oktober 2011

søtnoser fra nelly

John Zack - Lohan Sparkling DressThree Little Words - Mesh Bandeau DressClub L - Diane Lace Dress

Motel - Jenna DressThree Little Words - One Shoulder Chiffon DressRare Fashion - Sequin Top Bandeau

Utrolig fine ♥

Hva synes dere? 

teaterhelg!


og vi satt sånn nesten heeele lørdagskvelden på chatroulette, morsomt!


og jeg møtte marie da, måtte såklart ta bilde:


og resten av gjengen har sitti og gama:
Som sagt, var jeg jo på øvelseshelg med teateret lørdag-søndag. Etter og ha sett disse bildene, ser det vell heller ut som jeg har vært på lan, men det har jeg faktisk ikke. Men jeg har ikke tatt noen bilder når vi har vært på scenen osv.. det får heller komme etter premiera våres.

Hadde det hvertfall veldig koselig, vi var bare 11 som overnatta, men ingenting stopper oss fra å ha det gøy!!

Hva gjorde dere i helga?

Answers #2

Da kommer del 2 av svarene til spørrerunden - skole, hverdag og språkreise!

Hvordan er videregående i forhold til ungdomsskolen?
Jeg liker videregående mye bedre, helt klart! Det er så mye friere, vi kan gå hvor vi vil i friminutt, gjøre hva vi vil, og lærerene bryr seg ikke like mye om lekser. Men det er jo da vi selv skjønner at det faktisk er viktig å gjøre de, for å lære. Jeg synes også det er veldig morsomt å gå på en skole med 1700 elever, i fohånd til gamle skolen hvor vi var 90 (?) hvor alle kjente alle. Nå møter man alltid på folk man ikke kjenner, og man får også mange nye venner.
Noe mange merker er at lærerne ikke har like god tilknytning til elevene, en del hvertfall. F.eks. kontaktlæreren min, kan ikke navnet på nesten noen i klassen enda. Men andre er veldig flinke!

Hvordan trives du på medier & kommunikasjon? Hva gjør dere?
Jeg trives veldig, veldig bra!! Jeg elsker klassen min, og alle folkene er veldig like og veldig hyggelige. Vi gjør litt forskjellig. Vi lærer mange redigeringsprogrammer og slikt på pc'en, tar bilder, filmer osv.. Mere skal vi gjøre etterhvert også.

Er bare dere i 1.klasse på mk sammen i timene? Eller er dere med 2 og 3.klasse noen ganger også?
I  alle fellesfagene (matte, norsk osv..) er bare vi i 1.klasse sammen. Men vi har 6 timer i uka med noe som heter PTF (prosjekt til fordypning), hvor vi kan velge mellom lyd, foto, video og animasjon. Dette gjør også 2.klasse. Så i disse timene er vi sammen med de i 2.klasse som har valgt samme tema. 3.klasse har vi aldri vært med, vet ikke om vi skal det heller?

Hva er ditt favorittbilde av de du har tatt?

dette kanskje??

Har du kjæreste?
Nei, det har jeg ikke.

Kan du beskrive drømmegutten?
Hmm.. Han må være litt høyere enn meg, ikke altfor høy. Han må være åpen og utadvent (ikke for voldsomt), og ha litt humor så jeg har noe å le av. Han må også være snill og koselig mot andre og vennene mine. Og litt kjekk, såklart♥

Hva gjør dere på teaterøvelsene?
Først varmer vi opp. Enten med å synge f.eks. åpning/avslutningsang, også hopper vi litt opp og ned og tar noen sånne "stemmeøvelser". Ellers bare øver vi 1 og 1 sketsj om gangen, og imens det holder på synger de andre på sangene eller slikt.

Reiser du på språkreise med noen venner eller alene?
Jeg reiser helt alene! Men det er jeg egentlig ganske glad for. Da er det kanskje litt lettere å bli kjent med folk, og jeg slipper å "forholde" meg til noen, eller hva jeg skal si.

