november 2011

friends!

When you're down and everything goes wrong... Friends are the only thing that helps!


I kveld har mor, far og bestemor vært hos oss, siden pappa har bursdag! Kosa oss med kaker og brus! ♥

Hva gjør dere i kveld?

Justin is human!

Alle dere haters der ute, sjekk ut videoen under. Jeg digger han, men jeg begynte virkelig nesten å gråte da jeg så denne! Dere som hater han, kanskje dere får et annet syn på han nå...

Synes om videoen?

nelly!

Hvilken likte du beste?

start a new week...


_privat...

Da var det mandag igjen, og enda en ny uke! Bare fire skoledager, så er det helg igjen ♥ I dag har vi hatt seks timer med foto, også så vi på en svart/hvitt skrekkfilm fra 1960. Må være den dårligste filmen jeg noen gang har sett, tror jeg. Men nå må jeg sette i gang med engelsklekser, så blogges!

Skjer i dag?

advent!

458066314_large

Første søndag i advent! Bare tre helger til julaften. Ribbe og julepølse, julelys, adventstake og julestjerne, julestrømpe, julegaver! Can't wait! Men imens får vi kose oss med julekalender og jul i blåfjell ♥

Fler som gleder seg til jul?

sunday morning!


_privat

Nå har jeg nesten akkurat stått opp, og er ganske så trøtt. Var tross alt ikke hjemme før nesten klokka 3 i natt. Jeg, Kjersti, Jørgen, Jannicke, Ole Martin, Kristoffer, Espen og Susanne var jo så flinke til å jobbe i går! Men var bare meg, Kjersti og Jørgen som var igjen og tok resten av oppvaska da, den beste jobben. (kanskje kjersti som jobba mest, heheh..men hu går jo på kokk-og-servitør da)

I dag kommer bestemor og bestefar hit, så skal vi spise ribbe, julepølse og medisterkaker! ♥ namnam, julemiddag!

Hva skal dere denne søndagen?

De kule folka <3

Nå kosær vi oss på 100-års jubileum!

Skjer i kveld?

konkurranse på blogg.no!

Hei! Har meldt meg på konkurranse på blogg.no. Gjør det samme dere også!

cutrinsample

Breaking Dawn!

Twilight-saga-breaking-dawn-part-1-soundtrack_large
weheartit!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kino med Tonje, Kjersti og Marie. Vi har sett på breaking dawn, endelig fikk jeg sett den! Var jo opptatt hele forrige helg, men nå hadde jeg heldigvis tid til å se den! ♥ Den har fått terningkast 2, men jeg virkelig elsket filmen, og gleder meg allerede til siste filmen.

Hva har dere gjort i kveld?

kino!

_privat

Nå har jeg akkurat tatt noen vannbilder til fotoprosjektet på skolen! Så blir det et par bilder til av det jeg skal levere. Skal nok ikke bruke bildet over, tror jeg. I kveld blir det kino med tonje, kjersti og marie! Vi skal se Twilight, gleder meeg! Også skal vi spise pizza på peppes før kinoen ♥

Skjer i kveld?

gårsdagens innkjøp!


tunika   //   gina tricot   //   199,-


bukse   //   gina tricot   //   199,-

Kjøpte også julegaver til tre venninner, men kan ikke akkurat legge ut de på bloggen, for da blir det jo ikke noen overraskelse for de! I tillegg kjøpte jeg noen sokker og truser, men gadd ikke ta bilde av de.

Synes om innkjøpene?

Home

Nå er hjemme fra byen og julegrantenninga! Hadde det kjempekoselig, vi spiste og fikk såklart godteri av julenissen!<3


skulle vært med 2 bilder til, men de ville tydeligvis ikke bli lastet opp.

Hva har dere gjort i dag?

julegrantenning!

