november 2010

Day 8!


Hva synes du?

Bilder fra revyen "engler og hormoner"

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...
I kveld var det forestilling på revyen vår (engler og hormoner), og om fredagen var det premiere. Så nå er vi ferdig med revyen for i år. Vi har hatt det kjempegøy, og er fornøyde med resultatet! Vi ble filmet i dag, så vi får det på DVD etter nyttår tror jeg. Er det noe dere lurer på, bare spør!

Hva synes dere om bildene?

Hva synes du om bildene?

Konkurranse hos madeleeeen

Jeg er med i fotokonkurranse hos www.madeleeeen.blogg.no
Så jeg deltar med disse to bildene:Er du med i konkurransen?

Engler og hormoner

HeiHei!

Om ikke lenge skal jeg dra på lokalet, det er fredag og tid for premiere på revyen vår "engler og hormoner". Vi har holdt på siden september, hver dag i uka. Jeg gleder meg egentlig veldig, har vært med før, så er ikke noe å grue seg til egentlig...
...
Jeg, Jørgen, Jonas og Thea ble intervjua av avisa, så vi var i øp i går, eller dere kan lese det her: http://www.op.no/kultur/article5394627.ece 

Hva skal du i helga?

Konkurranse m/ sponsoravtale

Har du lyst til å vinne en fantastisk premie + avtale med sponsoravtale?
Dette kan du vinne:
1.premie - Valgfrie varer for 8000,- + sponsoravtale m/ www.pilus.no
2.premie - Valgfrie varer for 2500,- + sponsoravtale m/ www.pilus.no
3-5.premie - Clipon-sett 5 deler, 45 cm, valgfri farge
6-25.premie - Valgfrie varer for kr 150,- 

Det er totalt premier for over 15000,-


Klikk her for å se mer informasjon ----> www.pilus.no

Day 7Hva synes du?

Donuts

Da er jeg hjemme fra skolen, og ferdig med norsk tentamen... Det gikk helt greit, egentlig. Bortsett fra at vi bare kunne velge mellom "sakprosa-tekster", så vi kunne ikke skrive vanlige fortellinger/noveller. Siden jeg er ferdig med tentmen, så skal jeg kose meg med...
Har dere hatt noen tentamener i det siste?
Liker du donuts?

A full day...


Har hatt dårlig tid i dag, så bildet er ikke fra i dag...
I dag har jeg hatt en fullstappet dag, rett og slett. Begynte med skole, såklart. Rett etter skolen dro jeg til frisøren, og rett på trafikalt grunnkurs senere. Etter det dro jeg på musikken, vi har spilt litt julesanger ogsånt. Kom hjem litt før 9, og da var mor og far her, så da blei jeg sittende å skravle litt med de. Er noen måneder siden jeg har sett de, så var veldig koselig å se de igjen!
Nå har jeg tenkt til å legge meg snart, skal bli deilig å sove litt nå... Men først må jeg forberede meg litt til norsk tentamen i morra...

Natta! Hva har du gjort i dag?

Water


Jeg har egentlig aldri fått til sånne vannbilder, men endelig fikk jeg det litt bedre til. Men må si det blei ganske amatørbilder... Men jeg skal øve mer etterhvert, kanskje jeg får det til bedre!

Hva synes du?

Kakaooo
I dag tar jeg en leksefri dag. Har ingenting til i morra uansett, så da skal jeg i stede kose meg med deilig og varm kakao, mens jeg ser på The Perfect Man.

Liker du kakao?
Hva skal du i dag?

I want to eat you...

... You sweet mandarin!
Jeg virkelig elsker mandariner! Hvertfall når snøen har kommet, da smaker de perfekt. Tror jeg har spist fire-fem mandariner allerede i dag, noe jeg sjeldent pleier å gjøre. Men i år er de virkelig gode...

Liker du mandariner?

Nytt design !

Hei!

Som dere sikkert ser, har jeg fått meg nytt design nå. Jeg var ganske lei av det gamle, og ville ha et litt enklere design denne gangen. Ble ganske fornøyd egentlig. Har også lagd en ny header. Som dere ser har jeg ikke meny under headeren, men jeg har den i sidemenyen istedefor.Hva synes du om det nye designet mitt?