Hva gleder du deg mest til på språkreisen?
Ååå, jeg gleder meg til absolutt alt!! Få mange nye venner, bli bedre i engelsk, sole meg på stranda, bade, alle utfluktene, spise is, shoppe, ja, rett og slett alt! ♥

Hvor mye måtte du betale for språkreisen?
Jeg reiser med EF, til St.Julians i 3 uker på resort, international, så jeg må betale 19 250,- Dette er for alt på reisen (mat, fly, EF disko, beach club, skole +++). Det jeg må betale ekstra, er hvis jeg vil på noen utflukter der nede, og såklart hvis jeg vil shoppe! Ellers er alt i prisen.
Siden jeg bestilte reisen min i slutten av juni, fikk jeg også 2500,- i rabatt, så det ble jo litt billigere for meg.

Fikk dere svar på det dere lurer på?

bestilt objektiv!

Nå har jeg bestilt objektiv til speilrefleksen min, makro 17-70mm!! Så kan jeg endelig ta noen litt bedre bilder ♥

Sigma 17-70mm F2.8-4 DC Macro OS HSM for Sony 
men nå skal jeg følge med videre på idol, snakkes♥ 

Har dere objektiver til kameraet deres?

long weekend...

Tumblr_ls7on2ooax1qcmiu9o1_500_large

Nå blir det langhelg for meg, deiliiiiig! ♥ Har egentlig ikke bruk for det, men skal bli deilig å sove litt lengre om morgenen enn vanlig hvertfall. Til mandagen skal lærerne etellerannet, så vi får fri fra skolen. Tirsdag er det innsamlig til peru-aksjon, så jeg skal vaske hjemme hos pappa. Og på onsdagen kommer 9.klassinger for å besøke skolen, så da trenger vi heller ikke å komme på skolen.

Så nå skal jeg ikke på skolen igjen før til torsdagen!! Men nå stikker jeg på jobb og vasker, så vi snakkes senere! ♥ 

Hva skal dere i helga? 

school

Nå har vi naturfagframføring foran læreren, men jeg rekker heldigvis ikke, så det blir digg ♥ Så må jeg vente en uke til!! Men man må jo finne på noe gøy, når læreren er vekk.

Hva gjør dere?

naturfaaag!!!

Xicara-florida_large

Nå sitter jeg og skriver naturfagframføring som er i morgen, som skal vare i hele 10 minutter (!!!), og det er alene... Så nå får jeg nesten bare skrive og skrive og øve og øve, vil helst ha litt bra karakter, så da snakkes vi senere!! ♥

Mye lekser?

Answers #1

Har kategorisert spørsmålene litt. Så nå kommer "blogg & annet", så får dere "skole & hverdag" og "språkreisen" senere!

Beste bloggeren du vet om?
Jeg leser så mange blogger, og alle er veldig bra, så jeg vet egentlig ikke hvem som er favoritten! Men jeg liker veldig godt explode og carolinemaria.

Hva inspirerer deg til å blogge?
Egentlig alt! Jeg får inspirasjon fra andre blogger, også får jeg inspirasjon fra alt rundt meg om hva jeg kan blogge om.

Hva liker du mest ved å blogge? 
Egentlig så vet jeg ikke. Jeg bare synes det er gøy å dele ting med dere, og få tilbakemelding på forskjellige ting. Også et sted jeg kan skrive ned ting osv..

Hvem blogger leser du?
Mange! explode, anettee95, andreabadendyck, marieekristine, madeleeeen, l0ve, carolinemaria, lenaamarie, amandasorum også er jeg innom andre noen ganger.

Tumblr_lt2c77n2qc1qb4hv5o1_500_large

Cola VS Sprite?
Liker ikke cola, så sier sprite.

Favorittplagget ditt i garderoben?
Hmm.. For tiden er det vell kanskje en av strikkegenserne mine, godt og varmt nå om høsten ♥ 

Favoritt klesbutikk?
Det går for det meste i Bik Bok, Cubus og Vero Moda, så er vell de! + H&M også..

Favoritt skobutikk?
Hater å se i skobutikker, så har ikke noen favoritter. Hvis jeg trenger noen sko, så bare går jeg inn for å se om de har det. Jeg gidder aldri å se, hvis jeg ikke trenger noe, sånn jeg gjør med klær.

