desember 2011

last day of 2011!


_bilde fra forrige nyttårsaften...

HeiHei! Nå har jeg dekt ferdig bordet, så er det klart til i kveld - for da kommer to vennepar av pappa, så skal jeg, marte og stian spise her, men vi drar bort senere i kveld! Men nå må jeg stikke ned til mamma og hente kamera, så snakkes ♥ Ha en super nyttårsaften allesammen!

Hva er planene deres i kveld?2012 wishes


_bilder fra weheartit, men satt sammen av meg.

Hva er dine nyttårsplaner?

photos; winter!
_privat

Synes om bildene?

fanvideo!

HeiHei!

For et par dager siden ble jeg med i en justin bieber fanvideo, så nå har hun som styrer med det redigert den ferdig og den ligger nå på youtube, så nå håper vi bare på at justin skal se den, hvor kult hadde ikke det vært?


På rundt 2:24 ser dere tre bilder av meg! Og 2:21/22 er Elinesøta! <3

pakke i posten!

HeiHei! I samarbeid med personligalmanakk har jeg fått en almanakk og ble veldig fornøyd, har designet den helt selv! Siden jeg fikk en i vår også, starter ikke den nye før i Juni - men da er det bare å vente!Den kan kjøpes HER - og dere kan designe den helt selv, hvordan dere vil!

Har dere personlig almanakk?

god kveld!


_privat // bilde jeg tok i fjor, men har ingen nye bilder på denne pc'en.

Hei! I kveld har jeg hatt besøk av marte, rikke og kjersti - har vært veldig koselig ♥ Vi har spist taco og kosa oss med film og godteri. Fikk også no besøk innimellom, men nå har alle dratt - så da setter jeg på en film tenker jeg! Ikke stort annet å gjøre når mamma ikke kommer før i natt. Snakkes ♥

Hva har dere gjort i kveld?

btw; fotokonkurranse på bloggen min <her>!

bilder fra i går!

HeiHei!

Nå sitter jeg og slapper av foran tv'en. Ser på alpint og surrer rundt på pc'en - så med andre ord; her skjer det ikke en dritt! I kveld kommer Marte, Rikke og Kjersti, så da blir det jentekveld - blir koselig ♥

Fikk lasta opp noen bilder fra i går da, blitsen på kamera funker fortsatt ikke, så da blir det jo superkvalitet ♥

Hva er deres planer for i dag?

home sweet home!Heisann! I kveld har vi vært på middag hos tante og onkel, fikk spekemat og slikt - så klarte å spise meg mett enda en dag. Godt det er jul bare en gang i året, må jeg si! Hadde hvertfall en veldig koselig kveld med skaug-familien. Men nå tar jeg natta snart så skal jeg sove leenge i morgen ♥

Hva har dere gjort i kveld?

 

Minner om CEWE FOTOBOK-konkurranse!

For noen dager siden startet jeg en fotokonkurranse på bloggen min med temaet vinter/jul. Siden det er ganske få som har meldt seg på ennå, så endrer jeg på konkurransen, så det er ikke noe tema - altså valgfritt! Sikkert noen som ikke har lest det forrige innlegget, så jeg forklarer på nytt;

Dere kan delta med to bilder hver, og det kan være bilde av hva som helst! Jeg finner de 5 beste bildene, så kan dere stemme når jeg har funnet de.

Vinneren får et gavekort på 500,- fra Japan Photo til en CEWE FOTOBOK! Dere må kommentere at dere er med i dette innlegget, og sende bildene på kathrine-s-95@hotmail.com

Noen fler som vil være med?

julegaver!

Sa jo for et par dager siden at jeg skulle vise julegavene mine, så tenkte kanskje det var på tide nå!


svart tights og tre topper (fikk også en genser, men den ligger hos mamma..)


sokker, lue + votter, penger og gavekort!


tøfler <3


såper, parfyme, skrekkfilm og øredobber


diverse pynt!


keyboard! burde nesten lage meg eget musikkrom jeg.. har piano, gitar, klarinett, mandolin og orgel, hahah...

Fikk også sølvgaffel og sølvkakegaffel!

Hva fikk dere til jul?

1/2 år til!

I dag er det akkurat et halvt år til jeg reiser på språkreise til Malta! Så nå er jeg såvidt over halveis med ventinga, siden jeg bestilte 25.Juni. Må si jeg bare gleder meg mer og mer ettersom dagene går, og bare noen få uker etter nyttår skal jeg møte en del norske jeg reiser samtid med i oslo - blir superkoselig ♥


_bilder fra ef.no

Noe dere gleder dere til?