Day 6


Tycks?

I can't wait for Christmas

Det er faktisk bare litt over en månede til jul, så da burde jeg vell kanskje starte med noen hjemmelagde julegaver til besteforeldre og slikt... men jeg sliter med å finne ut hva jeg skal gi hvert år!

Tumblr_lc3g9vsj0r1qeaycfo1_500_large

Tumblr_lbl3k6dqfi1qb19v4o1_400_large

Tumblr_lbvy16jwjg1qe0hneo1_500_large

3127813441_4196f34f11_z_large

Tumblr_lbpq02wf1a1qc4obho1_500_large
Fler enn meg som gleder seg til jul nå?
Noen forslag til hva jeg kan lage?

10 tips til en renere og friskere hud
1. Nok søvn - Sørg for å få nok søv, helst 8 timer hver natt.
2. Nok vann - Få i deg nok væske, helst mellom halvannen til to liter vann hver dag.
3. Hudtype-analyse - Ulike hudtyper trenger ulik behandling og produkter. Pass på å finne det beste til din hud.
4. Ansiktsrens - Rens huden grundig morgen og kveld - sørg for å bruke renseprodukter tilpasset din hudtype.
5. Ansiktsmaske - Invester i en god ansiktsmaske tilpasset din hudtype, bruk denne en til to dager i uken.
6. Peeling - Bruk gjerne en ansiktspeeling som inneholder enzymer, fordi den ikke har korn som kan irritere huden. Enzymer spiser døde hudceller, og er både skånsom og effektiv. Du bør gjøre ansiktspeeling hver uke slik at hudoverflaten er helt ren og produktene får penetrert huden på en skikkelig måte.
7. Bruk høy solfaktor - Ta vare på ansiktshuden gjennom høy solfaktor året rundt for å beskytte huden mot skadelige stråler.
8. Beskytt ansiktet - Unngå å sole ansiktet direkte, enten du er på fjellet eller ved sjøen. Soling av ansiktet fører til fo tidlig aldring av huden. Bruk heller selvbruningskrem for å få farge.
9. Tilfør fuktighet - Sørg for å tilføre huden fuktighet, slik at produksjonen av collagen og elastin i huden opprettholdes. Ved dehyrdrert hud utsetter vi huden for "tørke" og konsekvensen kan blir for tidlig aldring.
10. Rene produkter - Bruk produkter som er så rene så mulig. Produkter som inneholder parfyme og alkohol tørker ut huden og bør unngås.

Hva synes du om tipsene?