Tumblr_luo7w78mls1r6utq8o1_500_large
// weheartit

HeiHei! Da er det bare to timer igjen på skolen, og etter det blir jeg med Eline, Mathilde og Christine på julegrantenning i Larvik. Så er ikke hjemme før i kveld! Snakkes!

Hva skal dere i dag?

Bytur

Hei! Nå har jeg lastet ned Blogg-appen til mobilen, siden jeg ikke tok med pc'en hjem fra skolen i dag. Som sagt har jeg jo vært i byen med mamma i dag, fått kjøpt meg litt nytt og brukt opp gavekortet! Så innkjøpene kommer imorgen en gang.

Hva har dere gjort i dag?

shoppingtur!

Tumblr_lv1p20orvf1qam6r1o1_500_large
weheartit.com

HeiHei! Nå er vi ferdig på skolen om 5 minutter, så rekker å slenge inn et kort innlegg før vi er ferdige. Tar ikke bussen helt hjem, for mamma kommer og henter meg på veien, så reiser vi til Skien. Har et gavekort fra forrige jul jeg må få brukt opp, så finner vell noen klær ellerno sånt jeg kan bruke det på. Også skal jeg prøve og få kjøpt noen julegaver! ♥ Hater å være sent ute med det...

Hva skal dere i dag?

heart in the sand.
_privat..

HeiHei! Nå sitter jeg og redigerer litt bilder som vi har tatt på skolen i dag. Tror jeg og Eline tok 350 bilder ellerno, så nå har jeg en del å redigere. Halv seks drar jeg på musikken, så blir det spilling av julesanger!

Synes om bildene?
Hva skal dere i kveld? 

early morning!


_privat..

God morgen! Nå sitter jeg og spiser frokost og spiller sims social på facebook. Starta å spille i går, og er nesten avhengig allerede, huff... Ikkje bra! Men nå må jeg pusse og ordne meg før jeg må gå til bussen litt før 7, snakkes!

Hva skal dere i dag?

monday!


_privat...

God kveld! Nå sitter jeg og redigerer litt bilder som jeg kan levere i fotoprosjektet vi har på skolen. Må få tatt en del fler bilder før jeg er ferdig, men får bruke helga og litt sånn. Når jeg kommer hjem 5 nesten hver dag er det jo allerede mørkt, så da er det ikke så lett og få tatt vannbilder ute.

Skjer denne mandagen?

bilder fra teateret våres!

Da er teateret ferdig for i år, og nå starter vi ikke på nytt igjen før etter sommerferien neste år! Alt for lenge til... menmen.. Får heller glede meg til da!

Først litt bilder før forestillinga:

Også under revyen vår:

åpningscenen..


åpningssangen!Ja, det var en del av bildene mamma tok i dag. Har dere lyst til å se mer, kan dere sjekke ut bildeserien her: http://www.op.no/kultur/article5813869.ece

Hva har dere gjort i dag?

sunday inspiration..

Tumblr_luxe7my9nc1r6xziio1_500_large

Bx8ey_large

Dsc_7567_large

299414_175862002489582_118147031594413_366331_1853055252_n_large

23689246_large

Tumblr_luejenqjuv1r60zhwo1_500_large_large

Synes?

gårsdagens innkjøp


// carlings    299,-


// H&M    149,-

Det var gårsdagens innkjøp fra byturen, men nå har jentene kommet! ♥ Så vi snakkes!

Skal i kveld?

premiere på teateret!

God kveld!

Etter skolen i dag dro jeg til byen med Mathilde, Edward, Ole Martin, Jannicke og Jørgen, så tok vi 4-bussen og dro rett på teateret, hvor vi øvde litt før selve premiera. Viser innkjøp i morgen.

Premiera gikk egentlig ganske bra synes jeg, huska alle sangene og det jeg skulle si + alt av senderbytte og slikt gikk også fint! Så til søndagen er det forestilling igjen. Fikk søstra mi til å ta noen bilder, så legger ut noen få-

Flere bilder kan dere heller se til søndagen etter siste forestilling.