Fiilm!


veet, bra kvalitet...!

HeiHei! Nå sitter jeg og ser på film, The Parent Trap, elsker den filmen. Har øvd på piano en stund nå, så nå har jeg endelig fått lært meg litt mer av My immortal, så nå er det bare litt igjen før jeg kan hele! Men nå skal jeg følge med videre på filmen, så snakkes ♥

Skjer hos dere?

Christmas inspiration!


_bilder fra weheartit

Nå sitter jeg og slapper av foran tv'en, deilig! Har vært hos bestemor og bestefar og spist frokost med familien, tror vi var rundt 30 stykker, så var veldig koselig! I fire-tida dro jeg og tonje ned på kick for å trene litt, så nå har jeg dusja og spist litt kveldsmat. Så snart blir det Hjemme Alene 2 på tv-skjermen!

Hva har dere gjort i dag?

atm!

Animasjon_flaaklypa_large
_weheartit

Nå sitter jeg og ser på flåklypa (klassiker hvert år) med tonje, pappa, mor og far! Elsker den filmen ♥

Skjer?

julaften!

Hadde en super kveld med familien i går! Spiste ribbe og julepølse og riskrem til dessert, fikk kjempefine gaver og kosa meg masse. Fikk et problem i går da, selvfølgelig måtte kameraet klikke, så jeg har kun noen få bilder fra starten av kvelden. Fått ordna det igjen nå da heldigvis! 


fikk besøk av TO nisser i går da!!!
Da fikk dere hvertfall en bittebitteliten smakebit på julaften min! Tror det kommer et eget innlegg med gaver.

Hvordan var deres julaften?

FOTOkonkurranse på bloggen HER

god jul!

408506_271164716275253_152959261429133_755511_1363171054_n_large

God jul alle sammen ♥ Har vært hos oldemor en tur i dag, så reiser vi til bestemor og bestefar med tante, onkel og søskenbarnet mitt i kveld! Kos dere!

God jul ♥

lillejulaften!
_privat...

Tenk, i morgen er det julaften allerede. Tiden flyr så utrolig fort, synes ikke det er lenge siden sommerferien jeg. Juletre, snø, julepynt, lys, jul i blåfjell, julekalender, julekaker ♥ Hva mer kan jeg si? Elskeer julen!

Fler som gleder seg til i morgen? ♥

Fotokonkurranse på bloggen min HER! 

Pynter juletreet!

Blogger fra mobilen, så dårlig bilde... Nå pynter jeg og mamma juletreet, så nå blir det ordentlig jul i stua!

Har dere pynta juletreet?

new dress!

HeiHei! I dag har jeg øvelseskjørt nesten hele veien opp til hytta, og et stykke hjem igjen. Skulle hente noe som ble glemt på hytteturen i helga. Første gangen jeg kjører på veien faktisk, men har jo nettop fylt 16, så har ikke rukket så mye enda! Etterpå dro jeg og mamma opp til Marte med støvlettene hennes, så vi ble der litt. Så fikk jeg en utrolig fin kjole av Marte hu har snakka om lenge, tusen takk ♥


Tror den er fra Vero Moda!

Hva har dere gjort i dag?
Synes om kjolen? 

Minner også om FOTOKONKURRANSE på bloggen min HER!

Min CEWE FOTOBOK-konkurranse

I samarbeid med Japanphoto.no skal jeg ha en fotokonkurranse på bloggen min, hvor premien er et gavekort på 500,- til en CEWE FOTOBOKDere kan delta med to bilder hver, og temaet er valgfritt. Bildet kan sendes på mail (kathrine-s-95@hotmail.com) eller dere kan lage et innlegg på bloggen, så dere trenger altså ikke å ha blogg for å delta. Konkurransen avsluttes 31. Desember. For å delta må dere også kommentere dette innlegg om at dere er med + husk e-postadresse så jeg kan kontakte vinneren!

På nettsiden til Japan Photo finner dere all informasjon om premien.  

Er dere med?

ice...


_privat     //     sony a330

Nå sitter jeg og ser på film "raise your voice", og skal nok bare slappe av resten av dagen. Må rett og slett si jeg er lei av ferie allerede, for det er ingenting å gjøre hjemme. Men blir bedre når vi kommer til fredagen og utover jula! ♥

Hva gjør dere?

Marsipan

Nå har jeg og tonje lagd marsipan! Liker det ikke selv, men greit å gi bort i julegave til familie.

Hva gjør dere?

spørrerunde om medier & kommunikasjon!

God kveld!