Svar på spørsmålsrunden - Del 2

Gleder du deg til å starte på videregående? Både ja og nei. Blir trist å dra fra den gamle klassen jeg har vært med i 10 år, men blir jo gøy å bli kjent med nye folk også Liker du å lese? Bare hvis det er en ordentlig spennende bok Hva vil du utdanne deg som? Jeg har veldig lyst til å bli journalist i et ungdomsblad/moteblad, eller jobbe som mediedesigner, eller noe innen medier Liker du gym? Ja Matte eller norsk? Matte Hvem er din favorittkjendis? Vet ikke... kanskje mary-kate og ashley olsen eller hilary duff? Favorittfilm? Raise Your Voice, kanskje Favoritt tv-serie? One Tree Hill Redbull eller burn? Redbull Hvilke 3 ting ville du hatt med på en øde øy? Mobil, en venn og mat for å overleve Gutte eller jentevenner? Begge deler Hvilke blader leser du? For det meste topp og costume  Hvis du kunne valgt et sted å dra med vennene dine, hvor ville du dratt?
Tumblr_lbhqe2knis1qdvmwxo1_500_large
Bahamas.... eller kanskje London?
Tumblr_lbyxb1vhqg1qcu4b7o1_500_large
Hva pleier du å tenke på før du legger deg? Masse forskjellig, rett og slett Hvem er ditt favorittband? Har egentlig ingen favorittband, men hvis jeg skal velge må det bli A1 og McFly Hvor mange kommentarer har du nå? 3850 Hvor mange lesere har du hver dag? Rundt 300? Hvorfor begynte du å blogge? Jeg leste en del blogger før jeg selv begynte, så jeg fikk lyst til å prøve jeg også, og holder enda på Hva er det beste og det værste med å blogge? Det beste er at jeg faktisk får mye bedre selvtillit av å blogge, og jeg har blitt mindre sjenert. Det er jo også utrolig koselig med de som leser bloggen min, og kommenterer også. Det værste må være når jeg mister blogglysten, men den kommer heldigvis tilbake igjen Hvilken sport liker du best å se på tv? Håndball... men er også glad i å se på vintersport Hva er din favorittsang?
Ron Pope - A drop in the ocean, men liker mange andre sanger også Hvilken type jente er du? Skjønte ikke helt hva du mente med det? men jeg vil vell si jeg er en normal jente, som de fleste andre. Jeg liker å være med venner og slikt, og å spille teater Hvordan vil du beskrive stilen din? Kjedelig og vanlig Hvor gammel er du? Blir 15 i desember Hvor høy er du? 1.62, så er ganske lav... Hvilke redigeringsprogram bruker du? Photofiltre, picasa, photoscape Hva er yndlingsdyret ditt?
Tumblr_l68rwl2jpg1qblfeqo1_500_large
herlig dyr (L) Har du noen bloggtips? Fint og enkelt design, blogg ofte, om ting som interreserer deg f.eks. Blogg positivt, og det er viktig med et godt språk (ikke dialekt). Ikke bruk for mye smileyer, tom for ting å blogge om? musikktips, mote, skjønnhet, sminke, konkurranser, inspirasjon. Det er mye å blogge om, uten at det trenger å bli kjedelig. Er du passe fornøyd med bloggen din selv, er det garantert at andre også interreserer seg for den Hvilket fotballag heier du på? Ikke no fotballfan, gitt Hvilke fag liker du best på skolen? Musikk, matte og RLE Hvilke fag liker du minst på skolen? Samfunnsfag og engelsk Kan du legge ut et bilde fra du var liten?

Uklart men... Hva mener du om Voe? Jeg synes hun virker som ei veldig snill og koselig jente som er til å stole på. Jeg har ingenting i mot henne Hva er ditt største ønske? Det vet jeg rett og slett ikke? Hva er ditt favorittgodteri? Potetgull, nam... Hva er ditt beste minne? Det er umulig å velge en ting Hvordan sminke bruker du? Jeg bruker litt foundation og pudder + mascara til hverdag Er du opptatt av utseende? Ja, er ganske opptatt av det Hva vil du med livet? Jeg vil rett og slett bare ha det gøy, og prøve å unngå vanskelige tider. Hva er din favorittdessert? Sjokoladepudding eller is, tror jeg Hvilke land har du vært i? Norge, Sverige, Danmark, Irland, England og Egypt

And I miss it... Yndlingsfrukt? Druer Liker du å lage mat? Ja, hvis det er noe spennende, som lassagne. Men liker ikke å lage hvis jeg bare skal koke poteter og lage kjøttboller... haha, bare et eksempel. Har du noen gang drømt om å bli kjendis? vell, hvem har ikke det? Hvordan mener du en ekte venn skal være? Snill, grei og omtenksom. Det er viktig at h*n er 100% til å stole på, og at jeg kan snakke med h*n om alt, uten at h*n forteller det videre til noen som helst! Man må jo såklart ha det gøy sammen, og alltid finne på noe gøy sammen. Husk: ekte venner, holder sammen Hva synes du om piercing og tatoo? Jeg synes det er helt greit, og har ingen ting i mot det. Men, det kommer litt ann på hvor personen har det, og om den kler det. Jeg synes ikke piercing er like fint over alt, og store tatoveringer er jeg kanskje ikke no stor fan av heller. Men en enkel og liten tatovering er helt greit! Men aldri i livet om jeg skal ha det selv Er du ofte hyper? Får jeg i meg noe godteri, og er med noen venner, kan jeg bli fort hyper. Men jeg kan ikke si at jeg er veldig ofte hyper

Da har jeg svart på alle spørsmålene! Så håper du har fått svar på det du lurer på... Ha en fin kveld!
Var det bra nok svart?