Hva har dere gjort i kveld?

tired.


_privat...

For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra generalprøva vår på teateret. Det gikk ganske bra egentlig, litt som mangler her og der, men det ordner seg nok i morra når vi endelig har premiere! Har ikke vært hjemme tidligere i dag heller, så nå er jeg sliten og trøtt ♥ Men heldigvis bare en dag igjen, så er det helg!

Fler som er slitne?

good night!


_privat..

God kveld! Nå har jeg kommet hjem etter og ha vært agårde i nesten hele dag. Er sliten og trøtt nå, så nå skal jeg bare dusje før jeg legger meg.

Natta ♥ 

mistletoe!

390700_262880900425346_203692879677482_737839_1469565313_n_large


Ååå, jeg gleder meg såå til jul! Og jeg får bare enda mer julestemning når jeg hører på denne sangen, love it! ♥

For litt over en time siden kom jeg hjem fra skolen. Tror aldri jeg har vært så hyper som på bussen i dag, skravla mi gikk i et kjør! sorry, plaga sikkert livet av deg jørgen, sorry! Om en time drar jeg på teateret, så er det siste øvelse før generalprøve i morra (!!!)
 
Hva skjer hos dere i kveld? 

morsom overskrift, sa du?


_privat..

God kveld! Random overskrift, jeg vet! For nesten en time siden kom jeg hjem fra musikken. Der har vi spilt litt forskjellige julesanger og sånt. Jeg har virkelig vært alt for hyperaktiv i kveld, huff.. Må vell starte på engelsken som er til i morgen, selvom det frister veldig å sove nå! ♥ I går la jeg meg faktisk 9 (!!!), var ikke så veldig trøtt om morran da gitt.

Skjer i kveld?

at school!

Nå sitter jeg på skolen, og vi har mediedesign. Noe vi har hatt i heele dag! Heldigvis er vi tidlig ferdig i dag, litt før 2, så kan jeg slappe av før jeg drar på musikken i kveld.


tonje <3


tina <3


thea <3

Hva gjør dere?

kulde


_privat..

God kveld! I dag har vi tatt bilder på skolen, så nå holder jeg på med å redigere de og finne noen bilder jeg kan levere før juleferien i PTF. Har en del bilder nå, så nå venter jeg bare på at snøen skal komme og jeg kan ta noen snøbilder.

Hva gjør dere?

emma er kul.Hei! Nå sitter jeg på skolen med Emma (link), Mathilde, Thea, Alan og Edward! Vi har foto, og gjør ikke stort!

Skjer?

regionskorpset - bildedryss!

Som dere kanskje har fått med dere har jeg vært på regionskorps-samling i porsgrunn i helga. Kjempekoselig å møte folka igjen! Vi har spilt, sett film, kosa oss, sovi litt lite.. Ja, i stede for å skrive så mye, kan dere heller se bilder;

Synes om bildene?
Hva har dere gjort i helga? 

11.11.11HeiHei!

Om nesten en time drar jeg til Porsgrunn på regionskorps-samling. Merker jeg ikke har lyst til å dra agårde i det hele tatt, vil virkelig bare legge meg ned for å sove. Ikke har jeg noe særlig spillelyst for tiden heller, men det blir vell bedre når jeg kommer meg dit. Men nå må jeg nesten dusje og pakke ferdig, så snakkes vi på søndag dere!

Hva skal dere i helga?

take every chance. drop every fear.

20081225123048
// weheartit

God morgen! Nå har jeg vært oppe i en time, og var sikkert ferdig for en halvtime siden, så da ble det visst litt tid til overs til bloggen ♥ I dag blir det bare en helt vanlig skoledag, og sent i går kom jeg på at jeg skal på regionskorps i helga! Godt jeg følger med. Så jeg får pakke til det når jeg kommer hjem, nesten.