Yndlings matrett?
Lasagne og Tacooo ♥

Beste film og tv-serie?
Raise your voice og the last song er veldig søte ♥ Det som går mest på tv'en her i året er idol, norske talenter, farmen, jakten på kjærligheten, 71 grader nord, paradise hotel og sånne programmer. Men ikke alltid jeg gidder å se på det heller.. Men idol er jeg avhengig av nå ♥

Hva slags musikk liker du?
Alt mulig egentlig, eller egentlig ikke. Jeg er ganske kresen når det gjelder musikk. Det må enten være sånn fest/party-musikk eller litt sånne rolige som someone like you og sånt.

Flere spørsmål kommer en annen dag!

Bra nok svart? 

Sun and fun pack!

HeiHei!

Nå har jeg akkurat ringt til EF, og bestilt "EF Sun and Fun Pack". Som inneholder litt av hvert aktiviteter når jeg skal ned til Malta på språkreise til sommeren!

♥ EF Mega Party - Stort party med alle EF studentene

EF Grand Prix - Konkurranse i Go-kart

 

♥ Banana Ride

♥ Comino by Day -
 Båttur over til en liten øy på Malta, og være på stranda hele dagen

320959_10150316946836489_568471488_7710916_1592682_n_large

Kino

Gruppebilde

Gleder meg!!!

Noe dere lurer på om språkreise / andre ting, har jeg spørrerunde her: http://kathrinee95.blogg.no/1319455384_sprrerunde.html#comment 

syk..

Tumblr_ltj58ecbot1qmejd3o1_500_large

I dag er jeg syk og hjemme fra skolen.. Utrolig kjedelig, men godt å ha noen filmer å se på ♥

Hva gjør dere i dag?

inspiration...

Collar Blouse

Dagmar Scarf, H & M Sweater, In Love With Fashion Dress, Ray Ban Cateyes

Tycks?

Still spørsmål til spørrerunden <HER> !!!

spørrerunde!

Tumblr_ltgsif87sp1qhgim9o1_500_large

Noe du lurer på?

monday morning..

Tumblr_lt6cvmm4dt1qgfzbwo1_500_large
dette beskriver vell alt, for å si det sånn!

Nå er det morgenen og klart for skole igjen! Er så sinnsykt trøtt, og vil virkelig bare slappe av under dyna i noen timer til!♥ menmen.. Jeg får bruke den times bussturen på å prøve å sove/slappe av, har aldri klart å sove under den bussturen før, så neppe om det kommer til å skje i dag heller..

I går spilte vi forresten konsert i gymsalen, gikk ganske greit egentlig, vi spilte; møkkamann, bad romance, det går likar'no, we will rock you og i was made for loving you så det var hvertfall veldig morsomme sanger!

Hva skal dere i dag?
Flere som er trøtte? 

when we were kids..

Tumblr_lrzsb3hx8t1r0k7alo1_500_large

Jeg kom nesten akkurat hjem, har vært på jobben og vasket, kjempegøy som alltid!!!! not.. Så nå skal jeg straks prøve og få gjort litt naturfaglekser, også drar jeg på mediefest i kveld, så da blir det sikkert ikke noe mere blogging i dag!

Hva har dere gjort / skal i dag?

no no no..

Få Christophers «Idol»-låt gratis

Nå har jeg akkurat sett på idol, og jeg skjønner virkelig ikke! For hver gang det er sånne programmer, så ryker alltid en av favorittene mine ut. Ble så sykt skuffa når Christopher røykt ut av idol ♥ Skulle gjerne sett han litt lengre, også har han vært syk en uke i tillegg.. Men jeg har jo fortsatt storfavoritten min Isak med, og Henrik er jo dødskul, så jeg skal ikke klage.

Hva synes dere om at Christopher røk ut?
Hvem er deres favoritt? 

 

 

 

 


weekend!