Da drar jeg på trafikalt grunnkurs!

Da drar jeg på trafikalt grunnkurs snart. Blir mer blogging når jeg kommer hjem!

Hva skal du i dag?

BLOGGEN MIN ER 1 ÅR!

Heisann!
Nå har jeg akkurat kommet hjem. Vært på teater, og tidligere har jeg hatt besøk av Marie! Men, over til overskriften:

Tida har gått ufattelig fort. Tenk at det bare er et år siden jeg begynte å blogge, føles som jeg såvidt har startet. Jeg har hatt utrolig mye gøy, men også kjedelig med å blogge. Innimellom har jeg hatt noen små pauser, og noen ganger har jeg rett og slett vært lei av å tenke på bloggen. Men det er helt utrolig hva bloggen har gjort med meg! Jeg har fått mye bedre selvtillit og har lært utrolig mye. Det har vært et veldig positivt bloggår, hvertfall! Jeg har tenkt til å skrive noen mål for neste bloggår også, for jeg har ikke tenkt til å slutte, nå som jeg har kommet så godt i gang. Men nå skal jeg prøve å forbedre bloggen mer, og kanskje blir det mer interressant for dere!
Tumblr_lc1q00g5dd1qcz33fo1_500_large
Hvor lenge har du blogget?

HeiHei!

Har vært borte i hele dag, så og si. Rakk å gå hjem rett etter skolen, for å poste et innlegg, men ellers har det vært en veldig travel dag. Etter skolen var jeg på trafikalt grunnkurs, for første gang! Var egentlig ganske gøy, og veldig lærerikt. Etter det var jeg på musikken. Der har vi for det meste spilt julesanger, og noen vi skal spille på konsert snart. Så, kom hjem for en time siden ca. og siden da har jeg øvd på prøve. Men, nok om min dag i dag!
Tumblr_lbxpk1pqmd1qzipvbo1_500_large
Hva har du gjort i dag?

Dagens innkjøp!

HeiHei!
Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra byen med Anja og Mathilde. Vi har hatt det kjempegøy, og jeg har fått kjøpt noe, som dere skal få se.

Strikkegenser fra BikBok - 399,-

Kosebukse fra BikBok - 199,-

Sko fra Skoringen - 599,-

Singlet - 49,-  Eyeshad - 105,- fra H&M

Hva synes du om innkjøpet?

Svar på spørsmålsrunden - Del 1

Hvilken skole går du på? Lardal ungdomsskole Hvilket fremmedspråk har du på skolen? Me habla Español Hvilken linje vil du gå på, på videregående? Jeg er litt usikker enda. Men enten medier & kommunikasjon eller restaurant & matfag Har du lyst til å bli skuespiller? Det hadde vært utrolig gøy! Jeg elsker teater og sånt, så ja Hvilke TV-kanaler ser du mest på? Går for det meste i TvNorge, Tv2, Tv3, Disney Channel og FEM. Hvis du kunne møtt hvem kjendis du ville, hvem ville det vært? Det er jeg faktisk ikke helt sikker på... Taylor Lautner, kanskje? Hvor lenge har du blogget? 1 år, i morgen, faktisk Hvilke blogger leser du? madeleeeen | sweetlook | voe | kriistiinaa | marcusek | whoot + alle som kommenterer bloggen min Hva får deg til å blogge? Det må vell være alle de som leser og kommenterer bloggen min Hvem er den kjekkeste kjendisen du vet om?
Tumblr_lbfiyksdmv1qch9dho1_500_large
Hva ser du på, på tv?
One Tree Hill, 71 grader nord, jakten på kjærligheten, x-factor og sånne ting Kan du spille noen instrumenter? Klarinett, gitar og piano Har du farget/stripet håret noen gang? Nei, faktisk ikke. Så hårfargen min er helt naturlig Hva liker du å gjøre på fritiden? Være med venner, se på tv, ta bilder, pc, shoppe osv... Hva får du inspirasjon fra? Egentlig alt! TV, blader, blogger, internett, irl Går du på noen sport? Nei, ikke akkurat nå. Men jeg har gått på kickboxing i 4 år, og skal starte igjen etter jul Er du forelsket? Ja, er nok det gitt Hva star det på din siste melding? Når er det framvisning av ungdomsteateret deres? Gleder meg! Hvordan kamera har du?