Hva skjer i dag?

fashion!

American Apparel Lace Bodysuit, American Apparel Chiffon Double Layered Skirt, Knit Beanie

Just Lili Bag, Monki Bracelet, Primark Hat, Black Milk Clothing Leggins, Boots, H&M Skirt, Misfits Shirt, Jfr Ring, Romwe Jacket

Sick Watona Dress, Zara Clutch, Stradivarius Shoes

1710656_captura%20de%20pantalla%202011-11-08%20a%20las%2019
// lookbook.nu

Nå er jeg hjemme fra teaterøvelsen, så nå skal jeg bare kommentere tilbake noen blogger og straks legge meg ♥ Får se om jeg kommer meg opp i morgen da, siden mobilen min er tom for strøm, og jeg ikke er helt sikker på hvor laderen er. Får lete litt til!

Gjort i dag?

finish..


_privat..

HeiHei! Nå sitter jeg i kantina med noen fra klassen, er ferdig med gymprøva som gikk helt grusomt! 5 sider med fullt av linjer som skulle fylles ut. jaja... Nå er jeg hvertfall ferdig med skolen for i dag, så tar jeg bussen kvart på 4, før jeg og mathilde drar til karianne og på siste teaterøvelse før generalprøva neste uke.

Hva skal dere i dag?

stress...


_privat

For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra teater. Vi har gått igjennom hele stykket og endelig med mygger. Men nå skal jeg øve til gymprøva i morgen før jeg legger meg! ♥

Hva har dere gjort i dag?

outfit 09.11.11


skjorte // italia                 jeans // bikbokNå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, og Mathilde er hos meg. Så nå skal jeg øve litt på gymprøva til imorgen, også drar vi på teateret kvart på seks.

Hva har dere gjort i dag?

atm!

Nå sitter jeg på skolen med Eline (nelie.blogg.no), som ikke er no flink til å blogge, hehe tulla! Vi har engelsk og inen av oss har bok, så ja. Vi er flinke, vet ♥

Hva gjør dere?

panoramabilder!

Nå har jeg kommet hjem fra musikken, og jeg får virkelig bare mer og mer julestemning. Hvertfall når vi spiller julesanger ♥ Men jo, skulle jo vise dere noen bilder vi har tatt/lagd på skolen i dag, so here we go:Sykt morsomt! Vi tar 5 bilder etter hverandre ute, hvor man kanskje har stor utsikt. Så setter man bildene sammen i photoshop, og man kan se mye mer på bildet!

Har dere prøvd det før?

railway!


_privat

God morgen! Da var det tirsdag, og enda en dag nærmere helg! Ikke at jeg får brukt helga så fornuftig når det gjelder soving uansett, men ja.. Vi liker helg! ikke sant? - I dag skjer det ikke stort. Skole til klokka to, så er det hjem også på musikken i kveld. Altså; det vanlige!

Hva skal dere i dag?

monday!


_privat

HeiHei! Kom hjem fra skolen for ca en time siden, så har rukket og spist middag og skal vell snart øve litt på sanger og replikker til revyen så jeg kan de ordentlig til onsdagen! Ellers i dag har det ikke skjedd stort. Vi har vært ute og tatt bilder og litt sånt, og resten av skoledagen har gått i film ++ Med andre ord; en slækk start på uka ♥ Bussturen hjem var jo også morsom. Satt ved siden av Gina Kristine og foran Kjersti (happy? :D). Koselige folk, de altså!

Hva har dere gjort i dag?

god morgen!

God morgen! Da har jeg stått opp, spist frokost og er så utvilt som det bare kan gå ann for å dra på skolen! Er så klar for skole nå ♥ Ehh.. Kanskje litt ironi i det siste...menmen... Godt jeg har en times busstur jeg kan bruke til å slappe av og høre på musikk, alltid deilig!

også tilslutt skal dere få kose dere med bakgrunnsbildet mitt på pc'en:

nam <3

Fler som er trøtte?