Tumblr_lt985s9kah1r0ypfoo1_500_large
// weheartit.com

Endelig helg! Eller, jeg var ferdig på skolen 1, så det har jo forsovet vært det ganske lenge! I helga skal jeg litt av hvert.. Gjøre masse lekser! Vil helst bli ferdig med framføringene og sånt. Ellers skal jeg på Mediafest med klassen + 2 og 3.klasse i morgen. Og på søndag skal vi spille høstkonsert med korpset, så det blir nok en ganske bra helg!

Hva er deres planer denne helga?

litt av hvert..For nesten en time siden kom jeg hjem fra skolen. Vi har ikke gjort så veldig mye egentlig, lagd visittkort (som jeg ble ferdig med i går), så jeg har starta på et magasin. I gymtimen var vi på spenst, så da har jeg fått trent på en del forskjellige apparater.

Resten av dagen/kvelden går nok i lekser. Jeg har to framføringer til uka, også må jeg øve masse til revyen. Vi har kun fire øvelser igjen + en øvelseshelg, og vi har såvidt starta... Og jeg er nødt til å lære meg 6 sanger + 3 roller, men det går nok bra!

Hva gjør dere i dag?

theatre..


_privat...

Var ikke akkurat verdens beste bilde å skryte av, men jeg var bare nødt til å slenge med et...

Hei! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra skolen, har spist og pakka ut av sekken, så skal jeg veldig snart agårde igjen på teater! I dag skal vi bare synge på sangene, så det blir nok gøy!

Hva har dere gjort / skal i dag?

long day..


_privat...

I dag har det vært en lang dag, så har dessverre ikke rukket å blogge noe... Jeg slutta litt før 2 på skolen, men blei med Kjersti på en bytur, så jeg var ikke hjemme før over 5! Også skulle jeg ned på korpset halv 6, så da rakk jeg ikke stort mer enn å legge fra meg sekken og såvidt skifte litt, før jeg måtte gå ned.

Så nå er jeg hvertfall hjemme igjen, så nå skal jeg gjøre litt engelsklekser og snart ta natta!♥

Hva har dere gjort i dag?

facts about me..


// hvis dere ikke skjønte det, så er det et par portrettbilder av meg da ♥ vet jeg er hot!

♥ Jeg har aldri farget/stripet håret mitt, og har ikke planer om å gjøre det i nærmeste fortid heller...

♥ Jeg er altfor avhengig av facebook! Er nødt til å sjekke hele tiden! Før jeg drar på skolen, når jeg kommer hjem og før jeg sovner om kvelden.. huff.. tror jeg bør gjøre noe med det!

♥ Jeg leser horoskopet mitt hver dag, og hver uke i tillegg! Utrolig nok, men jeg gjør faktisk det! Er det en dag jeg ikke får sjekket, er jeg nødt til å lese dagen før.. haha...

 Til sommeren skal jeg på språkreise 27/6 - 17/7 til Malta, St.Julians. Drar alene, og gleder meg enormt! Jeg kommer til å blogge en del om den framover, og når jeg er der nede, så bare følg med!

♥ Jeg trives utrolig godt på medier & kommunikasjon og i ny klasse! Såklart, savner jo mange fra gamle klassen, men synes det er veldig spennende å møte nye folk og få nye venner.

♥ I 8.klasse (?), måtte jeg sy i armen min. Jeg var på kickboxing-trening, og jeg og noen andre venner satt oppå en madrass som sto lent opp mot veggen. Den datt ned, og jeg slo armen rett inn i en sånn hjernting! Gjorde faktisk ikke så vondt, men jeg ble sykt svimmel. Tro meg, det kom en del tårer ut, når mamma fortalte jeg måtte til legen, jeg haaaaater legen! Ellers har jeg aldri brukket noe eller skadet meg.

♥ Jeg dagdrømmer omtrent hele tiden! Utrolig plagsomt, innimellom..

♥ Jeg blir altfor fort sjalu! Skulle virkelig ønske jeg kunne endre på det, men det er noe jeg dessverre ikke klarer...