Jeg får noen spørsmål om medier & kommunikasjon innimellom, så nå tenkte jeg rett og slett å ta en spørrerunde om det, så hvis det er noe dere lurer på om linja, hva vi gjør eller generelt videregående, så er det bare å spørre! Lagde jo et innlegg tidligere i år, men nå har jeg gått der et halvt år, så føler jeg har fått lært litt mer nå.

Noe dere lurer på? 

winter!


_privat     //     sony a330

Synes om bildene?

juleferie!

Tumblr_lwemp0bcmq1qjzvcco1_500_large

På skolen i dag så vi og 2.klasse på en julefilm (hjem til jul), også kom det fire stykker som har gått på medier & kommunikasjon før, som nå studerer i england og norge, for å se hva de hadde gått videre og driver med nå i fremtiden. Ganske spennende å høre hva andre gjør etter videregående.

Så litt før 12 fikk vi juleferie, så nå skal jeg bare slappe av hjemme ikveld og nyte starten av ferien ♥

Når har dere juleferie?

bursdagsfest!

God kveld!

Jeg og Mathilde har jo feira bursdagen vår på hytta i helga, var utrolig morsomt og koselig ♥ Masse herlige folk! Nå er Anja hos meg og skal sove over til i morgen, så det blir koselig!Gjort i helga?

hyttetur!

HeiHei!

Nå har jeg pakka ferdig og er klar for å dra på hyttetur! Jeg og Mathilde skal nemlig feire bursdagen vår der i kveld, så nå skal vi opp å gjøre oss klare ++ Snille bestefar var oppå der til morgenen og fyra i ovnen og henta vann, så da slipper vi den jobben!

Så da snakkes vi i morgen igjen ♥


søta <3

Hva skal dere i dag?

Vinner av konkurransen!

friday night!

God kveld!

«Idol»-finalen 2011:
Slik stemmer du på Vegard og Jenny 
Nå sitter jeg i sofaen og ser på idolfinalen, veldig spent på hvem som vinner - men håper virkelig det blir Vegard! ♥ Skal stemme masse! 

Hvem håper dere vinner?

Byen

Blei visst en bytur i dag også, men skal ikke kjøpe noe i dag da...

Hva gjør dere?

Ønskeliste!

I år har jeg faktisk ikke så mange spesielle julegaveønsker, er mest sånne basic ting! Men kan jo lage en ønskeliste selvom!

♥ Skjerf  /  Votter  /  Lue

Tumblr_lw4g0yduc51qk4zpko1_500_large

♥ Såper  / Parfymer
♥ Sminke

Tumblr_lvujifhgks1r5smz4o1_500_large

♥ Penger  /  Gavekort
♥ Smykker

Tumblr_lw19f4tjf61r0ec8wo1_500_large

♥ Vesker
♥ Klær

Tumblr_lw5e06ovlm1r6wq08o1_500_large

♥ Keyboard
♥ Diverse stuff til rommet

1341258-12-1321223619684_large

Hva ønsker du deg til jul?

Dagens innkjøp!

Var i byen etter skolen i dag, så har fått kjøpt meg litt nytt. Blei mest julegaveshopping, men kan ikke akkurat legge ut bilde av det her nå.


Cubus   //   149,-


BikBok   //   199,-

Synes om innkjøpet?

Minner om konkurranse hvor du kan vinne personlig almanakk HER!

dagen i dag!

I dag var vi på peppes med klassen, så vi har kosa oss masse! Etterpå dro vi noen fler folk på nordbyen, og jeg og mathilde ble igjen litt lengre enn resten, siden vi hadde en del julegaver og slikt å kjøpe inn! Vi blei ganske tidlig ferdig, så vi sto ute og ventet i 45 minutter (!!!) etter vi hadde vært på europris, deilig og kaldt ♥Innkjøp kommer senere!

Gjort i dag?

På peppes!

Nå er jeg på peppes med klassen, så får vi snart pizza, blir kos! <3

Hva gjør dere?

superduper dag!

I kveld har jeg feira voksenbursdagen min hos pappa, veldig koselig! Kosa oss med kaker, brus og bare snakking! Og håndballseieren til norge har jeg såklart fått med meg ♥

Gjort i kveld?

today!

HeiHei! Da er jeg hjemme fra skolen, og har hatt en utrolig bra skoledag. Dagen har gått i en framføring foran læreren og ellers har vi ikke gjort stort. I siste økt var vi med kjemiklassen på vg2, siden vi har lagd plakat sammen, så fikk vi gløgg og pepperkaker. Koselig ♥

Ble også sunget for i dag, og midt i første økt kom mine herlige venner Mathilde, Thea, Alan, Susanne og Eline inn med kake til meg fra kantina, og til og med lys på! Søtinger ♥


naaaam <3

Hva har dere gjort i dag?

