september 2012

Oslo og reunion!

God kveld! I helga har jeg vært i Oslo med en haug av herlige folk jeg ble kjent med på Malta i sommer, og vi har kosa oss massemasse ♥ Jeg tok buss hjemmfra på fredags ettermiddag, og venta på Oslo S til resten av go'jentene jeg har sovi på hotell med kom. Vi stakk til hotellet, Thon Hotel Panorama, og pakka ut tinga våres - før vi bare satte oss ned for å snakke og kose oss.


Trude, Eileen og Linda!


Var familierom, men Tonje og Trude sov altså på dobbeltrom - så vi lå ikke alle her!


Marie og meg!

Lørdag sto vi opp ganske tidlig for å spise frokost og for å utnyte dagen fullt! Vi gikk opp på Karl Johan, og måtte selvfølgelig shoppe litt, blei ikke mye nytt innkjøp for meg - men et par ting. Må vel si jeg ikke var i helt shoppinghumør igår, og aner ikke hvorfor... jaja! Klokka to stakk vi på Friday's og møtte mange fra Maltagruppa vår + lederen, kjempekoselig å se igjen folka ♥ Da blei det Friday's burger og is til dessert.


Amalie og Gina!


Eileen, Linda og meg!

Vi dro på butikken for å kjøpe inn litt godteri ogsånt, så dro vi på hotellet - og tok med oss noen fler av maltafolka dit! Etter et par timer med prat og moro, dro vi på EF reunion party på sentrum scene. Der var det masse folk, og igjen traff vi flere folk vi blei kjent med i Malta, veldig koselig! Var konsert med Alexandra Joner, og ellers bra musikk og konkurranser. Vi dro tilbake til hotellet rundt elleve, og var vel egentlig våkne ganske lenge (kan jo ikke bare sove, når vi kun var sammen i helga).


Amalie


Irmelin


Gina, Maren, Kari og Linda


Maren, Kari, Linda, Eileen og Trude


Eileen og Trude

I dag sto vi opp ganske tidlig, spiste frokost, pakka og rydda hotellrommet - før vi sjekka ut klokka tolv, og stakk en liten tur på friday's for å prøve noe godt å drikke. Jeg tok bussen hjem klokka 3, og har bare slappa av etter det! Hatt en fantastisk reunion helg hvertfall ♥


Trude, Marie og Tonje!


Linda og meg!

Nå sitter jeg hjemme og gleder meg over at det er HØSTFERIEEE ♥ Skal nytes for fullt!

Hva har dere gjort i helga?

Reunion!

God morgen! I dag har jeg fri, siden vi kun har en gymøkt på skolen - så har hjemmetrening. Får komme meg ut en gang snart! Sto opp for tre timer siden faktisk, men var fordi jeg måtte skrive ferdig en artikkel jeg akkurat leverte...

I helga kommer jeg til å befinne meg i Oslo, noe jeg gleder meg enormt til! Skal nemlig treffe mange herlige folk fra språkreise igjen, og de har jeg ikke sett siden i sommer. Jeg, Tonje, Marie, Trude, Linda og Eileen skal sove på hotell sammen, så det kommer til å bli koselig ♥ Lørdag skal vi ut å spise på fridays med noen fra den norske gruppa, dessverre mange som ikke kommer - men vi skal nok få det gøy uansett! Kamera blir med, så bilder kommer senere!Hva skal dere i helga?

Filma håndballkamp!

God kveld! Eller god natt kunne jeg vel egentlig skrevet. I kveld har jeg vært i arena og filma håndballkamp med to til i klassen, som er et prosjekt vi driver med i videogruppa på skolen. Er første kampen, så vi fikk heldigvis litt hjelp av noen som har drevet med det før! Utrolig morsomt å få det opp på storskjermer og greier - gleder meg allerede til neste kamp nå!

I morgen tenkte jeg å sitte godt plantet bak pc skjermen å skrive artikler som må leveres til uka. stress, stress, stress... Men må nesten gjøres og! Ellers gleder jeg meg ufattelig mye til neste helg ♥ Da skal jeg inn til Oslo å møte folka fra Malta igjeen, blir herlig!


_privat_gammelt

Hva har dere gjort i helga?

wednesday!

Heisann! Nå sitter jeg på grupperom med Tina og Emilie, og vi holder på å skrive en artikkel vi skal levere om et par uker. Som vanlig har jeg såklart ikke starta enda, for facebook og blogg er i veien. Liker å skylde på det... I kveld er det teaterøvelse, og forrige gang fikk vi utdelt roller - så nå er det bare å starte øvinga.

Også er jeg forresten veldig sliten, ikke bra å legge seg for sent om kvelden, så gleder meg ufattelig til helg ♥ Da skal jeg baaaare slappe av!Hva gjør dere?


Vil du på språkreise sommeren 2013? Bestill på ef.no og få opptil 2500,- i rabatt + hvis du nevner "Tonje Thorkildsen" i bestillingen, vil du også få litt ekstra rabatt! Les i kategorien "språkreisen", og les om språkreisen min til Malta i sommer. Neste år skal jeg til Long Beach, og reiser med 3 venner fra denne sommeren ♥ En herlig opplevelse, lover dere!

My cat!

Begynner nesten å bli uvandt å skrive på bloggen igjen nå... neida, men jeg skal prøve å få tilbake inspirasjonen til å blogge, så er jeg nok straks tilbake for fullt igjen! Men er mye som skjer i hverdagen, så da får det nesten bli som det blir foreløpig.

På skolen idag har vi hatt PTF (prosjekt til fordypning for dere som lurer) hele dagen. Siden jeg skal være med på videoproduksjon hele dette året i faget, har vi lært masse nytt om videokamera og slik, veldig nyttig! Neste torsdag skal vi filme håndballtreninga til LHK for å lære litt, før vi seinere i høst skal begynne å filme alle LHK-kampene i arena som skal gå live på tv2 sumo og storskjermene, ganske kult eller hva?Hva har dere gjort i dag?

hits