Sony a330 - dårlig kvalitet (har tatt med mobilen) Hvem ringte du sist? Tonje Hvordan må en blogg være for at du skal lese den? Den må ha et fint og ryddig design, helst blogge minst en gang om dagen. Ha mange bilder, ikke bare google bilder, men bilder de selv har tatt Hvordan ligger du ann på skolen? Helt greit, tror jeg. Ligger rundt 4-5 i karakterer Har du noen 6'ere i karakterboka? Ja, i mat & helse og norsk skriftelig Liker du Justin Bieber? Har ingenting i mot han, men er ikke en stor fan heller. Så ifølge meg, er han helt grei One Tree Hill eller Home And Away?
One-tree-hill_large
One Tree Hill Data eller TV Ja takk, begge deler! Hvem er dine stilikon? Mary-Kate og Ashley Olsen, for det meste Hvordan må en gutt være for at du skal like han? Han må være 100% til å stole på, være snill og hyggelig. Han må være ganske kjekk, og brunt hår er et +, men må ikke det såklart Liker du best oransje eller rød julebrus? Oransjee Favorittmat og drikke? Lasagne og rød fanta Favoritt kles-butikk? BikBok og Gina Tricot Hvordan ser du deg selv om 10 år? Jeg bor i en leilighet et eller annet sted i Norge, og jobber som mediedesigner. Litt vanskelig å vite hvordan jeg e om 10 år, egentlig. Hva er din favorittfarge? Lilla og blå Hvor ofte er du på facebook? Hver gang jeg er på pc'en, så er på hver dag

Del 2 kommer snart!
Var det bra nok svart?

Right now
Akkurat nå sitter jeg og tegner. Er utrolig sjeldent jeg i det hele tatt gidder å sette meg ned å tegne, men hadde ikke så mye annet å gjøre. Så hvorfor ikke?

Hva gjør du akkurat nå?

Vinterbilder - Inspirasjon

Nå sitter jeg og ser på tv på Golden Goal. Ikke så mye å se på egentlig da, men... I morgen skal jeg på hytta med Martine. Gleder meg veldig, blir nok kjempegøy! Så skal se om jeg får inn et innlegg før jeg drar, hvis ikke kommer det til søndagen hvertfall!
X_fb1e3528_large

4414522384_6b3369d1ac_z_large

Tumblr_kxdy86u4kp1qzp8dgo1_500_large

Tumblr_lbcfken4i01qzlqbho1_500_large

Tumblr_lbhi6tbv7s1qa7i4to1_500_large

5154686818_b8d52fbfe1_b_large

3218443990_e8e2eb7e35_large
weheartit <3

Hva synes du om bildene?
Hva skal du i helga?

Snoooow!

I dag har jeg hatt besøk av Anja. Vi har for det meste sett på tv, vært på pc'en og litt sånn. Og vi har drikki kakao, namnam!
Hva synes du om bildene?

Pakke i posten

Hei!
Mamma kom akkurat hjem med posten, og der var det en pakke til meg gitt, fra tl-klubben. Tror jeg har vært medlem der i 3-4 år ellerno, så jeg har ikke giddi og meldt meg ut igjen. Men hender jeg sender inn noveller og sånt da. Men her er hvertfall det jeg fikk:
Jeg aner ikke hvilket bidrag jeg får på trykk da, om det er novelle eller hva det nå er. Men det finner jeg vell ut av!
Har du sett Marley & Me?

