/Stores/Servlet/Product/Stradivariuses/Es/Stradivarius/51003/159794/Salon%2 Bplataforma%2 Bdetalle, H&M Clutch, Tom Ford Sunglasses
// lookbook.nu

Hva synes dere?

movie, movie, movie...

Tumblr_lhwvrztxw11qdlthio1_500_large
_ weheartit.com

I dag på skolen har vi sett to filmer, og ellers kikka litt på noe på youtube, og egentlig bare surra. For en fornuftig dag, sier jeg bare!♥ Men er alltid deilig med litt slappe dager!

Hva har dere gjort i dag?

The man who can't be moved...Synes han er helt fantastisk til å synge! Og han er bare 17 år. Hva synes dere?

peppes med klassen!


webcamera.. vakkert, må jeg si! -.-

Å ha bloggen uten kamera nå, er rett og slett som å ha et tv uten kanaler! Når det ikke er her, det er da jeg virkelig merker at jeg trenger det, typisk. Men får det vell tilbake om et par uker.

Skoledagen har vært ganske bra, vi har hatt PTF (jeg har foto som valgfag), og to timer med mediekommunikasjon. Etter skolen dro klassen min og A - klassen på peppes pizza, for å spise (noen som klarer å gjette hva) - PIZZA! Var kjempekoselig!♥ Skulle gjerne lagt ut bilder, men har ingen, men skal se om jeg får stjælt bilder fra noen i klassen, så kanskje det kommer noen i morgen ellerno..

Hva har dere gjort i dag?

besøk!


GAMMELT! Fra konfirmasjonen i fjor.... men kamera mitt er fortsatt på reprasjon, så måtte finne et annet av oss.

For dere som ikke har fått med dere det, så har jeg besøk av Jannicke nå. Hu kom i går kveld, så vi hadde det veldig koselig! ♥ Ble litt sent i går (eller i dag, kan jeg vell si), så vi har nesten akkurat stått opp.

Hva gjør dere?

weekend!

Tumblr_lm4ukrmj1s1qj79b5o1_500_large
weheartit.com...

Nå er det helg igjen, allerede! Synes denne uka har gått like fort som den forrige, så det må være et tegn på at jeg trives på den nye skolen. Noe jeg virkelig gjør og. Nye folk og nye venner, og selvfølgelig gamle venner! ♥ Jeg fikk sendt inn kameraet mitt på reperasjon om tirsdagen, så får håpe det ikke tar så alt for lang tid før jeg får det tilbake igjen.. Så det blir vell for det meste weheartit-bilder ogsånt! Mobilen har jo ikke akkurat verdens beste kvalitet. 

Nå skal jeg veldig snart ned på jobb for å vaske i 2-3 timer. Så skal jeg på jobb på gatekjøkkenet i morra, og i morgen kveld kommer Jannicke for å sove over! ♥ Så det blir nok en koselig helg!

Hva skal dere i helga? 

hits