Dream it, wish it, do it!

Dreamit_large

Nå har jeg nesten akkurat kommet til mamma. Snart er robinson på tv, så da blir det slutten av helga på meg. Så er det mandag, og klart for skole igjen! Snakkes i morgen ♥

Hva gjør dere?

topshop!- gotta love it!

Fler som liker topshop?

atm!

Var jo på håndballkamp i dag, veldig morsomt! Kjøpte meg også t-skjorte, som egentlig er altfor stor.. men blir nok en deilig t-skjorte å gymme i! Kjøpte såklart med navnet til linn kristin riegelhuth, beste spilleren på larvik!

Nå sitter jeg og ser på reprisa fra idol i går, siden jeg ikke fikk sett det. Vet allerede hvem som røk ut, men er nødt til å få med favorittene mine synge ♥

Hva gjør dere i kveld?

saturday
_privat

Nå har jeg dusja, ordna meg og spist frokost, så drar jeg og pappa snart på håndballkamp for å se Larvik - Viborg. Ha en fin lørdag alle sammen, så snakkes vi senere! ♥

Hva er deres lørdagsplaner?

bilder fra jentekveld!

Nå har jeg kommet hjem fra jentekveld med Jannicke, Marte, Kristin, Rikke, Susanne, Mathilde og Karianne. Har hatt det utrolig koselig, kost oss med taco, godteri og brus ♥

Hva har dere gjort i kveld?

EF crew + jentekveld


_privat..


Når jeg kom hjem og kikka i postkassa i dag lå det to tjukke brev med mange plakater og brosjyrer fra EF. Jeg har nemlig blitt medlem i EF crew. Har ikke fått så veldig mye informasjon om det enda, men jeg vet hvertfall at jeg skal hjelpe til med å spre ting til andre ungdommer! Blir nok spennende. Så er det noe dere lurer på om språkreiser +++ fra EF, er det bare å spørre meg.

Om ikke så altfor lenge drar jeg til Rikke med resten av jentegjengen fra gamle klassen ♥ Blir utrolig koselig, lenge siden vi alle har vært sammen nå!

Hva skal dere i kveld?

if you want to make your dreams come true...

Tumblr_lpvx9rba2s1qiauoio1_500_large_large
the first thing you have to do is wake up!

I dag har det nye objektivet mitt kommet, endeeelig! ♥  17-70mm F:2.8-4 Macro, som jeg har kjøpt HER - for dere som lurer. Har ikke fått testa det ordentlig ut enda, men virker veldig bra foreløpig hvertfall.

Nå sitter jeg og ser på håndballgutta spille kamp på tv'en, og prøver å øve litt til naturfagfremføring samtidig. Funker ikke så veldig bra, så blir mest tv-titting kan man si! Men nå er pausa over, så vi snakkes!

Hva gjør dere?

dream home...Ååå, når jeg tenker meg om, så må jeg si at jeg gleder meg til jeg skal flytte. Eller, ikke akkurat det å flytte, men å innrede huset. Det skal være nymoderne møbler, lyst og romslig. Som om jeg har råd til det da, men man kan hvertfall drømme ♥

Hvordan ser ditt drømmehjem ut?

november inspiration..

Fysøren, det er 1. November allerede, og kun en månedede igjen så er det vintermånede! Tiden går altfor fort, spør du meg.


// laget i polyvore.com

Noe dere likte?

vaske, vaske og vaskeI dag har vi hatt hjemmedag, for å samle inn penger til peruaksjon. Så jeg har vært hjemme og vaska, gotta love it! Neida.. Men er hvertfall ferdig nå, heldigvis! Så nå skal jeg lage middag, også drar jeg på musikken senere, hvor vi skal spille julesanger♥ Fysøren, gleder meg til jul nå!

Hva har dere gjort i dag?

hits