Vinter

 

 

HeiHei!
Kom hjem fra skolen for en time siden ca, for jeg er så kvalm og har vondt i hodet. Før jeg gikk inn, tok jeg noen få vinterbilder, siden snøen har kommet... Er ganske bra med snø nå, egentlig, for da bare lengter jeg enda mer etter jul.


Liker du vinter?

GuitarSpeilrefleks - Sony a330
Hva synes du om bildene?

INSPIRASJON!

Tumblr_lbkvpao9a61qa5cnno1_500_large
Tumblr_lbiryv6mu91qdhlfao1_500_large
Glow_large
Tumblr_lbhkojla9j1qev1qyo1_500_large
Tumblr_lb0m29nlqe1qdkthao1_500_large
Weheartit <3
Hva synes du?

Øvelseshelg

Hei!

I går tidlig dro jeg på øvelseshelg med teateret. Vi har øvd, øvd og øvd enda mer. Synes revykalen begynner å bli ganske bra nå, egentlig. Blir litt mer liv og sånt, når vi får på koreografi på sanger og mer skuespill i sketsjene.

Har mange fler bilder, men det var hvertfall noen.

Hva har du gjort i helga?

Er med i blogg vs blogg !

Hei!

Jeg er med i blogg vs blogg, hadde vært koselig om noen ville stemt på meg!
Bare gå inn her: http://sweetluve.blogg.no/1289069636_blogg_vs_blogg_7_delt.html

Ha en fin kveld!

Kino!

Da drar jeg på kino med storesøster i Skien. Vi skal se på fritt vilt 3, endelig får jeg sett den.


Hva skal dere i kveld?

Favorite song!

Shoez_large
Jason Walker - Cry
Jeg bare elsker denne sangen, nå for tiden! Må høre på den om og om igjen.

Hva synes du om sangen?

Forsvunnet

Hei!

Nå har jeg besøk av Karianne og Mathilde, og vi ser på skrekkfilm "Forsvunnet". Den er ganske skummel, så vi sitter å skvetter litt i ny og ned.
 

Har du sett den?

Dagens skjønnhetstips!

HINDRER ALDRING: Fjerning av sminke er viktig for å hindre tidlig aldring av huden.=
Les hvorfor du burde fjerne sminken din om kvelden!
Alle har vell hørt at man alltid må fjerne sminken før man legger seg. Likevel er det lett å sluntre unna innimellom.

Sminke kan inneholde ingredienser som virker tettende på porene, og derfor er det mye større sjanse for at det dannes kviser og tilstoppinger. Sminke inneholder stoffer som huden trenger en pause fra. Mye sminke inneholder for eksempel mineraloljer, som vil være en irritasjon for huden. Det er også mye forurensing i luften som fester seg til sminken i løpet av dagen. Rens av huden og fjerning av sminke er det første steget til en sunn hud, for det klaregjør huden til å motta alle virkestoffene i kremer. Når huden er rengjort kan den lettere ta seg til pleiende olje og kremer.
Tenk på at du skal leve me huden din i mange år fremover. Huden er kroppens største organ, og virker som et speil på hvordan vi lever.

 

Pleier du å fjerne sminken hver dag?

Videoblogg - Det siste skriket!

Hei!

For to uker siden, snakka jeg om at vi skulle ha filmgalla på skolen, for å vise filmene vi har lagd på skolen. Jeg har fått veldig mange spørsmål om jeg kan legge ut filmen vår, så her er den:
0:41 - fail... Haha, skulle egentlig ikke ha med "ferdig" på filmen ;) Blei noen feil litt innimellom, men vi blei ferdig med å redigere dagen vi skulle levere filmen så...
Men gruppa vår vant jo prisen for "beste skuespillere", så vi er jo fornøyde!

Hva synes dere om filmen?

Down

HeiHei!

I dag har det vært en helt grei dag, egentlig. En helt vanlig skoledag, og ikke noe spesielt når jeg kom hjem heller.
Jeg har fått inn ganske mange spørsmål til spørrerunden min, det er bra! Men send gjerne inn fler!


Hva har du gjort i dag?

hits