♥ Jeg virkelig elsker desember! Først er det bursdagen min. Så blir det kjølig og kaldt ute, men den vakre julen kommer! Jeg elsker å gå ute og se på alle de varme og fine lysene som kommer fra gatene eller husene! Juletrær, lukten av julekaker og julemiddager og på slutten; nyttårsaften, heeerlig!

♥ Jeg elsker skrekkfilmer! Jeg blir utrolig fort redd, og kan like gjerne skrike... men jeg elsker det likevell!

Har vi noe til felles? 

photography..
sony a330 //redigert i photoshop

oioi, kvelden allerede? Synes dagene går så sinnsykt fort på videregående, for som regel er jeg ikke hjemme før nesten 5, og da er det jo nesten kvelden allerede!

I dag i PTF-timen var jeg, Emma, Alan, Mathilde, Wicthoria, Thea og Eline rundt omkring i Larvik og tok bilder. To av de kan dere se over, kommer også til å legge ut flere etterhvert! Er så gøy å ta bilder på skolen (eller i larvik), for her hjemme er lissom alt brukt opp, eller hva jeg skal si. Alt er allerede tatt bilde av, haha!

Hva har dere gjort i dag?

new week!jaja, nå er det søndags kveld, allerede! Og i morgen er det klart for en ny skoleuke... Men uka som kommer går vell ganske fort, som den pleier! Helga mi har gått i jobb, besøk og jeg har sett håndballkamp, ellers har jeg bare slappa av!♥

Hva har dere gjort i helga?
Har dere noen planer for uka? 

håndballkamp!


_privat...

I dag har jeg og mamma vært i Larvik Arena, og kikka på Larvik spille mot Krim (ikke spørr meg hvem det er, men det er noen russiske hvertfall)! Blei overlegen seier for larvik. 31-19♥ Var hvertfall veldig gøy, ser jo som oftest kampene på tv-skjermen! Og btw; så var jeg 2 ganger på tv i dag fra kampen, morsomt!

Så dere kampen?
Hva har dere gjort i dag? 

lørdag...


_privat..

Nå har jeg akkurat vært en tur på jobb og vasket i 3 timer! Ikke akkurat veldig gøy, men er alltid deilig med litt penger inn på kontoen! ♥ I går spurte jeg om jobb i skisenteret, så jeg får antakelvis jobb der, får hvertfall håpe på det! Senere i dag kommer bestemor en tur, en stund siden jeg har sett ho nå, så det blir koselig!

Hva gjør dere denne lørdagen?

weekend!

Weekend_by_seloart-d4c9np6_large

Nå er det endelig fredag igjen, looove it! Det er ikke det at jeg egentlig trenger pause fra skole, men skal likevell bli deilig og slappe av et par dager. Slippe å stå opp kvart på 6 hver morgen, og kan sove litt lengre om morgenene skal bli deilig!

Akkurat nå står tv2 på, og idol går på tv'en! Så nå skal jeg kose meg med idol og godteri!

Hva gjør dere i kveld?

overtal dine foreldre til å dra på språkreise!

Har du veldig lyst på språkreise, men foreldrene dine ikke er helt sikre på om de vil la deg dra? Her er noen tips, som kanskje vil hjelpe! Jeg reiser jo med EF, så jeg forteller jo om fordelene der, såklart.. Men er sikker på at sts-education osv.. er bra de også!

♥ EF har over 45 år med erfaring, og voksne er tilstede på resort/campus 24 timer i døgnet!

♥ De er veldig strenge, og om noen bryter reglene blir man sendt hjem eller må betale bot (ikke akkurat billig).

♥ Du blir mer selvstendig, og klarer deg mer på egenhånd.

38616_1410357057042_1175961838_31015537_4606366_n_large

♥ Skole mandag-fredag på språket du velger, sier seg selv. Du blir mye bedre i språket, og lærer masse nytt.

♥ Få nye venner fra hele verden.

♥ Lære om nye kulturer, fra andre EF studenter og landet du er i.

320959_10150316946836489_568471488_7710916_1592682_n_large

♥ Du opplever mange fantastiske utflukter og lærer mye nytt. 