Endelig 16!God morgen! I dag har jeg bursdag og endelig er jeg 16 år, føles utrolig deilig å slippe og si at jeg er 15 år mer. Går veldig snart ned til bussen, så i kveld skal jeg feire voksenbursdagen med familien til pappa, blir nok koselig.

Julekonsert!

Nå har jeg kommet hjem fra kirka, for vi har spilt julekonsert sammen med barnekoret. Så nå kjenner jeg at jeg har skikkelig julestemning!


Fikk gave av korpset da! Godteri ♥ Noe ligger i magen allerede, gitt..

Hva har dere gjort i kveld?

Også må jeg si Gratulerer med dagen til Kjerstiii! Håper du har hatt en super dag :D 

ny header!

Siden jeg har vært hjemme i dag, har jeg sitti og prøvd ut litt forskjellige ting i photoshop, så nå har jeg fått laget meg en ny header. Jeg har endret bakgrunnen på designet mitt, og kommer nok mest sannsynlig til å endre noe mer etterhvert og!Hva synes dere om den nye headeren?

syk!HeiHei! Nå ligger jeg på sofaen og slapper av foran tv'en, og tenkte å sette på en film snart. Er syk i dag, så får virkelig håpe jeg blir frisk til i morgen - for da har jeg bursdag og blir endelig 16 år ♥

Hva gjør dere i dag?

Konkurranse på bloggen (vinn personlig almanakk) HER!

Konkurranse!

I dag er det 12.Desember og det er kun 12 dager igjen til jul, så jeg tenkte å ha en konkurranse i samarbeid med personligalmanakk.com! Premien er en almanakk/notatbok som du kan designe helt selv. Du kan velge både farger, bilder osv.. På nettsiden kan dere prøve å designe selv også :)For å vinne må du like facebooksiden deres HER, og kommentere "Jeg er med" eller liknende i kommentarfeltet. Husk e-postadresse, så vinneren kan kontaktes!

Vinneren blir trukket en dag i løpet av uken.

new week.

God morgen! Da var det mandag igjen og klart for skole. Våkna opp med vondt i hodet og halsen, men reiser på skolen siden vi skal levere inn halvårsprosjektet i foto, så får jeg se hvor lenge jeg blir. Ooooog, i dag er det bare 2 dager til jeg er 16 ♥

Tumblr_lvsm0ts02g1r4m9b5o1_500_large 

Hva skal dere i dag?

sunday!

Little Red Riding Hood Coat, Lace Dress, Red Heels'

Zielonykot.Pl Bracelet, Http://Www.Laredoute.Com/ Jeans, Http://Www.Laredoute.Com/ Sweater, Romwe.Com Ring, Papilion.Pl Shoes

Balenciaga Bag

Blanco Dress, Blanco Booties

Inlovewithfashion Dress, Zara Bag, French Connection Heels
// lookbook.nu

Sorry for dårlig blogging i helga! Jobba og var i bursdag til Kjersti i går, og i dag har jeg feira voksenbursdag hos mamma, sett på spennende skiskytingstafett og håndballkamp! Så nå skal jeg legge meg, snakkes i morra ♥

Gjort i helga?

bilder fra jentekveld!

Var jo på jentekveld hos Eline i går med Ida, Susanne, Thea, Karianne og Mathilde ♥ Var utrolig koselig! Vi koste oss med mat, kake, godteri, musikk og skrekkfilm! Så ikveld skal jeg i bursdag til Kjersti, blir koselig.

 


// Bildene er lånt fra herlige Ida! ♥

Hva gjorde dere i går?


Også må gratulere verdens beste, Mathilde med dagen i dag ♥ Ha en super dag!


konkurranse på blogg.no!

Bli med i konkurransen under, over 50 bloggere vinner!

adamkonk

friday!

Det er fredag allerede, og kun 5 timer på skolen før det er helg. Vi har norskprøve og engelskframføring i dag, og i naturfagen får vi ikke lærer, så da blir det nok øving til framføring! Etter skolen drar jeg rett til Eline, så blir jeg der til i kveld engang. Blir koselig ♥

Tumblr_lvigworazf1r6gp0po1_500_large
_weheartit

Hva skal dere i dag?

Did you know?

