ATM.


Nå sitter jeg hjemme i sofaen og ser på VM, som endelig har startet! Veldig spennende. Gull på Marit Bjørgen og sølv på Petter Northug, er ikke gærent det, første dagen!

Hva gjør du?

today...


// google... Dette har altså dagen min gått i! Har vært i Svarstad Skisenter med søstra mi. Bor hele 2 km unna, så er ikke akkurat så veldig langt å dra for å komme dit. Jeg har vært der med storesøstra mi, og vi rakk vell nesen 20 turer, tror jeg.

Har du vært i Svarstad Skisenter før?
Hva har du gjort i dag?

Håndballfan!


Noen av dere har kanskje fått det med dere, men jeg er en veldig håndballfan! Spiller ikke håndball selv (skulle gjerne gjort det), men elsker å se på det. Så fort det er håndballkamp på tv'en sitter jeg med blikket i skjermen og kommenterer; "nei", "kom igjen da", "jaaaaaaaaaaa!".
Var ikke veldig fornøyd i stad kan jeg si, da håndballgutta tapte med 1 mål, men så var tross alt kjelling, tvedten, ege, strand, mamelund, lund, løke og watne ikke med i dag. Men er heldigvis bare oppvarming til VM! Ja, nå skal jeg ikke bable mer om håndball, er vell ikke så mye å lese om for dere som kanskje ikke ser på det i det hele tatt. - Men hadde ikke så mye annet å blogge om!

Liker du håndball, eller spiller håndball?

Gull til Norge!

...
Som sikkert ganske mange andre og, måtte jeg såklart se på finalen i håndball i dag. Fjerde året på rad at Norge vinner, så da er det jo ingen tvil om hvem som er best. Men jeg må innrømme at finalen var veldig spennende i starten, da Sverige faktisk lå med 1-2 mål over, men Norge tok de til slutt heldigvis!

Så du på håndball-finalen?

hits