♥ Det kommer til å bli livets beste og største opplevelse! Når man først lever, bør man gjøre det man har lyst til! 

Skal eller vil du på språkreise?

ny header!Som noen av dere kanskje har sett allerede, har jeg laget meg en ny header nå. Var så utrolig lei av den gamle, så nå syntes jeg det var på tide med noe nytt!

Skoledagen i dag har vært helt grei, har hatt sykt vondt i magen leeeenge, men gikk heldivis over mot slutten av dagen! Ellers har vi lagd musikkplakat på pc'en, og ellers ikke så veldig mye, men det går jo mye i pc på media, kan man si..

Hva synes dere om den nye headeren?
Hva har dere gjort i dag? 

darkness...


_privat

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en morsom teaterøvelse! Vi har gått igjennom stykket vårt, og fått vite hvilke sanger vi skal være med på, sketsjene fikk vi jo vite for et par uker siden. 

Ellers har jeg hatt en veldig fin skoledag. Vi har for det meste hatt mediefag, så vi har lagd visittkort og litt sånt på pc'en. Og gjett hva? Jeg klarte å forsove meg i dag også! Mamma kom inn og vekte meg 20 minutter før bussen gikk, men jeg rakk det heldigvis♥

Hva har dere gjort i dag?

water #2
_privat..

Da kom siste delen av vannbildene mine... 

Hva synes dere?

god morgen!

Tumblr_ls4hzigeqh1r0iv4co1_500_large
weheartit.com

God morgen! Nå sitter jeg godt og sammentrykt under teppet mitt med tøfler og skjerf, og prøver å få inn litt varme på kroppen min. Tror aldri jeg har følt meg kaldere og trøttere før. Hvis det er en årstid jeg hater; er det definitivt høsten! Følelsen av at det blir kaldere og kaldere ute, og jeg må bruke varmere og varmere klær er virkelig ikke god! Tenk å sitte her i sofaen med teppe, en kopp med kakao i handa, og sitte å se bort på peisen det er varme i. Fyttiii, jeg fryser... Ha en fin dag alle sammen♥

Hva skal dere i dag?

converse..


_privat..                     karianne sine skoo..

Klarte å forsove meg i dag. Våknet 07:02, og bussen går mellom 07:03-07:10, så ja.. med andre ord, jeg hadde aldri rukket den bussen, når jeg skulle; pussa tenna, kledd på meg, sminka meg (kunne tatt den med da) og gått bort til busstoppet! Så da måtte jeg jo vente heeelt til 08:20-bussen, så da kom jeg litt sent på skolen.. menmen, er her nå hvertfall!

Liker dere converse?

water #1


kamera // sony a330                       redigert i photoshop

Tok masse vannbilder når jeg var på hyttetur i helga, så her var den første delen av bildene... Får se hvor mange jeg gidder å legge ut senere.

Hva synes dere om bildene?

inspiration...

Shirt, Bag

H&M Ring, Primark Ring, H&M
Bracelet, Jfr Bracelet, Sisters High Heels, Inlovewithfashion Dress, Diy Fake Leather Jacket, Berschka Belt, H&M Clutch, Jfr Cross Ring

Dress, Mango Tights, Michael Kors Watch

Alexander Wang Diego Bag, Jeffrey Campbell Everest Hiking Platform, Gold Saturn Stud Turband, By Celina Cross Ring & Necklace, Nasty Gal Faux Fur Jacket, Coal N Terry Vintage Tee, Coal N Terry Vintage Custom Stud Shorts

Tycks?

i'm home..Som sagt, var jeg jo på hyttetur med Eline, Ida, Henriette, Julia og Karianne fra i går og til i dag! Var kjempekoselig♥ Vi grilla pølser og hamburger og koste oss!

Innlegget kom litt sent, for jeg har vært hos Marte med Rikke i kveld, noe som også var veldig koselig♥ I morgen blir det passing av søskenbarna mine + litt jobb!

Hva skal/har dere gjort i helga?

drar på hyttetur!