> Jeg går første året på medier & kommunikasjon
> Drømmejobbene er å bli journalist i et motemagasin, filmregissør eller filmskuespiller
> Sommeren 2012 skal jeg på språkreise til Malta, St.Julians i 3 uker
> Jeg har speilrefleks, og elsker å ta bilder!> Jeg hater når det er kaldt, men jeg elsker når den første snøen kommer! Men når desember er over, kan den gjerne forsvinne igjen!
> Jeg blir veldig fort betatt av gutter, men istede for å gjøre noe med det, lar jeg de heller være i drømmene mine 
> Jeg blir veldig fort sjalu, noe som plager meg enormt. Skulle veldig gjerne forandret på det, men ikke akkurat lett...
> Jeg har verdens beste familie og venner ♥> Jeg elsker å se på julekalendere på tv'en
> Jeg elsker å se på håndballkamper
> Jeg elsker svensk! 
> Jeg føler meg litt "rar", siden jeg ikke liker cola, grandiosa, sjokoladepålegg eller iste, siden nesten alle liker det.
> Jeg går på teater og elsker det!
> Jeg har spilt klarinett i 8 1/2 år

Har vi noe til felles?

snow!


_privat...

Nå har endelig snøen kommet, og jeg er sikker på at det har kommet 15 cm med snø allerede i kveld. Sikker på jeg kommer til å gå lei den i februar, men den er herlig i desember og litt ut i januar ♥ Da er det så koselig!

Har dere fått snø?

cute!

Tumblr_ldw3c04ywt1qejf28o1_500_large

Tumblr_lvqrruk3fw1r4hwr0o1_500_large

HeiHei! For nesten en time siden kom jeg hjem fra skolen, og nå har jeg tenkt til å øve litt til photoshop-prøven vi har i morgen før jeg reiser på 4h ikveld - og musikkøvelse etter det igjen! Vi snakkes ♥

Skjer i dag?

vinn høyttalere!

Delta i konkurransen under, og vinn høyttalere!

bosevinn

december inspiration.Skulle gjerne sett ut sånn ute, men ikke et eneste lite snøfnugg har kommet dalende ned på bakken fra himmelen. Får ikke akkurat den største julestemninga. Det eneste som gir meg litt julestemning er at jeg drar når det er mørkt og kommer hjem når det er mørkt, og da er alle julelysene tent i sentrum! Så er det en ting jeg ønsker meg til bursdagen min 14. Desember, må det være snø!

Har dere julestemning?

bursdagsfest - Bilder!

I går var jeg på bursdagsfest hos Rikke med mange herlige jenter! ♥ Kvelden gikk i taco, snakk, godteri, latter, smsroulette +++ Var hvertfall en utrolig morsom kveld.

Hva gjorde dere i går kveld?

I bursdag!

Hva gjør dere i kveld?

what happens in december!

♥ 01-24: Julekalender + at snøen forhåpentligvis kommer

♥ 01-24: Jul i blåfjell

♥ 03: Bursdag til Rikke

♥ 09: Jentekveld hos Eline

Tumblr_lvmg1abdkj1r225x9o1_500_large

♥ 11: Feire voksenbursdag hos mamma

♥ 13: Spille julekonsert i kirka

♥ 14: Jeg har bursdag! Og feire voksenbursdag hos pappa

Tumblr_lvlmjqzs5g1qjfj59o1_500_large

♥ 17-18: Bursdagsfeiring for meg og Mathilde

♥ 22: Juleferie? Husker ikke hvilken dato det er...

C277a23ec7bdf5b2dd25f1dd564b73d8_large

♥ 24: Julestrømpe + Feire julaften hos bestemor og bestefar + at nissen kommer

♥ 26: Julefrokost med familien til mamma

Tumblr_lufgmquias1r2uon8o1_500_large

♥ 28: Julemiddag med familien til pappa

♥ 31: Nyttårsaften (som jeg ikke aner hva jeg skal...)

Hva annet kan jeg si? December in my heart ♥ 

Hva er planene deres denne måneden?

MobilBlogg!

Kosær oss på mc'ern!

schoooool!

Vi kosær oss i norsken! ♥

Skjer?

Desember!

382956_2718143634109_1272563077_3063160_1115069971_n_large

Det er første Desember allerede, og kun 23 dager til jul, tiden flyr utrolig fort! Vi har startet med julekalender, julestjerne og julelys, så nå mangler egentlig bare snøen så er det på topp ♥ Desember er jo årets beste månede. Først er det julekalender osv.. sankta lucia, bursdagen min 14.Desember, skoleslutt, julaften, julemiddager med familien og nyttårsaften. Kan ikke annet enn å elske desember ♥

Hva liker dere best ved Desember?

hits