oktober 2012

Savn!

I dag har vi fri, siden vi egenltig skal jobbe for inntekt til peru-aksjon. Så lat som jeg er ligger i senga og ser på film - og tjener litt cash fra lommeboka! Har jo vært syk i to uker nå, så håper på å bli ordentlig frisk så fort som mulig! I kveld skal jeg en tur til Rikke med Henriette, Marte og Kjersti, så det tenker jeg blir koselig. Lenge siden vi alle har finni på noe sammen!

Er passe lei av kulda ute nå, så tok en titt på alle bildene jeg har fra språkreisen til Malta. Savner de 3 ukene ufattelig mye, og gleder meg til jeg mest sannsynlig skal tilbake til sommeren. Er jo EF crew, og har tjent opp poeng.Vil du på språkreise til sommeren? Nevn "Kathrine Skaug" i bestillingen, og få litt ekstra rabatt.

Hva skal dere i dag?

Bursdagsfeiring!

God kveld! I går reiste jeg i bursdagsfeiring på hytta til Henriette og Ida med mange herlige jenter. Vi fikk servert taco, og flinke Marte og Eline hadde baka cupcakes og vaniljekake, smakte veldig godt! Sov over, selvom vi bare var fem stykker som faktisk sov noen timer på natta. Var hvertfall veldig koselig! ♥


Elsker virkelig hyttelivet ♥Glemte nesten at jeg hadde med kameraet igår, så har vel igrunn flest bilder fra i dag.


Frokooooost!I morgen blir det jobbing klokka 10, og heldigvis stenger klatreparken ganske tidlig. Er virkelig ikke klar for å komme tilbake på skolebenken til mandagen, skulle gjerne hatt nok en høstferie!

Hva har dere gjort / skal i helga?

hits