Tumblr_lqe32zshlk1qmmr4io1_500_large

Displaypicture_large
elsker de gutta her, altså ♥

Nå drar jeg og Eline straks opp på hytta til Ida med noen flere jenter, så skal vi være der til i morra! Blir koselig♥

Hva skal dere i helga? 

friday!
_privat

Nå sitter jeg og Eline og gjør engelsklekser - i høstferien! Skulle ikke vært lov, menmen... Er ikke akkurat så veldig vanskelig, så det går greit. Men det går vell for det meste i facebook og blogger!

Hva gjør dere? 

filmvurderinger..


Tittel: Vampires suck
Sjanger:
 Komedie

Denne filmen er jo en parodi av "Twilight-filmene", så det meste som er med fra de ordentlige filmene er forandret og gjort til noe morsomt. Jeg kan si jeg nesten lo igjennom hele filmen, så det er hvertfall en morsom film! Men det er jo en fordel og ha sett de andre filmene, så man skjønner hva som skjer.

Terningkast: 5+


Tittel: The collector
Sjanger: Skrekk
Alder: 18 år

Dette er en ordentlig skrekkfilm! Den er dramatisk og spennende fra første stund! Så for de som vil ha noe ordentlig skrekk, vil jeg virkelig anbefale denne! Men jeg sier ifra, det er 18 årsgrense, så den er veldig blodig ++

Terningkast: 6

Sett noen av filmene?
Hvordan filmer liker dere best? 

bilder fra oslo!


regjeringskvartalet.. uff :/
så måtte vi jo ta bilde med en av vaktene utenfor slottet.. men det var ikke barebare å ta det bilde skal jeg love dere:

loverboy'en til Henriette! ^^
nommie♥

Som dere sikkert har fått med dere, var jeg jo i oslo med noen herlige jenter i går!♥ Vi var i oslo litt etter 11 med bussen, og dro ikke hjem før med 22-bussen. Så det blei en lang dag, men veldig morsom. Vi var for det meste på karl johan og shoppet, også var vi og kikket i regjeringskvartalet litt. Ellers spiste vi på friday's, namnam!

Hva synes dere om bildene?

OSLO !


// bilder fra weheartit

Nå drar jeg straks til Oslo med Eline, Thea, Ida, Henriette, Susanne og Mathilde! ♥ Blir utrolig koselig. Kameraet mitt blir nok med, så da blir det bilder til dere når jeg kommer hjem igjen i kveld en gang. (lover ikke at bildene kommer i kveld, men hvertfall i morgen..)

Hva skal dere i dag?

dresses


// laget i photoshop..     Alle kjolene er fra nelly.com

Noen av kjolene dere ville hatt?

good morning!


_privat

God morgen! Nå har jeg nesten akkurat stått opp og spist frokost. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre i dag enda, men jeg skal nok hvertfall ut og ta litt bilder♥ Har jo fotoprosjekt på skolen, så må øve litt og prøve å ta noen bilder til det også! Og jeg er veldig usikker på hva jeg skal velge som tema i foto: vann eller farger?

Hva skal dere i dag?
Hvilket tema bør jeg velge? eller har dere noen andre forslag til tema?
 kan være hva som helst! 

talent!Utrolig flinke! ♥

atm!


_privat

Nå sitter jeg og slapper av med pc'en (såklart), hører imellom spotifytopplista, leser blogger og tenkte kanskje jeg skulle sette på en film snart!

Hva gjør dere?

autumn!


foto // meg                 kamera // sony a330

Ååå, det er så deilig med høstferie - NOT! Eller, det er selvfølgelig deilig med fri fra skole, men i og med at jeg kjeder meg såpass, kunne jeg like gjerne vært på skolen nå. Men som dere ser over, har jeg vært litt ute og tatt bilder i dag - og fler får dere sikkert se senere denne uka!

Men jo, til onsdagen drar jeg, Eline, Thea, Ida, Mathilde og Susanne til Oslo på shoppingtur - gleder meg♥

Hva skal dere i høstferien?

rain..foto // meg              kamera // sony a330              redigert i // photoshop

Tycks?

memories...Hva er dine beste minner?

hits